Lediga jobb Nästa Jobb i Sverige AB i Ludvika

Se alla lediga jobb från Nästa Jobb i Sverige AB i Ludvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ludvika som finns inom det yrket.

Vi söker Brunnsborrare

Ansök    Aug 19    Nästa Jobb i Sverige AB    Brunnsborrare
Borrenergi fortsätter att utvecklas och växa vilket gör att vi nu behöver fler brunnsborrare! Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng och en arbetsplats där vi lägger stor vikt vid att du trivs med ditt jobb! På Borrenergi blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här a... Visa mer
Borrenergi fortsätter att utvecklas och växa vilket gör att vi nu behöver fler brunnsborrare! Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng och en arbetsplats där vi lägger stor vikt vid att du trivs med ditt jobb!

På Borrenergi blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt.

Vi är specialister på brunnsborrning, värmepumpar, schaktfri ledningsbyggnad och kärnborrning. Mer information finner du på borrenergi.se.

Ditt uppdrag
Som borrtekniker på Borrenergi får du ett fritt arbete i en organisation som värdesätter sina medarbetare. Du kommer att utgå från Ludvika och uppdragen finns i hela mellan Sverige. Övernattning på annan ort kan förekomma

Din bakgrund och personlighet
Som person vill vi att du är positiv, tycker om utmaningar och har social kompetens. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar.

Du kommer tillhöra ett glatt och härligt team med hög arbetsmoral och stöttande kollegor. För att passa in i tjänsten söker vi dig som:

Gillar fysiskt arbete
Vill ha ordning och reda
Är optimist och lösningsorienterad
Har ett stort intresse för mekanik och hydraulik
Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Har tidigare erfarenhet inom anläggningsbranschen och att köra större maskiner
Har erfarenhet av reparationer och svetsning
Har ett B-kort och helst ett CE-körkort..

Vi erbjuder dig
Ett spännande jobb i ett lönsamt och växande företag som är ledande inom sin marknad.
Vår förhoppning är att du kan börja så snart som möjligt. Denna rekrytering sker i samarbete med NXTjobb.
Har du frågor kring rekryteringen så är du välkommen att ta kontakt med Anna-Klara Holgersdotter, 070-453 81 88 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan gör du på nxtjobb.se Visa mindre

Vi söker en Klubbchef/VD till Hagge Golfklubb

Mitt i Sverige och i södra Dalarna efter riksväg 50 och riksväg 66 hittar du Hagge Golfklubb. Bara en timme från både Västerås och Örebro och cirka två timmar från Stockholm ligger denna pärla på perfekt avstånd för en golfresa med mersmak. Glädje, Gemenskap och kvalitet är viktiga värderingar för Hagge Golfklubb. Hagge Golfklubb fick priset som årets golfklubb 2022 av föreningen Golfjournalisterna. Uppdraget NXTjobb söker en klubbchef tillika VD till ... Visa mer
Mitt i Sverige och i södra Dalarna efter riksväg 50 och riksväg 66 hittar du Hagge Golfklubb. Bara en timme från både Västerås och Örebro och cirka två timmar från Stockholm ligger denna pärla på perfekt avstånd för en golfresa med mersmak.

Glädje, Gemenskap och kvalitet är viktiga värderingar för Hagge Golfklubb. Hagge Golfklubb fick priset som årets golfklubb 2022 av föreningen Golfjournalisterna.

Uppdraget


NXTjobb söker en klubbchef tillika VD till vår kund, Hagge Golfklubb, som med sina 60 år i branschen har utvecklats till en av Dalarnas mest attraktiva golfklubbar.
Styrelsens vision är att Hagge Golfklubb ska erbjuda medlemmar, partners och gäster en riktigt härlig golfupplevelse. Som klubbchef/VD är du direkt underställd styrelsen och du har det yttersta ansvaret att förverkliga styrelsens vision.
Tjänsten är heltid med möjlighet till viss anpassning. Under april-oktober förekommer det helgarbete efter fastställt schema. Tillträde sker till hösten 2023.

Vem söker vi?
Med din erfarenhet har du förståelse för vad det innebär att driva och sköta en verksamhet med medarbetare, entreprenörer och ideella krafter.
När jobb ska utföras så är du inte blyg att kavla upp ärmarna och göra jobbet själv, eller tillsammans med dina medarbetare. Du har drivet att lösa arbetsuppgifter utan att de blir tilldelade till dig och har blicken och känslan att lätt kunna prioritera vad som är viktigast.
Du har byggt upp ett bra lokalt nätverk i regionen, har bra koll på den senaste utvecklingen inom golfen och golfsverige, samt har ett strategiskt affärs- och ett marknadstänk. Vi ser att du vill utveckla dig själv och andra, och kan leda och motivera människor. Du är bekväm med den administration som förväntas av en klubbchef och den digitala utvecklingen.
Du är ödmjuk inför dina relationsbyggande uppgifter och är ansiktet utåt mot våra medlemmar, gäster och partners. Att du själv spelar golf ser vi som en självklarhet.Vi på Hagge Golfklubb erbjuder:
Du får en spännande och viktig roll med möjlighet att sätta din egen prägel på rollen - i en golfklubb som är i positiv förändring och tillväxt med många nya medlemmar och samarbetspartners. Du kommer att vara en viktig nyckelspelare för Hagge Golfklubbs fortsatta utveckling.
Denna rekrytering sker med vår samarbetspartner NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Transport/Maskinförmedlare till Ludvika

MaserFrakt AB är ett bolag som består av två affärsområden, ett av dom är MaserFrakt anläggning som finns etablerade i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland, med egna kontor och täkter. Totalt i bolaget omsätter vi ca 2,4 miljarder och är med våra 340 delägare, ca 900 fordon och 700 maskiner ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretaq. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delä... Visa mer
MaserFrakt AB är ett bolag som består av två affärsområden, ett av dom är MaserFrakt anläggning som finns etablerade i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland, med egna kontor och täkter. Totalt i bolaget omsätter vi ca 2,4 miljarder och är med våra 340 delägare, ca 900 fordon och 700 maskiner ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretaq. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

Om jobbet och din bakgrund
Med placering på kontoret i Ludvika söker vi en transport/maskinförmedlare. Du kommer att ansvara för ordermottagning för att leda och dirigera maskiner och lastfordon på ett optimalt sätt samt ha en god samarbetsförmåga och kunna skapa goda relationer gentemot såväl kunder, delägare som medarbetare.
Som person ska Du vara initiativ- och ansvarstagande, strukturerad, flexibel samt kunna ta egna beslut. Du behöver kunna hålla många bollar i luften och klara ett högt tempo.

Det är även viktigt att du är serviceminded och kan ställa upp på våra kunders krav och önskemål, att du har stort intresse för att ha kontakt med människor samt ha ett positivt sätt och var lätt att samarbeta med. Din förmåga att arbeta i team är mycket viktigt och du måste vara van att jobba med dator, då vi jobbar i en IT baserad miljö som befinner sig i en snabb utveckling. Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att lyckas i denna roll samt att Du har ett stort intresse för branschen.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
I våra rekryteringar samarbetar vi med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre