Lediga jobb Scandinavian Internet Group AB i Ludvika

Se alla lediga jobb från Scandinavian Internet Group AB i Ludvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ludvika som finns inom det yrket.

Arbetsledare till Skanska, Ludvika

Är du arbetsledare idag inom bygg eller är du nyutbildad ingenjör och vill ta rollen som arbetsledare? Då kan jobbet som Arbetsledare till Skanska i Ludvika vara rätt för dig! Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver de tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Skanskas medarbetare bidrar till företagets framgång och idag är Skanska ett av världens största b... Visa mer
Är du arbetsledare idag inom bygg eller är du nyutbildad ingenjör och vill ta rollen som arbetsledare? Då kan jobbet som Arbetsledare till Skanska i Ludvika vara rätt för dig!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver de tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Skanskas medarbetare bidrar till företagets framgång och idag är Skanska ett av världens största byggföretag. De är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i deras starka värderingar utvecklar de sina medarbetare och sin verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med Skanska!

Skanska lägger stor vikt vid att bygga det bästa teamet för att vinna affären och lönsamt genomföra uppdraget.

Just nu har Skanska ett flertal spännande pågående projekt och behöver utöka sin organisation med en Arbetsledare till Ludvika.Rollen som Arbetsledare på Skanska innebär att du kommer styra och planera arbetet på plats i Ludvika. Du blir lite av Skanskas representant och ambassadör i byggbranschen. Vidare ansvarar du för kalkyl, produktion samt underentreprenörer. Projekten på Skanska varierar men korta byggtider är vanligt.

KravNågra års erfarenhet som arbetsledare inom bygg, alternativt en lämplig högskoleutbildning
Vana av att jobba administrativt
Erfarenhet av nära samarbete med kund
Svenska i tal och skrift
Ledaregenskaper


Meriterande

 Industrierfarenhet
Som person är du en lagspelare med engagemang. Ledarskapet är något du tycker om och du är en engagerad ledare som trivs med att arbeta i team och som vill bidra till medarbetarnas utveckling och till en positiv arbetsmiljö. Du kräver bra resultat av medarbetarna och dig själv och tummar aldrig på kvalitén. Vidare är du social och har lätt för att hantera kunder, personal och leverantörer.

Du erbjuds ett givande arbete i en varierad roll där du har stora möjligheter att påverka. På Skanska har du stora utvecklingsmöjligheter och företaget satsar på utbildningar för ledare och medarbetare. Du får komma till en liten, tight grupp där du har stor delaktighet. Det är hög kompetens bland kollegorna och man lär sig av varann.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Skanska med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på [email protected]. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre