Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Ludvika

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker bussförare!

Transdev Nord AB söker bussförare till Dalarna! Till våra bussdepåer i Ludvika, Leksand, Mora och Orsa så söker vi dig som har jobbat som busschaufför eller vill jobba som busschaufför! Har du nyss tagit ditt busskort och YKB så hjälper vi dig att komma igång. Har du inte busskörkort eller YKB så kan vi hjälpa dig med det också! Hos oss får du köra bra bussar i fantastiska omgivningar. Vi ger dig avtalsenlig lön, kläder, linjekännedom med erfarna förare så... Visa mer
Transdev Nord AB söker bussförare till Dalarna! Till våra bussdepåer i Ludvika, Leksand, Mora och Orsa så söker vi dig som har jobbat som busschaufför eller vill jobba som busschaufför!
Har du nyss tagit ditt busskort och YKB så hjälper vi dig att komma igång.
Har du inte busskörkort eller YKB så kan vi hjälpa dig med det också!
Hos oss får du köra bra bussar i fantastiska omgivningar. Vi ger dig avtalsenlig lön, kläder, linjekännedom med erfarna förare så att du snabbt kommer in i jobbet!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker bussförare till Ludvika!

Transdev Nord AB söker bussförare till Ludvika! Till våra bussdepå i Ludvika så söker vi dig som har jobbat som busschaufför eller vill jobba som busschaufför! Har du nyss tagit ditt busskort och YKB så hjälper vi dig att komma igång. Hos oss får du köra bra bussar i fantastiska omgivningar. Vi ger dig avtalsenlig lön, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och kläder. Du får linjekännedom med erfarna förare så att du snabbt kommer in i jobbet! Öppen för alla... Visa mer
Transdev Nord AB söker bussförare till Ludvika! Till våra bussdepå i Ludvika så söker vi dig som har jobbat som busschaufför eller vill jobba som busschaufför!
Har du nyss tagit ditt busskort och YKB så hjälper vi dig att komma igång.
Hos oss får du köra bra bussar i fantastiska omgivningar. Vi ger dig avtalsenlig lön, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och kläder. Du får linjekännedom med erfarna förare så att du snabbt kommer in i jobbet!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bussförare till Ludvika

Vi behöver både anställa tillsvidareanställda och anställa timvikarier. Vi behöver förare till Ludvika. Bussförare med kunden i fokus Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla. Välkommen att fortsätta din resa med oss! För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en... Visa mer
Vi behöver både anställa tillsvidareanställda och anställa timvikarier.

Vi behöver förare till Ludvika.

Bussförare med kunden i fokus Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla.

Välkommen att fortsätta din resa med oss!

För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group.Är det här du? Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar

- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt

- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift

- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer

Grundkrav

- D-körkort

- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)

- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

Din kommande arbetsplats Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda där vi tillsammans arbetar för att människor ska kunna resa tillsammans, mötas och få en fungerande vardag.Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationeringsort/Adress: Ludvika

Vi ser fram emot din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar som skickas in genom denna annons.

Din ansökan

Vi söker förare som kan arbeta som vikarier men vi är även i behov att tillsvidareanställa.

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan.

Börjar du arbeta hos oss som vikarie så kommer det med stor sannolikhet finnas möjlighet att få tillgång till en tillsvidareanställning längre fram.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:

Verksamhetsutvecklare Anders Ekstedt, [email protected]

Telefon: 010-164 74 54 Visa mindre

Bussförare till semestervikariat vid Vy Travel AB , Ludvika

Ansök    Maj 16    Vy Travel AB    Bussförare/Busschaufför
Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You och Vy Travel AB. Vy Bus4You har under de senaste sju åren haft Sveriges nöjdaste kunder, enligt mätningar gjorda av SKI (Svensk kvalitetsindex). Beskrivning Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Ludvika och Stockholm. Vi söker nu förare för semestervikariat till vår depå i Ludvika. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, är ansvarsfull med h... Visa mer
Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You och Vy Travel AB.

Vy Bus4You har under de senaste sju åren haft Sveriges nöjdaste kunder, enligt mätningar gjorda av SKI (Svensk kvalitetsindex).Beskrivning
Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Ludvika och Stockholm. Vi söker nu förare för semestervikariat till vår depå i Ludvika. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, är ansvarsfull med hög servicekänsla och har en trygg och vägvinnande körstil. Du skall vara både svensk- och engelsktalande.

Arbetsuppgifter

Du arbetar dagligen med:
- Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
- Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
- Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
- Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
- Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer

För att trivas som förare i Nettbuss behöver du ha:

- God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
- Kommunicera på engelska
- God förmåga att möta människor
- Noggrannhet och ansvarskänsla
- Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Villkor

Tarifflön med anställningsvillkor enligt Bussbranchavtalet

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på http://www.polisen.se Kuvertet skall kunna öppnas tillsammans med oss vid en intervju. Visa mindre