Lediga jobb Poolia Örebro AB i Ludvika

Se alla lediga jobb från Poolia Örebro AB i Ludvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ludvika som finns inom det yrket.

Erfaren Projektingenjör

Tycker du det är intressant med hårdvarudesign och projektplanering? Då kan det här vara uppdraget för dig! Vi söker nu en erfaren Projektingenjör till vår globala och välkända kund i Ludvika. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå ca 3 månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Projektingenjör kommer du att arbeta med och vara ansvarig för styrning och skydd... Visa mer
Tycker du det är intressant med hårdvarudesign och projektplanering? Då kan det här vara uppdraget för dig! Vi söker nu en erfaren Projektingenjör till vår globala och välkända kund i Ludvika. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå ca 3 månader framåt.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Projektingenjör kommer du att arbeta med och vara ansvarig för styrning och skydd av hårdvarudesign inom ett projekt. Du kommer att stötta projektledare och FST-ledare inom tekniska frågor relaterade till ditt ansvarsområde. Du kommer att vara en nyckelperson när det gäller att följa projektplanen och leveransfristerna samt uppdatera projektledare om risker och förseningar.

Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:

• Stödja juniora projektmedlemmar som arbetar inom ditt ansvarsområde
• Hålla hög kvalitet på dina leveranser
• Delta i kontinuerlig uppföljning; projektets omfattning, tid och budget
• Rapportera avvikelser med föreslagna åtgärder
• Ge linje- och projektorganisation relevant information
• Fatta beslut kring tekniska lösningar


Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör och har bred erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av HVDC-, FACTS- eller AC-substationsprojekt, med fokus på kontroll och skydd samt hårdvarudesign. Vi ser det som meriterande om du har kunskap om MACH-system samt Engineering Base-programvara. Som person är du kommunikativ och disciplinerad. Du har ett målinriktat arbetssätt och kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Visa mindre

Kontraktadministratör till globalt företag i Ludvika

Just nu finns möjligheten för dig som vill arbeta med administration i en global organisation att axla rollen som Kontraktsadministratör. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå till slutet av juni. Du kommer att vara placerad i Ludvika. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Kontraktsadministratör kommer du att samla in och sammanställa data som är av vikt för administrationen av kontrakt.... Visa mer
Just nu finns möjligheten för dig som vill arbeta med administration i en global organisation att axla rollen som Kontraktsadministratör. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå till slutet av juni. Du kommer att vara placerad i Ludvika.
Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Kontraktsadministratör kommer du att samla in och sammanställa data som är av vikt för administrationen av kontrakt. Du kommer att stötta upp, hjälpa till och koordinera implementeringen av kontraktsadministrativa ärenden.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Stötta upp Contract Manager eller projektgruppen med kommersiella och tekniska anbudsvillkor
- Implementering och koordinering av kontraktsadministration
- Undersöka eventuella problem som uppstår med kontrakt
- Vissa ekonomiska uppgifter


Vem är du?
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och roller. Vi ser det som ett stort plus om du har god kännedom om kontrakt och anbudsvillkor. Som person är du serviceinriktad och driven. Du har ett självgående och strukturerat arbetssätt där du tar stort ansvar och kan driva och koordinera egna processer. Utöver detta tror vi att du har en god kommunikativ förmåga samt har lätt för att samarbeta med andra.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Visa mindre

Vi söker en Kundtjänstspecialist

Är du serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av kundtjänst? Då kan detta vara uppdraget för dig! Just nu söker vi en Kundtjänstspecialist till vår globala kund i Ludvika. Uppdraget förväntas starta i mitten av februari för att pågå till slutet av september 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Kundtjänstspecialist k... Visa mer
Är du serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av kundtjänst? Då kan detta vara uppdraget för dig! Just nu söker vi en Kundtjänstspecialist till vår globala kund i Ludvika. Uppdraget förväntas starta i mitten av februari för att pågå till slutet av september 2020.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Kundtjänstspecialist kommer du att arbeta både internt och externt med kundsupport med målet att öka kundnöjdheten. Du kommer att samarbeta med andra team i verksamheten genom att samordna försäljning, drift och leveranskedja för att säkerställa lösningen av kundfrågor.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära:

- Förse kunder med hjälp med t.ex. beställning, betalning, teknik
- Kundkontakt på engelska med hela världen, främst via email
- Koordinera kundservice
- Bidra med kunskap och utveckla lösningar till olika projektVem är du?
För att lyckas i rollen som Kundtjänstspecialist har du tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller roller. Du har en god samarbetsförmåga och tar stort ansvar över ditt arbete. Då tjänsten innebär kundsupport tror vi att du har en god kommunikativ förmåga, är lösningsorienterad och har förmågan att arbeta självständigt. Utöver detta har du även goda kunskaper i svenska och engelska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Vi söker Inköpare till kommande uppdrag i Ludvika!

Ansök    Nov 18    Poolia Örebro AB    Inköpare
Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar inom inköp? Då har du hittat rätt annons! Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Inköpare med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Vi söker dig som tidigare arbetat med inköp av något slag. Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som inköpare arbetar du analytiskt, både självständigt och i team, med inköp... Visa mer
Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar inom inköp? Då har du hittat rätt annons!

Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Inköpare med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Vi söker dig som tidigare arbetat med inköp av något slag. Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten

Som inköpare arbetar du analytiskt, både självständigt och i team, med inköp av olika slag.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Inköp av material
- Administrera beställningar, hantera ordererkännanden och leveransbevakning
- Identifiera nya leverantörer
- Offertintagande inför kommande inköp
- Efterkommande fakturering


Vem är du?
Vi vill komma i kontakt med dig som tidigare arbetat med inköp som är intresserad av att utmanas i en roll som Inköpare. Vi söker personer med olika erfarenhetsnivåer.

Som person tror vi att du är analytisk, flexibel och har ett proaktivt tänk. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team tillsammans med andra kollegor.


Om verksamheten

Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att söka tjänsten som inköpare öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Missa inte chansen att bli en av våra eftertraktade konsulter.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Vi söker Projektingenjörer till framtida uppdrag!

Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar som Projektingenjör? Då har du hittat rätt annons! Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Projektingenjörer med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som projektingenjör arbetar du bland annat med planering av olika projekt. Du kan arbeta med kostnadseffektivitet, kv... Visa mer
Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar som Projektingenjör? Då har du hittat rätt annons!

Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Projektingenjörer med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten

Som projektingenjör arbetar du bland annat med planering av olika projekt. Du kan arbeta med kostnadseffektivitet, kvalitetsstandarder och säkerhetskrav. Rollen och arbetsuppgifterna kan variera beroende på projektet.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis handla om:

- Stödja processer för kravhantering från att fånga upp, fördela och följa upp
- Planera olika projekt
- Teknisk support för testning, installation och idrifttagning.
- Förbereda projektdokumentation inom ramen för leverans
- Stötta projektledare
- Delta i kontinuerlig uppföljning; projektets omfattning, tid och budget
- Rapportera avvikelser med föreslagna begränsande åtgärder


Vem är du?

Vi önskar att få komma i kontakt med dig som har en Universitets- eller högskoleutbildning som Ingenjör. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av någon av arbetsuppgifterna ovan men söker även dig som är nyexaminerad. Viktigt är att du vill utvecklas och således bygga vidare på din kompetens. Som person är du kommunikativ och stresstålig. Du har ett självständigt och oberoende arbetssätt där du har förmågan att ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Projektledare till välkänt företag i Ludvika!

Ansök    Okt 28    Poolia Örebro AB    Projektledare, IT
Nu finns möjligheten för dig som utmanas i en global och snabbföränderlig miljö att axla rollen som Projektledare med ansvar för dokumentation hos vår kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att arbeta på ett större företag och ... Visa mer
Nu finns möjligheten för dig som utmanas i en global och snabbföränderlig miljö att axla rollen som Projektledare med ansvar för dokumentation hos vår kund i Ludvika!

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på ett större företag och verka i en global miljö. Du kommer att tillhöra Projektkontrollsavdelningen där du kommer att definiera samtliga projektplansdokument, inklusive ekonomisk planering, schema och riskhanteringsplaner. Du kommer att leda och ansvara för enklare projekt.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

- Ansvarig för dokumentationen i ett komplext EPC-projekt

- Se till att allt utförs i enlighet med rutiner, kontraktsspecifikationer, kvalitetsstandarder, hälsa, miljökrav, lönsamhetsmål och schemaläggningVem är du?

För att lyckas i rollen är du en mycket driven person som kan ta mycket ansvar. Du har ett proaktivt arbetssätt och har tidigare arbetat i en liknande roll och med liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du arbetat i komplexa projekt tidigare.

Rollen kommer innebära att du använder dina tidigare kunskaper och färdigheter på ett problemlösande och självständigt sätt. Vidare ser vi att du är en självsäker person med god kommunikationsförmåga.


Om verksamheten


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Projektplanerings- och kontrollspecialist

Ansök    Okt 16    Poolia Örebro AB    Kontrollingenjör
Till vår välkända kund i Ludvika söker vi dig bred erfarenhet inom konstruktion som vill arbeta i en global och utvecklande miljö. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av februari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Projektplanerings- och kontrollspecialist kommer du att arbeta med pla... Visa mer
Till vår välkända kund i Ludvika söker vi dig bred erfarenhet inom konstruktion som vill arbeta i en global och utvecklande miljö. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av februari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Projektplanerings- och kontrollspecialist kommer du att arbeta med planering och kontrollering av ett projekt. Du kommer att arbeta affärsinriktat med beräkningar av olika slag. Rollen innebär även ett tätt samarbete med kollegor som ingår i samma projektgrupp som du.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

- Verifiera underleverantörer med hänsyn till kostnad
- Registrera instruktioner, ritningar och modifieringar
- Identifiera avvikelser
- Spåra förändringar i design / byggarbete och justera budgetprognoser i enlighet med dessa
- Gå igenom norska underleverantörsfakturor
- Beräkningar av slutpriser

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Projektplanerings- och Kontrollspecialist har du minst 5 års erfarenhet inom konstruktion och / eller elektromagnetisk kvantitetsmätning. Du har en Ingenjörsexamen eller en Projektledarutbildning inom Construction Management. Utöver detta är goda kunskaper inom det norska språket ett krav för tjänsten då vissa underleverantörers fakturor är på norska.

Som person är du en duktig problemlösare och delar gärna med dig av förslag på förbättringsområden. Du har ett självständigt och oberoende arbetssätt där du har förmågan att ta ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Du tycker även om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av din breda erfarenhet till både juniora och seniora kollegor.


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag!

Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar inom kundtjänst? Då har du hittat rätt annons! Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av kundtjänstmedarbetare med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta brett med olika arbetsuppgifter relaterat till kundtjänst. Exempel p... Visa mer
Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar inom kundtjänst? Då har du hittat rätt annons!

Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av kundtjänstmedarbetare med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta brett med olika arbetsuppgifter relaterat till kundtjänst.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Intern och extern kundsupport
- Registrera kundorder
- Säkerställa att leverantörer levererar i tid
- Hantera fakturor
- Säkerställa lösningar av kundproblem


Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och roller. Du har en god kommunikationsförmåga och är en duktig problemlösare. Som person är du serviceinriktad och är strukturerad och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Har du erfarenhet av att arbeta i något kontorssystem sedan tidigare är det meriterande.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Vi söker Projektingenjörer!

Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar som Projektingenjör? Då har du hittat rätt annons! Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Projektingenjörer med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som projektingenjör arbetar du bland annat med planering av olika projekt. Du kan arbeta med kostnadseffektivitet, kv... Visa mer
Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar som Projektingenjör? Då har du hittat rätt annons!

Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Projektingenjörer med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten

Som projektingenjör arbetar du bland annat med planering av olika projekt. Du kan arbeta med kostnadseffektivitet, kvalitetsstandarder och säkerhetskrav. Rollen och arbetsuppgifterna kan variera beroende på projektet.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis handla om:

- Stödja processer för kravhantering från att fånga upp, fördela och följa upp
- Planera olika projekt
- Teknisk support för testning, installation och idrifttagning.
- Förbereda projektdokumentation inom ramen för leverans
- Stötta projektledare
- Delta i kontinuerlig uppföljning; projektets omfattning, tid och budget
- Rapportera avvikelser med föreslagna begränsande åtgärder


Vem är du?

Vi önskar att få komma i kontakt med dig som har en Universitets- eller högskoleutbildning som Ingenjör. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av någon av arbetsuppgifterna ovan men söker även dig som är nyexaminerad. Viktigt är att du vill utvecklas och således bygga vidare på din kompetens. Som person är du kommunikativ och stresstålig. Du har ett självständigt och oberoende arbetssätt där du har förmågan att ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Kvalitets- och driftsspecialist till globalt företag

Ansök    Okt 9    Poolia Örebro AB    Kvalitetssamordnare
Är du duktig på att leda och samordna kvalitetsarbete? Då kan det vara dig vi söker. Just nu söker vi en Kvalitets- och driftspecialist till vår välkända kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019. Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Om tjänsten I... Visa mer
Är du duktig på att leda och samordna kvalitetsarbete? Då kan det vara dig vi söker. Just nu söker vi en Kvalitets- och driftspecialist till vår välkända kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019. Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten

I rollen som Kvalitets- och driftspecialist kommer du att arbeta för att förbättra säkerheten, driftseffektiviteten, kvalitén och produktiviteten i värdekedjan. Du kommer att analysera det nuvarande ledningssystemet globalt i förhållande till gällande standarder på området. Utöver detta kommer tjänsten innebära att identifiera luckor, åtgärder, resurser och tidsplan med intressenter för att leda ett projekt. Denna roll kommer att innebära resor internationellt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

• Driva processförbättringar med processägare
• Säkerställa implementering av globala processer
• Stöd vid leverantörsutvärdering
• Koordinera ledarskap och coachning
• Sätta upp revisionsplan baserad på risker och strategisk inriktning
• Arbeta för att förbättra kundnöjdhet och lönsamhet


Vem är du?

För att lyckas i rollen som Kvalitets- och driftspecialist har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och roll, framförallt med fokus på kvalitetsarbete och processhantering. Du har kännedom om rådande standarder på området. Vidare behärskar du det engelska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du har förmågan att tänka strategiskt och har en god kommunikativ förmåga. Utöver detta tror vi att du är duktig på att leda och samordna arbetet, både för dig själv och andra.


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Kontrollspecialist till globalt företag!

Ansök    Okt 16    Poolia Örebro AB    Kvalitetssamordnare
Vi söker nu dig med goda kunskaper i norska som vill utvecklas i en global miljö i rollen som Kontrollspecialist. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av februari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Kontrollspecialist på företaget kommer du att föra ett tätt samarbete med andra medlemm... Visa mer
Vi söker nu dig med goda kunskaper i norska som vill utvecklas i en global miljö i rollen som Kontrollspecialist. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av februari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Kontrollspecialist på företaget kommer du att föra ett tätt samarbete med andra medlemmar i projektgruppen där din främsta arbetsuppgift berör kontrollering av kostnader inom projektet. Du kommer även att vara en viktig aktör när det kommer till att verifiera underleverantörer med hänsyn till faktiska kostnader.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

- Beräkna faktiska kostnader
- Verifiera underleverantörer med hänsyn till kostnad
- Registrera instruktioner, ritningar och modifieringar
- Identifiera avvikelser
- Spåra förändringar i design / byggarbete och justera budgetprognoser i enlighet med dessa
- Gå igenom norska underleverantörsfakturor
- Beräkningar av slutpriser
- Kvantitetsundersökningar


Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Projektplanerings- och Kontrollspecialist har du minst 5 års erfarenhet inom konstruktion och / eller elektromagnetisk kvantitetsmätning. Du har en Ingenjörsexamen eller en Projektledarutbildning inom Construction Management. Utöver detta är goda kunskaper inom det norska språket ett krav för tjänsten då vissa underleverantörers fakturor är på norska.

Som person är du en duktig problemlösare och delar gärna med dig av förslag på förbättringsområden. Du har ett självständigt och oberoende arbetssätt där du har förmågan att ta ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Du tycker även om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av din breda erfarenhet till både juniora och seniora kollegor.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Operativ kvalitetschef sökes!

Ansök    Okt 9    Poolia Örebro AB    Kvalitetschef
Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas i en global miljö att axla rollen som Operativ kvalitetschef hos vår välkända kund! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019. Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV skrivet på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Om tjänsten I rollen som Operativ kvalite... Visa mer
Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas i en global miljö att axla rollen som Operativ kvalitetschef hos vår välkända kund! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019.

Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV skrivet på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten

I rollen som Operativ kvalitetschef kommer du att leda ditt team med fokus på operativ planering och processutveckling. Du kommer att ansvara och planera för budget- och policys på medellång sikt. Utöver detta kommer du även att ha ett stort ansvar över kvalitétsprocesser och säkerställa att den effektiva implementeringen och förbättringen av processer följs längs hela värdekedjan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

• Förbättra och övervaka kvalitetsprocesser
• Hantera kundklagomål
• Ansvara över att sätta upp en revisionsplan baserad på risker och strategisk inriktning
• Säkerställa implementering av globala processer
• Stöd vid leverantörsutvärdering
• Koordinera coachning av medarbetare


Vem är du?

För att lyckas i rollen har du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, framförallt med fokus på ledarskap, kvalitét och processhantering. Du har kännedom om strategier som exempelvis Quality and Operational Excellence (Q & OpEx). Utöver detta talar och skriver på engelska.

Som person är du noggrann och effektiv i ditt arbetssätt, du har förmågan att planera långsiktigt och se risker och konsekvenser. Du kan ta stort ansvar över ditt eget och andras arbete där du motiverar och driver ditt team framåt.


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Är du vår kunds nya Byggnadsspecialist?

Har du erfarenhet av 3D-modellering och är en grym problemlösare? Då kan detta vara uppdraget för dig. Just nu söker vi byggnadsspecialister till vår globala kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta i november för att pågå början av maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Byggnadsspecialist kommer du att analysera desi... Visa mer
Har du erfarenhet av 3D-modellering och är en grym problemlösare? Då kan detta vara uppdraget för dig. Just nu söker vi byggnadsspecialister till vår globala kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta i november för att pågå början av maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Byggnadsspecialist kommer du att analysera designmodeller och kontrollera kvalitén och noggrannheten på olika modeller. Du kommer även att analysera kostnader, skapa dokumentation och framställningar. Utöver detta kommer du att koordinera och stödja konstruktionsteamet i ett kostnadseffektivt utförande av bygg- och anläggningsrelaterade leveranser.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

- Verka som kontaktperson för BIM-teknik och eventuella relaterade problem

- Byggnadsinformationsmodellering (BIM) inklusive 3D/4D/5D

- Genomföra 3D-designrecensioner, kollisionsdetektering och konfliktlösning

- Hantera och hjälpa till i samordning med samtliga parter involverade i projektet, inklusive: ägare, arkitekter / ingenjörer, konsulter, entreprenörer

- Utarbeta periodiska framstegsrapporter


Vem är du?

För att kvalificera till rollen har du:

- Kandidatexamen inom civil design eller liknande område

- Minst 3 års erfarenhet av 3D-modellering

- Minst 3 års erfarenhet från något av följande Revit Architecture, Revit MEP, Autocad eller Navisworks

- Minst 1 års erfarenhet av byggnadsinformationsmodeller (BIM)

Som person är du en duktig och kreativ problemlösare och har en god kommunikativ förmåga. Du är bra på att skapa och behålla relationer med både kunder och kollegor. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare tror vi att du på ett analytiskt och självständigt sätt kan fatta snabba beslut med fokus på resultat.


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre