Lediga jobb WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB i Ludvika

Se alla lediga jobb från WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB i Ludvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ludvika som finns inom det yrket.

Avfallshämtare

Söker du ett aktivt och fysiskt jobb och gillar att leverera service med kunden och miljön i fokus? Då kan detta vara jobbet för dig! WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Din roll Ditt huvudsakliga uppdrag är att hämta avfall enligt fastställda körlistor hos våra villa- och fritidshusku... Visa mer
Söker du ett aktivt och fysiskt jobb och gillar att leverera service med kunden och miljön i fokus? Då kan detta vara jobbet för dig!
WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall.


Din roll
Ditt huvudsakliga uppdrag är att hämta avfall enligt fastställda körlistor hos våra villa- och fritidshuskunder och i flerbostadshus i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Du utför arbetet med hjälp av systemstöd i fordonsdatorn där samtliga tömningar och eventuella avvikelser registreras. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som att rapportera fel och brister. Du sköter underhåll av återvinningsfordonen som exempelvis mindre reparationer, smörjning samt tvätt in- och utvändigt och kontrollerar också alla säkerhetsfunktioner.


Din profil
Du har relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning, körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har god datorvana. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik. Tidigare erfarenhet inom yrkesområdet är meriterande.
Våra värdeord är ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell. De vägleder oss i det vi gör och hur vi gör det och kommer även att fungera som kompass för dig i ditt uppdrag. I arbetet kommer du att träffa många av våra kunder och är därmed vårt ansikte utåt. Vi söker dig som har vilja och förmåga att leverera god service och bemöta våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt.
Du hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt och är ett gott föredöme i trafiken. Vidare är du noggrann och tar ansvar för ditt uppdrag. Då vi arbetar nära varandra i arbetsgruppen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och ha viljan att stötta och hjälpa dina arbetskamrater. Dessutom tycker du om att jobba praktiskt och har förmåga att lösa tekniska problem med fordonen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är måndag till fredag mellan klockan 06.00 och 14.10. Du utgår från Björnhyttans avfallsanläggning i Ludvika.


Ansökan
Sista ansökningsdag är den 17 september 2023.
Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till [email protected]. Skriv: ”Avfallshämtare” i ämnesraden.
WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.
Välkommen med din ansökan!


Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.


Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 85 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun. Visa mindre

Sommarjobbare till insamlingen

Vill du ha ett sommarjobb där du får vara utomhus och jobba fysiskt? Gillar du dessutom att leverera service med kunden och miljön i fokus? Då kan det här vara sommarjobbet för dig! Vi är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Nu söker vi dig som kan hämta avfall hos hushållen i Ludvika och Smedjeba... Visa mer
Vill du ha ett sommarjobb där du får vara utomhus och jobba fysiskt? Gillar du dessutom att leverera service med kunden och miljön i fokus? Då kan det här vara sommarjobbet för dig!
Vi är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Nu söker vi dig som kan hämta avfall hos hushållen i Ludvika och Smedjebackens kommuner i sommar!


Arbetsuppgifter
Du ansvarar för dagliga körningar och registrerar tömningar och avvikelser i vårt systemstöd i fordonsdatorn. Du har också hand om underhåll och bilvård på våra insamlingsfordon.


Kvalifikationer
Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik. Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning. Det är meriterande om du har digitalt förarkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har god datorvana.


Personliga egenskaper
I arbetet kommer du att träffa många av våra kunder och är därmed vårt ansikte utåt. Vi söker dig som har vilja och förmåga att leverera god service och bemöta våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt och är ett gott föredöme i trafiken. Vidare är du noggrann och tar ansvar för ditt uppdrag.
Då vi arbetar nära varandra i arbetsgruppen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och ha viljan att stötta och hjälpa dina arbetskamrater. Dessutom tycker du om att jobba praktiskt och har förmåga att lösa tekniska problem med fordonen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Tjänsten är en visstidsanställning sommaren 2023. Vi ser gärna att du kan arbeta under hela sommaren från vecka 24 till och med vecka 35. Dina arbetstider är måndag till fredag mellan klockan 06.00 och 14.10. Du utgår från Björnhyttans avfallsanläggning i Ludvika.


Ansökan
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2023 som är sista ansökningsdag.
Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till [email protected]. Skriv: ”Sommarjobb insamlingen” i ämnesraden.
WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.
Välkommen med din ansökan!


Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.


Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 80 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun. Visa mindre

Rörnätstekniker

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av vatten- och avloppsverksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig! WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Nu söker vi en rörnätstekniker. Vi erbjuder dig ett jobb med varierande arbetsu... Visa mer
Vill du vara med och bidra till utvecklingen av vatten- och avloppsverksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig!
WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall.
Nu söker vi en rörnätstekniker. Vi erbjuder dig ett jobb med varierande arbetsuppgifter där du själv har stor möjlighet att påverka upplägg och arbetsgång tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är för närvarande placerad i Ludvika.


Din roll
Som rörnätstekniker hos oss arbetar du med tillsyn, drift och underhåll av vatten-, avlopps- och dagvattenledningar i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Du är delaktig i olika investeringsprojekt och jobbar med VA-banken som är vårt underhållssystem för att hantera information om ledningsnätet. Du kommer även att vara kontaktperson mot våra entreprenörer vid mindre driftarbeten. Beredskap ingår i tjänsten. Det kan också förekomma arbeten på andra enheter inom WBAB.


Din profil
Du ska ha minst gymnasiekompetens och bör ha tidigare erfarenhet av anläggningsarbete eller rörläggning. Du har god datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. BE- och C-körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell. Som person är du en god samarbetspartner då du gärna arbetar i team samt utbyter idéer och erfarenheter med andra. Du tar initiativ både inom och utanför ramarna för ditt eget arbete och har en god förmåga att fatta självständiga beslut. Du prioriterar att ge god service både internt inom organisationen och externt mot våra kunder. Du är väl medveten om såväl dina styrkor som svagheter och hanterar därmed oväntade situationer med bevarat lugn och fokus.


Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 maj 2023.
Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till [email protected]. Skriv: ”Rörnätstekniker” i ämnesraden.
WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 80 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun. Visa mindre

Insamlingspersonal, avfall och återvinning

Söker du ett aktivt och fysiskt jobb och gillar att leverera service med kunden och miljön i fokus? Då kan detta vara jobbet för dig! WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Vi behöver förstärka vårt insamlingsteam och söker därför nu personal för fast anställning men även dig som vill arbet... Visa mer
Söker du ett aktivt och fysiskt jobb och gillar att leverera service med kunden och miljön i fokus? Då kan detta vara jobbet för dig!
WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall.
Vi behöver förstärka vårt insamlingsteam och söker därför nu personal för fast anställning men även dig som vill arbeta extra hos oss vid behov.


Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag är att hämta avfall enligt fastställda körlistor hos våra villa- och fritidshuskunder och i flerbostadshus i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Du utför arbetet med hjälp av systemstöd i fordonsdatorn där samtliga tömningar och eventuella avvikelser registreras. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som att rapportera fel och brister. Du sköter underhåll av återvinningsfordonen som exempelvis mindre reparationer, smörjning samt tvätt in- och utvändigt och kontrollerar också alla säkerhetsfunktioner.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning, körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har god datorvana. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik. Tidigare erfarenhet inom yrkesområdet är meriterande.

Personliga egenskaper
Våra värdeord är ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell. De vägleder oss i det vi gör och hur vi gör det och kommer även att fungera som kompass för dig i ditt uppdrag. I arbetet kommer du att träffa många av våra kunder och är därmed vårt ansikte utåt. Vi söker dig som har vilja och förmåga att leverera god service och bemöta våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt och är ett gott föredöme i trafiken. Vidare är du noggrann och tar ansvar för ditt uppdrag. Då vi arbetar nära varandra i arbetsgruppen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och ha viljan att stötta och hjälpa dina arbetskamrater. Dessutom tycker du om att jobba praktiskt och har förmåga att lösa tekniska problem med fordonen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Heltid tillsvidare. Dina arbetstider är måndag till fredag mellan klockan 06.00 och 14.10. Tillträde enligt överenskommelse. För dig som söker extra jobb gäller behovsanställning.


Ansökan
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 2 oktober 2022 som är sista ansökningsdag.
Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till [email protected]. Skriv: ”Insamlingspersonal” i ämnesraden.
WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 80 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss kort och gott för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun. Visa mindre

Drifttekniker

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av va-verksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig! ? WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Nu söker vi en drifttekniker till vårt reningsteam. Vi erbjuder dig ett jobb med varierande... Visa mer
Vill du vara med och bidra till utvecklingen av va-verksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig!
?
WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall.


Nu söker vi en drifttekniker till vårt reningsteam. Vi erbjuder dig ett jobb med varierande arbetsuppgifter där du själv har stor möjlighet att påverka upplägg och arbetsgång tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är för närvarande placerad på Gonäs reningsverk i Ludvika.


Arbetsuppgifter
Som drifttekniker arbetar du med drift och underhåll av reningsverket. Det innebär att du arbetar med tillsyn, driftoptimering, förebyggande underhåll, reparationer, mindre ombyggnader och deltar i investeringsprojekt. I uppdraget ingår även processövervakning och provtagning för avlopp. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Det kan också förekomma arbeten på andra arbetsplatser inom WBAB.


Kvalifikationer
Du har gymnasial utbildning och B-körkort. Tjänsten kräver god datorvana. Det är meriterande om du har en grundläggande utbildning inom området eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper samt har erfarenhet av underhållsarbeten.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Våra värdeord är ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell. De vägleder oss i det vi gör och hur vi gör det och kommer även att fungera som kompass för dig i ditt uppdrag. Som person är du en god samarbetspartner då du gärna arbetar i team samt utbyter idéer och erfarenheter med andra. Du tar initiativ både inom och utanför ramarna för ditt eget arbete och har en god förmåga att fatta självständiga beslut. Du prioriterar att ge god service både internt inom organisationen och externt mot våra kunder. Du är väl medveten om såväl dina styrkor som svagheter och hanterar därmed oväntade situationer med bevarat lugn och fokus.


Ansökan
Sista ansökningsdag är den 21 november 2022.
Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Drifttekniker Gonäs reningsverk” i ämnesraden.
WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.
Välkommen med din ansökan!


Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 80 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun. Visa mindre

Driftchef för ledningsnät

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av va-verksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig! WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Vår nuvarande driftchef som ansvarar för verksamhetsområdet ledningsnät går vidare till ett nyt... Visa mer
Vill du vara med och bidra till utvecklingen av va-verksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig!
WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall.
Vår nuvarande driftchef som ansvarar för verksamhetsområdet ledningsnät går vidare till ett nytt uppdrag inom bolaget och nu söker vi hans efterträdare. För dig som blir vår nya driftchef finns det därför möjlighet att få stöd genom kunskapsöverföring.
Enheten ansvarar för drift och underhåll samt planering kring förnyelse av vatten- och avloppsledningsnätet och pumpstationer i Ludvika och Smedjebackens kommuner.


Din roll
Som driftchef för ledningsnät driver och utvecklar du verksamheten i nära samarbete med dina medarbetare så att den fungerar på bästa sätt för våra kunder och miljön. I tjänsten ingår personalansvar för enhetens personal vilket innebär exempelvis lönesättning, genomförande av medarbetar- och lönesamtal, schemaläggning samt arbetsplatsträffar. Du har budgetansvar för enheten. Du medverkar i olika arbetsgrupper i kommunkoncernerna. Arbetet innebär också att du har kontakt med allmänhet, entreprenörer och media. Tjänsten är för närvarande placerad i Ludvika.


Din profil
Du har relevant utbildning med inriktning mot vatten och avlopp eller motsvarande kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort, goda datorkunskaper och mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från va-branschen.
Våra värdeord är ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell. De vägleder oss i det vi gör och hur vi gör det och kommer även att fungera som kompass för dig i ditt uppdrag. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du ser till att beslut verkställs och har förmåga att åstadkomma resultat samtidigt som du finner en utmaning i att planera, följa upp och förbättra verksamheten. Du trivs med att arbeta i det verksamhetsnära ledarskapet och har fallenhet för att skapa engagemang, delaktighet och arbetsglädje bland medarbetarna. Vidare är du kommunikativ och prioriterar att ge god service både internt inom bolaget och externt mot våra kunder. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, vilket medför säkerhetsprövning. Krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning är en förutsättning för anställning.

Låter detta intressant för dig?
Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla WBAB tillsammans med engagerade kollegor!


Ansökan
Sista ansökningsdag är den 2 oktober 2022.
Skicka din ansökan i form av cv och ett personligt brev, via e-post till [email protected]. Skriv: ”Driftchef ledningsnät” i ämnesraden.
WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.
Välkommen med din ansökan!


Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 80 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss kort och gott för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun. Visa mindre

Vi söker personal till insamlingen

Söker du ett aktivt och fysiskt jobb och gillar att leverera service med kunden och miljön i fokus? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi behöver förstärka vårt insamlingsteam och söker därför nu personal för fast anställning men även dig som vill arbeta extra hos oss vid behov. Arbetsuppgifter Ditt huvudsakliga uppdrag är att hämta avfall enligt fastställda körlistor hos våra villa- och fritidshuskunder och i flerbostadshus i Ludvika och Smedjebackens... Visa mer
Söker du ett aktivt och fysiskt jobb och gillar att leverera service med kunden och miljön i fokus? Då kan detta vara jobbet för dig!


Vi behöver förstärka vårt insamlingsteam och söker därför nu personal för fast anställning men även dig som vill arbeta extra hos oss vid behov.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag är att hämta avfall enligt fastställda körlistor hos våra villa- och fritidshuskunder och i flerbostadshus i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Du utför arbetet med hjälp av systemstöd i fordonsdatorn där samtliga tömningar och eventuella avvikelser registreras. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som att rapportera fel och brister. Du sköter underhåll av återvinningsfordonen som exempelvis mindre reparationer, smörjning samt tvätt in- och utvändigt. Du utför också kontroller av säkerhetsfunktioner samt märkning på aggregat och fordon.
Kvalifikationer
Du har relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning, körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har god datorvana. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik. Tidigare erfarenhet inom yrkesområdet är meriterande.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell.
I arbetet kommer du att träffa många av våra kunder och är därmed vårt ansikte utåt. Vi söker dig som har vilja och förmåga att leverera god service och bemöta våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt och är ett gott föredöme i trafiken. Vidare är du noggrann och tar ansvar för ditt uppdrag. Då vi arbetar nära varandra i arbetsgruppen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Dessutom tycker du om att jobba praktiskt och har förmåga att lösa tekniska problem med fordonen.
Ansökan
Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till [email protected]. Skriv: ”Insamlingspersonal” i ämnesraden.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 28 februari 2022.
WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Ansökningshandlingar kommer att sparas under pågående rekryteringsprocess och raderas efter avslutad rekrytering.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 75 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss kort och gott för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun. Visa mindre

Rörnätstekniker

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av va-verksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig! WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Nu söker vi en rörnätstekniker till vårt nätteam. Vi erbjuder dig ett jobb med varierande arbet... Visa mer
Vill du vara med och bidra till utvecklingen av va-verksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig!
WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall.
Nu söker vi en rörnätstekniker till vårt nätteam. Vi erbjuder dig ett jobb med varierande arbetsuppgifter där du själv har stor möjlighet att påverka upplägg och arbetsgång tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är för närvarande placerad i Ludvika.
Arbetsuppgifter
Som rörnätstekniker hos oss arbetar du med tillsyn, drift och underhåll av vatten-, avlopps- och dagvattenledningar i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Du är delaktig i olika investeringsprojekt och jobbar med VA-banken som är vårt underhållssystem för att hantera information om ledningsnätet. Du kommer även att vara kontaktperson mot våra entreprenörer vid mindre driftarbeten. Beredskap ingår i tjänsten. Det kan också förekomma arbeten på andra avdelningar inom WBAB.
Kvalifikationer
Du ska ha minst gymnasiekompetens och bör ha tidigare erfarenhet av anläggningsarbete eller rörläggning. Du har god datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. BE- och C-körkort är meriterande. Det är även meriterande om du har utbildningen Arbete på väg (APV) och hygienutbildning för arbete med dricksvattendistribution.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell.
Som person är du en god samarbetspartner då du gärna arbetar i team samt utbyter idéer och erfarenheter med andra. Du tar initiativ både inom och utanför ramarna för ditt eget arbete och har en god förmåga att fatta självständiga beslut. Du prioriterar att ge god service både internt inom organisationen och externt mot våra kunder. Du är väl medveten om såväl dina styrkor som svagheter och hanterar därmed oväntade situationer med bevarat lugn och fokus.
Anställningsvillkor
Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktperson
Fredrik Gille, driftchef nät:
E-post [email protected]
Telefon 0240-309 30
Fackliga företrädare
Jan-Erik Eriksson, Kommunal WBAB:
E-post [email protected]
Telefon 070-645 56 74

Madelene Johansson, Vision WBAB:
E-post [email protected]
Telefon 0240-309 54

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 10 april 2022.
Skicka din ansökan i form av cv och ett personligt brev via e-post till [email protected]. Skriv: ”Rörnätstekniker” i ämnesraden.


WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Ansökningshandlingar kommer att sparas under pågående rekryteringsprocess och raderas efter avslutad rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.
Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 75 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss kort och gott för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun. Visa mindre