Lediga jobb Borrenergi Sweden AB i Ludvika

Se alla lediga jobb från Borrenergi Sweden AB i Ludvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ludvika som finns inom det yrket.

Borrtekniker

Ansök    Mar 15    Borrenergi Sweden AB    Borrtekniker
Gillar du maskiner, teknik och eget ansvar? Vill du ha uppdrag som aldrig är ett annat likt och arbeta runtom i Sverige? Då är det här jobbet för dig! Borrenergi AB jobbar ständigt med att driva utvecklingen framåt och söker därför nu två nya medarbetare till teamet. Vi har lång erfarenhet av borrningar. Vi erbjuder kunder en komplett lösning från behovsanalys till utförande, allt under samma tak. Vi arbetar för att hitta den bästa lösningen för våra kunde... Visa mer
Gillar du maskiner, teknik och eget ansvar? Vill du ha uppdrag som aldrig är ett annat likt och arbeta runtom i Sverige? Då är det här jobbet för dig!
Borrenergi AB jobbar ständigt med att driva utvecklingen framåt och söker därför nu två nya medarbetare till teamet. Vi har lång erfarenhet av borrningar. Vi erbjuder kunder en komplett lösning från behovsanalys till utförande, allt under samma tak. Vi arbetar för att hitta den bästa lösningen för våra kunder, medarbetare och miljön. Vi finns i Ludvika i Dalarna och är verksamma i hela Sverige. Vi är specialister på värmepumpar, brunnsborrning, hammarborrning, energiborrning, kärnborrning och styrd borrning.


Du kommer tillhöra ett glatt och härligt team med hög arbetsmoral och stöttande kollegor. För att passa in i tjänsten söker vi dig som:
Tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt
Gillar fysiskt arbete
Vill ha ordning och reda
Är optimist och lösningsorienterad
Är noggrann
Kan och vill ligga borta på jobb (helgjobb kan förekomma)
Har hög servicenivå och är social
Har ett stort intresse för mekanik och hydraulikKrav
Tidigare erfarenhet av att köra maskiner
Erfarenhet av reparationer och svetsning
CE-körkort
Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande
Tidigare anläggningsarbetenStämmer detta in på dig?
Välkommen med din ansökan på [email protected] genom att bifoga ett personligt brev samt ett CV. Hoppas vi hörs! Visa mindre