Lediga jobb Framtiden i Sverige AB i Ludvika

Se alla lediga jobb från Framtiden i Sverige AB i Ludvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ludvika som finns inom det yrket.

Transport- och logistikplanerare till Ludvika!

Ansök    Jan 13    Framtiden i Sverige AB    Logistiker
Just nu söker vi en engagerad, proaktiv och serviceminded person som vill ta sig an ett spännande uppdrag på en världsledande kraftindustri. Här behövs du som har en genuin fallenhet för organisering, struktur och planering. Om rollen I rollen som transport- och logistikplanerare ansvarar du för orderhantering och försändelser över hela världen och ser till att leveranser kommer fram till destinationen i rätt tid med rätt dokumentation. I arbetet ingå... Visa mer
Just nu söker vi en engagerad, proaktiv och serviceminded person som vill ta sig an ett spännande uppdrag på en världsledande kraftindustri. Här behövs du som har en genuin fallenhet för organisering, struktur och planering.


Om rollen

I rollen som transport- och logistikplanerare ansvarar du för orderhantering och försändelser över hela världen och ser till att leveranser kommer fram till destinationen i rätt tid med rätt dokumentation. I arbetet ingår kontakter internt och med kunder och speditörer, planering och bokning av transporter samt framtagande av dokument för leveranser. Du hanterar varuförsörjningsfrågor dagligen via telefon, Teams och mail. Det innebär att du är en viktig länk och koordinator mellan våra kunder, interna funktioner hos speditörer och ombud. Utförandet av arbetsuppgifterna ska alltid följa föreskrifter och rutiner avseende kvalitet och säkerhet samt juridiska aspekter. I rollen ingår rutinmässiga arbetsuppgifter men även problemlösning och ständig förbättring. Arbetet bedrivs i en global miljö i högt tempo, med stort fokus på tvärfunktionellt samarbete för att sträva efter det bästa för våra interna och/eller externa intressenter.

Mer konkret kan några av dina arbetsuppgifter beskrivas som följande:

•Hantera transportprocessen från packat material till leverans hos kund, inklusive planering, bokning och övervakning.
•Förbereda fraktdokument och utvärdera leverantörers dokument.
•Uppfyller transport-, packnings- och märkningsprocedurer enligt projektkrav och i enlighet med statliga föreskrifter.
•Arbeta tillsammans med interna projekt, leverantörer, speditörer och kundrepresentanter för att säkerställa en smidig fraktprocess om Hitachi levererar till plats.

Om dig

Rollens karaktär kräver en förmåga att vara flexibel och att självständigt kunna prioritera och göra bedömningar av hur tiden bäst fördelas för att arbetet ska bedrivas effektivt. För att lyckas i rollen behöver du ha god kommunikations- och nätverksförmåga samt stark analytisk förmåga. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann och känner dig bekväm med att följa företagets fastställda regler, rutiner och standarder.

Kompetenskrav

•Goda kunskaper i MS Office och SAP.
•Erfarenhet inom området transport/frakt – minst 2 år.
•Flytande engelska, skriftligt och muntligt, är ett krav.

Meriterande
•Du har god kommunikationsförmåga i svenska.
•Tekniskt intresse och förmåga att självständigt lösa komplexa problem.
•Erfarenhet inom serviceyrken.
•Erfarenhet av att arbeta med DG (farligt gods).

Om arbetsplatsen

Företaget är känt för sin rika innovation som har bidragit till att forma världens kraftindustri under det senaste århundradet.

Många innovationer, såsom 3-fas växelströmsöverföring, teknik för högspänd likström, världens mest kraftfulla transformatorer och miljöeffektiva högspänningsställverk har sitt ursprung i företagets Ludvika-anläggning, vilken har gjort stor skillnad för miljarder människor som fått tillgång till elektricitet.

Idag har företaget siktet på att fortsätta driva utvecklingen för hållbar energianvändning i minst ett århundrade till.

De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla såväl företaget som medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utöka, kompetensen inom företaget.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i
Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på
Framtiden och arbeta som konsult på vederbörande företag.

Rekryteringsprocess
•CV-granskning
•Telefonintervju
•Intervju med Framtiden AB (rekryteringsbolag)
•Intervju med vederbörande företag


Villkor
Startdatum: Omgående
Ort: Ludvika
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8-17 Visa mindre

Jr Applikationsspecialist på HVDC

Letar du efter en ny utmaning i en spännande, högteknologisk miljö? Börja hos oss som Engineering Base Application Administratör i vår Power Grids-division. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är en central del. Beroende på din utbildning och bakgrund kommer du arbeta inom områden som matchar din kompetens på bästa sätt. Exempel på specifika ansvarsområden • Delta i uppgraderingar av mjukvara och hårdvara. • Systemadministration, installation ... Visa mer
Letar du efter en ny utmaning i en spännande, högteknologisk miljö? Börja hos oss som Engineering Base Application Administratör i vår Power Grids-division. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är en central del. Beroende på din utbildning och bakgrund kommer du arbeta inom områden som matchar din kompetens på bästa sätt.


Exempel på specifika ansvarsområden

• Delta i uppgraderingar av mjukvara och hårdvara.
• Systemadministration, installation och konfiguration.
• Slutanvändarstöd, problemlösning och utbildning.
• Underhålla slutanvändardokumentation.
• Implementering och underhåll av Electrical-CAD (ECAD)
• Användarlicens och åtkomsthantering.
• Rapportering till 3:e linjens support (Applikationsleverantörer och lokal IT-support).


Profil
Viktigast för denna roll är din personlighet och din vilja att lära sig och utforska nya områden. God samarbetsförmåga och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas i rollen! Vi ser att du som säker är driven, självgående och har ett kreativt tankesätt. Du har med fördel ett intresse för applikationsadministration och utveckling och kanske till och med erfarenhet från projekt- och applikationsledning.

Kompetenskrav
Du har en yrkes, kandidat- eller civilingenjörsexamen inom elektronik, elkonstruktion eller annat relevant område.
Flytande engelska krävs, medan svenska och andra ytterligare språk värderas högt.
Du har kännedom av CAD-verktyg

Meriterande
Kunskaper och färdigheter i MS Office, MS Vision, MS Project och Share Point


Om arbetsplatsen
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.

Om Framtiden AB
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Rekryteringsprocess
CV-granskning
Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
Intervju med vederbörande företag

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Testingenjör på HVDC

Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
•Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
•Du är flytande i engelska i tal och skrift
•Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
•Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
•Kunskap i C#
•Kunskap i Power BI
•Kunskap i Matlab
•Kunskap I PLC


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior systemingenjör till Ludvika!

Vi söker dig som vill vara med på alla delar i projektet – från offert till installation och igångkörning! Här behövs du som har ett genuint intresse för elektronik och programmering. Arbetsuppgifter Som systemingenjör inom kontroll och skydd kommer du att tillämpa dina kunskaper och inkluderas i hela livscykeln av företagets system. Det inkluderar design, underhåll, testning, integration, verifiering, driftsättning och dokumentation av väsentliga funkti... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med på alla delar i projektet – från offert till installation och igångkörning! Här behövs du som har ett genuint intresse för elektronik och programmering.

Arbetsuppgifter
Som systemingenjör inom kontroll och skydd kommer du att tillämpa dina kunskaper och inkluderas i hela livscykeln av företagets system. Det inkluderar design, underhåll, testning, integration, verifiering, driftsättning och dokumentation av väsentliga funktioner för säker och tillförlitlig drift av anläggningen och transmissionslänkarna.

Mer konkret kan några av dina arbetsuppgifter beskrivas som följande;
Utföra grundläggande undersökningsarbete, standardberäkningar, analyser och grundläggande designuppgifter.
Samla in data och stödja produktionen av den tekniska designen
Assistera seniora ingenjörskollegor vid utarbetandet av testning, ritningar, konstruktionsarbete med mera.

Profil
För den här rollen söker företaget i Ludvika en person med ansvarskänsla och en förmåga att planera och organisera sitt dagliga arbete. Med andra ord, en riktig problemlösare som med glädje och nyfikenhet tar initiativ till att lösa de dagliga utmaningarna. Då du kommer att arbeta med flera olika team beroende på var, i det aktuella projektet, ni befinner er, krävs det också att du är en äkta lagspelare.

Som det hintas om ovan i texten väger dina personliga egenskaper, samt ditt intresse för branschen allra högst. Du behöver inte vara fullärd, men du behöver ha ambition, vilja och driv.

Bocka av kompetenskraven nedan och tveka sen inte att söka tjänsten!

Kompetenskrav
Du har som lägst eftergymnasial utbildning, som lägst på 3år inom elkraft eller annan relevant utbildning.
Du har en förståelse för, och ett intresse av, mjukvaruutveckling och programmering
Du har god kommunikationsförmåga i engelska (tal + skrift)
Meriterande
Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling/programmering antingen via jobb eller på hemmafronten.
Du har erfarenhet av liknande tjänster inom programmering och eller elkraft.
Du har god kommunikationsförmåga i svenska


Du erbjuds…
… en otroligt spännande arbetsplats med genomtänkta och värdefulla onboarding-processer. Här ges du möjlighet att växa in i din roll, samt utvecklas tillsammans med en redan världsledande elkraftsindustri som konstant arbetar för att ligga i teknikens framkant.


Om arbetsplatsen
Företaget är känt för sin rika innovation som har bidragit till att forma världens kraftindustri under det senaste århundradet.
Många innovationer, såsom 3-fas växelströmsöverföring, teknik för högspänd likström, världens mest kraftfulla transformatorer och miljöeffektiva högspänningsställverk har sitt ursprung i företagets Ludvika-anläggning, vilken har gjort stor skillnad för miljarder människor som fått tillgång till elektricitet.

Idag har företaget siktet på att fortsätta driva utvecklingen för hållbar energianvändning i minst ett århundrade till.

De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla såväl företaget som medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utöka, kompetensen inom företaget.


Mer information om företaget och tjänsten ges vid en eventuell intervju.Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vederbörande företag.Rekryteringsprocess
CV-granskning
Telefonintervju
Intervju med Framtiden AB (rekryteringsbolag)Intervjutillfället innefattar också personlighetstest
Intervju med vederbörande företag
Vid anställning genomförs också drog och hälsokontroller


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8-17 Visa mindre

Testingenjör / El-konstruktör till världsledande Elkraftsindustri

Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
Du är flytande i engelska i tal och skrift
Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
Kunskap i C#
Kunskap i Power BI
Kunskap i Matlab
Kunskap I PLC


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

JUNIOR PROJEKTINGENJÖR TILL LUDVIKA!

Vi söker dig som vill vara med på alla delar i projektet – från offert till installation och igångkörning! Här behövs du som har ett genuint intresse för elektronik och programmering. Arbetsuppgifter Som junior projektingenjör inom kontroll och skydd kommer du att tillämpa dina kunskaper och inkluderas i hela livscykeln av företagets system. Det inkluderar design, underhåll, testning, integration, verifiering, driftsättning och dokumentation av väsentli... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med på alla delar i projektet – från offert till installation och igångkörning! Här behövs du som har ett genuint intresse för elektronik och programmering.


Arbetsuppgifter
Som junior projektingenjör inom kontroll och skydd kommer du att tillämpa dina kunskaper och inkluderas i hela livscykeln av företagets system. Det inkluderar design, underhåll, testning, integration, verifiering, driftsättning och dokumentation av väsentliga funktioner för säker och tillförlitlig drift av anläggningen och transmissionslänkarna.

Mer konkret kan några av dina arbetsuppgifter beskrivas som följande;
•Genomföra uppgifter kostnadseffektivt och i enlighet med kontraktspecifikationer, kvalitetsstandarder och säkerhetskrav.
•Utföra grundläggande undersökningsarbete, standardberäkningar, analyser och grundläggande deignuppgifter.
•Samla in data och stödja produktionen av den tekniska designen
•Assistera seniora ingenjörskollegor vid utarbetandet av testning, ritningar, konstruktionsarbete med mera.


Profil
För den här rollen söker företaget i Ludvika en person med ansvarskänsla och en förmåga att planera och organisera sitt dagliga arbete. Med andra ord, en riktig problemlösare som med glädje och nyfikenhet tar initiativ till att lösa de dagliga utmaningarna. Då du kommer att arbeta med flera olika team beroende på var, i det aktuella projektet, ni befinner er, krävs det också att du är en äkta teamplayer.
Som det hintas om ovan i texten väger dina personliga egenskaper, samt ditt intresse för branschen allra högst. Du behöver inte vara fullärd, men du behöver ha ambition, vilja och driv.

Bocka av kompetenskraven nedan och tveka sen inte att söka tjänsten!

Kompetenskrav
•Du har som lägst en YH-examen inom elektronik/elkraft eller annan relevant inriktning
•Du har en förståelse för, och ett intresse av, mjukvaruutveckling och programmering
•Du har god kommunikationsförmåga i engelska (tal + skrift)
•Du innehar en generell arbetserfarenhet

Meriterande
•Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling/programmering
•Du har erfarenhet av liknande tjänster
•Du har god kommunikationsförmåga i svenska


Du erbjuds…
… en otroligt spännande arbetsplats med genomtänkta och värdefulla onboarding-processer. Här ges du möjlighet att växa in i din roll, samt utvecklas tillsammans med en redan världsledande elkraftsindustri som konstant arbetar för att ligga i teknikens framkant.


Om arbetsplatsen
Företaget är känt för sin rika innovation som har bidragit till att forma världens kraftindustri under det senaste århundradet.
Många innovationer, såsom 3-fas växelströmsöverföring, teknik för högspänd likström, världens mest kraftfulla transformatorer och miljöeffektiva högspänningsställverk har sitt ursprung i företagets Ludvika-anläggning, vilken har gjort stor skillnad för miljarder människor som fått tillgång till elektricitet.

Idag har företaget siktet på att fortsätta driva utvecklingen för hållbar energianvändning i minst ett århundrade till.

De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla såväl företaget som medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utöka, kompetensen inom företaget.

Mer information om företaget och tjänsten ges vid en eventuell intervju.Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vederbörande företag.Rekryteringsprocess
•CV-granskning
•Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
•Intervju med vederbörande företag


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8-17 Visa mindre

Jr supportadministratör inom elektronik

Letar du efter en ny utmaning i en spännande, högteknologisk miljö? Börja hos oss som Engineering Base Application Administratör i vår Power Grids-division. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är en central del. Beroende på din utbildning och bakgrund kommer du arbeta inom områden som matchar din kompetens på bästa sätt. Exempel på specifika ansvarsområden • Delta i uppgraderingar av mjukvara och hårdvara. • Systemadministration, installation ... Visa mer
Letar du efter en ny utmaning i en spännande, högteknologisk miljö? Börja hos oss som Engineering Base Application Administratör i vår Power Grids-division. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är en central del. Beroende på din utbildning och bakgrund kommer du arbeta inom områden som matchar din kompetens på bästa sätt.


Exempel på specifika ansvarsområden

• Delta i uppgraderingar av mjukvara och hårdvara.
• Systemadministration, installation och konfiguration.
• Slutanvändarstöd, problemlösning och utbildning.
• Underhålla slutanvändardokumentation.
• Implementering och underhåll av Electrical-CAD (ECAD)
• Användarlicens och åtkomsthantering.
• Rapportering till 3:e linjens support (Applikationsleverantörer och lokal IT-support).


Profil
Viktigast för denna roll är din personlighet och din vilja att lära sig och utforska nya områden. God samarbetsförmåga och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas i rollen! Vi ser att du som säker är driven, självgående och har ett kreativt tankesätt. Du har med fördel ett intresse för applikationsadministration och utveckling och kanske till och med erfarenhet från projekt- och applikationsledning.

Kompetenskrav
•Du har en yrkes, kandidat- eller civilingenjörsexamen inom elektronik, elkonstruktion eller annat relevant område.
•Flytande engelska krävs, medan svenska och andra ytterligare språk värderas högt.
•Du har kännedom av CAD-verktyg

Meriterande
•Kunskaper och färdigheter i MS Office, MS Vision, MS Project och Share Point


Om arbetsplatsen
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.

Om Framtiden AB
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Rekryteringsprocess
CV-granskning
Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
Intervju med vederbörande företag

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

El/Ventil Designer sökes till storföretag i Ludvika!

Nu söker vi en el- och ventil designer till vår samarbetspartner i Ludvika. Vi söker dig som har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande och som gillar problemlösning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. DINA ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att du gör halvledarventil-beräkningar med elektriska och termiska förluster. Halvledarventil-simuleringar, krets- och FEM-simuleringar är något d... Visa mer
Nu söker vi en el- och ventil designer till vår samarbetspartner i Ludvika. Vi söker dig som har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande och som gillar problemlösning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att du gör halvledarventil-beräkningar med elektriska och termiska förluster. Halvledarventil-simuleringar, krets- och FEM-simuleringar är något du också kommer att göra. I den här rollen som el- och ventil designer kommer du också att specificera testkrav för att säkerställa att tester utförs enligt standard och du kommer även hålla i kundutbildningar.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar.
De har etableringar runt om i hela världen och är experter inom HVDCs alla områden. Den här avdelningen är globalt ansvariga för elkonstruktion och krav på halvledarbaserade HVDC- och SVC-ventiler. HVDC-ventiler används till att omvandla AC till DC och vice versa.
Mer information om vår samarbetspartner ges vid en eventuell intervju.


DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande. Du behöver vara kommunikativ och social av dig och problemlösning bör vara ett stort intresse.

Kompetenskrav
•Akdameisk examen gärna inom Teknik, Teknisk fysik eller liknande.
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Kunskaper i Matlab.

Meriterande
•Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område.
•Master examen.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: ? 100% Visa mindre

Testingenjör / El-konstruktör till världsledande Elkraftsindustri

Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
Du är flytande i engelska i tal och skrift
Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
Kunskap i C#
Kunskap i Power BI
Kunskap i Matlab
Kunskap I PLC


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Testingenjör och Elkonstruktör med intresse för mekatronik!

Ansök    Okt 19    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
Du är flytande i engelska i tal och skrift
Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
Kunskap i C#
Kunskap i Power BI
Kunskap i Matlab
Kunskap I PLC


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Slutet av Augusti (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior Hårdvaruingenjör inom Elektronik - Optisk Design

Det här företaget är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig och hållbar energi för alla. De hjälper till att hålla dina lampor tända, fabrikerna i gång, våra sjukhus och skolor öppna. De söker nu en driven lagspelare med hög ambition att utvecklas genom att utmanas! Arbetsuppgifter Som hårdvaruingenjör inom elektronik kommer du att designa, underhålla och felspåra elektronik för HVDC-ventiler och liknande... Visa mer
Det här företaget är en banbrytande teknikledare som hjälper
till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig och hållbar energi för alla. De
hjälper till att hålla dina lampor tända, fabrikerna i gång, våra sjukhus och
skolor öppna.
De söker nu en driven lagspelare med hög ambition att
utvecklas genom att utmanas!


Arbetsuppgifter
Som hårdvaruingenjör inom elektronik kommer du att designa,
underhålla och felspåra elektronik för HVDC-ventiler och liknande
applikationer. Dessutom kommer du att ingå i teamet för design och underhåll av
optiska och elektroniska komponenter och fibersystem.
Ditt Ansvar
• Hantering av produktkrav
• Delta i felutredningar och utvecklingsprojekt
• Förbättra arbetsprocesser
• Produktlabbtestning för både kvalifikationer och
felundersökningar
• Stötta monteringsteam


Profil
För företaget är din positiva attityd den viktigaste
aspekten. Här behövs du som är nyfiken, självgående och intresserad av både
praktiska och teoretiska arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du som söker
letar efter en utmaning där du får möjlighet att utvecklas och lära dig av dina
professionella kollegor.
Vi är intresserade av att lära oss mer om dig och vad du kan
bidra med så tveka inte att ansöka även fast du inte uppfyller alla krav. Ett
team med fantastiskt samarbete och med olika bakgrund väntar på att du ska vara
med!
Kompetenskrav
•Du har som lägst en YH-examen inom elektronik, elektroteknik
eller optik
•Du har ett stort tekniskt intresse och ett
•Du är strukturerad och har ett öga för detaljer
•Du hanterar engelska i både tal och skriftOm Arbetsplatsen
Vår samarbetspartner är en global teknikledare som främjar
en hållbar energiframtid för alla. De betjänar kunder inom energi-, industri-
och infrastruktursektorerna med innovativa lösningar och tjänster över hela
värdekedjan. Tillsammans med kunder och partners är de pionjärer inom teknik
och möjliggör den digitala transformation som krävs för att påskynda
energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. De utvecklar världens
energisystem för att bli mer hållbart, flexibelt och säkert samtidigt som de
balanserar socialt, miljömässigt och ekonomiskt värde. Företaget har en bevisad
meritlista och oöverträffad installerad bas i mer än 140 länder. Med
huvudkontor i Schweiz, sysselsätter de cirka 38 000 personer i 90 länder och
genererar affärsvolymer på cirka 10 miljarder USD.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering.
Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden
finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli
anställd direkt hos vederbörande företag.


Rekryteringsprocess
•CV-granskning och urval
•Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
•Intervju med företagetVillkor
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Ort: Västerås
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8-17 Visa mindre

El/Ventil Designer sökes till storföretag i Ludvika!

Nu söker vi en el- och ventil designer till vår samarbetspartner i Ludvika. Vi söker dig som har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande och som gillar problemlösning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. DINA ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att du gör halvledarventil-beräkningar med elektriska och termiska förluster. Halvledarventil-simuleringar, krets- och FEM-simuleringar är något d... Visa mer
Nu söker vi en el- och ventil designer till vår samarbetspartner i Ludvika. Vi söker dig som har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande och som gillar problemlösning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att du gör halvledarventil-beräkningar med elektriska och termiska förluster. Halvledarventil-simuleringar, krets- och FEM-simuleringar är något du också kommer att göra. I den här rollen som el- och ventil designer kommer du också att specificera testkrav för att säkerställa att tester utförs enligt standard och du kommer även hålla i kundutbildningar.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar.
De har etableringar runt om i hela världen och är experter inom HVDCs alla områden. Den här avdelningen är globalt ansvariga för elkonstruktion och krav på halvledarbaserade HVDC- och SVC-ventiler. HVDC-ventiler används till att omvandla AC till DC och vice versa.
Mer information om vår samarbetspartner ges vid en eventuell intervju.


DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande. Du behöver vara kommunikativ och social av dig och problemlösning bör vara ett stort intresse.

Kompetenskrav
•Akdameisk examen gärna inom Teknik, Teknisk fysik eller liknande.
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Kunskaper i Matlab.

Meriterande
•Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område.
•Master examen.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: ? 100% Visa mindre

Testingenjör och Elkonstruktör med intresse för mekatronik!

Ansök    Sep 8    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
Du är flytande i engelska i tal och skrift
Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
Kunskap i C#
Kunskap i Power BI
Kunskap i Matlab
Kunskap I PLC


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Slutet av Augusti (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Jr supportadministratör inom elektronik

Letar du efter en ny utmaning i en spännande, högteknologisk miljö? Börja hos oss som Engineering Base Application Administratör i vår Power Grids-division. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är en central del. Beroende på din utbildning och bakgrund kommer du arbeta inom områden som matchar din kompetens på bästa sätt. Exempel på specifika ansvarsområden • Delta i uppgraderingar av mjukvara och hårdvara. • Systemadministration, installation ... Visa mer
Letar du efter en ny utmaning i en spännande, högteknologisk miljö? Börja hos oss som Engineering Base Application Administratör i vår Power Grids-division. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är en central del. Beroende på din utbildning och bakgrund kommer du arbeta inom områden som matchar din kompetens på bästa sätt.


Exempel på specifika ansvarsområden

• Delta i uppgraderingar av mjukvara och hårdvara.
• Systemadministration, installation och konfiguration.
• Slutanvändarstöd, problemlösning och utbildning.
• Underhålla slutanvändardokumentation.
• Implementering och underhåll av Electrical-CAD (ECAD)
• Användarlicens och åtkomsthantering.
• Rapportering till 3:e linjens support (Applikationsleverantörer och lokal IT-support).


Profil
Viktigast för denna roll är din personlighet och din vilja att lära sig och utforska nya områden. God samarbetsförmåga och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas i rollen! Vi ser att du som säker är driven, självgående och har ett kreativt tankesätt. Du har med fördel ett intresse för applikationsadministration och utveckling och kanske till och med erfarenhet från projekt- och applikationsledning.

Kompetenskrav
•Du har en yrkes, kandidat- eller civilingenjörsexamen inom elektronik, elkonstruktion eller annat relevant område.
•Erfarenhet av Elkonstruktion
•Flytande engelska krävs, medan svenska och andra ytterligare språk värderas högt.

Meriterande

•Erfarenhet av ITIL
•Kunskaper och färdigheter i MS Office, MS Vision, MS Project och Share Point
•Kunskap av programvaran Engineering Base

Om arbetsplatsen
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.

Om Framtiden AB
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Rekryteringsprocess
CV-granskning
Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
Intervju med vederbörande företag

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Montör inom träindustrin sökes till Grängesberg!

Är du en praktiskt lagd person som tycker om att arbeta med händerna? Har du erfarenhet av träindustrin från utbildning eller tidigare jobb? Nu söker vi en emballagemontör till ett mindre team i Grängesberg! Urval sker löpande så ansök redan idag! Om rollen: I rollen som montör kommer du att arbeta med att tillverka specialanpassade emballage utifrån ritningar som kunden tillhandahåller. För att trivas i rollen bör du ha en god fysik och en vilja att arbe... Visa mer
Är du en praktiskt lagd person som tycker om att arbeta med händerna? Har du erfarenhet av träindustrin från utbildning eller tidigare jobb? Nu söker vi en emballagemontör till ett mindre team i Grängesberg! Urval sker löpande så ansök redan idag!

Om rollen:
I rollen som montör kommer du att arbeta med att tillverka specialanpassade emballage utifrån ritningar som kunden tillhandahåller. För att trivas i rollen bör du ha en god fysik och en vilja att arbeta med kroppen.

Din profil:
Vi tror att du som söker är en social, engagerad och samarbetsvillig person som alltid ställer upp för dina kollegor. Vi ser gärna att du har arbetat inom träindustrin med monteringsarbeten tidigare och har du även en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom bygg ser vi det som meriterande!

Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en god arbetsmoral. Då arbetet är påfrestande för kroppen är det viktigt att du har en god fysik och tycker om att arbeta praktiskt.

Krav:
- Kunskaper i svenska
- Erfarenhet av träindustrin från praktik eller utbildning

Meriterande:
- Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom bygg
- Truckkort för motviktstruck
- B körkort
Om arbetsplatsen:
Med engagerad och kunnig personal är teamkänslan påtaglig i det dagliga arbetet där alla drar åt samma håll och tar gemensamt ansvar.

Företaget är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom träbranschen. De har produktion i Karlskoga och Grängesberg och är högspecialiserade på måttbeställt kundanpassat träemballage.

De levererar främst till industrierna i Mellansverige och en av deras största kunder idag är Hitachi.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtalOrt: Grängesberg
Arbetstider: 06.30-16.00(måndag-torsdag), 06.30-13.30(fredag).
Omfattning: Heltid Visa mindre

Junior Hårdvaruingenjör inom Elektronik

Arbeta med banbrytande teknologi för att hjälpa till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig och hållbar energi för alla. Välkommen till ett företag som hjälper till att hålla dina lampor tända, fabrikerna igång, våra sjukhus och skolor öppna. DINA ARBETSUPPGIFTER Här kommer du ingå i ett team som jobbar med design och underhåll av optiska och elektroniska komponenter och fibersystem. Som hårdvaruingenjör för elektronik i teamet kommer du därmed båd... Visa mer
Arbeta med banbrytande teknologi för att hjälpa till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig och hållbar energi för alla. Välkommen till ett företag som hjälper till att hålla dina lampor tända, fabrikerna igång, våra sjukhus och skolor öppna.DINA ARBETSUPPGIFTER
Här kommer du ingå i ett team som jobbar med design och underhåll av optiska och elektroniska komponenter och fibersystem. Som hårdvaruingenjör för elektronik i teamet kommer du därmed både designa, underhålla och felspåra elektronik för HVDC-ventiler och liknande applikationer.

Mer specifikt kommer du att arbeta med;
•Hantering av produktkrav
•Delta i felutredningar och i utvecklingsprojekt
•Förbättra arbetsprocesser
•Arbeta med produktlabbtestning för både kvalifikationer och felundersökningar
•Stödja monteringsteam


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.DIN PROFIL
Vi söker dig som är en driven lagspelare med ambitionen att vidareutvecklas och läras genom ständiga utmaningar. Bortsett från dina erfarenheter är den viktigaste aspekten din positiva attityd och ditt tekniska intresse. För att axla rollen på bästa sätt tror vi att du gillar att arbeta med blandade och varierande arbetsuppgifter – både praktiska och teoretiska. Vi tror också att du som person är självgående, lösningsorienterad och nyfiken med ett öga för detaljer.

Företaget söker ständigt ny kunskap till sitt fantastiska team med olika bakgrunder. Så tveka inte att ansöka tjänsten om du känner att du kan bidra – även fast du kanske inte uppfyller alla krav.

DIN BAKGRUND
•Du har som lägst en YH-examen inom elektronik, elkraft, elektroteknik eller optik
•Du hanterar engelska flytande i både tal och skrift
•Du är praktiskt lagd

MERITERANDE
•Du erhåller kunskap som du tror att företaget skulle gynnas av


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.VILLKOR
Startdatum: Slutet på Augusti (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

El ventil designer sökes till stor företag i Ludvika!

Nu söker vi en el ventil designer till vår samarbetspartner i Ludvika. Vi söker dej som har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande och som gillar problemlösning. Är du social och kommunikativ av dej och intresserad att arbeta på ett världsledande företag tveka inte att skicka in en ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. DINA ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att du gör ... Visa mer
Nu söker vi en el ventil designer till vår samarbetspartner i Ludvika. Vi söker dej som har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande och som gillar problemlösning.
Är du social och kommunikativ av dej och intresserad att arbeta på ett världsledande företag tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att du gör halvledarventilberäkningar med elektriska, termiska förluster. Halvledarventilsimuleringar, krets- och FEM-simuleringar är något du också kommer att göra. I den här rollen som el ventil designer kommer du också att specificera testkrav för att säkerställa att tester utförs enligt standarder
och du kommer även hålla i kundutbildningar.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar.
Man har etableringar runt om i hela världen och är experter inom HVDCs alla områden. Den här avdelningen är globalt ansvariga för elkonstruktion och krav på halvledarbaserade HVDC- och SVC-ventiler. HVDC ventiler används till att omvandla AC till DC och vice versa.
Mer information om vår samarbetspartner ges vid en eventuell intervju.
DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har en examen inom teknik, teknisk fysik eller liknande. Du behöver vara kommunikativ och social av dej och problemlösning är något som skall vara naturligt för dej.

Kompetenskrav
Akdameisk examen gärna inom Teknik, Teknisk fysik eller liknande.
Svenska och engelska i tal och skrift
Kunskaper i Matlab.

Meriterande
Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Master examen.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: ? 100% Visa mindre

ECAD Application Administrator

Letar du efter en ny utmaning i en spännande, högteknologisk miljö? Börja hos oss som Engineering Base Application Administratör i vår Power Grids-division. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är en central del och där du kommer att ansvara för applikationsadministration, underhåll, och kontinuerlig systemutveckling. Ansvarsområden • Delta i uppgraderingar av mjukvara och hårdvara. • Systemadministration, installation och konfiguration. • Sluta... Visa mer
Letar du efter en ny utmaning i en spännande, högteknologisk miljö? Börja hos oss som Engineering Base Application Administratör i vår Power Grids-division. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är en central del och där du kommer att ansvara för applikationsadministration, underhåll, och kontinuerlig systemutveckling.

Ansvarsområden

• Delta i uppgraderingar av mjukvara och hårdvara.
• Systemadministration, installation och konfiguration.
• Slutanvändarstöd, problemlösning och utbildning.
• Underhålla slutanvändardokumentation.
• Implementering och underhåll av Electrical-CAD (ECAD) standard- och basdesignbibliotek.
• Användarlicens och åtkomsthantering.
• Rapportering till 3:e linjens support (Applikationsleverantörer och lokal IT-support).


Profil
Viktigast för denna roll är din personlighet och din vilja att lära sig och utforska nya områden. God samarbetsförmåga och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas i rollen! Vi ser att du som säker är driven, självgående och har ett kreativt tankesätt. Du har med fördel ett intresse för applikationsadministration och utveckling och kanske till och med erfarenhet från projekt- och applikationsledning.

Kompetenskrav
•Du har en yrkes, kandidat- eller civilingenjörsexamen inom elektronik, elkonstruktion eller annat relevant område.
•Erfarenhet av Engineering Base eller liknande ECAD-applikationer.
•Flytande engelska krävs, medan svenska och andra ytterligare språk värderas högt.

Meriterande

•Erfarenhet av ITIL
•Kunskaper och färdigheter i MS Office, MS Visio, MS Project och Share Point


Om arbetsplatsen
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.

Om Framtiden AB
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Rekryteringsprocess
CV-granskning
Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
Intervju med vederbörande företag

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior Hårdvaruingenjör inom Elektronik

Arbeta med banbrytande teknologi för att hjälpa till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig och hållbar energi för alla. Välkommen till ett företag som hjälper till att hålla dina lampor tända, fabrikerna igång, våra sjukhus och skolor öppna. DINA ARBETSUPPGIFTER Här kommer du ingå i ett team som jobbar med design och underhåll av optiska och elektroniska komponenter och fibersystem. Som hårdvaruingenjör för elektronik i teamet kommer du därmed båd... Visa mer
Arbeta med banbrytande teknologi för att hjälpa till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig och hållbar energi för alla. Välkommen till ett företag som hjälper till att hålla dina lampor tända, fabrikerna igång, våra sjukhus och skolor öppna.DINA ARBETSUPPGIFTER
Här kommer du ingå i ett team som jobbar med design och underhåll av optiska och elektroniska komponenter och fibersystem. Som hårdvaruingenjör för elektronik i teamet kommer du därmed både designa, underhålla och felspåra elektronik för HVDC-ventiler och liknande applikationer.

Mer specifikt kommer du att arbeta med;
•Hantering av produktkrav
•Delta i felutredningar och i utvecklingsprojekt
•Förbättra arbetsprocesser
•Arbeta med produktlabbtestning för både kvalifikationer och felundersökningar
•Stödja monteringsteam


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.DIN PROFIL
Vi söker dig som är en driven lagspelare med ambitionen att vidareutvecklas och läras genom ständiga utmaningar. Bortsett från dina erfarenheter är den viktigaste aspekten din positiva attityd och ditt tekniska intresse. För att axla rollen på bästa sätt tror vi att du gillar att arbeta med blandade och varierande arbetsuppgifter – både praktiska och teoretiska. Vi tror också att du som person är självgående, lösningsorienterad och nyfiken med ett öga för detaljer.

Företaget söker ständigt ny kunskap till sitt fantastiska team med olika bakgrunder. Så tveka inte att ansöka tjänsten om du känner att du kan bidra – även fast du kanske inte uppfyller alla krav.

DIN BAKGRUND
•Du har som lägst en YH-examen inom elektronik, elkraft, elektroteknik eller optik
•Du hanterar engelska flytande i både tal och skrift
•Du är praktiskt lagd

MERITERANDE
•Du erhåller kunskap som du tror att företaget skulle gynnas av


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.VILLKOR
Startdatum: Slutet på Augusti (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Testingenjör och Elkonstruktör med intresse för mekatronik!

Ansök    Aug 9    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
Du är flytande i engelska i tal och skrift
Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
Kunskap i C#
Kunskap i Power BI
Kunskap i Matlab
Kunskap I PLC


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Slutet av Augusti (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior elektroingenjör (HVDC)

Vill du jobba på en arbetsplats där din utveckling står i fokus? Då är det dig vi söker! DINA ARBETSUPPGIFTER Då du är junior i din roll kommer du din första tid att följa specifika instruktioner från arbetsledare och seniora kollegor för att få bästa möjliga upplärning. Du kommer att arbeta i en unik miljö, där fokus ligger på framtidens teknik och där engelska är det officiella arbetsspråket. Som kontrollsystemingenjör blir din uppgift att: •Delta so... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats där din utveckling står i fokus? Då är det dig vi söker!
DINA ARBETSUPPGIFTER
Då du är junior i din roll kommer du din första tid att följa specifika instruktioner från arbetsledare och seniora kollegor för att få bästa möjliga upplärning. Du kommer att arbeta i en unik miljö, där fokus ligger på framtidens teknik och där engelska är det officiella arbetsspråket.
Som kontrollsystemingenjör blir din uppgift att:
•Delta som medlem i uppgraderingsprojekt på HVDC, från början till slut
•Ta del av teknisk dokumentation och realisera den till nya system
•Löpande programmera, simulera, samt testa kontroll och kraftssystem
I testrummet kommunicerar du med både tekniker och elektriker vad gäller de olika momenten i programmeringen.


OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med banbryande teknologi som hjälper till att öka tillgången av hållbar och modern energi för alla. El och elektronikteknik-avdelningen arbetar med planering, design, utveckling, testning, installation och koordinering av aktiviteter som involverar elektriska och/eller elektroniska komponenter och system, inklusive automation.

Teamet arbetar också aktivt med att samordna aktiviteter internt och med andra grupper för att effektivt uppnå mål som kräver kunskap om associerade funktioner och relaterade tekniska områden.


DIN PROFIL
Vi söker dig som är organiserad och aktivt jobbar för att hitta mönster och bästa praxis i den befintliga dokumentationen. Vi tror att du är utåtriktad och social då du kommer ha nära kontakt och samarbete med andra fabriker runt om i landet.

KOMPETENSKRAV
•Flytande tal/skrift Engelska
•Som lägst en YH-utbildning inom relevant tekniskt område (elkraft, elektronik, teknik)

MERITERANDE
•Kandidat- eller magisterexamen inom relevant tekniskt område
•Programmeringsvana
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior elektroingenjör (HVDC)

Vill du jobba på en arbetsplats där din utveckling står i fokus? Då är det dig vi söker! DINA ARBETSUPPGIFTER Då du är junior i din roll kommer du din första tid att följa specifika instruktioner från arbetsledare och seniora kollegor för att få bästa möjliga upplärning. Du kommer att arbeta i en unik miljö, där fokus ligger på framtidens teknik och där engelska är det officiella arbetsspråket. Som kontrollsystemingenjör blir din uppgift att: •Delta so... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats där din utveckling står i fokus? Då är det dig vi söker!
DINA ARBETSUPPGIFTER
Då du är junior i din roll kommer du din första tid att följa specifika instruktioner från arbetsledare och seniora kollegor för att få bästa möjliga upplärning. Du kommer att arbeta i en unik miljö, där fokus ligger på framtidens teknik och där engelska är det officiella arbetsspråket.
Som kontrollsystemingenjör blir din uppgift att:
•Delta som medlem i uppgraderingsprojekt på HVDC, från början till slut
•Ta del av teknisk dokumentation och realisera den till nya system
•Löpande programmera, simulera, samt testa kontroll och kraftssystem
I testrummet kommunicerar du med både tekniker och elektriker vad gäller de olika momenten i programmeringen.


OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med banbryande teknologi som hjälper till att öka tillgången av hållbar och modern energi för alla. El och elektronikteknik-avdelningen arbetar med planering, design, utveckling, testning, installation och koordinering av aktiviteter som involverar elektriska och/eller elektroniska komponenter och system, inklusive automation.

Teamet arbetar också aktivt med att samordna aktiviteter internt och med andra grupper för att effektivt uppnå mål som kräver kunskap om associerade funktioner och relaterade tekniska områden.


DIN PROFIL
Vi söker dig som är organiserad och aktivt jobbar för att hitta mönster och bästa praxis i den befintliga dokumentationen. Vi tror att du är utåtriktad och social då du kommer ha nära kontakt och samarbete med andra fabriker runt om i landet.

KOMPETENSKRAV
•Flytande tal/skrift Engelska
•Som lägst en YH-utbildning inom relevant tekniskt område (elkraft, elektronik, teknik)

MERITERANDE
•Kandidat- eller magisterexamen inom relevant tekniskt område

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior Hårdvaruingenjör inom Elektronik

Arbeta med banbrytande teknologi för att hjälpa till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig och hållbar energi för alla. Välkommen till ett företag som hjälper till att hålla dina lampor tända, fabrikerna igång, våra sjukhus och skolor öppna. DINA ARBETSUPPGIFTER Här kommer du ingå i ett team som jobbar med design och underhåll av optiska och elektroniska komponenter och fibersystem. Som hårdvaruingenjör för elektronik i teamet kommer du därmed både ... Visa mer
Arbeta med banbrytande teknologi för att hjälpa till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig och hållbar energi för alla. Välkommen till ett företag som hjälper till att hålla dina lampor tända, fabrikerna igång, våra sjukhus och skolor öppna.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Här kommer du ingå i ett team som jobbar med design och underhåll av optiska och elektroniska komponenter och fibersystem. Som hårdvaruingenjör för elektronik i teamet kommer du därmed både designa, underhålla och felspåra elektronik för HVDC-ventiler och liknande applikationer.

Mer specifikt kommer du att arbeta med;
•Hantering av produktkrav
•Delta i felutredningar och i utvecklingsprojekt
•Förbättra arbetsprocesser
•Arbeta med produktlabbtestning för både kvalifikationer och felundersökningar
•Stödja monteringsteam


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.DIN PROFIL
Vi söker dig som är en driven lagspelare med ambitionen att vidareutvecklas och läras genom ständiga utmaningar. Bortsett från dina erfarenheter är den viktigaste aspekten din positiva attityd och ditt tekniska intresse. För att axla rollen på bästa sätt tror vi att du gillar att arbeta med blandade och varierande arbetsuppgifter – både praktiska och teoretiska. Vi tror också att du som person är självgående, lösningsorienterad och nyfiken med ett öga för detaljer.

Företaget söker ständigt ny kunskap till sitt fantastiska team med olika bakgrunder. Så tveka inte att ansöka tjänsten om du känner att du kan bidra – även fast du kanske inte uppfyller alla krav.

DIN BAKGRUND
•Du har som lägst en YH-examen inom elektronik, elkraft, elektroteknik eller optik
•Du hanterar engelska flytande i både tal och skrift
•Du är praktiskt lagd

MERITERANDE
•Du erhåller kunskap som du tror att företaget skulle gynnas av


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.VILLKOR
Startdatum: Slutet på Augusti (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior CNC-operatör? Kolla in den här tjänsten i Kopparberg!

Har du utbildning inom CNC? Vill du få in foten på en välmående industri där du får möjligheten att som junior växa in i kostymen som CNC operatör? Då ska du söka tjänsten! Dina arbetsuppgifter Som CNC operatör kommer du att arbeta med att hantera de CNC styrda svarvarna. Det innebär att du kommer att övervaka, mäta och ställa maskinerna utefter vilken typ av order som inkommit. Man har ett antal standardprogram som man ställer maskinen efter men det fö... Visa mer
Har du utbildning inom CNC? Vill du få in foten på en välmående industri där du får möjligheten att som junior växa in i kostymen som CNC operatör? Då ska du söka tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Som CNC operatör kommer du att arbeta med att hantera de CNC styrda svarvarna. Det innebär att du kommer att övervaka, mäta och ställa maskinerna utefter vilken typ av order som inkommit. Man har ett antal standardprogram som man ställer maskinen efter men det förekommer också specialbeställningar, där kan det kommas att behöva göra viss programmering i CNC programvaran. Programvaran dem använder sig av är Fanuc/Siemens.
Arbetet innebär 2-skift varannan vecka:
Vecka 1, Måndag – fredag 05:30-14:00
Vecka 2, Måndag – Torsdag 13:55-23:00


Om företaget

Företaget som vi samarbetar med är en aktör som är väldigt stabil på arbetsmarknaden och som har avtal med många stora industrier runt om i Sverige. Dem är idag ca 20 personer i produktionen samt 4st på kontoret.

Din profil
Du som söker denna tjänsten ska ha en utbildning inom CNC och har någon gång hanterat en CNC svarv, som minst på utbildningsnivå. Du ska också vara införstådd i att arbetet innebär skiftarbete och att man ska tycka om att vara engagerad och ta i.Skallkrav:
- CNC Utbildning
- Kunskaper inom Fanuc och eller Siemens
- Behärska det svenska språket i tal och skriftMeriterande:
- Robot programmering

- Truckkort

- Erfarenhet av mätning


Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor

Start: Sensommaren/hösten 2021

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Kopparberg

Arbetstider: 2-Skift ( Se ovan )Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Elektroingenjör sökes till världsledande företag!

Är du en genuint tekniskt intresserad person? Vill du få möjligheten att utveckla din tekniska kunskap tillsammans med ett kompetent team? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som valve cooling project engineer kommer du tillsammans med ett team ansvara för kylsystem vid elkraftöverföring. Du kommer arbeta med att göra offerter för att sedan vara med i projekt från start till slut. Ett projekt börjar med en kravspecifikation och ... Visa mer
Är du en genuint tekniskt intresserad person? Vill du få möjligheten att utveckla din tekniska kunskap tillsammans med ett kompetent team? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som valve cooling project engineer kommer du tillsammans med ett team ansvara för kylsystem vid elkraftöverföring. Du kommer arbeta med att göra offerter för att sedan vara med i projekt från start till slut. Ett projekt börjar med en kravspecifikation och avslutas med igångsättning av kylsystemen på kundernas siter. I denna tjänst är ingen dag den andra lik och du kommer arbeta med allt från att skapa krav för kylsystem, programmera styrfunktioner och testa kylsystemen till att besöka leverantörer. På sikt kommer även resor till andra delar av världen förekomma.

Om företaget
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar. Man har etableringar runt om i hela världen och är experter inom HVDCs alla områden.

Din profil
Skallkrav:
- Högskoleingenjör inom elektroteknik eller inom relevant område
- Kunskap i något programmeringsspråk, till exempel C, C++ eller Java
- Engelska i tal och skrift
- EU/Svenskt medborgarskap
- Körkort B

Meriterande:
- Ett genuint tekniskt intresse
- PLC programmering
- Kunskap om frekvensomriktare
- Jobbat med motor control center (MCC)

Vi söker dig som är en ödmjuk och social person. Du har ett stort tekniskt intresse och har även viljan att lära dig mer. Du trivs bra med att arbeta i team och har respekt och förståelse för andra kulturer då resor i tjänsten förekommer. Då tjänsten är i Ludvika ser vi gärna att du är en person som gillar friluftsliv och att du kan tänka dig att skapa dig en framtid på en mindre ort.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Placeringsort: Ludvika
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Testingenjör och el-konstruktör inom högspänd likström

Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
•Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
•Du är flytande i engelska i tal och skrift
•Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
•Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
•Kunskap i C#
•Kunskap i Power BI
•Kunskap i Matlab
•Kunskap I PLC


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Slutet av Augusti (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Testingenjör och el-konstruktör inom högspänd likström

Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
•Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
•Du är flytande i engelska i tal och skrift
•Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
•Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
•Kunskap i C#
•Kunskap i Power BI
•Kunskap i Matlab
•Kunskap I PLC


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Slutet av Augusti (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Vi söker Electrical Design Engineer!

Har du ett genuint intresse av teknik och besitter en ingenjörsexamen inom energi, elektro eller elkraft? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig! Dina arbetsuppgifter: Till en början kommer du bli tilldelad en mentor för att genomföra en ordentlig introduktion. I takt med att man har lärt sig mer grundläggande kunskaper blir man tilldelad uppdrag då vår kund tror mycket på learning by doing. Exempel på arbetsuppgifter: • Arbeta i nya produktutvecklingsp... Visa mer
Har du ett genuint intresse av teknik och besitter en ingenjörsexamen inom energi, elektro eller elkraft? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter:
Till en början kommer du bli tilldelad en mentor för att genomföra en ordentlig introduktion. I takt med att man har lärt sig mer grundläggande kunskaper blir man tilldelad uppdrag då vår kund tror mycket på learning by doing.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbeta i nya produktutvecklingsprojekt med fokus på högeffektomvandlarventiler för HVDC- och FACTS -applikationer
• Identifiera tekniska krav och föreslå lösningsidéer i FoU -projekt
• Utför halvledarventilberäkningar och simuleringar för att ta reda på spänningsspänningar och förluster i halvledarna och ventilelektroniken. De teoretiska beräkningarna kommer att kombineras med tester med hög effekt i våra testlaboratorier för att verifiera konstruktionerna
• Delta i olika produktverifieringstester från tidig prototyptestning till slutverifiering av omvandlarventildesign, analysera resultat och förbättra/optimera lösningarna
• Ange testkrav och se till att det utförs i enlighet med giltiga standarder och kundspecifikationer
• Förbered tekniska specifikationer och dokumentera resultat i form av tekniska rapporter, presentationer

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

DIN PROFIL

• Civilingenjör i elkraft, elektro, elektronik eller motsvarande
• Grundkunskaper i kretssimulerings- och beräkningsverktyg som PSCAD, PSpice, MATLAB
• Eftersom du kommer att ingå i ett globalt företag krävs flytande engelska, både skriftligt och talat. Kunskaper i svenska är ett plus

Meriterande:
- Erfarenhet av design, analys och testning av effektomvandlare
- Svenska tal & skrift
- Kunskap om kraftutrustning och energisystem

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Nu söker vi en junior projektingenjör inom elkraft!

Just nu söker vi efter en junior projektingenjör till spännande tjänst i Ludvika. Vi söker dig som har en akademisk utbildning med goda kunskaper i något eller flera programmeringsspråk. Är du dessutom kommunikativ och intresserad av att arbeta med uppgraderingsprojekt av mjukvara i en globalmiljö? Perfekt, då är det just dig vi söker! Dina arbetsuppgifter Som junior projektingenjör tillhör du en avdelning som arbetar med mjukvara inom kontroll, skydd oc... Visa mer
Just nu söker vi efter en junior projektingenjör till spännande tjänst i Ludvika. Vi söker dig som har en akademisk utbildning med goda kunskaper i något eller flera programmeringsspråk. Är du dessutom kommunikativ och intresserad av att arbeta med uppgraderingsprojekt av mjukvara i en globalmiljö? Perfekt, då är det just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som junior projektingenjör tillhör du en avdelning som arbetar med mjukvara inom kontroll, skydd och SCM (station control & monitoring) för HVDC-anläggningar globalt. Du kommer att tillhöra någon av avdelningarna, beroende på din profil och samarbeta med alla discipliner. Teamet ansvarar för att uppgradera all mjukvara och ser till att kommunikationen fungerar. Du kommer vara en del av ett team i större projekt med allt ifrån design och dokumentation, fabrikssystemtester i testanläggning till igångkörning på site. I denna tjänst förekommer i normala fall även resor.

Om företaget
Vår kund arbetar med banbrytande teknologi som hjälper till att öka tillgången av hållbar och modern energi för alla. Avdelningen ansvarar för all mjukvara och dess funktion för uppgraderingsprojekt. Som projektingenjör kommer du att tillhöra någon av avdelningarna Kontroll, Skydd eller SCM beroende på din profil. Du kommer vara ansvarig för att utveckla ditt område och dess processer tillsammans med kunniga kollegor till nästa nivå.

Din profil
För den här tjänsten söker vi dig som är kommunikativ, tekniskt intresserad och problemlösare ut i fingerspetsarna. Vi tror att du samarbetar bra med andra, är framåt och hungrig på att lära dig samt förmedla kunskap till dina kollegor. Kanske har du känsla för det visuella i ditt arbete. Då tjänsten är i Ludvika ser vi gärna att du är en person som gillar friluftsliv och att du kan tänka dig att skapa dig en framtid på en mindre ort.

Skallkrav:
• Relevant utbildning inom området, till exempel datateknik, elektroteknik eller teknisk fysik.
• Goda kunskaper inom något eller flera programmeringsspråk
• Erfarenhet av Microsoft Office-applikationer
• Goda tal- och skrivkunskaper i engelska
Meriterande:
• Erfarenhet av Matlab, Siemens PCS7, ABB 800xA eller liknande programmeringsspråk
• Erfarenhet av SCADA-system

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Så, välkommen med din ansökan Visa mindre

Elektronikutvecklare inom HVDC

Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett multinationellt bolag med goda introduktions metoder och där långsiktighet ligger i fokus? Då är detta tjänsten för dig! Kunden vi samarbetar med är världsledande inom HVDC. DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer som kontroll och skyddsingenjör att arbeta med att bygga övervakningssystem till elkraftsanläggningar. Din inledande tid kommer bestå av programmering i kundens egna programmeringsspråk som bygger på en C++... Visa mer
Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett multinationellt bolag med goda introduktions metoder och där långsiktighet ligger i fokus? Då är detta tjänsten för dig!
Kunden vi samarbetar med är världsledande inom HVDC.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer som kontroll och skyddsingenjör att arbeta med att bygga övervakningssystem till elkraftsanläggningar. Din inledande tid kommer bestå av programmering i kundens egna programmeringsspråk som bygger på en C++ programmeringsbas.
Introduktionen kommer bestå av att gå sida vid sida med en mentor och arbeta i en fiktiv miljö för att bekanta dig med utrustningen som du kommer arbeta mot.
På sikt kommer du att vara med i långa projektcyklar där man är med från ett tidigt designstadie med förstudier, specifikationstolkningar och ta fram dokumentation. Därefter går man in i nästa fas som innefattar mycket programmering och testning.
sista stadiet i projektcykeln innefattar att man är ute på siten och är med och kör igång systemet och driftsätter arbetet man gjort under projektets gång.

OM FÖRETAGET
Företaget som vi har ett långtgående samarbete med är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare och har varit etablerade i över 120år.
Dem har en modern personalpolicy och investerar mycket tid för att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga på långsiktiga anställningar och behålla kompetensen inom företaget.DIN PROFIL
Du som söker denna tjänsten ska ha ett genuint teknikintresse och en grundförståelse för el/elektronik. Du kommer att arbeta mycket med programmering och testning så därför krävs att du har på universitetsnivå berört C / C++ och Python programmering.
Vi lägger också väldigt stor vikt vid dig som person och det är en förutsättning att du är en lagspelare som tycker om att vara med och driva, utveckla och föra projekten framåt tillsammans med dina medarbetare.


Kompetenskrav
- Eftergymnasial utbildning inom teknik, Elektronik, inbyggda system, Computer Science och dylikt
- Behärska det engelska språket i tal och skrift
- Lagspelare
- Kommunikativ


Meriterande
- Arbetslivserfarenhet inom programmering och eller elektronik/Elkraft
- Behärska det svenska språket i tal och skrift


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Vi söker Electrical Design Engineer!

Vi söker electrical design engineer! Har du ett genuint intresse av teknik och besitter en ingenjörsexamen inom energi, elektro eller elkraft? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig! Dina arbetsuppgifter: Till en början kommer du bli tilldelad en mentor för att genomföra en ordentlig introduktion. I takt med att man har lärt sig mer grundläggande kunskaper blir man tilldelad uppdrag då vår kund tror mycket på learning by doing. Exempel på arbetsuppgift... Visa mer
Vi söker electrical design engineer!
Har du ett genuint intresse av teknik och besitter en ingenjörsexamen inom energi, elektro eller elkraft? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter:
Till en början kommer du bli tilldelad en mentor för att genomföra en ordentlig introduktion. I takt med att man har lärt sig mer grundläggande kunskaper blir man tilldelad uppdrag då vår kund tror mycket på learning by doing.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbeta i nya produktutvecklingsprojekt med fokus på högeffektomvandlarventiler för HVDC- och FACTS -applikationer
• Identifiera tekniska krav och föreslå lösningsidéer i FoU -projekt
• Utför halvledarventilberäkningar och simuleringar för att ta reda på spänningsspänningar och förluster i halvledarna och ventilelektroniken. De teoretiska beräkningarna kommer att kombineras med tester med hög effekt i våra testlaboratorier för att verifiera konstruktionerna
• Delta i olika produktverifieringstester från tidig prototyptestning till slutverifiering av omvandlarventildesign, analysera resultat och förbättra/optimera lösningarna
• Ange testkrav och se till att det utförs i enlighet med giltiga standarder och kundspecifikationer
• Förbered tekniska specifikationer och dokumentera resultat i form av tekniska rapporter, presentationer

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

DIN PROFIL

• Civilingenjör i elkraft, elektro, elektronik eller motsvarande
• Grundkunskaper i kretssimulerings- och beräkningsverktyg som PSCAD, PSpice, MATLAB
• Eftersom du kommer att ingå i ett globalt företag krävs flytande engelska, både skriftligt och talat. Kunskaper i svenska är ett plus

Meriterande:
- Erfarenhet av design, analys och testning av effektomvandlare
- Svenska tal & skrift
- Kunskap om kraftutrustning och energisystem

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Elkraftsingenjör till Ludvika/Västerås!

Är du elkraftsingenjör med öga för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet? Är du dessutom en fena på Excel och vill arbeta i en global miljö? Perfekt! Då är det dig vi letar efter, skicka in din ansökan redan idag. Dina arbetsuppgifter Som junior elkraftsingenjör kommer du att jobba med design för hjälpkraftsystem, utrustning och 3D-modelleringar av servicestationer och kabelvägar. Du kommer att ingå i ett team som leds av en design lead där ni komme... Visa mer
Är du elkraftsingenjör med öga för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet? Är du dessutom en fena på Excel och vill arbeta i en global miljö? Perfekt! Då är det dig vi letar efter, skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som junior elkraftsingenjör kommer du att jobba med design för hjälpkraftsystem, utrustning och 3D-modelleringar av servicestationer och kabelvägar. Du kommer att ingå i ett team som leds av en design lead där ni kommer att arbeta med systemdesign, rita ellinjescheman i Engineering Base, selektivitetsstudier för utrustning samt kabel- och kabelöverföringssystem. Arbetet kommer även innebära att se till att leveranser är tids- och kostnadseffektiva samtidigt som de håller kvalitet. Du kommer att ha nära kontakt med kompetensgrupper, hantera kontakter med andra avdelningar samt externa leverantörer.

Du kommer att ha ett stort globalt nätverk och vara en del av en spännande, global arbetsmiljö med många möjligheter att växa och utvecklas i din roll!


Om företaget
Vår kund verkar inom banbrytande teknik med lösningar för digitala industrier. Hos vår kund står innovation främst i allt de gör och varje dag arbetar de för att höja effektivitet, produktivitet och säkerhet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur i och utanför Sverige. De har en historia som går långt bak i tiden och är verksamma i mer än 100 länder.

Denna enhet utvecklar, tillverkar och säljer system för likströmsöverföring. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.


Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och ansvarsfull. Vi ser även att du har en god förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt utan att tappa det övergripande perspektivet. Du bidrar med energi och engagemang till gruppen och är inte rädd för att fatta beslut. Tjänsten är i Ludvika men det finns även möjlighet att arbeta och utgå ifrån Västerås. På sikt kan det även förekomma resor i tjänsten.

Skallkrav:
• Akademisk utbildning inom området, till exempel elkraftsingenjör
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Kunskap i Officepaketet, framförallt Excel

Meriterande:
• Kunskap i Engineering base, NX/Teamcenter eller NEPLAN


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika eller Västerås
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Kontroll och skyddsingenjör inom hårdvarudesign sökes till Ludvika

Ansök    Okt 15    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Vill du jobba på ett stort internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter i en omväxlande och spännande roll? Är du driven, kommunikativ och trivs att jobba i projekt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba i projektorganisationen och vara med att ta projekten ifrån koncept till slutförande. Man jobbar i team som består av tre personer. Jobbet består av ... Visa mer
Vill du jobba på ett stort internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter i en omväxlande och spännande roll? Är du driven, kommunikativ och trivs att jobba i projekt?
Då kan detta vara tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i projektorganisationen och vara med att ta projekten ifrån koncept till slutförande. Man jobbar i team som består av tre personer. Jobbet består av många olika delar beroende på vart i projektet man befinner sig.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Jobba med design av elskåp i CAD-programmet engineering base.
- Föra dialog med kunder och svara på eventuella frågor.
- Inspektera elskåp inför inhandling och kontrollera att dom stämmer överens med den tänkta designen.
- Genomföra tester av elskåpen tillsammans med en annan avdelning för att upptäcka potentiella fel innan skåpen ska skeppas till kund.

Under introduktionen kommer du att få möjligheten att sätta dig in i CAD-programmet Engineering base. Du kommer också att få vara med på olika avdelningar och projekt för att få en övergripande blick av hur alla steg i projekten fungerar från design till sluttester.
Om företaget
Vår kund är ett stort internationellt företag med över 120 års erfarenhet i ryggen. Dom har utvecklat och kommersialiserat mycket av den teknik som ligger bakom vårt moderna samhälle. Företaget består av många olika avdelningar men den vi söker personal till jobbar med högspänd likström som kan transportera enorma mängder elkraft långa sträckor med låga energiförluster och minimal miljöpåverkan.
Hos vår kund kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Ludvika där du arbetar med den senaste tekniken tillsammans med kreativa kollegor.
Mer information om företages ges vid intervju.
Din profil
Vi ser att du som söker är flexibel, social och vågar ta för dig. Eftersom du kommer att jobba i team och med andra avdelningar är det även viktigt med en god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Du behöver också ha ett kvalitetstänk och vara lösningsorienterad. Vidare tror vi att du kommer lyckas om du har en positiv inställning och gillar att ta ansvar.

Skallkrav:
- Akademisk examen inom relevant område till exempel: elingenjör, elektronikingenjör eller elkraftsingenjör.
- CAD kunskap inom el.
- Engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Svenska
- Skrivit examensarbete inom liknande industri.
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan! Visa mindre

Vi söker en electrical valve design engineer!

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb? Sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som Elektrisk ventildesign ingenjör kommer du att ingå i ett team som består av 17 anställda. I tjänsten kommer du att genomföra: - Halvledarventilberäkningar inklusive elektriska, termiska och förluster. - Utföra halvledarventilsimuleringar inklusive krets- och FEM-simuleringar. - Ange testkr... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som Elektrisk ventildesign ingenjör kommer du att ingå i ett team som består av 17 anställda. I tjänsten kommer du att genomföra:
- Halvledarventilberäkningar inklusive elektriska, termiska och förluster.
- Utföra halvledarventilsimuleringar inklusive krets- och FEM-simuleringar.
- Ange testkrav för att säkerställa att test utförs enligt standarder
- Ange kontroll- och skyddskrav på ventilen
Mer info ges vid en eventuell intervju.


Om företaget
Vår kund är globala och världsledande i området. De är banbrytande teknologiledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Avdelningen för elektrisk ventilkonstruktion i Sverige består av 17 anställda ink. Avdelningschef. De har också avdelningar för elektrisk design i Indien och Kina, som de arbetar i nära samarbete med.

Din profil
Vi söker dig som har:
- Kandidatexamen eller masterexamen i elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande
- Grundläggande kunskap om verktyg som Matlab, Mathcad, PSCAD, PSpice, COMSOL eller ANSYS, etc
- Engelska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från områdetOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Placeringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid Visa mindre

Vi söker en electrical valve design engineer!

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb? Sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som Elektrisk ventildesign ingenjör kommer du att ingå i ett team som består av 17 anställda. I tjänsten kommer du att genomföra: - Halvledarventilberäkningar inklusive elektriska, termiska och förluster. - Utföra halvledarventilsimuleringar inklusive krets- och FEM-simuleringar. - Ange testkr... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som Elektrisk ventildesign ingenjör kommer du att ingå i ett team som består av 17 anställda. I tjänsten kommer du att genomföra:
- Halvledarventilberäkningar inklusive elektriska, termiska och förluster.
- Utföra halvledarventilsimuleringar inklusive krets- och FEM-simuleringar.
- Ange testkrav för att säkerställa att test utförs enligt standarder
- Ange kontroll- och skyddskrav på ventilen
Mer info ges vid en eventuell intervju.


Om företaget
Vår kund är globala och världsledande i området. De är banbrytande teknologiledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Avdelningen för elektrisk ventilkonstruktion i Sverige består av 17 anställda ink. Avdelningschef. De har också avdelningar för elektrisk design i Indien och Kina, som de arbetar i nära samarbete med.

Din profil
Vi söker dig som har:
- Kandidatexamen eller masterexamen i elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande
- Grundläggande kunskap om verktyg som Matlab, Mathcad, PSCAD, PSpice, COMSOL eller ANSYS, etc
- Engelska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från områdetOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Placeringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid Visa mindre

Vi söker en junior projektledare till världsledande företag!

Är du redo för en av våra största kunders mest intressanta ingenjörspositioner som kombinerar professionalitet och personlig utveckling, där du har ett stort ansvar över hur projekten genomförs! Ansök nu Dina arbetsuppgifter Som junior projektledare hos vår kund blir din uppgift att samordna deras tekniska kontor. Du kommer att representera avdelningen för systemdesign i projektteam och rapportera till din mentor. Positionen innebär teknisk samordning, dä... Visa mer
Är du redo för en av våra största kunders mest intressanta ingenjörspositioner som kombinerar professionalitet och personlig utveckling, där du har ett stort ansvar över hur projekten genomförs! Ansök nu

Dina arbetsuppgifter
Som junior projektledare hos vår kund blir din uppgift att samordna deras tekniska kontor. Du kommer att representera avdelningen för systemdesign i projektteam och rapportera till din mentor. Positionen innebär teknisk samordning, där du deltar i teknisk problemlösning. Du kommer också att samarbeta med andra avdelningar som tidsplanering, ekomomi och försäljning. När du kommit in i tjänsten och tiden är rätt kan du få ta större och mer komplexa projekt på egen hand. Det är din ambition som är grunden för dina utvecklingsmöjligheter.

Om företaget
Vår kund är globala och världsledande i området. De är banbrytande teknologiledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla.

Din profil
Skallkrav:

- Vi söker dig som har kandidat eller master examen från elkraft, teknisk fysik eller industriell ekonomi med inriktning mot el
- Svenska & engelska i tal och skrift

Som person ska du vara en lagspelar och arbeta på ett analytiskt och strukurerat sätt. Du tar ansvar för ditt arbete och levererar i tid.Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Placeringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid Visa mindre

Affärsutvecklare till internationellt bolag

Nu söker vi efter en hungrig affärsutvecklare som drivs av att se projekt förvaltas från ax till limpa och sedan fortsatt vårda kundrelationen. Har du en universitetsexamen inom omårdet, erfarenhet av affärsutveckling och vill jobba på ett välkänt internationellt bolag? Sök den här tjänsten nu, innan det är för sent! Dina arbetsuppgifter I rollen som affärsutvecklare kommer du arbeta med bland annat strategiimplentering, där du stöder sälj och marknadsför... Visa mer
Nu söker vi efter en hungrig affärsutvecklare som drivs av att se projekt förvaltas från ax till limpa och sedan fortsatt vårda kundrelationen. Har du en universitetsexamen inom omårdet, erfarenhet av affärsutveckling och vill jobba på ett välkänt internationellt bolag? Sök den här tjänsten nu, innan det är för sent!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklare kommer du arbeta med bland annat strategiimplentering, där du stöder sälj och marknadsföringsteamet i att översätta globala strategier till lokala strategiska åtgärder. Du kommer hela tiden arbeta med att hitta, kontakta och sedan vårda nya affärsmöjligheter. Under din introduktion på företaget kommer du att få gå bredvid 1-2 mer seniora medarbetare på plats i Ludvika för att se hur företaget fungerar samt komma in i rollen och efter detta kan du alltså jobba från vilken ort i Sverige som helst. Vardagen som affärsutvecklare består av många olika moment, men där kundkontakt, presentationer och uppföljningar är en stor del. Stor vikt läggs vid din förmåga att organisera och hålla deadlines då möten är en stor del av din vardag.

Om företaget
Vår kund är en av de största aktörerna på marknaden, de hjälper till att öka tillgången och skapa lösningar för hållbar och modern energi för alla. Dessa lösningar stödjer kunder inom publika sektorn, industrin samt transport och infrastruktur med planering, bygge, drift och underhåll av kraftinfrastrukturen. De är kända över hela världen för att vara specialister på kraftöverföring och distrubition. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Du som affärsutvecklare har en naturlig fallenhet för affärer och strategier. Att du pratar och förstår engelska är ett krav då det förekommer mycket kontakt med utländska kunder. Du bör även vara beredd på att resa då ca. 20% av tjänsten är på resande fot och utlandsresor kan förekomma. Vi ser att du är nyfiken, är organiserad och gillar att se saker från olika perspektiv för att på så sätt bana väg för nya tankesätt. Du håller dig ajour med nya tekniker och vad som händer i samhället. I rollen som affärsutvecklare är det viktigt att du är lite av en "egen företagare i företaget" och gillar att arbeta självständigt.

Skallkrav:

*Universitetsexamen inom teknik, företagsekonomi, industriell ekonomi eller liknande
*Engelska i tal och skrift
*Trygg i att arbeta med MS Officepaketet

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Huvudkontorets placering är Ludvika men du kan jobba från vartsomhelst i Sverige
Start: Omgående enl. överenskommelse
Lön: Enl överenskommelse

Ansökningarna behandlas löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum för annonsen. Visa mindre

Vi söker en electrical valve design engineer!

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb? Sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som Elektrisk ventildesign ingenjör kommer du att ingå i ett team som består av 17 anställda. I tjänsten kommer du att genomföra: - Halvledarventilberäkningar inklusive elektriska, termiska och förluster. - Utföra halvledarventilsimuleringar inklusive krets- och FEM-simuleringar. - Ange testkr... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som Elektrisk ventildesign ingenjör kommer du att ingå i ett team som består av 17 anställda. I tjänsten kommer du att genomföra:
- Halvledarventilberäkningar inklusive elektriska, termiska och förluster.
- Utföra halvledarventilsimuleringar inklusive krets- och FEM-simuleringar.
- Ange testkrav för att säkerställa att test utförs enligt standarder
- Ange kontroll- och skyddskrav på ventilen
Mer info ges vid en eventuell intervju.


Om företaget
Vår kund är globala och världsledande i området. De är banbrytande teknologiledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Avdelningen för elektrisk ventilkonstruktion i Sverige består av 17 anställda ink. Avdelningschef. De har också avdelningar för elektrisk design i Indien och Kina, som de arbetar i nära samarbete med.

Din profil
Vi söker dig som har:
- Kandidatexamen eller masterexamen i elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande
- Grundläggande kunskap om verktyg som Matlab, Mathcad, PSCAD, PSpice, COMSOL eller ANSYS, etc
- Engelska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från områdetOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Placeringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid Visa mindre

Filter design ingenjör sökes!

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb som kombinerar högspänning och frekvenser? Sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som Filter design-ingenjör kommer du att vara en del av kundens filtergrupp där jobbet innebär att kombinera högspänning och frekvens. Vi ser gärna att du behärskar toppmoderna filterberäkningar samt utmaningen att arbeta i stora projekt. Arbetet utspel... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb som kombinerar högspänning och frekvenser? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som Filter design-ingenjör kommer du att vara en del av kundens filtergrupp där jobbet innebär att kombinera högspänning och frekvens. Vi ser gärna att du behärskar toppmoderna filterberäkningar samt utmaningen att arbeta i stora projekt. Arbetet utspelar sig i en mycket internationell miljö där internationella resor kommer att vara en del av jobbet.
Arbetsuppgifter:
- Vara delaktig i utvärderandet av filtrering för att utforma filter så att de är i drift 30 år eller mer. Det innebär också att utvärdera och påverka hur HVDC-omvandlarstyrningen påverkar övertonerna. Detta utförs genom att göra avancerad systemsimulering av HVDC-omvandlare, anslutna växelströmsnätverk och likströmsöverförningslänkar.
- Arbeta med landbaserade omvandlarstationer såväl som offshore-omvandlarstationer, t.ex. för anslutning av vindparker
- Vara delaktig i utformningen av HVDC-omvandlarstationer tills verifieringsmätningar är på plats.


Om företaget
Vår kund är globala och världsledande i området. De är banbrytande teknologiledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla.

Din profil
Vi söker dig som har:
- Kandidatexamen eller masterexamen i elektroteknik, elkraft eller teknisk fysik
- Grundläggande kunskap om verktyg som PSCAD och MATLAB
- Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från området
- Svenska alternativt annat språk

Personlighet:
För att passa in i rollen ser vi att du använder din kommunikationsförmåga när du samarbetar med andra avdelningar, kunder, projektorganisationer och leverantörer. Du har en pedagogisk förmåga att motivera och övertyga i olika situationer som rör verksamheten.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Placeringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Start: 2021
Omfattning: Heltid Visa mindre

Junior projektingenjör till världsledande bolag!

Just nu söker vi efter en junior projektingenjör till spännande tjänst i Ludvika. Vi söker dig som har en akademisk utbildning med goda kunskaper i något eller flera programmeringsspråk. Är du dessutom kommunikativ och intresserad av att arbeta med uppgraderingsprojekt av mjukvara i en globalmiljö? Perfekt, då är det just dig vi söker! Dina arbetsuppgifter Som junior projektingenjör tillhör du en avdelning som arbetar med mjukvara inom kontroll, skydd och... Visa mer
Just nu söker vi efter en junior projektingenjör till spännande tjänst i Ludvika. Vi söker dig som har en akademisk utbildning med goda kunskaper i något eller flera programmeringsspråk. Är du dessutom kommunikativ och intresserad av att arbeta med uppgraderingsprojekt av mjukvara i en globalmiljö? Perfekt, då är det just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som junior projektingenjör tillhör du en avdelning som arbetar med mjukvara inom kontroll, skydd och SCM (station control & monitoring) för HVDC-anläggningar globalt. Du kommer att tillhöra någon av avdelningarna, beroende på din profil och samarbeta med alla discipliner. Teamet ansvarar för att uppgradera all mjukvara och ser till att kommunikationen fungerar. Du kommer vara en del av ett team i större projekt med allt ifrån design och dokumentation, fabrikssystemtester i testanläggning till igångkörning på site. I denna tjänst förekommer i normala fall även resor.

Om företaget
Vår kund arbetar med banbrytande teknologi som hjälper till att öka tillgången av hållbar och modern energi för alla. Avdelningen ansvarar för all mjukvara och dess funktion för uppgraderingsprojekt. Som projektingenjör kommer du att tillhöra någon av avdelningarna Kontroll, Skydd eller SCM beroende på din profil. Du kommer vara ansvarig för att utveckla ditt område och dess processer tillsammans med kunniga kollegor till nästa nivå.

Din profil
För den här tjänsten söker vi dig som är kommunikativ, tekniskt intresserad och problemlösare ut i fingerspetsarna. Vi tror att du samarbetar bra med andra, är framåt och hungrig på att lära dig samt förmedla kunskap till dina kollegor. Kanske har du känsla för det visuella i ditt arbete. Då tjänsten är i Ludvika ser vi gärna att du är en person som gillar friluftsliv och att du kan tänka dig att skapa dig en framtid på en mindre ort.

Skallkrav:
• Relevant utbildning inom området, till exempel datateknik, elektroteknik eller spelutvecklare
• Goda kunskaper inom något eller flera programmeringsspråk
• Erfarenhet av Microsoft Office-applikationer
• Goda tal- och skrivkunskaper i engelska

Meriterande:
• Erfarenhet av Matlab, Siemens PCS7, ABB 800xA eller liknande programmeringsspråk
• Erfarenhet av SCADA-system

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: Kontorstider

Är det dig vi beskriver i profilen? Då ser vi mycket fram emot din ansökan, ta chansen och skicka in den redan idag! Visa mindre

Vi söker BIM-ingenjörer

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom BIM (Building information management)? Brinner du för BIM och har en relevant utbildning? Sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som junior BIM-ingenjör kommer du att ingå i en grupp inom 12 personer. Denna grupp utför offerter och projekt för att bygga en station i ett land som skall kunna transportera ström till ett annat land. Du som blir antagen för denna utmaning kommer att få en mentor unde... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom BIM (Building information management)? Brinner du för BIM och har en relevant utbildning? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som junior BIM-ingenjör kommer du att ingå i en grupp inom 12 personer. Denna grupp utför offerter och projekt för att bygga en station i ett land som skall kunna transportera ström till ett annat land. Du som blir antagen för denna utmaning kommer att få en mentor under de första sex månaderna upp till ett år. Man kommer också att få genomföra internutbildningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Jobba i 3D,4D och 5D. Designa och beräkna tid samt kostnad.
- Samarbeta med kunder och andra konsulter angående BIM-standarder/processer, och dokumentation i BIM standard.
- Fungera som den viktigaste kontaktpersonen för BIM-teknik och alla relaterade problem mellan byggledare, underleverantörer, ägare och designteam.
Mer information ges vid en eventuell intervju.


Om företaget
Vår kund är globala och världsledande i området. De är banbrytande teknologiledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla.

Din profil
Vi söker dig som har:
- Relevant utbildning inom området, till exempel: BIM-ingenjör, BIMprojektör eller annan utbildning med fokus på BIM
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande kunskap i 3d modellering, Revit Architectur, Revit MEP, Autocad, Autocad MEP och Navisworks.
Meriterande:
- Erfarenhet från arbetslivet inom området
- Svenska i tal och skrift
- Franska eller spanska

Personlighet:
För att passa in i rollen ser vi att du är positiv, öppen för att lära sig och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna initiativ.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås eller Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Filter design ingenjör sökes!

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb som kombinerar högspänning och frekvenser? Sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som Filter design-ingenjör kommer du att vara en del av kundens filtergrupp där jobbet innebär att kombinera högspänning och frekvens. Vi ser gärna att du behärskar toppmoderna filterberäkningar samt utmaningen att arbeta i stora projekt. Arbetet utspel... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom teknologin? Är du intresserad av ett tekniskt stimulerande jobb som kombinerar högspänning och frekvenser? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som Filter design-ingenjör kommer du att vara en del av kundens filtergrupp där jobbet innebär att kombinera högspänning och frekvens. Vi ser gärna att du behärskar toppmoderna filterberäkningar samt utmaningen att arbeta i stora projekt. Arbetet utspelar sig i en mycket internationell miljö där internationella resor kommer att vara en del av jobbet.
Arbetsuppgifter:
- Vara delaktig i utvärderandet av filtrering för att utforma filter så att de är i drift 30 år eller mer. Det innebär också att utvärdera och påverka hur HVDC-omvandlarstyrningen påverkar övertonerna. Detta utförs genom att göra avancerad systemsimulering av HVDC-omvandlare, anslutna växelströmsnätverk och likströmsöverförningslänkar.
- Arbeta med landbaserade omvandlarstationer såväl som offshore-omvandlarstationer, t.ex. för anslutning av vindparker
- Vara delaktig i utformningen av HVDC-omvandlarstationer tills verifieringsmätningar är på plats.


Om företaget
Vår kund är globala och världsledande i området. De är banbrytande teknologiledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla.

Din profil
Vi söker dig som har:
- Kandidatexamen eller masterexamen i elektroteknik, elkraft eller teknisk fysik
- Grundläggande kunskap om verktyg som PSCAD och MATLAB
- Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från området
- Svenska alternativt annat språk

Personlighet:
För att passa in i rollen ser vi att du använder din kommunikationsförmåga när du samarbetar med andra avdelningar, kunder, projektorganisationer och leverantörer. Du har en pedagogisk förmåga att motivera och övertyga i olika situationer som rör verksamheten.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Placeringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Start: 2021
Omfattning: Heltid Visa mindre

Elektroingenjör sökes till världsledande företag!

Ansök    Sep 23    Framtiden i Sverige AB    Elektrotekniker
Är du en genuint tekniskt intresserad person? Vill du få möjligheten att utveckla din tekniska kunskap tillsammans med ett kompetent team? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som valve cooling project engineer kommer du tillsammans med ett team ansvara för kylsystem vid elkraftöverföring. Du kommer arbeta med att göra offerter för att sedan vara med i projekt från start till slut. Ett projekt börjar med en kravspecifikation och a... Visa mer
Är du en genuint tekniskt intresserad person? Vill du få möjligheten att utveckla din tekniska kunskap tillsammans med ett kompetent team? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som valve cooling project engineer kommer du tillsammans med ett team ansvara för kylsystem vid elkraftöverföring. Du kommer arbeta med att göra offerter för att sedan vara med i projekt från start till slut. Ett projekt börjar med en kravspecifikation och avslutas med igångsättning av kylsystemen på kundernas siter. I denna tjänst är ingen dag den andra lik och du kommer arbeta med allt från att skapa krav för kylsystem, programmera styrfunktioner och testa kylsystemen till att besöka leverantörer. På sikt kommer även resor till andra delar av världen förekomma.

Om företaget
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Skallkrav:
- Högskoleingenjör inom elektroteknik eller inom relevant område
- Kunskap i något programmeringsspråk, till exempel C, C++ eller Java
- Engelska i tal och skrift
- EU/Svenskt medborgarskap
- Körkort B

Meriterande:
- Ett genuint tekniskt intresse
- PLC programmering
- Kunskap om frekvensomriktare
- Jobbat med motor control center (MCC)

Vi söker dig som är en ödmjuk och social person. Du har ett stort tekniskt intresse och har även viljan att lära dig mer. Du trivs bra med att arbeta i team och har respekt och förståelse för andra kulturer då resor i tjänsten förekommer. Då tjänsten är i Ludvika ser vi gärna att du är en person som gillar friluftsliv och att du kan tänka dig att skapa dig en framtid på en mindre ort.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Placeringsort: Ludvika
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kontroll och skyddsingenjör inom hårdvarudesign sökes!

Ansök    Sep 14    Framtiden i Sverige AB    Elingenjör
Vill du jobba på ett stort internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter i en omväxlande och spännande roll? Är du driven, kommunikativ och trivs att jobba i projekt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba i projektorganisationen och vara med att ta projekten ifrån koncept till slutförande. Man jobbar i team som består av tre personer. Jobbet består a... Visa mer
Vill du jobba på ett stort internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter i en omväxlande och spännande roll? Är du driven, kommunikativ och trivs att jobba i projekt?
Då kan detta vara tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i projektorganisationen och vara med att ta projekten ifrån koncept till slutförande. Man jobbar i team som består av tre personer. Jobbet består av många olika delar beroende på vart i projektet man befinner sig.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Jobba med design av elskåp i CAD-programmet engineering base.
- Föra dialog med kunder och svara på eventuella frågor.
- Inspektera elskåp inför inhandling och kontrollera att dom stämmer överens med den tänkta designen.
- Genomföra tester av elskåpen tillsammans med en annan avdelning för att upptäcka potentiella fel innan skåpen ska skeppas till kund.

Under introduktionen kommer du att få möjligheten att sätta dig in i CAD-programmet Engineering base. Du kommer också att få vara med på olika avdelningar och projekt för att få en övergripande blick av hur alla steg i projekten fungerar från design till sluttester.


Om företaget
Vår kund är ett stort internationellt företag med över 120 års erfarenhet i ryggen. Dom har utvecklat och kommersialiserat mycket av den teknik som ligger bakom vårt moderna samhälle. Företaget består av många olika avdelningar men den vi söker personal till jobbar med högspänd likström som kan transportera enorma mängder elkraft långa sträckor med låga energiförluster och minimal miljöpåverkan.
Hos vår kund kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Ludvika där du arbetar med den senaste tekniken tillsammans med kreativa kollegor.
Mer information om företages ges vid intervju.


Din profil
Vi ser att du som söker är flexibel, social och vågar ta för dig. Eftersom du kommer att jobba i team och med andra avdelningar är det även viktigt med en god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Du behöver också ha ett kvalitetstänk och vara lösningsorienterad. Vidare tror vi att du kommer lyckas om du har en positiv inställning och gillar att ta ansvar.

Skallkrav:
- Akademisk examen inom relevant område till exempel: elingenjör, elektronikingenjör eller elkraftsingenjör.
- CAD kunskap inom el.
- Engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Svenska
- Skrivit examensarbete inom liknande industri.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan! Visa mindre

Elektroingenjör sökes till världsledande företag!

Är du en genuint tekniskt intresserad person? Vill du få möjligheten att utveckla din tekniska kunskap tillsammans med ett kompetent team? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som valve cooling project engineer kommer du tillsammans med ett team ansvara för kylsystem vid elkraftöverföring. Du kommer arbeta med att göra offerter för att sedan vara med i projekt från start till slut. Ett projekt börjar med en kravspecifikation och a... Visa mer
Är du en genuint tekniskt intresserad person? Vill du få möjligheten att utveckla din tekniska kunskap tillsammans med ett kompetent team? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som valve cooling project engineer kommer du tillsammans med ett team ansvara för kylsystem vid elkraftöverföring. Du kommer arbeta med att göra offerter för att sedan vara med i projekt från start till slut. Ett projekt börjar med en kravspecifikation och avslutas med igångsättning av kylsystemen på kundernas siter. I denna tjänst är ingen dag den andra lik och du kommer arbeta med allt från att skapa krav för kylsystem, programmera styrfunktioner och testa kylsystemen till att besöka leverantörer. På sikt kommer även resor till andra delar av världen förekomma.

Om företaget
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Skallkrav:
- Högskoleingenjör inom elektroteknik eller inom relevant område
- Kunskap i något programmeringsspråk, till exempel C, C++ eller Java
- Engelska i tal och skrift
- EU/Svenskt medborgarskap
- Körkort B

Meriterande:
- Ett genuint tekniskt intresse
- PLC programmering
- Kunskap om frekvensomriktare
- Jobbat med motor control center (MCC)

Vi söker dig som är en ödmjuk och social person. Du har ett stort tekniskt intresse och har även viljan att lära dig mer. Du trivs bra med att arbeta i team och har respekt och förståelse för andra kulturer då resor i tjänsten förekommer. Då tjänsten är i Ludvika ser vi gärna att du är en person som gillar friluftsliv och att du kan tänka dig att skapa dig en framtid på en mindre ort.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Placeringsort: Ludvika
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Elkraftsingenjör till Ludvika/Västerås!

Är du elkraftsingenjör med öga för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet? Är du dessutom en fena på Excel och vill arbeta i en global miljö? Perfekt! Då är det dig vi letar efter, skicka in din ansökan redan idag. Dina arbetsuppgifter Som junior elkraftsingenjör kommer du att jobba med design för hjälpkraftsystem, utrustning och 3D-modelleringar av servicestationer och kabelvägar. Du kommer att ingå i ett team som leds av en design lead där ni komme... Visa mer
Är du elkraftsingenjör med öga för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet? Är du dessutom en fena på Excel och vill arbeta i en global miljö? Perfekt! Då är det dig vi letar efter, skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som junior elkraftsingenjör kommer du att jobba med design för hjälpkraftsystem, utrustning och 3D-modelleringar av servicestationer och kabelvägar. Du kommer att ingå i ett team som leds av en design lead där ni kommer att arbeta med systemdesign, rita ellinjescheman i Engineering base, selektivitetsstudier för utrustning samt kabel- och kabelöverföringssystem. Arbetet kommer även innebära att se till att leveranser är tids- och kostnadseffektiva samtidigt som de håller kvalitet. Du kommer att ha nära kontakt med kompetensgrupper, hantera kontakter med andra avdelningar samt externa leverantörer.

Du kommer att ha ett stort globalt nätverk och vara en del av en spännande, global arbetsmiljö med många möjligheter att växa och utvecklas i din roll!


Om företaget
Vår kund verkar inom banbrytande teknik med lösningar för digitala industrier. Hos vår kund står innovation främst i allt de gör och varje dag arbetar de för att höja effektivitet, produktivitet och säkerhet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur i och utanför Sverige. De har en historia som går långt bak i tiden och är verksamma i mer än 100 länder.

Denna enhet utvecklar, tillverkar och säljer system för likströmsöverföring. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.


Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och ansvarsfull. Vi ser även att du har en god förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt utan att tappa det övergripande perspektivet. Du bidrar med energi och engagemang till gruppen och är inte rädd för att fatta beslut. Tjänsten är i Ludvika men det finns även möjlighet att arbeta och utgå ifrån Västerås. På sikt kan det även förekomma resor i tjänsten.

Skallkrav:
• Akademisk utbildning inom området, till exempel elkraftsingenjör
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Kunskap i Officepaketet, framförallt Excel

Meriterande:
• Kunskap i Engineering base, NX/Teamcenter eller NEPLAN


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika eller Västerås
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Test and design engineer sökes till internationellt företag!

Vill du arbeta på ett internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Är du en person som tycker att teknik är spännande och vill du utveckla din tekniska kunskap? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Dom test- och designingenjör kommer du arbeta med att bygga provkretsar för att möjliggöra test av kretskort och kraftelektronikkomponenter. Du kommer hantera olika mätsystem för att utvärdera testresultat. Delar av provninge... Visa mer
Vill du arbeta på ett internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Är du en person som tycker att teknik är spännande och vill du utveckla din tekniska kunskap? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Dom test- och designingenjör kommer du arbeta med att bygga provkretsar för att möjliggöra test av kretskort och kraftelektronikkomponenter. Du kommer hantera olika mätsystem för att utvärdera testresultat. Delar av provningen innehåller många praktiska moment i byggnationsfasen och uppkoppling av provobjekt. I tjänsten ingår även att göra elektriska tester i deras labb.Om företaget
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Skallkrav:
• Högskoleingenjör inom relevant område - t ex elektronik, automation, mekatronik, elkraft eller liknande
• Engelska i tal och skrift
• Europeiskt medborgarskap

Meriterande:
• Kunskap i något programmeringsspråk, t ex C++ eller PLC
• Körkort B
• Svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du som söker har ett stort tekniskt intresse. Du är en driven och nyfiken person som har viljan att utveckla din kunskap tillsammans med dina kollegor. Du trivs bra med att arbeta i team och har respekt och förståelse för andra kulturer då resor i tjänsten förekommer. Då tjänsten är i Ludvika ser vi gärna att du är en person som gillar friluftsliv och att du kan tänka dig att skapa dig en framtid på en mindre ort.Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen redan idag och skicka in din ansökan! Visa mindre