Lediga jobb som Borrtekniker i Ludvika

Se lediga jobb som Borrtekniker i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Borrtekniker

Ansök    Mar 15    Borrenergi Sweden AB    Borrtekniker
Gillar du maskiner, teknik och eget ansvar? Vill du ha uppdrag som aldrig är ett annat likt och arbeta runtom i Sverige? Då är det här jobbet för dig! Borrenergi AB jobbar ständigt med att driva utvecklingen framåt och söker därför nu två nya medarbetare till teamet. Vi har lång erfarenhet av borrningar. Vi erbjuder kunder en komplett lösning från behovsanalys till utförande, allt under samma tak. Vi arbetar för att hitta den bästa lösningen för våra kunde... Visa mer
Gillar du maskiner, teknik och eget ansvar? Vill du ha uppdrag som aldrig är ett annat likt och arbeta runtom i Sverige? Då är det här jobbet för dig!
Borrenergi AB jobbar ständigt med att driva utvecklingen framåt och söker därför nu två nya medarbetare till teamet. Vi har lång erfarenhet av borrningar. Vi erbjuder kunder en komplett lösning från behovsanalys till utförande, allt under samma tak. Vi arbetar för att hitta den bästa lösningen för våra kunder, medarbetare och miljön. Vi finns i Ludvika i Dalarna och är verksamma i hela Sverige. Vi är specialister på värmepumpar, brunnsborrning, hammarborrning, energiborrning, kärnborrning och styrd borrning.


Du kommer tillhöra ett glatt och härligt team med hög arbetsmoral och stöttande kollegor. För att passa in i tjänsten söker vi dig som:
Tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt
Gillar fysiskt arbete
Vill ha ordning och reda
Är optimist och lösningsorienterad
Är noggrann
Kan och vill ligga borta på jobb (helgjobb kan förekomma)
Har hög servicenivå och är social
Har ett stort intresse för mekanik och hydraulikKrav
Tidigare erfarenhet av att köra maskiner
Erfarenhet av reparationer och svetsning
CE-körkort
Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande
Tidigare anläggningsarbetenStämmer detta in på dig?
Välkommen med din ansökan på [email protected] genom att bifoga ett personligt brev samt ett CV. Hoppas vi hörs! Visa mindre

Borrenergi AB söker Brunnsborrare och Kärnborrare

Ansök    Apr 18    Dala Borrenergi AB    Borrtekniker
Borrenergi AB söker Brunnsborrare och Kärnborrare Vi på Borrenergi AB söker nu både Brunnsborrare och Kärnborrare till vårt företag. Vi är specialister på brunnsborrning, värmepumpar, schaktfri ledningsbyggnad och kärnborrning. Vi är ett växande företag som borrar för bergvärme, vattenbrunnar, provtagningar, kärnborrning, horisontell hammarborrning, styrd borrning och mycket mer. Om jobben Som Brunnsborrare kommer du att arbeta mestadels runt om i Dalarn... Visa mer
Borrenergi AB söker Brunnsborrare och Kärnborrare


Vi på Borrenergi AB söker nu både Brunnsborrare och Kärnborrare till vårt företag. Vi är specialister på brunnsborrning, värmepumpar, schaktfri ledningsbyggnad och kärnborrning. Vi är ett växande företag som borrar för bergvärme, vattenbrunnar, provtagningar, kärnborrning, horisontell hammarborrning, styrd borrning och mycket mer.
Om jobben
Som Brunnsborrare kommer du att arbeta mestadels runt om i Dalarna och jobba under vanliga veckor. Du kommer att åka hem varje dag efter arbetet.
Som Kärnborrare kommer du att arbeta över hela Sverige och jobba 7 dagar följt av 7 dagar ledig. Du måste vara beredd på att ligga borta på jobb.
Dina egenskaper
Vi har fullt förtroende för våra anställda, vilket innebär att du kommer att ha ett fritt arbete med stöttande och kompetenta kollegor. Hos oss har alla som vill goda utvecklingsmöjligheter! Vi söker dig som är:


• Optimist
• Uppfinningsrik, kunna lösa problem på plats med resurser som finns tillgängliga
• Har maskinvana
• Har stort intresse för teknik/maskiner och stor vilja att lära
• Lösningsfokuserad
• Innehavare av minst B-körkort, CE-körkort är meriterande
• För Kärnborrare: Möjlighet att ligga borta på jobb
• Tycker om fysiskt arbete och vill ha ordning och reda
• Har hög servicenivå och är social
• Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift


Ytterligare krav


• Tidigare erfarenhet av att köra maskiner
• Erfarenhet av reparationer och svetsning
Arbetet ställer krav på noggrannhet, flexibilitet och kreativitet. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Som person vill vi att du är positiv, tycker om utmaningar och har social kompetens.
Varför Borrenergi AB?
Vi är ett glatt och härligt gäng och en arbetsplats där vi lägger stor vikt vid att du trivs med ditt jobb! Vi fortsätter att utvecklas och växa, vilket gör att vi nu behöver fler borrtekniker. Bli en del av vår framgångsrika arbetsplats!
På Borrenergi blir du en del av en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt.
Ansökan
Stämmer detta in på dig eller någon du känner? Sök eller tipsa om jobbet redan nu! Mejla din ansökan till [email protected] Visa mindre