Lediga jobb som Barnskötare i Ludvika

Se lediga jobb som Barnskötare i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Jobb för unga hösten 2023

Ansök    Aug 29    Ludvika kommun    Barnskötare
Kommunstyrelsens förvaltning arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.  UNGDOMSJOBB Nu finns en fantastisk möjlighet att söka Ludvik... Visa mer
Kommunstyrelsens förvaltning arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt. 

UNGDOMSJOBB

Nu finns en fantastisk möjlighet att söka Ludvika kommuns ungdomsjobb i höst och få erfarenhet av arbetslivet.

För att du ska ha möjlighet att söka ett ungdomsjobb i höst måste du uppfylla följande.

 

* Vara folkbokförd i Ludvika kommun.

* Gått ut gymnasiet i år 2023 eller förra året 2022 med examen eller studiebevis.

* Eller ingå i det kommunala aktivitetsansvaret.

* Du saknar sysselsättning under hösten.

 

De arbetsområden det kan finnas möjlighet att jobba inom är förskola, äldreomsorg, cafèsporthallen och utemiljö.

För vissa anställningar krävs utdrag ur belastningsregister från polisen, detta är bra om du ansöker och tar med på en eventuell intervju. 

Anställningarna hanteras av verksamhetsområde arbetsmarknad och integation som sköter logistiken kring ansökan, arbetsplatser och anställning.

Här kommer du bli inskriven och få stöd i ditt fortsatta jobbsökande.  

 

 

KVALIFIKATIONER

Du som söker ska vara villig att lära dig nya saker och beredd att ta steget ut i yrkeslivet med det ansvar det innebär.

Passa tider.

Låta mobilen vara under arbetstid.

 

ANSÖKAN

CV och personiligt brev

För att vi ska gå vidare med din ansökan och en eventuell intervju så behöver du svara på dessa frågor i ditt personliga brev.

Vilken skola läste du senast på?

Om du tagit studenten, vilket år?

Vad gör du på din fritid? 

 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR 

Anställningen är på 50 % dagtid, arbetstider är olika beroende på vilken arbetsplats du jobbar på.

Tidsbegränsad anställning med tillträde under September - sista anställningsdag 231130.

 

UPPLYSNINGAR 

Kontaktperson Lotta Eriksson 0240-565458

[email protected]

 

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Vi kommer att kalla till intervju löpande tills ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag 23 augusti 2023. Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

4 Lärarassistenter till Björkås anpassad grundskola

Ansök    Sep 11    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Välkommen med ansökan... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Välkommen med ansökan till Ludvika anpassad grundskola!                                                                                                                          

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.

Som lärarassistent i Ludvika anpassad grundskola blir du en i laget där vi jobbar tillsammans för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss. I vårt lag så jobbar du tillsammans med speciallärare, specialpedagoger, förskollärare, lärare, lärarassistenter och ämneslärare (slöjd, idrott, musik, AKK). På vår arbetsplats har vi en positiv och lugn stämning där alla har en viktig roll och är lika värdefulla.

Vi har en hög personaltäthet med många möjligheter för att utveckla skolan och undervisningen. Klasserna är uppbyggda med en pedagog och lärarassistenter utifrån behovet som finns i just den klassen. Är du ny lärarassistent i vår verksamhet får du handledning av erfarna speciallärare/specialpedagoger/lärare/förskollärare.

Vår Vision är ”viktigt på riktigt” och vi utformar den bästa undervisningen för varje elev utifrån styrdokument och lagar med fokus på framtiden och självständighet. Här har vi möjligheter att forma skolan utifrån elevernas individuella behov och förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Som lärarassistent arbetar du med att avlasta lärarna, stötta elever under skoldagen/skolresan och arbete i vårt fritidshem. Lärarassistenten är delaktig i  undervisning på olika sätt tex stötta elever eller hålla i undervisning som samplaneras med pedagoger.

Lärarassistenten är delaktig för verksamhetens utvecklingsområden på skolan och på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en lärarassistent utbildning eller en barnskötarutbildning, det är meriterande om du har båda. Erfarenhet av arbete i skolans värld och av barn med behov är meriterande.

För att arbeta i vårt lag behöver du både kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med andra. Vara lösningsfokuserad, flexibel, prestigelös och nyfiken på att lära dig mer. Personliga egenskaper så som att hålla sig lugn, klara stressade miljöer/situationer, möta utåtagerande individer och vara ansvarstagande.

Du ska även ha b-körkort för att kunna köra skolans minibuss.

Du får gärna vara insatt i dataprogram som tex Inprint, och har du ett digitalt intresse är det meriterande.

Utifrån att det är många kvinnor på arbetsplatsen så ser vi det önskvärt att det är manliga sökanden.

Utdrag från belastningsregistret (för skolan) behöver kunna visas upp om du blir kallad på intervju.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvillkor 

Tillsvidareanställning. Heltid.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Rektor Eva Johansson, [email protected]

Facklig kontaktperson

Kommunal, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 22 september 2023 Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Lärarassistenter

Ansök    Jun 14    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi söker 3 st läraras... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Vi söker 3 st lärarassistenter till Anpassad grundskola, Björkås skola

Som lärarassistent i Ludvika Anpassad grundskola blir du en i teamet där vi jobbar tillsammans för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss. I vårt team så jobbar du tillsammans med speciallärare, specialpedagog, förskollärare, lärare, lärarassistenter och ämneslärare (slöjd, idrott, musik, AKK). På vår arbetsplats har vi en positiv och lugn stämning där alla har en viktig roll och är lika värdefulla.

Vi har en hög personaltäthet med många möjligheter för att utveckla skolan och undervisningen. Klasserna är uppbyggda med en pedagog och lärarassistenter utifrån behovet som finns just i den klassen. Är du ny lärarassistent i vår verksamhet får du handledning av erfarna speciallärare/specialpedagoger/lärare/förskollärare.

Vår vison är "viktig på riktigt" och vi utformar den bästa undervisningen för varje elev utifrån styrdokument och lagar med fokus på framtiden och självständighet. Här har vi möjlighet att forma skolan utifrån elevernas individuella behov och förytsättningar.

Arbetsuppgifter
Som lärarassistent arbetar du med att avlasta lärarna, stötta eleverna under skoldagen/skolresan och arbete på vårt fritidshem. Lärarassistnet är delaktig i undervisningen på olika sätt genom att t ex stötta elever eller hålla i undervisning som samplaneras med pedagoger. Lärarassistenten är delaktig i verksamhetens utvecklingsområden på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en lärarassistentutbildning eller barnskötarutbildning. Det är meriterande om du har båda dessa utbildningar. Erfarenhet av arbete i skolans värld och av barn med behov är meriternade. Kunskap om dataprogrammet Inprint samt ett digitalt intresse är meriternade. För att arbeta i vårt team behöver du kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med andra. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel, prestiglös och nyfiken på att lära dig mer. Personliga egenskaper som att hålla sig lugn, klara stressade miljöer/situationer, möta utåtageranade individer och vara ansvarstagande viktigt.

Krav: B-körkort (för att kunna köra skolans minibuss)

Övrigt
Utdrag från belastningsregisteret (för skolan) beöver kunna visas upp om du blir kallad på intervju.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning

Heltid

Tillträdesdatum:f r o m  2023-08-11 till och med 2023-12-21

Kontaktperson
Rektor Eva Johansson, 0240-863 74  [email protected]

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-07-16. V tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undaber oss all kontakt med rekryteringfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Timvikarier sökes till förskola, skola och fritidshem

Ansök    Jun 27    Ludvika kommun    Barnskötare
Barn och ungdomar är viktiga! Är du intresserad av att arbeta med barn och ungdomar? Vi söker timvikarier som vill arbeta i förskola, skola och fritidshem. Att arbeta som timvikarie inom skola och barnomsorg är både omväxlande och roligt! Du kommer att träffa många barn och ungdomar under en dag. Vi kan erbjuda dig ett arbete som du kan anpassa efter din tillgänglighet och kombinera ihop med din utbildning eller annat deltidsarbete. Att vara vikarie inom ... Visa mer
Barn och ungdomar är viktiga!

Är du intresserad av att arbeta med barn och ungdomar? Vi söker timvikarier som vill arbeta i förskola, skola och fritidshem. Att arbeta som timvikarie inom skola och barnomsorg är både omväxlande och roligt! Du kommer att träffa många barn och ungdomar under en dag. Vi kan erbjuda dig ett arbete som du kan anpassa efter din tillgänglighet och kombinera ihop med din utbildning eller annat deltidsarbete. Att vara vikarie inom förskolan och skolan innebär att du får möjlighet att utvecklas och får erfarenhet inför ditt fortsatta yrkesliv.

Det här är vår värdegrund Lagandan

Lagandan är vår gemensamma värdegrund.Med våra fyra principer bygger och utvecklar vi våra relationer både till varandra och Ludvikabon. Vi tror på glädje på jobbet och att lära av varandra. Vi gör det tillsammans! Vi är laget!

Arbetsuppgifter

Som vikarie inom förskolan arbetar du med barn i åldrarna 1-5 år utspridda på Ludvika kommunens alla förskolor.  Du ersätter den ordinarie personalen och deltar i det dagliga arbetet med barnen. Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du för att bibehålla en god kvalité i förskolan.

Som vikarie inom skolan arbetar du med elever från förskoleklass upp till och med högstadiet i Ludvika kommuns alla skolor.Du ersätter den ordinarie personalen och deltar i det dagliga arbetet med eleverna. Arbetet är varierande. Du kan arbeta som lärare i alla ämnen och åldrar, fritidspedagog samt elevassistent. Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du för att bibehålla en god kvalité i skolan.

Vi söker kontinuerligt timvikarier som på kort varsel kan ta arbete på enheter i centrala Ludvika och i ytterområdena dit det finns bussförbindelser.

Du bokas på arbetspass vid behov och efter din tillgänglighet. Många av passen uppstår med kort varsel vilket innebär att du kan bli kontaktad samma morgon som arbetspasset startar. Du kommer att ha tät kontakt med vikariepoolen som sköter bokningarna av arbetspassen till förskolan och skolan.

 Kvalifikationer


• Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning. Meriterande är studier inom lärarprogrammen och erfarenhet inom vår verksamhet.
• Meriterande är tidigare erfarenhet av arbeta med barn och ungdomar. T.ex. idrottstränare, aupair, ungdomsledare och språkpraktik inom förskola och skola.
• Avslutad gymnasieutbildning.
• Avslutad SFI-kurs nivå D. Intyg/betyg krävs.
• Du ska ha fyllt 18 år.
• Körkort B och tillgång till bil är en fördel men inget krav.
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift på ett sätt så att du kan kommunicera med barn, personal och anhöriga.
• Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, där ett positivt förhållningssätt och ett trevligt bemötande är viktiga egenskaper.

Övrig information

För att få möjlighet att arbeta som timvikarie inom skola och barnomsorg skall du begära ett utdrag från Polismyndighetens belastningsregister : "Arbete inom skola eller förskola (442.5)". Detta ska lämnas personligen styrkt med ID-handling i oöppnat kuvert till vikariepoolen.

Tillgång till mobiltelefon är ett krav.

Anställningsvillkor

Timanställning med varierande arbetstid, dagtid, anställning fr o m 1 augusti 2023.

Lön enligt gällande löneavtal.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev.

Bifoga intyg på sluförda kurser och utbildningar.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi läser alla ansökningar och vår första kontakt sker via mejl.

Sista ansökningsdag

3 juli 2023. 

Upplysningar

Vid frågor får du gärna kontakta Vikariepoolen, tel. 0240-86290 eller via Ludvika kommuns växel 

 tel. 0240-86000.

Facklig kontakt

Via Ludvika kommuns växel tel. 0240-86000. Visa mindre

Jobb för unga hösten 2023

Ansök    Aug 9    Ludvika kommun    Barnskötare
Kommunstyrelsens förvaltning arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.  UNGDOMSJOBB Nu finns en fantastisk möjlighet att söka Ludvik... Visa mer
Kommunstyrelsens förvaltning arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt. 

UNGDOMSJOBB

Nu finns en fantastisk möjlighet att söka Ludvika kommuns ungdomsjobb i höst och få erfarenhet av arbetslivet.

För att du ska ha möjlighet att söka ett ungdomsjobb i höst måste du uppfylla följande.

 

* Vara folkbokförd i Ludvika kommun.

* Gått ut gymnasiet i år 2023 eller förra året 2022 med examen eller studiebevis.

* Eller ingå i det kommunala aktivitetsansvaret.

* Du saknar sysselsättning under hösten.

 

De arbetsområden det kan finnas möjlighet att jobba inom är förskola, äldreomsorg, cafèsporthallen och utemiljö.

För vissa anställningar krävs utdrag ur belastningsregister från polisen, detta är bra om du ansöker och tar med på en eventuell intervju. 

Anställningarna hanteras av verksamhetsområde arbetsmarknad och integation som sköter logistiken kring ansökan, arbetsplatser och anställning.

Här kommer du bli inskriven och få stöd i ditt fortsatta jobbsökande.  

 

 

KVALIFIKATIONER

Du som söker ska vara villig att lära dig nya saker och beredd att ta steget ut i yrkeslivet med det ansvar det innebär.

Passa tider.

Låta mobilen vara under arbetstid.

 

ANSÖKAN

CV och personiligt brev

För att vi ska gå vidare med din ansökan och en eventuell intervju så behöver du svara på dessa frågor i ditt personliga brev.

Vilken skola läste du senast på?

Om du tagit studenten, vilket år?

Vad gör du på din fritid? 

 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR 

Anställningen är på 50 % dagtid, arbetstider är olika beroende på vilken arbetsplats du jobbar på.

Tidsbegränsad anställning med tillträde under September - sista anställningsdag 231130.

 

UPPLYSNINGAR 

Kontaktperson Lotta Eriksson 0240-565458

[email protected]

 

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Vi kommer att kalla till intervju löpande tills ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag 23 augusti 2023. Visa mindre

Feriejobb Arbeta med barn på förskola och fritids

Ansök    Feb 23    Ludvika kommun    Barnskötare
Ludvika kommun erbjuder feriearbete i flera av kommunens olika verksamheter samt inom föreningslivet. Du som har rätt att söka feriearbete sommaren 2023 ska vara folkbokförd i Ludvika kommun och vara född 2007, 2006 eller 2005. Du har bara möjlighet att få ett av de kommunbetalda feriearbetena. Period 1: veckorna 24, 25 och 26   Exempel på arbetsuppgifter: Arbeta med barn och unga i en lärmiljö på fritids och förskola. Vara en del i deras utveckling o... Visa mer
Ludvika kommun erbjuder feriearbete i flera av kommunens olika verksamheter samt inom föreningslivet. Du som har rätt att söka feriearbete sommaren 2023 ska vara folkbokförd i Ludvika kommun och vara född 2007, 2006 eller 2005. Du har bara möjlighet att få ett av de kommunbetalda feriearbetena.

Period 1: veckorna 24, 25 och 26

 

Exempel på arbetsuppgifter:

Arbeta med barn och unga i en lärmiljö på fritids och förskola.

Vara en del i deras utveckling och lära dem att bli självständiga.

Att utföra arbetsuppgifter som den ordinarie personalen ber om t.ex vara aktiv med barnen i lekar, sångsamlingar, utevistelser, skapande. Duka /duka av bord, bädda, vara med vid vilan. Hjälpa barnen med påklädning, handtvätt.

Förkunskaper:

Ange namn, personnummer, adress, e-postadress, telefonnummer. Skriv även och berätta lite om dig själv i ett personligt brev. 

 

Kontakt/ upplysningar:

Susanne Sjöberg 0240-862 90  [email protected]

 

Arbetsplatsens adress:

Förskolor och fritidshem i Ludvika kommun

 

Skicka din ansökan senast söndag den 2 april 2023. Vi tar endast emot ansökan via vårt rekryteringssystem. 


I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun. Visa mindre

Timvikarier sökes till förskola, skola och fritidshem

Ansök    Maj 31    Ludvika kommun    Barnskötare
Barn och ungdomar är viktiga! Är du intresserad av att arbeta med barn och ungdomar? Vi söker timvikarier som vill arbeta i förskola, skola och fritidshem. Att arbeta som timvikarie inom skola och barnomsorg är både omväxlande och roligt! Du kommer att träffa många barn och ungdomar under en dag. Vi kan erbjuda dig ett arbete som du kan anpassa efter din tillgänglighet och kombinera ihop med din utbildning eller annat deltidsarbete. Att vara vikarie inom ... Visa mer
Barn och ungdomar är viktiga!

Är du intresserad av att arbeta med barn och ungdomar? Vi söker timvikarier som vill arbeta i förskola, skola och fritidshem. Att arbeta som timvikarie inom skola och barnomsorg är både omväxlande och roligt! Du kommer att träffa många barn och ungdomar under en dag. Vi kan erbjuda dig ett arbete som du kan anpassa efter din tillgänglighet och kombinera ihop med din utbildning eller annat deltidsarbete. Att vara vikarie inom förskolan och skolan innebär att du får möjlighet att utvecklas och får erfarenhet inför ditt fortsatta yrkesliv.

Det här är vår värdegrund Lagandan

Lagandan är vår gemensamma värdegrund.Med våra fyra principer bygger och utvecklar vi våra relationer både till varandra och Ludvikabon. Vi tror på glädje på jobbet och att lära av varandra. Vi gör det tillsammans! Vi är laget!

Arbetsuppgifter

Som vikarie inom förskolan arbetar du med barn i åldrarna 1-5 år utspridda på Ludvika kommunens alla förskolor.  Du ersätter den ordinarie personalen och deltar i det dagliga arbetet med barnen. Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du för att bibehålla en god kvalité i förskolan.

Som vikarie inom skolan arbetar du med elever från förskoleklass upp till och med högstadiet i Ludvika kommuns alla skolor.Du ersätter den ordinarie personalen och deltar i det dagliga arbetet med eleverna. Arbetet är varierande. Du kan arbeta som lärare i alla ämnen och åldrar, fritidspedagog samt elevassistent. Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du för att bibehålla en god kvalité i skolan.

Vi söker kontinuerligt timvikarier som på kort varsel kan ta arbete på enheter i centrala Ludvika och i ytterområdena dit det finns bussförbindelser.

Du bokas på arbetspass vid behov och efter din tillgänglighet. Många av passen uppstår med kort varsel vilket innebär att du kan bli kontaktad samma morgon som arbetspasset startar. Du kommer att ha tät kontakt med vikariepoolen som sköter bokningarna av arbetspassen till förskolan och skolan.

 Kvalifikationer


• Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning. Meriterande är studier inom lärarprogrammen och erfarenhet inom vår verksamhet.
• Meriterande är tidigare erfarenhet av arbeta med barn och ungdomar. T.ex. idrottstränare, aupair, ungdomsledare och språkpraktik inom förskola och skola.
• Avslutad gymnasieutbildning.
• Avslutad SFI-kurs nivå D. Intyg/betyg krävs.
• Du ska ha fyllt 18 år.
• Körkort B och tillgång till bil är en fördel men inget krav.
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift på ett sätt så att du kan kommunicera med barn, personal och anhöriga.
• Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, där ett positivt förhållningssätt och ett trevligt bemötande är viktiga egenskaper.

Övrig information

För att få möjlighet att arbeta som timvikarie inom skola och barnomsorg skall du begära ett utdrag från Polismyndighetens belastningsregister : "Arbete inom skola eller förskola (442.5)". Detta ska lämnas personligen styrkt med ID-handling i oöppnat kuvert till vikariepoolen.

Tillgång till mobiltelefon är ett krav.

Anställningsvillkor

Timanställning med varierande arbetstid, dagtid, anställning fr o m 1 augusti 2023.

Lön enligt gällande löneavtal.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev.

Bifoga intyg på sluförda kurser och utbildningar.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi läser alla ansökningar och vår första kontakt sker via mejl.

Sista ansökningsdag

26 juni 2023. 

Upplysningar

Vid frågor får du gärna kontakta Vikariepoolen, tel. 0240-86290 eller via Ludvika kommuns växel 

 tel. 0240-86000.

Facklig kontakt

Via Ludvika kommuns växel tel. 0240-86000. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Apr 4    Olympica AB    Barnskötare
VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken barnskötare, som vill utveckla förskolan och är väl förtrogen med förskolans läroplan. Som barnskötare har du tillsammans med arbetslaget ansvar för det pedagogiska undervisningen och att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ undervisning i samarbete med arbetslaget o... Visa mer
VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken barnskötare, som vill utveckla förskolan och är väl förtrogen med förskolans läroplan. Som barnskötare har du tillsammans med arbetslaget ansvar för det pedagogiska undervisningen och att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ undervisning i samarbete med arbetslaget och i dialog med vårdnadshavare. Vi söker barnskötare med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar. Vårt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn, där vi erbjuder barnen en spännande och kreativ miljö. Vi ser utemiljön som viktig och mycket av den pedagogiska verksamheten bedrivs utomhus, både på gården och i skogen. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och arbeta kvalitetsmedvetet både mot barn, kollegor och vårdnadshavare. Du ska kunna uttrycka dig mycket bra på svenska både i tal och skrift.
Vi erbjuder pedagogiska måltider och arbetskläder för utomhusbruk.
Om oss
Olympicaförskolan har tre avdelningar placerade i en och samma byggnad med närhet till park och skog.
Vi ger vårdnadshavare en tydlig röd tråd genom hela verksamheten för att skapa trygghet och god kvalitet för våra barn. Olympica har profilen idrott, lek och rörelse samt ett starkt arbete med respekt för varje människa och allas lika värde. Vi fokuserar på att förebygga all slags av kränkande behandling. Huvudmannen driver även skolor och förskolor i Skålö, Leksand, Gagnef, Täby och Ludvika. Mer information finner ni på vår hemsida www.olympica.se Visa mindre

Lärarassistenter

Ansök    Dec 27    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. I Ludvika kommun a... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Vi söker nu 2 stycken lärarassistenter till Grundsärskolan Björkås skola

Som lärarassistent i Ludvika särskola blir du en i teamet där vi jobbar tillsammans för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss. I vårt team så jobbar du tillsammans med speciallärare, specialpedagoger, förskollärare, lärare, lärarassistenter och ämneslärare (slöjd, idrott, musik, AKK). På vår arbetsplats har vi en positiv och lugn stämning där alla har en viktig roll och är lika värdefulla.

Vi har en hög personaltäthet med många möjligheter för att utveckla skolan och undervisningen. Klasserna är uppbyggda med en pedagog och lärarassistenter utifrån behovet som finns i just den klassen. Är du ny lärarassistent i vår verksamhet får du handledning av erfarna speciallärare/specialpedagoger/lärare/förskollärare.

Vår Vision är ”viktigt på riktigt” och vi utformar den bästa undervisningen för varje elev utifrån styrdokument och lagar med fokus på framtiden och självständighet. Här har vi möjligheter att forma skolan utifrån elevernas individuella behov och förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Som lärarassistent arbetar du med att avlasta lärarna, stötta elever under skoldagen/skolresan och arbete i vårt fritidshem. Lärarassistenten är delaktig i undervisning på olika sätt genom att tex stötta elever eller hålla i undervisning som samplaneras med pedagoger. Lärarassistenten är delaktig för verksamhetens utvecklingsområden på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en lärarassistentutbildning eller en barnskötarutbildning. Det är meriterande om du har båda dessa utbildningar. Erfarenhet av arbete i skolans värld och av barn med behov är meriterande. Kunskap om dataprogrammet Inprint samt ett digitalt intresse är meriterande. För att arbeta i vårt team behöver du kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med andra. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel, prestigelös och nyfiken på att lära dig mer. Personliga egenskaper som att hålla sig lugn, klara stressade miljöer/situationer, möta utåtagerande individer och vara ansvarstagande är viktigt.

Krav: B-körkort (för att kunna köra skolans minibuss). 

Övrigt

Utdrag från belastningsregistret (för skolan) behöver kunna visas upp om du blir kallad på intervju.

Anställningsvillkor

Visstidsanställning

Heltid

Tillträdesdatum: 2023-01-16 eller enligt överenskommelse till och med 2023-04-16.

Kontaktperson

Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 [email protected]

Facklig kontaktperson

Kommunal via kommunens växel, 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2023-01-13. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare till Stensvedens förskola

Ansök    Jan 23    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola ochäven Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla ochförbättra arbetet med barn och ungdomar. I Ludvika kommun arbet... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola ochäven Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla ochförbättra arbetet med barn och ungdomar.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Arbetsuppgifter:

Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.

Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.

Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnets behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet. Arbetslaget skapar tillsammans en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet, kunskap och intresse för förskolans uppdrag med utbildning utifrån styrdokument.

Du har erfarenhet av och förmåga att arbeta flexibelt.

Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Du har erfarenhet av att dokumentera i Unikum.

Du har god förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen och vara närvarande i mötet med barnen.

Du har kunskap i och tycker om att arbeta med miljö och naturkunskap.

Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa tillitsfulla relationer med barn och vuxna.

Du har kunskap om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.

Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en mycket god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid med start 230401 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Jaana Mikkilä Nilsson, rektor

0240-86388

[email protected]

Facklig kontaktperson

Kommunal, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 230205.

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa

ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Visa mindre

Timvikarier

Ansök    Dec 14    Olympica AB    Barnskötare
VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken, som vill stötta pedagogerna på förskolan vid behov. Tillsammans med arbetslaget arbetar för att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ undervisning i samarbete. Vi söker timvikarier med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar. Vårt ... Visa mer
VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken, som vill stötta pedagogerna på förskolan vid behov. Tillsammans med arbetslaget arbetar för att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ undervisning i samarbete. Vi söker timvikarier med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar. Vårt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn, där vi erbjuder barnen en spännande och kreativ miljö. Vi ser utemiljön som viktig och mycket av den pedagogiska verksamheten bedrivs utomhus, både på gården och i skogen. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och arbeta kvalitetsmedvetet både mot barn, kollegor och vårdnadshavare. Du ska kunna uttrycka dig mycket bra på svenska både i tal och skrift.
Om oss
Olympicaförskolan har tre avdelningar placerade i en och samma byggnad med närhet till park och skog.
Vi ger vårdnadshavare en tydlig röd tråd genom hela verksamheten för att skapa trygghet och god kvalitet för våra barn. Olympica har profilen idrott, lek och rörelse samt ett starkt arbete med respekt för varje människa och allas lika värde. Vi fokuserar på att förebygga all slags av kränkande behandling. Huvudmannen driver även skolor och förskolor i Skålö, Leksand, Gagnef, Täby och Hedemora. Mer information finner ni på vår hemsida www.olympica.se Visa mindre

Arbeta med barn i hemmiljö

Vill du arbeta med en liten barngrupp i hemmiljö? Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får visats i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en ... Visa mer
Vill du arbeta med en liten barngrupp i hemmiljö?
Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får visats i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss. Vi söker dagbarnvårdare inom hela kommunen.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med. Ni skickar då in ansökan en och en, men anger under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.
- Är engagerad och lyhörd inför barnens olika behov.
- Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

7 st lärarassistenter

Ansök    Okt 28    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. 7 st lärarassisten... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


7 st lärarassistent till grundsärskolan Björkås skola

Välkommen med ansökan till Ludvika särskolas team. I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.

Som lärarassistent i Ludvika särskola blir du en i teamet där vi jobbar tillsammans för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss. I vårt team så jobbar du tillsammans med speciallärare, specialpedagoger, förskollärare, lärare, lärarassistenter och ämneslärare (slöjd, idrott, musik, AKK). På vår arbetsplats har vi en positiv och lugn stämning där alla har en viktig roll och är lika värdefulla.

Vi har en hög personaltäthet med många möjligheter för att utveckla skolan och undervisningen. Klasserna är uppbyggda med en pedagog och lärarassistenter utifrån behovet som finns i just den klassen. Är du ny lärarassistent i vår verksamhet får du handledning av erfarna speciallärare/specialpedagoger/lärare/förskollärare.

Vår Vision är ”viktigt på riktigt” och vi utformar den bästa undervisningen för varje elev utifrån styrdokument och lagar med fokus på framtiden och självständighet. Här har vi möjligheter att forma skolan utifrån elevernas individuella behov och förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Som lärarassistent arbetar du med att avlasta lärarna, stötta elever under skoldagen/skolresan och arbete i vårt fritidshem. Lärarassistenten är delaktig i undervisning på olika sätt tex stötta elever eller hålla i undervisning som samplaneras med pedagoger. Lärarassistenten är delaktig för verksamhetens utvecklingsområden på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en lärarassistent utbildning eller en barnskötarutbildning, det är meriterande om du har båda. Erfarenhet av arbete i skolans värld och av barn med behov är meriterande. Du får gärna vara insatt i dataprogram som tex Inprint, och har du ett digitalt intresse är det meriterande. För att arbeta i vårt team behöver du både kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med andra. Vara lösningsfokuserad, flexibel, prestigelös och nyfiken på att lära dig mer. Personliga egenskaper så som att hålla sig lugn, klara stressade miljöer/situationer, möta utåtagerande individer och vara ansvarstagande. Utifrån att det är många kvinnor på arbetsplatsen så ser vi det önskvärt att det är manliga sökanden. Du ska även ha b-körkort för att kunna köra skolans minibuss. Utdrag från belastningsregistret (för skolan) behöver kunna visas upp om du blir kallad på intervju.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum: 2023-01-09 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 [email protected]

Facklig kontaktperson

Kommunal via kommunens växel, 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2022-11-20. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Timvikarie

Ansök    Aug 9    Olympica AB    Barnskötare
VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken, som vill stötta pedagogerna på förskolan vid behov. Tillsammans med arbetslaget arbetar för att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ undervisning i samarbete. Vi söker timvikarier med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar. Vårt ... Visa mer
VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken, som vill stötta pedagogerna på förskolan vid behov. Tillsammans med arbetslaget arbetar för att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ undervisning i samarbete. Vi söker timvikarier med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar. Vårt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn, där vi erbjuder barnen en spännande och kreativ miljö. Vi ser utemiljön som viktig och mycket av den pedagogiska verksamheten bedrivs utomhus, både på gården och i skogen. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och arbeta kvalitetsmedvetet både mot barn, kollegor och vårdnadshavare. Du ska kunna uttrycka dig mycket bra på svenska både i tal och skrift.
Om oss
Olympicaförskolan har tre avdelningar placerade i en och samma byggnad med närhet till park och skog.
Vi ger vårdnadshavare en tydlig röd tråd genom hela verksamheten för att skapa trygghet och god kvalitet för våra barn. Olympica har profilen idrott, lek och rörelse samt ett starkt arbete med respekt för varje människa och allas lika värde. Vi fokuserar på att förebygga all slags av kränkande behandling. Huvudmannen driver även skolor och förskolor i Skålö, Leksand, Gagnef, Täby och Ludvika. Mer information finner ni på vår hemsida www.olympica.se Visa mindre

En lärarassistent till grundsärskolan Björkås skola

Ansök    Apr 5    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.                   ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


                                                                                                                               

Som lärarassistent i Ludvika särskola blir du en i teamet där vi jobbar tillsammans för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss. I vårt team så jobbar du tillsammans med speciallärare, specialpedagoger, förskollärare, lärare, lärarassistenter och ämneslärare (slöjd, idrott, musik, AKK). På vår arbetsplats har vi en positiv och lugn stämning där alla har en viktig roll och är lika värdefulla.

Vi har en hög personaltäthet med många möjligheter för att utveckla skolan och undervisningen. Klasserna är uppbyggda med en pedagog och lärarassistenter utifrån behovet som finns i just den klassen. Är du ny lärarassistent i vår verksamhet får du handledning av erfarna speciallärare/specialpedagoger/lärare/förskollärare.

Vår Vision är ”viktigt på riktigt” och vi utformar den bästa undervisningen för varje elev utifrån styrdokument och lagar med fokus på framtiden och självständighet. Här har vi möjligheter att forma skolan utifrån elevernas individuella behov och förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Som lärarassistent arbetar du med att avlasta lärarna, stötta elever under skoldagen/skolresan och arbete i vårt fritidshem. Lärarassistenten är delaktig i  undervisning på olika sätt tex stötta elever eller hålla i undervisning som samplaneras med pedagoger.

Lärarassistenten är delaktig för verksamhetens utvecklingsområden på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en lärarassistent utbildning eller en barnskötarutbildning, det är meriterande om du har båda. Erfarenhet av arbete i skolans värld och av barn med behov är meriterande.

Du får gärna vara insatt i dataprogram som tex Inprint, och har du ett digitalt intresse är det meriterande.

För att arbeta i vårt team behöver du både kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med andra. Vara lösningsfokuserad, flexibel, prestigelös och nyfiken på att lära dig mer. Personliga egenskaper så som att hålla sig lugn, klara stressade miljöer/situationer, möta utåtagerande individer   och vara ansvarstagande.   

Utifrån att det är många kvinnor på arbetsplatsen så ser vi det önskvärt att det är manliga sökanden.

Du ska även ha b-körkort för att kunna köra skolans minibuss.

Utdrag från belastningsregistret (för skolan) behöver kunna visas upp om du blir kallad på intervju.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 [email protected]

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2022-04-27. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

4 st lärarassistenter till grundsärskolan Björkås skola

Ansök    Apr 5    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.                   ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


                                                                                                                            

Som lärarassistent i Ludvika särskola blir du en i teamet där vi jobbar tillsammans för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss. I vårt team så jobbar du tillsammans med speciallärare, specialpedagoger, förskollärare, lärare, lärarassistenter och ämneslärare (slöjd, idrott, musik, AKK). På vår arbetsplats har vi en positiv och lugn stämning där alla har en viktig roll och är lika värdefulla.

Vi har en hög personaltäthet med många möjligheter för att utveckla skolan och undervisningen. Klasserna är uppbyggda med en pedagog och lärarassistenter utifrån behovet som finns i just den klassen. Är du ny lärarassistent i vår verksamhet får du handledning av erfarna speciallärare/specialpedagoger/lärare/förskollärare.

Vår Vision är ”viktigt på riktigt” och vi utformar den bästa undervisningen för varje elev utifrån styrdokument och lagar med fokus på framtiden och självständighet. Här har vi möjligheter att forma skolan utifrån elevernas individuella behov och förutsättningar.

 Arbetsuppgifter
Som lärarassistent arbetar du med att avlasta lärarna, stötta elever under skoldagen/skolresan och arbete i vårt fritidshem. Lärarassistenten är delaktig i  undervisning på olika sätt tex stötta elever eller hålla i undervisning som samplaneras med pedagoger.

Lärarassistenten är delaktig för verksamhetens utvecklingsområden på skolan.

 Kvalifikationer
Vi söker dig med en lärarassistent utbildning eller en barnskötarutbildning, det är meriterande om du har båda. Erfarenhet av arbete i skolans värld och av barn med behov är meriterande.

Du får gärna vara insatt i dataprogram som tex Inprint, och har du ett digitalt intresse är det meriterande.

För att arbeta i vårt team behöver du både kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med andra. Vara lösningsfokuserad, flexibel, prestigelös och nyfiken på att lära dig mer. Personliga egenskaper så som att hålla sig lugn, klara stressade miljöer/situationer, möta utåtagerande individer   och vara ansvarstagande.   

Utifrån att det är många kvinnor på arbetsplatsen så ser vi det önskvärt att det är manliga sökanden.

Du ska även ha b-körkort för att kunna köra skolans minibuss.

Utdrag från belastningsregistret (för skolan) behöver kunna visas upp om du blir kallad på intervju.

Anställningsvillkor
VIsstidsanställning. Heltid.

Tillträdesdatum: Fr o m 220808 eller enligt överenskommelse t o m 230609 

Kontaktperson
Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 [email protected] 

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel, 0240-860 00 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2022-04-27 . Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Lärarassistenter till särskolan Ludvika, 2 st

Ansök    Feb 15    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi söker två lärar... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi söker två lärarassistenter till Ludvika särskola.
Kom och jobba med oss!

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.

 

Arbetsuppgifter
Som lärarassistent arbetar du med elever både i och utanför klassrummet. Ditt uppdrag är att avlasta lärarna med olika uppgifter under skolan och på fritidshemmet. Du ska kunna anpassa undervisningssituationer utifrån lärarnas instruktioner och elevers behov. Du ska vara ett stöd för elevernas olika behov som är kopplade till skolans ansvar och även på fritidshemmet.

En viktig del av arbetet är ett aktivt förebyggande trygghetsarbete, stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

 

Kvalifikationer
Du har adekvat erfarenhet för tjänsten och utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot barn och ungdomar. Du som söker måste visa stor förmåga att driva saker framåt, vara självgående och ta egna initiativ utifrån vad som krävs i stunden, för att på bästa sätt stötta läraren och vägleda eleven. Det är viktigt att du, av eleverna, upplevs som en stabil person som är trygg i dig själv och kan hantera olika elevers personligheter och uttryck. Du är flexibel genom att anpassa ditt agerande efter situationen och olika behov som uppstår. Du kan samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.
Du ska ha B-körkort och kunna köra skolans minibuss.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor
Allmän visstidsanställning. Heltid 2022-03-07 t o m 2022-06-09

Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan bli aktuellt hos oss. Blankett för att beställa utdrag finns på polisens webbplats www.polisen.se

 

Kontaktperson
Rektor Eva Johansson, 0240-863 74
[email protected]

 

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-860 00

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2022-02-28 . Blir du kallade på intervju behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Barnskötare till Bärets förskola, vikariat på deltid 50%

Ansök    Dec 17    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Förskolan Bäret är... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Förskolan Bäret är belägen i Ludvikas södra bostadsområde Ludvika Gård.

Förskolan öppnades 2019 och tillhör Lorensberga skolområde. Förskolan ligger i ett område med både villor och hyreshus och vi har nära till både skog, lekplatser och gångavstånd till både ABB och centrum.

Förskolan består av fem avdelningar med plats för 75 barn i åldern 1-5 år. Maten tillagas i vårt toppmoderna kök på förskolan.

Bäret är en mångkulturell förskola och vi arbetar mycket med barnens språkutveckling.

Våra prioriterade områden är språkutveckling och värdegrundsarbete. För oss är det viktigt att vi skapar en utbildning där barnen känner lust och glädje och tillit till sin egen förmåga att lyckas i sina förmågor och sin känslohantering.


 Arbetsuppgifter

• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
• Samarbete med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer

• Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
• Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.
• Goda kunskaper inom svenska, både i tal och skrift. Avklarad SFI kurs D alternativt svenska som andraspråk som lägst om svenska inte är ditt modersmål.
• Körkort

Anställningsvillkor
Vikariatsanställning. Deltid 50%. Tillträde 2022-01-10 tom 2022-07-31

Kontaktperson
Jaana Mikkilä-Nilsson, rektor 0240 - 86388

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-01-02 men rekryteringsprocessen sker fortlöpande så vänta inte med att lämna in din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Dagbarnvårdare

Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärar... Visa mer
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med, men fyll ändå i svaren en och en. Ange under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.

Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Barnskötare till Bärets förskola, vikariat

Ansök    Dec 17    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Förskolan Bäret är... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Förskolan Bäret är belägen i Ludvikas södra bostadsområde Ludvika Gård.

Förskolan öppnades 2019 och tillhör Lorensberga skolområde. Förskolan ligger i ett område med både villor och hyreshus och vi har nära till både skog, lekplatser och gångavstånd till både ABB och centrum.

Förskolan består av fem avdelningar med plats för 75 barn i åldern 1-5 år. Maten tillagas i vårt toppmoderna kök på förskolan.

Bäret är en mångkulturell förskola och vi arbetar mycket med barnens språkutveckling.

Våra prioriterade områden är språkutveckling och värdegrundsarbete. För oss är det viktigt att vi skapar en utbildning där barnen känner lust och glädje och tillit till sin egen förmåga att lyckas i sina förmågor och sin känslohantering.


 Arbetsuppgifter

• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
• Samarbete med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer

• Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
• Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.
• Goda kunskaper inom svenska, både i tal och skrift. Avklarad SFI kurs D alternativt svenska som andraspråk som lägst om svenska inte är ditt modersmål.
• Körkort

Anställningsvillkor
Vikariatsanställning. Heltid. Tillträde 2022-01-17 (eller enligt överenskommelse) t.o.m. 2022-06-30.

Kontaktperson
Jaana Mikkilä-Nilsson, rektor 0240 - 86388

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-01-09 men rekryteringsprocessen sker fortlöpande så vänta inte med att lämna in din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Lärarassistent till särskolan

Ansök    Sep 3    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi söker en lärara... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi söker en lärarassistent till Ludvika särskola

Kom och jobba med oss!

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.

Arbetsuppgifter
Som lärarassistent arbetar du med elever både i och utanför klassrummet. Ditt uppdrag är att avlasta lärarna med olika uppgifter under skolan och på fritidshemmet. Du ska kunna anpassa undervisningssituationer utifrån lärarnas instruktioner och elevers behov. Du ska vara ett stöd för elevernas olika behov som är kopplade till skolans ansvar och även på fritidshemmet.

En viktig del av arbetet är ett aktivt förebyggande trygghetsarbete, stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

Kvalifikationer
Du har adekvat erfarenhet för tjänsten och utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot barn och ungdomar. Du som söker måste visa stor förmåga att driva saker framåt, vara självgående och ta egna initiativ utifrån vad som krävs i stunden, för att på bästa sätt stötta läraren och vägleda eleven. Det är viktigt att du av eleverna upplevs som en stabil person som är trygg i dig själv och kan hantera olika elevers personligheter och uttryck. Du är flexibel genom att anpassa ditt agerande efter situationen och olika behov som uppstår. Du kan samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.
Du ska ha B-körkort och kunna köra skolans minibuss.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Allmän visstidsanställning. Heltid fr o m  snarast t o m 2021-12-31

Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan bli aktuellt hos oss. Blankett för att beställa utdrag finns på polisens webbplats www.polisen.se

Kontaktperson
Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 [email protected]

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-09-20 . Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Vikarierande barnskötare till Knutsbo förskola

Ansök    Sep 1    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-4 år.
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
• Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Barnskötarutbildning är meriterande
• Specialpedagogisk kompetens
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
• Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
• Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.
• Van att arbeta med AKK och tecken som stöd.
• Erfaranhet av dokumentation och van att ta stort ansvar i arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet.
• Erfarenhet av utvecklingssamtal 
• Hög arbetsmoral och du förstår betydelsen av att du som person är en viktig kugge i det livslånga lärandet och kan se och ta tillvara på varje situation där undervisning kan ske
• Goda svenskakunskaper krävs, både i tal och skrift (modersmål eller lägst SFI D) 

Anställningsvillkor
Heltid
Vikariat fr.om. 2021-10-01 t.o.m. 2021-12-31
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. 

Kontaktperson
Ann-Sofie Gunnarsson, rektor, 0240 - 56 58 90

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-09-13. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till fritidshemmet på Parkskolan

Ansök    Jul 12    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter på fritidshemmet. 
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i ett arbetslag i fritidsarbetslaget.

Kvalifikationer
• Du är utbildad barnskötare
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Vikariat från 210913-220610. Heltid.

Kontaktperson
Rektor Annicke Andersson tel 0240-861 41
Biträdande rektor Jenny Borgström Maathz 0240-866 13

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 juli 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Lyckans förskola söker vikarierande barnskötare

Ansök    Jul 1    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Lyckans förskola ä... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Lyckans förskola är belägen i ett äldre bostadsområde med både hyreshus och villor på Notgården i Ludvika. Förskolan har två avdelningar med i dagsläget 38 barn. En stor del av dagen tillbringas utomhus, det ger barnen möjlighet att träna sina motoriska färdigheter naturligt, samtidigt som det stimulerar fantasin och kreativiteten. Där ges också möjlighet att utforska naturen och bidrar till en bättre hälsa. Vi arbetar mycket med pedagogiskt planerade rutinsituationer som vi följer upp och ständigt utvecklar. Bildstöd och tecken som stöd är för oss viktiga pedagogiska verktyg i vår undervisning.

 

Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, reflektion, analys, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Du skapar tillsammans med arbetslaget en miljö som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och utbildning.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
• Du samarbetar med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
• Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
• Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.
• Du har datavana och kan dokumentera i Unikum samt andra digitala verktyg.
• Du är flexibel, ansvarsfull, pedagogisk och strukturerad.
• Du kan skapa en kreativ och lärande miljö för våra barn. 

Anställningsvillkor
Vikariat. Heltid. Tillträde 2021-08-23 eller enligt överenskommelse och tom 2022-07-31

Kontaktperson
Verksamhetschef förskola, Ulrika Norberg-Eriksson 0240 - 866 67

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-08-08, rekryteringsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare Visa mindre

Lärarassistent förskolan Magneten

Ansök    Jun 4    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Magnetens förskola... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Magnetens förskola är utmärkande på så vis att den inte är byggd som andra förskolor! Det är en stor rymlig villa med tillhörande trädgårdstomt och skogsparti.
Trots att vi är belägna mitt i staden har vi gott om natur runtomkring oss.
Vi är utomhus mycket med barnen och planerar för undervisning med olika aktiviteter i utemiljön!

Arbetsuppgifter:


• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för att planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av utbildningen sker utifrån gällande styrdokument och utifrån såväl hela barngruppens som enskilda barns behov.
• Du har ett nära och förtroendefullt samarbete med vårdnadshavare och övrig personal. 

Kvalifikationer:


• Du har erfarenhet av och intresse för såväl förskolans generella uppdrag med utbildning utifrån styrdokument som olika former av mer individinriktat stöd och tydliggörande pedagogik.
• Du har erfarenhet av och förmåga att arbeta flexibelt utifrån både barngruppers och enskilda barns behov.

Meriterande:


• Någon form av pedagogisk utbildning.
• Erfarenhet av arbete i förskolan.

 

Personliga egenskaper:


• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en mycket god samarbetsförmåga.
• Du har god förmåga att skapa tillitsfulla relationer till både barn, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning med start 210809 till och med 211231. 60% tjänst.

Kontaktperson
Sandra Engvall, rektor 0240-863 03 [email protected]

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 210618. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Visa mindre

Barnskötare till Lilla Parks förskola

Ansök    Jun 19    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
*Du utför pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år
*Du ansvarar för och utför tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten utifrån gällande styrdokument.                                                                       
*Du skapar en miljö, tillsammans i arbetslaget, som utgår från barnets behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans lärmiljöer och verksamhet.
*Du tar ett enskilt och gemensamt ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
*Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
*Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.
 
Kvalifikationer: 
*Barnskötarutbildning
*Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
*Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. 
*Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
*Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor:
Vikariat från 210801-211231. Heltid.

Kontaktperson:
Anette Hesselgren Berggren, rektor, 0240-56 58 49

Facklig kontaktperson:
Kommunal, växel 0240-86 000

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till Håksbergs förskola

Ansök    Maj 17    Ludvika kommun    Barnskötare
Barnskötare I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbets... Visa mer
Barnskötare

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har barnskötareutbildning.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. 

Meriterande: 
• God förmåga att arbeta tillsammans i arbetslaget och även kunna arbeta självständigt.
• Stor erfarenhet av att arbeta nära barnen och god förmåga att upprätthålla goda föräldrakontakter.
• God förmåga att arbeta med barn med särskilda behov.
• Ser barnens behov av stimulans för sitt lärande i leken.
• Förtrogen med läroplanen.
• Erfarenheter av digitala verktyg tex unikum, ted.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum: 210803

Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregister innan anställning är aktuell hos oss. Blankett för att beställa utdraget finns på polisens webbplats www.polisen.se.

Kontaktperson
Rektor Jaana Mikkilä-Nilsson, 0240-863 88.

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel, 0240-860 00.

Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 210531. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Lärarassistent särskolan

Ansök    Jun 3    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi söker en lärara... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi söker en lärarassistent till Ludvika särskola

Kom och jobba med oss!

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.

Arbetsuppgifter
Som lärarassistent arbetar du med elever både i och utanför klassrummet. Ditt uppdrag är att avlasta lärarna med olika uppgifter under skolan och på fritidshemmet. Du ska kunna anpassa undervisningssituationer utifrån lärarnas instruktioner och elevers behov. Du ska vara ett stöd för elevernas olika behov som är kopplade till skolans ansvar och även på fritidshemmet.

En viktig del av arbetet är ett aktivt förebyggande trygghetsarbete, stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

Kvalifikationer
Du har adekvat erfarenhet för tjänsten och utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot barn och ungdomar. Du som söker måste visa stor förmåga att driva saker framåt, vara självgående och ta egna initiativ utifrån vad som krävs i stunden, för att på bästa sätt stötta läraren och vägleda eleven. Det är viktigt att du av eleverna upplevs som en stabil person som är trygg i dig själv och kan hantera olika elevers personligheter och uttryck. Du är flexibel genom att anpassa ditt agerande efter situationen och olika behov som uppstår. Du kan samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.
Du ska ha B-körkort och kunna köra skolans minibuss.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Allmän visstidsanställning. Heltid fr o m  2021-08-09 t o m 2022-06-10

Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan bli aktuellt hos oss. Blankett för att beställa utdrag finns på polisens webbplats www.polisen.se

Kontaktperson
Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 [email protected]

Facklig kontaktperson

Kommunal via kommunens växel 0240-860 00

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-06-18 . Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

2 st lärarassistenter till särskolan

Ansök    Jun 3    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi söker två lärar... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi söker två lärarassistent till Ludvika särskola

Kom och jobba med oss!

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.

Arbetsuppgifter
Som lärarassistent arbetar du med elever både i och utanför klassrummet. Ditt uppdrag är att avlasta lärarna med olika uppgifter under skolan och på fritidshemmet. Du ska kunna anpassa undervisningssituationer utifrån lärarnas instruktioner och elevers behov. Du ska vara ett stöd för elevernas olika behov som är kopplade till skolans ansvar och även på fritidshemmet.

En viktig del av arbetet är ett aktivt förebyggande trygghetsarbete, stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

Kvalifikationer
Du har adekvat erfarenhet för tjänsten och utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot barn och ungdomar. Du som söker måste visa stor förmåga att driva saker framåt, vara självgående och ta egna initiativ utifrån vad som krävs i stunden, för att på bästa sätt stötta läraren och vägleda eleven. Det är viktigt att du av eleverna upplevs som en stabil person som är trygg i dig själv och kan hantera olika elevers personligheter och uttryck. Du är flexibel genom att anpassa ditt agerande efter situationen och olika behov som uppstår. Du kan samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.
Du ska ha B-körkort och kunna köra skolans minibuss.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Allmän visstidsanställning. Deltid 75 % fr o m  2021-08-09 t o m 2022-06-10

Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan bli aktuellt hos oss. Blankett för att beställa utdrag finns på polisens webbplats www.polisen.se

Kontaktperson
Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 [email protected]

Facklig kontaktperson

Kommunal via kommunens växel 0240-860 00

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-06-18 . Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare till Sunnansjö förskola

Ansök    Mar 3    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solängens förskola... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Solängens förskola i Sunnansjö öppnades i april 2015 och består av tre avdelningar. Förskolan har skogen som granne och barnen är ofta utomhus både på gården, i skogen och vid Hembygdsgården. 

Vår profilering på Sunnansjö förskola är rörelse och hälsa i vår vacka närmiljö och natur. Denna profiliering går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Utevistelsen för våra barn innebär att stor del av all aktivitet sker utomhus, dessutom sover de yngsta barnen ute i vagnar under deras middagsvila. 

Vi behöver nu förstärka vår personalstyrka på förskolan och söker en medarbetare med kunskap och erfarenhet inom arbete med barn i behov av särskilt stöd. 

Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument. 
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
• Samarbete med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Utbildad pedagogisk assistent med kunskap inom autism och neuropsykiatriska funktionshinder. 
• Barnskötarutbildning är meriterande men inget krav.
• Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd samt arbete med bildstöd och samtalsmatta.
• Genomförd utbildning inom kommunikationsmetod (KOMET).
• Genomförd NTA-utbildning. 
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
• Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
• Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum: 2021-08-01

Kontaktperson
Rektor, Åsa Timonen 0240 - 56 56 44

Facklig kontaktperson
Kommunal genom kommunens växel 0240 - 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-03-31. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare Visa mindre

Vik Barnskötare till Östansbo förskola

Ansök    Apr 30    Ludvika kommun    Barnskötare
Östansbo förskola som ligger i södra delen av Ludvika, öppnades 1977 och tillhör Lorensberga skolområde. De tre avdelningarna, har plats för 58 barn i åldern 1-5 år. Förskolan finns i samma byggnad som Östansbo skola och strax intill ligger också Lorensbergaskolan. Närheten till förskoleklass, skola och fritidshem främjar en god kontakt mellan personal i de olika verksamheterna och bidrar till en mjuk övergång för barnen. Östansbo förskola är belägen i t... Visa mer
Östansbo förskola som ligger i södra delen av Ludvika, öppnades 1977 och tillhör Lorensberga skolområde. De tre avdelningarna, har plats för 58 barn i åldern 1-5 år.

Förskolan finns i samma byggnad som Östansbo skola och strax intill ligger också Lorensbergaskolan. Närheten till förskoleklass, skola och fritidshem främjar en god kontakt mellan personal i de olika verksamheterna och bidrar till en mjuk övergång för barnen.

Östansbo förskola är belägen i tätortens yttre område med närhet till skog och med en stor förskolegård som ger goda möjligheter till utevistelse.

Arbetsuppgifter:


• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.

Kvalifikationer:


• Du har barnskötarutbildning.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn, kollegor och föräldrar. 
• Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Meriterande: 


• Kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.
• Du är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv. Skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
• Förtrogen med läroplanen.
• Erfarenhet av arbete med digitala verktyg som Unikum och Ted.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Vikariat. Heltid. Tillträdesdatum: 210601 eller enligt överenskommelse. Upphör: 211231.

Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregister innan anställning är aktuell hos oss. Blankett för att beställa utdraget finns på polisens webbplats www.polisen.se.

Kontaktperson
Rektor Terésia Niemiaho, 0240-56 57 83.

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel, 0240-863 88.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 210523. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

2st barnskötare till Lyckans förskola

Ansök    Apr 27    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Lyckans förskola ä... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Lyckans förskola är belägen i ett äldre bostadsområde med både hyreshus och villor på Notgården i Ludvika. Förskolan har två avdelningar med i dagsläget 38 barn. En stor del av dagen tillbringas utomhus, det ger barnen möjlighet att träna sina motoriska färdigheter naturligt, samtidigt som det stimulerar fantasin och kreativiteten. Där ges också möjlighet att utforska naturen och bidrar till en bättre hälsa. Vi arbetar mycket med pedagogiskt planerade rutinsituationer som vi följer upp och ständigt utvecklar. Bildstöd och tecken som stöd är för oss viktiga pedagogiska verktyg i vår undervisning.

Vi behöver nu förstärka vår personalstyrka och söker därför 2 st barnskötare. 

Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, reflektion, analys, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Du skapar tillsammans med arbetslaget en miljö som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och utbildning.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
• Du samarbetar med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
• Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
• Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.
• Du har datavana och kan dokumentera i Unikum samt andra digitala verktyg.
• Du är flexibel, ansvarsfull, pedagogisk och strukturerad.
• Du kan skapa en kreativ och lärande miljö för våra barn. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. 2021-08-09

Kontaktperson
Rektor, Anna-Karin Samuelsson 0240 - 56 58 36

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-05-12. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Lärarassistent Magnetens förskola

Ansök    Dec 14    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter - ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
- Pedagogiskt arbete med barn i åldern 3-5 år
- Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten sker utifrån gällande
  styrdokument och utifrån såväl hela barngruppens som enskilda barns behov.
- Du har ett nära och förtroendefullt samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.

Kvalifikationer
- Du har erfarenhet av och intresse för såväl förskolans generella uppdrag med utbildning utfrån styrdokument som olika former av mer individinriktat stöd och
  tydliggörande pedagogik.
- Du har erfarenhet av och förmåga att arbeta flexibelt utifrån både barngruppens och enskilda barns behov.

Meriterande
- Någon form av pedagogsik utbildning
- Erfarenhet av arbete i förskolan

Personliga egenskaper
- Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en mycket god samarbetsförmåga
- Du har god förmåga att skapa tillitsfulla relationer till både barn, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning 60 % med start 210111 till och med 210731.

Kontaktperson
Rektor Sandra Engvall, 0240-863 03

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-12-31. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

I enlighet med Lag (213:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa utdrag ur
Polismyndighetens belastningsregister. Visa mindre

Lärarassistent Magnetens förskola

Ansök    Dec 14    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter - ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
- Pedagogiskt arbete med barn i åldern 3-5 år
- Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande
  styrdokument.
- Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intresse, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av
  förskolans miljö och verksamhet.
- Som lärarassistent i förskolan bistår du arbetslaget att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och
  ansvarstagande.
- Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.

Kvalifikationer
- Du har erfarenhet av och intresse för förskolans generella uppdrag med utbildning utfrån styrdokument
- Du har erfarenhet av och förmåga att arbeta flexibelt.

Meriterande
- Någon form av pedagogsik utbildning
- Erfarenhet av arbete i förskolan

Personliga egenskaper
- Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en mycket god samarbetsförmåga
- Du har god förmåga att skapa tillitsfulla relationer till både barn, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning 75 % med start 210111 till och med 210731.

Kontaktperson
Rektor Sandra Engvall, 0240-863 03

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-12-28. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuda tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Visa mindre

Barnskötare till Bärets förskola

Ansök    Jan 11    Ludvika kommun    Barnskötare
Barnskötare I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbets... Visa mer
Barnskötare

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har barnskötarutbildning
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. 

Meriterande: 
• God förmåga att arbeta tillsammans i arbetslaget och tar gemensamt ansvar med arbetslaget för hela utbildningen.
• Stor erfarenhet av att arbeta nära barnen och god förmåga att upprätthålla goda föräldrakontakter.
•Är förtrogen med och intresserad av känslo- och konflikthantering.
• Ser barnens behov av stimulans för sitt lärande i leken.
• Förtrogen med läroplanen.
• Erfarenheter av NTA-grund, programmering-grund samt arbete med digitala verktyg tex unikum, ted.
• 7,5 hp kurs didaktik och ledarskapStor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum: 21-03-01 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Rektor Jaana Mikkilä-Nilsson, 0240-863 88

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel, 0240-863 88

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 21-02-14 . Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till Björkås förskola

Ansök    Nov 9    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
*Du utför pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år
*Du ansvarar för och utför tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten utifrån gällande styrdokument.                                                                       
*Du skapar en miljö, tillsammans i arbetslaget, som utgår från barnets behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans lärmiljöer och verksamhet.
Som förskollärare i förskolan tar du ett enskilt och gemensamt ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
*Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

 Kvalifikationer:
*Du har barnskötarutbildning.
*Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
*Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. 
*Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
*Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor:
Vikariat heltid 2021-01-01--2021-07-31

Kontaktperson:
Anette Hesselgren Berggren, rektor, 0240-56 58 49

Facklig kontaktperson:
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 20 November 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till Lyckans förskola, vikariat

Ansök    Nov 20    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
• Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. 
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
• Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
• Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor
Deltid 75%
Vikariat fr.om. 2021-01-01 t.o.m. 2021-07-31
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. 

Kontaktperson
Anna-Karin Samuelsson, rektor, 0240 - 56 58 36

Facklig kontaktperson
Kommunal genom kommunens växel 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-12-09. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare till Lilla Park förskola

Ansök    Nov 9    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
*Du utför pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år
*Du ansvarar för och utför tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten utifrån gällande styrdokument.                                                                       
*Du skapar en miljö, tillsammans i arbetslaget, som utgår från barnets behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans lärmiljöer och verksamhet.
Som förskollärare i förskolan tar du ett enskilt och gemensamt ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
*Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

 Kvalifikationer:
*Du har barnskötarutbildning.
*Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
*Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. 
*Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
*Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor:
Vikariat heltid 2021-01-01--2021-07-31

Kontaktperson:
Anette Hesselgren Berggren, rektor, 0240-56 58 49

Facklig kontaktperson:
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 20 November 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till Stallbackens förskola

Ansök    Nov 9    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
*Du utför pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år
*Du ansvarar för och utför tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten utifrån gällande styrdokument.                                                                       
*Du skapar en miljö, tillsammans i arbetslaget, som utgår från barnets behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans lärmiljöer och verksamhet.
Som förskollärare i förskolan tar du ett enskilt och gemensamt ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
*Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

 Kvalifikationer:
*Du har barnskötarutbildning.
*Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
*Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. 
*Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
*Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor:
Vikariat heltid 2021-01-01--2021-07-31

Kontaktperson:
Anette Hesselgren Berggren, rektor, 0240-56 58 49

Facklig kontaktperson:
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 20 November 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till Björkås förskola

Ansök    Nov 3    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
*Du utför pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år
*Du ansvarar för och utför tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten utifrån gällande styrdokument.                                                                       
*Du skapar en miljö, tillsammans i arbetslaget, som utgår från barnets behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans lärmiljöer och verksamhet.
Som förskollärare i förskolan tar du ett enskilt och gemensamt ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
*Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

 Kvalifikationer:
*Du har barnskötarutbildning.
*Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
*Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. 
*Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
*Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor:
Vikariat heltid 2021-01-01--2021-07-31

Kontaktperson:
Anette Hesselgren Berggren, rektor, 0240-56 58 49

Facklig kontaktperson:
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 6 November 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till Lilla Park förskola

Ansök    Nov 3    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
*Du utför pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år
*Du ansvarar för och utför tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten utifrån gällande styrdokument.                                                                       
*Du skapar en miljö, tillsammans i arbetslaget, som utgår från barnets behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans lärmiljöer och verksamhet.
Som förskollärare i förskolan tar du ett enskilt och gemensamt ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
*Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

 Kvalifikationer:
*Du har barnskötarutbildning.
*Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
*Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. 
*Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
*Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor:
Vikariat heltid 2021-01-01--2021-07-31

Kontaktperson:
Anette Hesselgren Berggren, rektor, 0240-56 58 49

Facklig kontaktperson:
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 6 November 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till Stallbackens förskola

Ansök    Nov 3    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
*Du utför pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år
*Du ansvarar för och utför tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten utifrån gällande styrdokument.                                                                       
*Du skapar en miljö, tillsammans i arbetslaget, som utgår från barnets behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans lärmiljöer och verksamhet.
Som förskollärare i förskolan tar du ett enskilt och gemensamt ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
*Du arbetar för ett gott samarbete med vårdnadshavare och övrig personal.
Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

 Kvalifikationer:
*Du har barnskötarutbildning.
*Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
*Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. 
*Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
*Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor:
Vikariat heltid 2021-01-01--2021-07-31

Kontaktperson:
Anette Hesselgren Berggren, rektor, 0240-56 58 49

Facklig kontaktperson:
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 6 November 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare vikariat Nyhammar

Ansök    Maj 26    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. 2 Barnskötare till... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


2 Barnskötare till Nyhammars förskola

 Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-3 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har barnskötarutbildning.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Du har erfarenhet av att dokumentera i verktyget Unikum.

Du har erfarenhet av att arbeta strukturerat efter handlingsplaner med barn i behov av särskilt stöd, med handledning från specialpedagog.

Du har god kännedom om rådande styrdokument och förskolans uppdrag. Framförallt god kännedom om Läroplanen för förskolan, Lpfö 18.

Anställningsvillkor
2 tjänster. Vikariat. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Vikariat tom 2021-07-31

Kontaktperson
Åsa Timonen, förskolechef. 0240-565644

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000                                                                                 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-06-03. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt. Visa mindre

Barnskötare vikariat Sunnansjö

Ansök    Maj 26    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Barnskötare till S... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Barnskötare till Sunnansjö förskola

Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-3 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har barnskötarutbildning.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Du har erfarenhet av att dokumentera i verktyget Unikum.

Du har erfarenhet av att arbeta strukturerat efter handlingsplaner med barn i behov av särskilt stöd, med handledning från specialpedagog.

Du har god kännedom om rådande styrdokument och förskolans uppdrag. Framförallt god kännedom om Läroplanen för förskolan, Lpfö 18.

Anställningsvillkor
Vikariat. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Vikariat tom 2021-07-31

Kontaktperson
Åsa Timonen, förskolechef. 0240-565644

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000                                                                                 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-06-03. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt. Visa mindre

Barnskötare till heltidsvikariat VT -20

Ansök    Dec 19    PersonalExpressen AB    Barnskötare
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!   Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga barnskötare på både kort och lång sikt.   Just nu söker vi dig som är utbildad barnskö... Visa mer
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!
 
Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga barnskötare på både kort och lång sikt.
 
Just nu söker vi dig som är utbildad barnskötare och som finns tillgänglig hela våren 2020 till att börja med på heltid med start i början på januari. Det gäller ett vikariat på en trivsam och välskött förskola i en mindre ort med 50 minuters bilfärd från Ludvika. Efter vikariatet finns möjlighet till fast anställning direkt på förskolan om samarbetet har fungerat bra.


Personaltätheten är god på förskolan och du som vikarie kommer att ha lätt för att komma in i arbetet snabbt. För dig som tar vikariatet erbjuder vi resersättning men tillgång till egen bil är en förutsättning.
 
Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med barn eftersom vi alltid sätter prioritet på personlig lämplighet i vår rekrytering. Om du har praktisk erfarenhet av barnskötaryrket är det självklart ett stort plus.
 
Hör av dig till oss om du letar efter en ny arbetsmiljö och känner ett intresse för en ny utmaning i vår så återkommer vi snarast med ett besked om hur vi går vidare i processen.
 
Vi hörs! :) Visa mindre

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6 år? Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen. Meriterande är: Du har tidigare bakgrund inom grymnastik. Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn. Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn. Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi ... Visa mer
Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6 år?
Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen.
Meriterande är:
Du har tidigare bakgrund inom grymnastik.
Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn.

Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn.
Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi gärna höra mer från dig!


Dina arbetsuppgifter
Som medtränare för Djungelgympa i Ludvika kommer du tillsammans med din huvudledare leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen. Vi jobbar med färdiga passupplägg vilket innebär att alla övningar och lekar du kommer göra med barnen är färdigplanerat. Det kommer göra det lätt för dig som ledare att sätta dig in i vad du ska göra varje pass och det krävs inte någon mer extra planering än att vara inläst på övningarna.
Passupplägget utgår ifrån 4 grundpelare inom gymnastiken:
Hoppa
Balansera
Rulla/Kullerbytta
Klättra

Inför ett arbete hos oss på Sweden Sport Academy får du som ledare gå någon av våra utbildningar.
Du och din huvudledare får löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Anställningsvillkor
Terminen börjar vecka 6 och pågår under totalt 14 veckor med vissa uppehåll för lov.
Passen kommer hållas på vardagskvällar mellan 17.00-19.00 och/eller på helger.Vi rekryterar löpande. Skickar du inte in ansökan idag kan tjänsten vara borta i morgon ;) Visa mindre

Resurstjänst Björkås skola

Ansök    Jan 20    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Till vår försko... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Till vår förskola söker vi Dig som vill ha ett stimulerande uppdrag i arbetet med ett 3-årigt barn med diagnosen dövblindhe/rörelsehinder. Har du tidigare erfarenhet/utbildning kring dövhet/blindhet och eller rörelsehinder är det ett plus, men det viktigaste är att du har intresse av att, tillsammans med barnet, utveckla samspel och kommunikation. Du kommer att arbeta under tät handledning av BVC, HAB och SPSM.

Som resurs i förskolan arbetar du nära ett barn men även nära övriga barn och pedagoger. Arbetet sker förtroendefullt samt i nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet.

Inom förskolan arbetar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns lärande, utveckling och kreativitet utifrån förskolans läroplan.
Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn och personal möter varandra med respekt.

Kvalifikationer
Utbildning/erfarenhet inom arbetet med dövblindhet är meriterande. Vi söker dig med kunskaper och erfaranheter om förskolans uppdrag samt pedagogisk kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Icke rökare är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning fr o m snarast.

Kontaktperson
Rektor Anette Hesselgren-Berggren, 0240-56 58 49

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-01-31. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare till heltidsvikariat - pendelavstånd från Ludvika

Ansök    Okt 7    PersonalExpressen AB    Barnskötare
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga barnskötare på både kort och lång sikt.Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete ... Visa mer
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga barnskötare på både kort och lång sikt.Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete som barnskötare och som finns tillgänglig de kommande månaderna till att börja med på heltid. Det gäller ett vikariat som med start så snart som möjligt på en trivsam och välskött förskola med pendelavstånd från Ludvika. Personaltätheten är god på förskolan och du som vikarie kommer att ha lätt för att komma in i arbetet snabbt.Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med barn eftersom vi alltid sätter prioritet på personlig lämplighet i vår rekrytering. Innehar du en barnskötarutbildning är det ett stort plus!Hör av dig till oss om du letar efter en ny arbetsmiljö och känner ett intresse för en ny utmaning så återkommer vi snarast med ett besked om hur vi går vidare i processen.Vi hörs! :) Visa mindre

Medtränare sökes till Äventyrsdans - Dansskola för barn 2-6 år

Om digVi söker dig som brinner för att inspirera barnen till rörelseglädje och vill utveckla ditt ledarskap inom barndans och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.Du behöver vara en person som gillar att aktivera sig och har lätt till att sprida och visa glädje och engagemang.Meriterande: Du har jobbat med barn tidigareDu har ledarerfarenhetDina arbetsuppgifterArbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med v... Visa mer
Om digVi söker dig som brinner för att inspirera barnen till rörelseglädje och vill utveckla ditt ledarskap inom barndans och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.Du behöver vara en person som gillar att aktivera sig och har lätt till att sprida och visa glädje och engagemang.Meriterande: Du har jobbat med barn tidigareDu har ledarerfarenhetDina arbetsuppgifterArbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med vår huvudledare leda, genomföra och ansvara Äventyrsdans termin och dess 8+6 pass i Ludvika utifrån Äventyrsdans egna danskoncept. Barnen är mellan 2-6 år.Du som ledare behöver vara en glad person som brinner för att inspirera barnen till rörelseglädje genom dansens härliga energi.Passen kommer att hållas på söndagar 14.00-14.45. Arbetet löper under 8+6 veckor, start omgående.1-2h/veckan Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.  Visa mindre

Barnsöktare förskolan Freden

Ansök    Nov 4    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Som barnskötare... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Som barnskötare ska du arbeta med barn i åldern 1-5 år utifrån gällande styrdokument där du tillsammans med övriga i arbetslaget planerar, genomför, dokumneterar och utvärderar verksamheten.

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning.
Du är väl förtrogen med styrdokumenten. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt som innebär respektfullt bemötande av barn och vuxna och där du ser mötet som viktigt för lärande och utveckling. Du tar initiativ till utveckling av verksamheten. Du lägger stor vikt vid samarbete med föräldrar och kollegor. Du är villig att utvecklas personligen och yrkesmässigt.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning heltid 2020-01-01--2020-05-31.

Kontaktperson
Rektor Barbara Rudh, 0240-860 20

Facklig kontkatperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Vaökommen med din ansökan senast 2019-11-17. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Klassassistent särskolan Ludvika

Ansök    Jul 3    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Som klassassistent i Ludvika sä... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Som klassassistent i Ludvika särskola ska du vara lyhörd för elevernas individuella förutsättningar och behov och arbeta för att utveckla undervisningen för eleverna. Som klassassistent följer man eleverna både under skoltid och fritidstid.

Som klassassistent ska du ha förmågan att samarbete i team med lösningsfokusering.

Arbetsuppgifter:
Klassassistent särskolan. Viss tjänstgöring inom skolbarnsomsorgen i särskolan.

Kvalifikationer:
Barnskötarutbildning eller annan utbildning som kan prövas likvärdigt. Arbetet är både psykiskt och fysiskt krävande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariationer meriterande.

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning. Heltid. Anställning snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson:
Rektor Eva Johansson, 0240-863 74

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-07-21. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Medtränare sökes till Äventyrsdans - Dansskola för barn 2 - 6 år

Om digVi söker dig som brinner för att inspirera barnen till rörelseglädje och vill utveckla ditt ledarskap inom barndans och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.Du behöver vara en person som gillar att aktivera sig och har lätt till att sprida och visa glädje och engagemang.Meriterande: Du har jobbat med barn tidigareDu har ledarerfarenhetDina arbetsuppgifterArbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med v... Visa mer
Om digVi söker dig som brinner för att inspirera barnen till rörelseglädje och vill utveckla ditt ledarskap inom barndans och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.Du behöver vara en person som gillar att aktivera sig och har lätt till att sprida och visa glädje och engagemang.Meriterande: Du har jobbat med barn tidigareDu har ledarerfarenhetDina arbetsuppgifterArbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med vår huvudledare leda, genomföra och ansvara Äventyrsdans termin och dess 8+6 pass i Ludvika utifrån Äventyrsdans egna danskoncept. Barnen är mellan 2-6 år.Du som ledare behöver vara en glad person som brinner för att inspirera barnen till rörelseglädje genom dansens härliga energi.Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid. Arbetet löper under 8+6 veckor, start vecka 35.1-2h/veckan Mer info om detta kommer vid eventuell intervju. Visa mindre

Barnskötare till Ludvika Gårds förskola

Ansök    Maj 10    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter * Pedagogiskt ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter

* Pedagogiskt arbete på en tre-avdelningsförskola med yngre barn.
* Att utifrån styrdokument och barnens behov planera, genomföra, dokumentera, reflektera och utvärdera verksamheten enskilt och i grupp.
* Förskolan är belägen i ett mångkultyrellt område i Ludvika och för oss är språket, värdegrunden och barns inflytande prioriterade områden.

Kvalifikationer

* Du ska ha en barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
* Stor vikt läggs vid den personaliga lämpligheten.
* Du ska kunna arbeta enskilt samt i grupp, vara flexibel, se möjligheter samt ha god datorvana.
* Du har ett förhållningssätt där barnperspektiv sätts i fokus.

Anställningsvillkor

Vikariat 100% mellan 20190805-20191231

Kontaktperson

Förskolechef Anna-Karin Samuelsson, 0240 - 56 58 36

Facklig kontaktperson

Lärarförbundet, 0240 - 867 58

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2019. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare förskolan Freden

Ansök    Apr 25    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Som barnskötare... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Som barnskötare ska du arbeta med barn i åldrarna 1-5 år utifrån gällande styrdokument där du tillsammans med övriga i arbetslaget planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar verksamheten.

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning. Du är väl förtrogen med styrdokumenten. Du har ett lösningsinriktat förhållsningssätt som innebär respektfullt bemötande av barn och vuxna där du ser mötet som viktigt för lärande och utveckling. Du tar initiativ till utveckling av verksamheten. Du lägger stor vikt vid samarbete med föräldrar och kollegor. Du är villig att utvecklas personligen och yrkesmässigt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid från och med 2019-08-01

Kontaktperson
Förskolechef Marianne Merenciana, 0240-860 20

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel 2040-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-05-06. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare förskolan Freden

Ansök    Mar 28    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Förskolan Freden söker 1 barnsk... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Förskolan Freden söker 1 barnskötare

Arbetsuppgifter
Som barnskötare ska du arbete med barn i åldrarna 1-5 år utifrån gällande styrdokument där du tillsammans med med övriga i arbetslaget planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar verksamheten.

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning. Du är väl förtrogen med styrdokumenten. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt som innebär respektfullt bemötande av barn och vuxna och där du ser mötet som viktigt för lärande och utveckling. Du tar initiativ till utveckling av verksamheten. Du lägger stor vikt vid samarbete med föräldrar och kollegor. Du är villig att utvecklas personligen och yrkesmässigt.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning, heltid 2019-04-12--2019-12-31.

Kontaktperson
Förskolechef Marianne Merenciana, 0240-860 20

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-04-14. Vi tar endast emot ansökningr via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Barnskötare förskolan Freden

Ansök    Apr 23    Ludvika kommun    Barnskötare
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Som barnskötare... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Som barnskötare ska du arbeta med barn i åldrarna 1-5 år utifrån gällande styrdokument där du tillsammans med övriga i arbetslaget planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar verksamheten.

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning. Du är väl förtrogen med styrdokumenten. Du har ett lösningsinriktat förhållsningssätt som innebär respektfullt bemötande av barn och vuxna där du ser mötet som viktigt för lärande och utveckling. Du tar initiativ till utveckling av verksamheten. Du lägger stor vikt vid samarbete med föräldrar och kollegor. Du är villig att utvecklas personligen och yrkesmässigt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid från och med 2019-08-01

Kontaktperson
Förskolechef Marianne Merenciana, 0240-860 20

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel 2040-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-05-06. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre