Lediga jobb som Bygg och anläggning i Ludvika

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker Kyltekniker/Värmepumpstekniker

Bergslagskyl är sedan 1952 ett väletablerat kylföretag i branschen, med sin huvudsakliga verksamhet i mellansverige med kontor i Ludvika och Stockholm. Då vi behöver stärka vår organisation söker vi erfarna kyltekniker till vårt Ludvika kontor. För placering i Dalarna behöver vi KYLTEKNIKER/VÄRMEPUMPSTEKNIKER Som kyltekniker kommer du att huvudsakligen att arbeta med Installation och service av kommersiella kylanläggningar. Du: Har erfarenhet inom... Visa mer
Bergslagskyl är sedan 1952 ett väletablerat kylföretag i branschen, med sin
huvudsakliga verksamhet i mellansverige med kontor i Ludvika och Stockholm.
Då vi behöver stärka vår organisation söker vi erfarna kyltekniker till vårt
Ludvika kontor.


För placering i Dalarna behöver vi
KYLTEKNIKER/VÄRMEPUMPSTEKNIKER
Som kyltekniker kommer du att huvudsakligen att arbeta med
Installation och service av kommersiella kylanläggningar.

Du:
Har erfarenhet inom kylteknik.
Gillar installationer av både stora och små kylanläggningar.
Gillar service.
Kommer att få jobba med positiva och glada kollegor.
Kommer få möjlighet att utvecklas och utbildas inom kylteknik.
Har personligt certifikat.
B-körkort.


Låter det intressant! Hör av dig!


För ytterligare information kontakta:
Stefan Pettersson. Tel. 0240-59 10 62
Jesper Rudh. Tel. 0240-59 10 63

Din ansökan vill vi ha snarast/omgående
På mail till: [email protected]

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Brunnsborrare

Ansök    Jun 16    Dala Borrenergi AB    Brunnsborrare
Borrenergi fortsätter att utvecklas och växa vilket gör att vi nu behöver fler brunnsborrare! Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng och en arbetsplats där vi lägger stor vikt vid att du trivs med ditt jobb! Vi är specialister på brunnsborrning, värmepumpar, schaktfri ledningsbyggnad och kärnborrning. Som borrtekniker på Borrenergi får du ett fritt arbete i en organisation som värdesätter sin personal. Du kommer att utgå från Ludvika och u... Visa mer
Borrenergi fortsätter att utvecklas och växa vilket gör att vi nu behöver fler brunnsborrare! Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng och en arbetsplats där vi lägger stor vikt vid att du trivs med ditt jobb!
Vi är specialister på brunnsborrning, värmepumpar, schaktfri ledningsbyggnad och kärnborrning.
Som borrtekniker på Borrenergi får du ett fritt arbete i en organisation som värdesätter sin personal.
Du kommer att utgå från Ludvika och uppdragen finns i hela mellan Sverige. Övernattning på annan ort kan förekomma
Som person vill vi att du är positiv, tycker om utmaningar och har social kompetens. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar.
Du kommer tillhöra ett glatt och härligt team med hög arbetsmoral och stöttande kollegor. För att passa in i tjänsten söker vi dig som:
• Tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt
• Gillar fysiskt arbete
• Vill ha ordning och reda
• Är optimist och lösningsorienterad
• Är noggrann
• Kan ligga borta på jobb
• Har hög servicenivå och är social
• Har ett stort intresse för mekanik och hydraulik
• Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Krav
• Tidigare erfarenhet av att köra maskiner
• Erfarenhet av reparationer och svetsning
• B och CE-körkort
• Stort intresse för mekanik och hydraulik
• Tidigare anläggningsarbeten


På Borrenergi blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansökningar görs via e-mail. Visa mindre

Junior Bygg- och Projektledare

Ansök    Maj 23    Arqly Sverige AB    Byggledare
Om oss Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Hos oss på Arqly är vi 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly. Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi plan... Visa mer
Om oss
Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.
Hos oss på Arqly är vi 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.
Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar, leder och samordnar alla steg, ända fram till mål. Speciellt skickliga är vi på att leda stora, komplexa projekt men vi jobbar även i mindre projekt. Alltid med samma engagemang.
Arbetsuppgifter
Nu söker vi en Junior Bygg- och Projektledare till vårt kontor i Ludvika. Du kommer arbeta nära våra erfarna Bygg- och projektledare och följa med på byggmöten, platsbesök och besiktningar. Här får du en bra start för att utvecklas inom byggbranschen. Vi arbetar med en blandning av kunder i den offentlig och privata sektorn. Vi utför uppdrag inom allt från stora industriprojekt till gruppboende, skolor och bostäder.
Formella krav
Du är utbildad Byggnadsingenjör eller likvärdigt.
B-körkort är ett krav.
Övrig information
Start: Så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Plats: Ludvika
Lön: Individuell lönesättning
Vid frågor kontakta: Chef Bygg- och Projektledning, Björn Gustavsson på 010-516 27 26 eller Affärsområdeschef Bygg- och Projektledning, Fredrich Strand på 010-516 26 51.
På Arqly jobbar vi utifrån den fina kombinationen av att vara: Engagerad, Professionell och Kreativ – med en tillvaro i Balans. Det här är vår filosofi, The Arqly Way.
https://www.arqly.se/ Visa mindre

Projekt och underhållsingenjör till VB Energi

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation och erbjuder nya produkter och tjänster till våra kunder. Vill du jobba med en spännande och flexibel roll där det finns stora möjligheter till utveckling? VB Energi söker nu en Projekt- och underhållsingenjör! I rollen som Projekt- och underhållsingenjör får... Visa mer
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation och erbjuder nya produkter och tjänster till våra kunder.
Vill du jobba med en spännande och flexibel roll där det finns stora möjligheter till utveckling? VB Energi söker nu en Projekt- och underhållsingenjör!


I rollen som Projekt- och underhållsingenjör får du arbeta med verksamhetsutveckling i olika projekt för att utveckla och förnya våra anläggningar och processer. Du kommer att vara ett viktigt stöd i det dagliga och långsiktiga drift och underhållsarbetet för säkra anläggningar med hög tillgänglighet. Du bidrar därmed till att våra kunder, interna och externa får leverans av miljövänlig energi och effektiva tjänster. Du ingår i avdelningen Produktion och rapporterar till Produktionsledaren Entreprenad. Du delar våra principer om att vara Aktiv, Positiv, Öppen och sätter alltid Säkerheten främst.


Dina arbetsuppgifter
Som Projekt- och underhållsingenjör stödjer du hela produktionsavdelningen och ingår i entreprenadgruppen som är en del av Produktionsavdelningen. Entreprenad ansvarar för drift & underhåll samt projekt inom områdena vattenkraft, fjärrvärme, fastigheter. Du arbetar nära våra medarbetare samt mot övriga funktioner i bolaget och har en stor påverkan på planeringen av underhåll och projekt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
Vi arbetar med ständiga förbättringar och i detta arbete har du också en viktig roll i att driva och implementera både stora och små förändringar. Vi lägger stort fokus på säkerheten i allt vi gör vid våra anläggningar och detta är vår högsta prioritering i det dagliga arbetet.


Din profil
Erfarenhet från liknande roll
Eftergymnasial utbildning inom process, el, styr- och reglerteknik, underhåll eller mekaniskt arbete, eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
God systemvana
Van att arbeta i underhållssystem är meriterande
Körkort B
Flytande svenska i både tal och skrift

Du har ett genuint intresse och du har dokumenterade kunskaper och erfarenhet av projekt & underhållsarbete i någon form av processteknisk industri. För att lyckas i denna roll ska du vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel då ingen dag är den andra lik, och du har stort engagemang och jobbar strukturerat för att nå uppsatta mål och tänka långsiktigt.


Vi erbjuder
En möjlighet att ingå i ett team som jobbar tillsammans för en säker och stabil drift och därmed bidrar att våra kunder får leverans av miljövänlig energi. Du får en varierande vardag med utmanande arbetsuppgifter, möjligheten finns att utveckla både dig själv och verksamheten genom att delta i olika projekt och arbeta med förbättringsåtgärder. Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.


Anställningsform: Tillsvidare
Placeringsort: Ludvika
Sista ansökningsdag: 31 maj


Har du frågor kring tjänsten kontakta Produktionsledare Karl Asplund, [email protected] alternativt genom växeln på 0240-876 00. Vi frågor om processen kontakta rekryterare Anders Nielsen, 0700-786 840 [email protected]
Fackliga representanter är Aiki Rillo Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström Sveriges Ingenjörer och Ahmed Ouberri SEKO. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.
Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se


Varmt välkommen med din ansökan!
VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. Gå gärna in på vår hemsida vbenergi.se för ytterligare information.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Anläggningskonstruktör inom vattenkraft

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet. Job DescriptionVi kan erbjuda spännande och varierande arbe... Visa mer
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet.

Job DescriptionVi kan erbjuda spännande och varierande arbetsuppgifter i en framtidsbransch, då Sveriges koldioxidfria elproduktion inom vattenkraft är i ett expansivt skede samtidigt som stora miljöanpassningar genomförs. Våra uppdrag finns främst inom energi-, gruv- samt anläggningssektorn.


Din roll

Team Byggteknik arbetar framför allt med uppdrag inom dammsäkerhet och vattenkraft, där vi bland annat projekterar kraftstationer, dammar och fiskvägar. Utöver vattenkraft arbetar vi även med konstruktionsuppdrag inom industri, infrastruktur och elnät. All projektering sker i 3D och mycket i full-BIM, konstruktionsberäkningar görs med fördel med FE-metod.
Vi är en ledande konsult inom området med stora förväntningar, både från oss själva och våra kollegor, men också från våra kunder. Vi söker därför dig som kan göra våra arbetsdagar lite lättare, och framför allt lite roligare.


Din profil

Du är utbildad civilingenjör, nyutexaminerad eller med några års erfarenhet spelar mindre roll. Du har ett intresse för dammar, vattenkraft, betong- och geokonstruktioner. Arbetar du gärna i team, och förstår att teamets sammanhållning och välmående är vägen till framgång? Då kan du vara rätt person för oss. Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen tillsammans med våra kunder, men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Vi ser det som meriterande med erfarenhet av projektering och armering i 3D, gärna Revit samt kunskap om FEM-beräkningar.

Du behöver ha ett B-körkort.  


Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.


Bekanta dig med dina blivande ledare:
https://www.linkedin.com/in/erik-eriksson-a768861a0/
https://www.linkedin.com/in/frans-göransson-90141b97/


Välkommen med din ansökan!
Our OfferEn anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
Spännande och intressanta projekt
Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
Kompetensutveckling
Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
NA Visa mindre

Målare sökes till kund i Ludvika!

Ansök    Mar 16    Uniflex Sverige AB    Målare
Jobbeskrivning Vi söker en målare till vår kund i Ludvika. Som målare kommer du i huvudsak arbeta med spraymålning, slipning, reparationsmålning och penselmålning. Du kommer även få använda travers i ditt dagliga arbete. Som person är det viktigt att du kan arbeta i både grupp och självständigt. Du behöver inte ha arbetat som målare sedan tidigare då du kommer få en upplärning av erfarna målare. Det viktiga är att viljan, engagemanget och intresset från di... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en målare till vår kund i Ludvika. Som målare kommer du i huvudsak arbeta med spraymålning, slipning, reparationsmålning och penselmålning. Du kommer även få använda travers i ditt dagliga arbete. Som person är det viktigt att du kan arbeta i både grupp och självständigt. Du behöver inte ha arbetat som målare sedan tidigare då du kommer få en upplärning av erfarna målare. Det viktiga är att viljan, engagemanget och intresset från din sida finns.


Det är ett krav att du:
-Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
-Har traverskort

Det är meriterande om du:
-Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis billackering.
-Har B-körkort Visa mindre

Projektledare till GITAB Bergslagen

Tycker du om att få vara med att påverka? Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära? GITAB kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset. Vi är en partner för tekniska installationer inom fastighetsteknik och industri... Visa mer
Tycker du om att få vara med att påverka? Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära?

GITAB kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset. Vi är en partner för tekniska installationer inom fastighetsteknik och industriprocesser. GITAB levererar helhetslösningar av service och projekt för fiber, vs, el, ventilation, kyla samt styr- och reglerteknik. Nu söker vi en projektledare för att förstärka vårt team.

Jobbet

Som projektledare på GITAB får du jobba med omväxlande och varierande uppdrag i Bergslagen med omnejd. Anställningsort är Ludvika.

Du ingår i ett etablerat team med starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar. Du jobbar huvudsakligen med mindre entreprenader i form av nybyggnationer, ombyggnationer av industrihallar.

Ditt arbete är som huvudprojektledare för våra multidisciplinära projekt. Du ingår i ett team med ansvarig byggare och andra underentreprenörer. Du har mycket kontakter med de andra projektmedlemmarna då det i din roll ingår att koordinera GITABs del av projektet med övriga delar. Du har förmågan att sälja, kalkylera, planera, leda och samordna projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren projektledare med flera års arbetslivserfarenhet inom teknik/industri. Tidigare erfarenhet av entreprenadverksamhet är meriterande. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Som person har du ett starkt fokus på din egen och andras säkerhet. Du är självständig, noggrann och lösningsorienterad med modet att testa nya lösningar. Du tycker om att ha mycket kontakter med kund och kollegor, är lyhörd och bra på att förklara saker. Du är bra på att samarbeta med olika typer av människor. Det är viktigt att du kan hålla en god struktur och är ordningsam i fråga om administrativa arbetsuppgifter så som projektrapportering.

Det är meriterande om du kan övergripande entreprenadjuridik samt kalkylering (Wikells).

Placeringsort är Ludvika och du har B-körkort.

Global Infrateknik, GITAB, hjälper sina kunder med service och tekniska installationer. Idag består vi av ca 80 medarbetare på tre orter, Västerås, Fagersta och Ludvika. Vi utför arbeten kring hela Mälardalen, Uppsala samt Stockholm men tar uppdrag i hela landet. Läs gärna mer om hos här: www.git-ab.se

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av flera testverktyg genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, gör detta så fort som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggprojektledare med projektkoordineringsansvar

Ludvika Kommunfastigheter AB (LKFAB) och LudvikaHem AB ingår i en gemensam fastighetskoncern tillsammans med Stora Brunnsvik AB och Tryggheten KB. Tillsammans siktar vi på att vara den ledande fastighetsorganisationen i regionen. Vi ingår i Ludvika kommuns ägda bolag Ludvika Kommun Stadshus AB och utgör en del av kommunkoncernen. Vi är idag 145 medarbetare som förvaltar totalt 455 000 kvm kommunala verksamhetslokaler som skolor, förskolor, kontor, affärslo... Visa mer
Ludvika Kommunfastigheter AB (LKFAB) och LudvikaHem AB ingår i en gemensam fastighetskoncern tillsammans med Stora Brunnsvik AB och Tryggheten KB. Tillsammans siktar vi på att vara den ledande fastighetsorganisationen i regionen.
Vi ingår i Ludvika kommuns ägda bolag Ludvika Kommun Stadshus AB och utgör en del av kommunkoncernen.
Vi är idag 145 medarbetare som förvaltar totalt 455 000 kvm kommunala verksamhetslokaler som skolor, förskolor, kontor, affärslokaler samt bostäder. Vi omsätter ca 440 miljoner.
Vi erbjuder en arbetsplats med trivsel och arbetsglädje. För att läsa mer om våra företag, besök hemsidorna www.ludvikakf.se eller www.ludvikahem.se


LKFAB-koncernen söker
BYGGPROJEKTLEDARE
med projektkoordineringsansvar


Vi söker dig som vill arbeta med byggprojekt av olika storlek och karaktär samt ha en koordinerande roll för samtliga projekt inom vår koncern! Ta chansen att bli en del av vårt härliga team!


Därför ska du välja Ludvika Kommunfastigheter/Ludvikahem
Vi har som mål att vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna i kommunen. För att vi ska lyckas med det är arbetsglädje, trivsel, utveckling, utbildning och inflytande viktigt för oss, vilket märks på många sätt i verksamheten. Vår värdegrund bygger på följande värdeord: Trygghet, Effektivitet, Affärsmässighet.

Vi erbjuder dig
Som Byggprojektledare leder du självständigt byggprojekt i varierad omfattning. Främst handlar det om underhåll och anpassningar inom våra kommunala fastighetslokaler, men också större projekt såsom t ex tillbyggnad och nybyggnation av lägenheter, skolor, äldreboenden mm. Rollen innebär även ansvar för att koordinera samtliga projekt för dina kollegor på avdelningen. En viktig del av tjänsten är att fungera som samordnande part mellan bygg- och driftavdelningen. Efter genomfört projekt överlämnas det till driftavdelningen för fortsatt drift och förvaltning.
I denna roll ingår ansvar för att projektarbetet sker enligt vald projektmodell och i valt projektsystem. Du säkerställer att de som leder projekt i någon form inom Ludvika Kommunfastigheter har rätt kunskap om arbetssätt och projektmodell.
Du kommer att representera LKFAB i projektfrågor såväl internt som inom hela kommunkoncernen.

Vad vi söker hos dig
Vi ser gärna att du har gedigen yrkeslivserfarenhet inom bygg- och/eller fastighetsbranschen som byggprojektledare samt gärna en utbildning inom bygg alternativt inom projektledning. Har du erfarenheter av olika entreprenadformer och kundkontakter är det en fördel. Har du arbetsledande erfarenhet ser vi det som meriterande. Det är även en fördel om du har ett befintligt nätverk inom branschen i regionen.
Som ansvarig för att koncernens projektmodell och arbetssätt för projektgenomförande är väl känd och tillämpas i organisationen behöver du ha förmåga att skapa struktur för såväl långa som korta beslutsprocesser samt sätta rutiner och följa upp efterlevnad.
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Du är trygg i dig själv, strukturerad och affärsmässig. Du förväntas bygga långsiktiga och goda samarbeten med LKFAB-koncernens personal, entreprenörer, konsulter, hyresgäster samt tjänstemän hos kommunen.

Anställningen
Tjänsten som Byggprojektledare löper tillsvidare på heltid med placeringsort Ludvika. Du rapporterar till Chefen för Byggavdelningen. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.


?Övrigt
Bor du en bit från vårt kontor men känner att tjänsten skulle passa dig? Vi erbjuder möjligheten till flexibilitet att göra vissa arbetsuppgifter hemifrån. Hos oss finns stora möjligheter att växa både personligt och professionellt. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag, timbank att disponera fritt, tillgång till träning, flextid och företagshälsovård bland annat.

Så här rekryterar vi
I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners senast den 3 april.
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.
Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.
Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30
För att läsa mer om Ludvika Kommunfastigheter och LudvikaHem besök gärna deras hemsida: www.ludvikakf.se och www.ludvikahem.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare Bana Ludvika

Ansök    Feb 15    Infranord AB    Arbetsledare, anläggning
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Är du en engagerad ledare, duktig på att driva framgå... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Är du en engagerad ledare, duktig på att driva framgångsrika team? Då är du Infranords framtida Arbetsledare på region Mitt.

Bli en av oss!

Till Infranords kompetenta och positiva gäng i Ludvika söker vi nu en kollega som vill bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med andra arbetsledare och teknikgrenar.  

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett starkt intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

På uppdrag av Platschef;

Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
Ansvarar du för uppföljning enligt kontrakterade villkor
Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
Håller du och följer upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
Säkerställer samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål
Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning med teknisk inriktning och erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare samt god IT-vana. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus.

Du ska ha en stark vilja att utveckla en grupp målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. B-körkort är ett krav. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Provanställning kan komma att tillämpas. 

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. 

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se Visa mindre

CNC-operatör sökes till MVUSAB

Brinner ditt hjärta lite extra för maskinindustrin? Vill du dessutom arbeta på ett företag som sätter individen i fokus? MVUSAB söker nu en engagerad CNC-operatör och hoppas att utöka arbetsstyrkan med en person med genuint intresse och yrkesstolthet. Urval sker löpande så sök redan idag! OM TJÄNSTEN MVUSAB är en fulländad mekanisk verkstad som utför svetsning, skärande bearbetning, service och tillverkning av stålkonstruktioner. Verksamheten är fördelad... Visa mer
Brinner ditt hjärta lite extra för maskinindustrin? Vill du dessutom arbeta på ett företag som sätter individen i fokus? MVUSAB söker nu en engagerad CNC-operatör och hoppas att utöka arbetsstyrkan med en person med genuint intresse och yrkesstolthet. Urval sker löpande så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
MVUSAB är en fulländad mekanisk verkstad som utför svetsning, skärande bearbetning, service och tillverkning av stålkonstruktioner. Verksamheten är fördelad över 15 000 kvm med maskinpark och plåt– och montageverkstad. I rollen som CNC-operatör hos MVUSAB ingår du i ett mindre arbetslag. Totalt jobbar ca 30 personer på avdelningen fördelat på skift och dagtid. Det är ett härligt gäng med högt i tak och god stämning.

Verksamhetens omfattning möjliggör stora utvecklingsmöjligheter för dig som anställd och ett framåtdriv och nyfiket förhållningssätt är något som uppskattas. Beslutsvägarna här är korta och från ledningens håll tar man de anställdas åsikter i stor beaktning. Trots utgångspunkten i skiftarbete finns det även möjlighet till viss flexibilitet kring schema och som anställd gäller frihet under ansvar.

Du erbjuds


* Stora utvecklingsmöjligheter inom ett väletablerat företag
* Varierande produktionstillverkning
* En tjänst hos en flexibel och lyhörd arbetsgivare med individen i fokus


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som CNC-operatör hos MVUSAB arbetar du främst med fräsmaskiner och i dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
* Ritningsläsning och mätning med handverktyg
* Att kvalitetssäkra produktionsflödet från början till slut

VI SÖKER DIG SOM
* Har avslutad gymnasieutbildning inom produkt- och maskinteknik alternativt verkstadsteknisk utbildning mot maskin och industri
* Truck- och traverskort
* Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


* Tidigare erfarenhet från industrin
* Kunskap i styrsystemen Mazatrol och Siemens


För att lyckas i denna roll krävs ett genuint intresse för verkstadsindustri, nyfikenhet och en vilja att vidareutvecklas.

Som person är du:


* Noggrann
* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Orädd


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Smedjebacken, Dalarnas län


Körkort och tillgång till bil är inget krav, men kan behövas för att enkelt ta sig till anläggningen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
MVUSAB är ett stabilt företag med hög kompetens och stor erfarenhet med sina 150 år i branschen. Lär mer om företaget här. Visa mindre

Nu söker vi en Projektledare till Mobin

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Mobin Hydraulic AB är ett expanderande företag beläget i Kvarnsveden, Borlänge. Vi är specialiserade på hydraulsystem för att öppna och stänga dammluckor. Vi tar ett helhetsansvar från konstruktion till installation för att sedan drifta när projekten är klara ute på vattenkraftverken. I dagsläget är vi 12 anställda, varav 7 mekaniker.

Mobin Hydraulic AB vill ständigt utvecklas och föra tekniken framåt. Vi har under de senaste årtiondet specialiserat oss på vattenhydraulik. Då vattenkraftverken står i en miljö där olja och oljespill helst undviks, är vattenhydraulik perfekt.

Gå gärna in på vår hemsida och kolla på filmen som finns där. Det är en bra beskrivning om hur och vad vi arbetar med.
www.mobin.se

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven person med ett stort intresse för projektledning och gillar att vara spindeln i nätet? Vill du vara med och bidra till Mobin Hydraulics framgångar? I rollen som Projektledare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Det dagliga arbetet går främst ut på att uppföra projektplaner samt att leda medarbetare och underleverantörer genom projektet. Du kommer också att initiera och driva projekt och både självständigt och i nära samarbete med andra. Du ansvarar och planerar för hela projekt vad gäller tidsplan, packlistor, arbetsmiljö, riskanalyser, avstämningar, utvärderingar, kundkontakter med mera.
Väl på plats kommer du utbildas av den befintliga personalen i de specifika arbetsuppgifterna.

Uppdraget startar snarast enligt överenskommelse.
Anställningsform: Visstidsanställning hos Clockwork med avsikt att övergå till en tillsvidareanställning direkt hos Mobin.
Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7–16. Det förekommer resor i arbetet till viss del!

Din profil
Till rollen som Projektledare söker vi framförallt dig som är en driven och prestigelös person som motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av projektledning eller liknande arbete. Utöver det är det en stor fördel om du har god verktygsvana och erfarenhet av montering. Vi söker en person som gärna vill vara delaktig och är intresserad av att även spendera tid ute i verkstaden. Mobin hydraulic är ett mindre företag och därför är det viktigt att du är flexibel att göra olika typer av arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta. Det är även viktigt att du är engagerad och har ett positivt förhållningssätt.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Mobin Hydraulic AB.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Veronica Rönngren på telefonnummer: 0733512767 eller via e-post: [email protected] Vi jobbar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag, dock senast 2022-02-28.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Project Manager for HVDC Control & Protection

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC (High Voltage Dire... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC (High Voltage Direct Current) is a product group in Hitachi Energy, which develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems.
We are now looking for a project manager for HVDC Control & Protection. This is a role with many interfaces and interesting work tasks, and you will get great opportunities for learning and development. Our team culture is flexible, transparent, and cooperative. If you are interested in this opportunity, welcome with your application!
Your responsibilities
Work in a groundbreaking industry where you will get the opportunity to manage complex projects.
As Project Manager at the Control & Protection department you will be a member of the Project Management Office.
Responsibility for delivering Control & Protection systems to our HVDC installations, controlling budget, scope, time and quality.
Plan and review the day-to-day activities of a multidisciplinary project engineering team over hardware, software, and IT/SCADA deliveries.
Manage interfaces with multiple internal and external stakeholders, both as customers and suppliers.
Manage tenders and bids for Control & Protection systems in new HVDC projects.
Travel a couple of weeks in a year, representing Hitachi Energy the best possible way.
Live Hitachi Energy core values of safety and integrity, which means taking responsibility for your own actions while caring for your colleagues and the business.

Your background
Knowledge and experience from system development, preferably within HVDC technology.
Knowledge and experience from Control and Protection systems, including Substation Protection, Automation & Telecommunication Systems.
Great skills in planning and controlling a time schedule and a budget.
Experience from working with tenders and bids for industrial systems / control and protection systems.
You are structured, flexible and hold great qualifications in project management.
You have genuine technical interest and are always open to develop your skills within other fields.
Knowledge how to use Microsoft’s Office suite of software, especially Microsoft Excel, Word, and PowerPoint.
Fluency in English, both written and spoken, is required, whereas Swedish is desirable.
You are a dynamic and social person who enjoys working with people from various business areas and parts of world.

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?before 1st of March! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
Recruiting manager Mateus Damiao, [email protected] will be happy to answer your questions regarding this position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions should be directed to Talent Partner Petra Berggren, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Project Manager

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation Be our Project Manager... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
Be our Project Manager in HV Components unit in Ludvika and coordinate process and application changes. It’s an important role where your communications skills will really come to hand while working with both local- and global teams. Sounds interesting? Read more and apply today!
We are interested to learn more about you and what you can contribute with so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements.
Your responsibilities
Project management for delivery projects for Capacitor Bank and Harmonic Filter installations
Financial and technical responsibility for your assigned projects
Be the main contact person for the customer
Internal coordination responsibility towards Engineering, Procurement and Shipping departments, as well as our Production facilities in China, India and Bulgaria
Progress monitoring and reporting to customer and internally
This is a role where you can challenge yourself and the business for continuous development in both short and long term as well as improvements along cross functional disciplines

Your background
You hold an academic degree and have some years of experience in project management and find this environment interesting
As a leader you are a good team player, structured, open-minded and communicative
You are driven, service-minded and strive for finding solutions on challenges
You enjoy working in diverse and multicultural teams and are interested to share your experiences and knowledge with your colleagues as well as learn from others
Experience from power quality and capacitor business is advantageous
Fluency in English, both spoken and written, is required to enable interaction with a wide variety of stakeholders.

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply before February 21.
More information: Recruiting Manager Fredrik Mellembråten, [email protected], will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges?Ingenjörer:?Karolina?Czechowski, +46?730-73 41 15,?Unionen:?Yvonne Norgren, +46?107-38?36?94,?Ledarna:?Christer Fridlund,?+46?107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Partner Elias Ströberg, +46 107-38 34 45, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Vi söker en målare i Dalarna!

Målare i Dalarna, ospecificerad ort Vi jobbar med all inclusive-koncept inom renovering i fyra steg: Hembesök, leverans, montering och återbesök. Vår kundgrupp vill eller kan av olika anledningar inte ta tag i renoveringen själva och då finns vi där och hjälper dem genom hela processen. Som målare hos oss ansvarar du för steg tre. Då vi besöker kunderna i deras hem är vänlighet, respekt och flexibilitet viktigt, samt en stark känsla av ansvarstagande för ... Visa mer
Målare i Dalarna, ospecificerad ort
Vi jobbar med all inclusive-koncept inom renovering i fyra steg:
Hembesök, leverans, montering och återbesök. Vår kundgrupp vill eller kan av olika anledningar inte ta tag i renoveringen själva och då finns vi där och hjälper dem genom hela processen. Som målare hos oss ansvarar du för steg tre.
Då vi besöker kunderna i deras hem är vänlighet, respekt och flexibilitet viktigt, samt en stark känsla av ansvarstagande för ditt arbete.
Vi söker en målare för uppdrag på olika orter i Dalarna. Är du egen företagare idag och vill fortsätta vara det, med uppdrag från oss, går det bra, även anställning möjlig för rätt person. Arbetsområdet är Dalarna med omnejd så körkort och bil krävs.
Tjänsten gäller heltid, timlön/fast lön. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2022 men urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Är du rätt person? Skicka oss ett mail och berätta om dig själv på: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker Kyltekniker/Värmepumpstekniker

Bergslagskyl är sedan 1952 ett väletablerat kylföretag i branschen, med sin huvudsakliga verksamhet i mellansverige med kontor i Ludvika och Stockholm. Då vi behöver stärka vår organisation söker vi erfarna kyltekniker till vårt Ludvika kontor. För placering i Dalarna behöver vi KYLTEKNIKER/VÄRMEPUMPSTEKNIKER Som kyltekniker kommer du att huvudsakligen att arbeta med Installation och service av kommersiella kylanläggningar. Du: Har erfarenhet inom... Visa mer
Bergslagskyl är sedan 1952 ett väletablerat kylföretag i branschen, med sin
huvudsakliga verksamhet i mellansverige med kontor i Ludvika och Stockholm.
Då vi behöver stärka vår organisation söker vi erfarna kyltekniker till vårt
Ludvika kontor.


För placering i Dalarna behöver vi
KYLTEKNIKER/VÄRMEPUMPSTEKNIKER
Som kyltekniker kommer du att huvudsakligen att arbeta med
Installation och service av kommersiella kylanläggningar.

Du:
Har erfarenhet inom kylteknik.
Gillar installationer av både stora och små kylanläggningar.
Gillar service.
Kommer att få jobba med positiva och glada kollegor.
Kommer få möjlighet att utvecklas och utbildas inom kylteknik.
Har personligt certifikat.
B-körkort.


Låter det intressant! Hör av dig!


För ytterligare information kontakta:
Stefan Pettersson. Tel. 0240-59 10 62
Jesper Rudh. Tel. 0240-59 10 63

Din ansökan vill vi ha snarast/omgående
På mail till: [email protected]

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Målare till plåtverkstan på Power Transformers

Ansök    Dec 16    Hitachi Energy Sweden AB    Målare
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation Är du en noggrann pe... Visa mer
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation
Är du en noggrann person med erfarenhet av olika målningstekniker? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu målare till Power Transformers plåtverkstad. Du blir en del av ett härligt gäng som stöttar varandra och delar med sig av sina erfarenheter för att nå framgång!
Dina ansvarsområden
Arbeta med olika målningstekniker såsom sprutmålning och penselmålning
Maskera, bättringsmåla och slipa på målat gods
Arbeta tätt tillsammans med din grupp för att utveckla arbetsmetoder och tillvägagångssätt
Avsyna ditt eget arbete för att leverera enligt tidplan och med rätt kvalitet
Ta initiativ och bidra med idéer till hur avdelningen kan bli ännu bättre
Ta del av och lär av erfaren personals arbete för att sätta dig in i yrket på bästa sätt

Din bakgrund
Vi ser att du är en noggrann person som trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt
Det är en fördel om du har målningserfarenhet, t.ex. sprut-och/eller penselmålning
Du är punktlig, ansvarstagande och har stort kvalitetsfokus
Som person är du lyhörd, service-minded och positiv
Du klarar av att stundtals arbeta i högt tempo utan att det går ut över kvalitén på ditt arbete
Du har lätt för att kommunicera med andra och talar flytande svenska

Mer om oss
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 12/1-2022.
Rekryterande chef, Kåre Gåskjölen, +46107382276, kommer att kunna svara på dina frågor angående tjänsten. Fackliga representanter: If Metall – Tommy Wedin, +46107387674.
Hitachi Energy är en global teknologiledare med ett sammanlagt arv på nästan 250 år och sysselsätter cirka 38 000 personer i 90 länder. Huvudkontoret i Schweiz betjänar affärs-, industri- och infrastrukturkunder i hela värdekedjan och tillväxtområden som hållbar mobilitet, smarta städer, energilagring och datacenter. Hitachi Energy balanserar sociala, miljömässiga och ekonomiska värderingar och har en beprövad meritlista, globalt fotavtryck och enastående installerad bas, och är engagerad i att driva nytta för en hållbar energiframtid, med banbrytande och digital teknik, som den valda partnern för att möjliggöra ett starkare, smartare och grönare nät. www.hitachienergy.com Visa mindre

Beredare/Projektledare till VB Elnät - Ludvika

Beredare/Projektledare till VB-Elnät i Ludvika En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation, testar och implementerar ny teknik som bidrar till en ökad leveranssäkerhet och leveranskvalitet för våra kunder. Vill du jobba i en projektledarroll inom elkraft där du dessutom får göra beredningar? Nu söker V... Visa mer
Beredare/Projektledare till VB-Elnät i Ludvika
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation, testar och implementerar ny teknik som bidrar till en ökad leveranssäkerhet och leveranskvalitet för våra kunder.

Vill du jobba i en projektledarroll inom elkraft där du dessutom får göra beredningar? Nu söker VB Elnät tillsammans med Vattenfall Projektledare/Beredare till sina kontor i Ludvika eller Fagersta!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra teamet för Drift och Anläggning, som har helhetsansvaret för drift, utbyggnad och underhåll av elnätet. I arbetet ingår samråd och samverkan med många aktörer så som markägare, myndigheter, entreprenörer och givetvis interna och externa beställare vilket ställer höga krav på god kommunikativ förmåga. Beredskap kan förekomma.
Som Projektledare/Beredare inom avdelningen Projekt & Dokumentation kommer du att jobba med huvudsakliga arbetsuppgifter som:
• Projektledning för att säkerställa framdrift under hela projektets gång och genomföra kontroller och styrning av entreprenaden samt ekonomisk uppföljning.
• Planera, bereda och projektleda ny- och ombyggnations samt underhållsprojekt av eldistributionsanläggningar 0,4-145kV.
• Ta fram tekniska lösningar och upprätta ekonomiska kostnadskalkyler
• Medverka ute i fält vid till exempel byggmöten, slutbesiktningar och uppföljningar av projekten.
• Bistå dokumentation med ritarbeten i dp Power.

Vi söker dig som har (krav):
• Eftergymnasial utbildning med fördel inom elkraft
• Goda kunskaper i office-paketet
• Grundläggande kunskaper i ekonomi, tidsuppföljning, samordning och prioritering
• Grundläggande beställarkompetens, att kunna styra och följa upp entreprenörsarbete
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Körkort B

Det är även meriterande om du har:
• Tidigare erfarenheter inom beredning eller elnätsprojektering.
• ESA-19
• Erfarenhet av NIS-systemet dpPower.
Då teamet är litet ser vi att du har en god samarbetsförmåga med dina kollegor, då ni också jobbar mycket tillsammans. Du kommer att arbeta med flera projekt samtidigt och därför är det också viktigt med god struktur, och du är även flexibel då saker händer. Många anläggningar man jobbar med, ska också stå i 40-50 år, så därför är det också viktigt med ett strategiskt tänk i dina projekt.

Vi erbjuder
En spännande och variationsrik roll som projektledare och beredare inom VB Energikoncernen där du får möjlighet att vara med och forma framtidens smarta energisamhälle. Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Placeringsort: Ludvika eller Fagersta (ange gärna önskad ort)
Möjlighet till distansjobb finns
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 6 februari, löpande urval kan förekomma så vänta inte.

Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Per Nagy 0240-876 41. Vid frågor om processen kontakta rekryterare på Vattenfall Anders Nielsen 0700-786 840
Fackliga representanter är Aiki Rillo Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström Sveriges Ingenjörer och Ahmed Ouberri SEKO. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.

Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen kan komma att genomföras innan anställning.

Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se


Varmt välkommen med din ansökan!

VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. VB Energis dotterbolag VB Elnät äger, underhåller och upprätthåller driften av 270 kilometer regionledningar, 2 800 kilometer distributionsledningar, 918 nätstationer och 21 fördelningsstationer. Distributionen sker i Ludvika-, Smedjebackens- och Fagersta kommuner, förutom Smedjebackens tätort. I VB Elnäts ledningar transporteras årligen drygt 1TWh till industrier, företag, villor och lägenheter. Vi har drygt 26 000 lågspänningskunder och cirka 50 högspänningskunder. Gå gärna in på vår hemsida www.vbenergi.se för ytterligare information.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Software Project Engineer

Develop your software project engineering skills in a multinational organization. Alongside a senior project manager you have great opportunities to grow and develop. You will work in various projects, regarding both size and complexity. We use an ongoing selection, so please apply today. OM TJÄNSTEN As a project engineer you will be supporting in different engineering activities. Under the supervision of a senior engineer you will be included in all typ... Visa mer
Develop your software project engineering skills in a multinational organization. Alongside a senior project manager you have great opportunities to grow and develop. You will work in various projects, regarding both size and complexity. We use an ongoing selection, so please apply today.

OM TJÄNSTEN
As a project engineer you will be supporting in different engineering activities. Under the supervision of a senior engineer you will be included in all types of projects sizes and complexities, which will result in a broad setup of experiences and knowledge.

In this position you will complete tasks in a cost-effective manner and in accordance with contract specifications, quality standards and safety requirements. Your daily work will also include activities such as basic survey work, standard computations, analysis and basic design tasks. Data collection and supporting production of the engineering design (e.g. creates drafts for the Project Engineer to approve) will as well be a part of your work.

Your resumé/CV and other documents must be written in English

As a consultant at Academic Work we offer you great possibilities to grow, build a network and establish valuable connections for your future. Read more about our consultant offer

ARBETSUPPGIFTER
- Assist the project group and other departments with various activities
- Software programming for control & protection
- Responsible for the control or protection or SCM software integration according to T2 processes
- Report any observed risks or deviations according to T2 processes
- Develop control or protection or SCM software to the project
- Deliver project tasks according to the time plan and with right quality
- Understand the contract scope and ensure we are aware of the customer requirements
- Use the relevant base solution
- Review software documents
- Participate in DRMs

VI SÖKER DIG SOM
- B.Sc. in electrical engineering or equivalent
- Hands on experience from software engineering is meritorious
- Fluent English language skills, both written and spoken. Swedish is a merit
- It is?beneficial if?you have worked with HVDC, switchgear, control systems, PLC programming and/or testing
- Knowledge of Microsoft Office applications

Your resumé/CV and other documents must be written in English

As a person you should be


* Structured
* Cooperative
* Responsible Visa mindre

Vi söker en resande ventilationstekniker

Ansök    Okt 18    Dash Group AB    Ventilationstekniker
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa! Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet. Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Som resande ventilationstekniker utgår... Visa mer
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Som resande ventilationstekniker utgår du hemifrån med hela landet som arbetsplats.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rensning av imkanaler, frånluftskanaler och FTX.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en serviceroll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rensning av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Skanska, Ludvika

Är du arbetsledare idag inom bygg eller är du nyutbildad ingenjör och vill ta rollen som arbetsledare? Då kan jobbet som Arbetsledare till Skanska i Ludvika vara rätt för dig! Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver de tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Skanskas medarbetare bidrar till företagets framgång och idag är Skanska ett av världens största b... Visa mer
Är du arbetsledare idag inom bygg eller är du nyutbildad ingenjör och vill ta rollen som arbetsledare? Då kan jobbet som Arbetsledare till Skanska i Ludvika vara rätt för dig!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver de tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Skanskas medarbetare bidrar till företagets framgång och idag är Skanska ett av världens största byggföretag. De är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i deras starka värderingar utvecklar de sina medarbetare och sin verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med Skanska!

Skanska lägger stor vikt vid att bygga det bästa teamet för att vinna affären och lönsamt genomföra uppdraget.

Just nu har Skanska ett flertal spännande pågående projekt och behöver utöka sin organisation med en Arbetsledare till Ludvika.Rollen som Arbetsledare på Skanska innebär att du kommer styra och planera arbetet på plats i Ludvika. Du blir lite av Skanskas representant och ambassadör i byggbranschen. Vidare ansvarar du för kalkyl, produktion samt underentreprenörer. Projekten på Skanska varierar men korta byggtider är vanligt.

KravNågra års erfarenhet som arbetsledare inom bygg, alternativt en lämplig högskoleutbildning
Vana av att jobba administrativt
Erfarenhet av nära samarbete med kund
Svenska i tal och skrift
Ledaregenskaper


Meriterande

 Industrierfarenhet
Som person är du en lagspelare med engagemang. Ledarskapet är något du tycker om och du är en engagerad ledare som trivs med att arbeta i team och som vill bidra till medarbetarnas utveckling och till en positiv arbetsmiljö. Du kräver bra resultat av medarbetarna och dig själv och tummar aldrig på kvalitén. Vidare är du social och har lätt för att hantera kunder, personal och leverantörer.

Du erbjuds ett givande arbete i en varierad roll där du har stora möjligheter att påverka. På Skanska har du stora utvecklingsmöjligheter och företaget satsar på utbildningar för ledare och medarbetare. Du får komma till en liten, tight grupp där du har stor delaktighet. Det är hög kompetens bland kollegorna och man lär sig av varann.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Skanska med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Beredare/Projektledare till VB Elnät - Ludvika

Beredare/Projektledare till VB-Elnät i Ludvika En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation, testar och implementerar ny teknik som bidrar till en ökad leveranssäkerhet och leveranskvalitet för våra kunder. Vill du jobba i en projektledarroll inom elkraft där du dessutom får göra beredningar? Nu söker V... Visa mer
Beredare/Projektledare till VB-Elnät i Ludvika
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation, testar och implementerar ny teknik som bidrar till en ökad leveranssäkerhet och leveranskvalitet för våra kunder.

Vill du jobba i en projektledarroll inom elkraft där du dessutom får göra beredningar? Nu söker VB Elnät tillsammans med Vattenfall Projektledare till sitt kontor i Ludvika!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra teamet för Drift och Anläggning, som har helhetsansvaret för drift, utbyggnad och underhåll av elnätet. I arbetet ingår samråd och samverkan med många aktörer så som markägare, myndigheter, entreprenörer och givetvis interna och externa beställare vilket ställer höga krav på god kommunikativ förmåga. Beredskap kan förekomma.
Som Projektledare/Beredare inom avdelningen Projekt & Dokumentation kommer du att jobba med huvudsakliga arbetsuppgifter som:
• Projektledning för att säkerställa framdrift under hela projektets gång och genomföra kontroller och styrning av entreprenaden samt ekonomisk uppföljning.
• Planera, bereda och projektleda ny- och ombyggnations samt underhållsprojekt av eldistributionsanläggningar 0,4-145kV.
• Ta fram tekniska lösningar och upprätta ekonomiska kostnadskalkyler
• Medverka ute i fält vid till exempel byggmöten, slutbesiktningar och uppföljningar av projekten.
• Bistå dokumentation med ritarbeten i dp Power.

Vi söker dig som har (krav):
• Eftergymnasial utbildning med fördel inom elkraft
• Goda kunskaper i office-paketet
• Grundläggande kunskaper i ekonomi, tidsuppföljning, samordning och prioritering
• Grundläggande beställarkompetens, att kunna styra och följa upp entreprenörsarbete
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Körkort B

Det är även meriterande om du har:
• Tidigare erfarenheter inom beredning eller elnätsprojektering.
• ESA-19
• Erfarenhet av NIS-systemet dpPower.
Då teamet är litet ser vi att du har en god samarbetsförmåga med dina kollegor, då ni också jobbar mycket tillsammans. Du kommer att arbeta med flera projekt samtidigt och därför är det också viktigt med god struktur, och du är även flexibel då saker händer. Många anläggningar man jobbar med, ska också stå i 40-50 år, så därför är det också viktigt med ett strategiskt tänk i dina projekt.

Vi erbjuder
En spännande och variationsrik roll som projektledare och beredare inom VB Energikoncernen där du får möjlighet att vara med och forma framtidens smarta energisamhälle. Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Placeringsort: Ludvika i Dalarnas län, Sverige
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 9 december 2021, löpande urval kan förekomma så vänta inte.
Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Per Nagy 0240-876 41. Vid frågor om processen kontakta rekryterare på Vattenfall Anders Nielsen 0700-786 840
Fackliga representanter är Aiki Rillo Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström Sveriges Ingenjörer och Ahmed Ouberri SEKO. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.
Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen kan komma att genomföras innan anställning.
Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se
Varmt välkommen med din ansökan!
VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. VB Energis dotterbolag VB Elnät äger, underhåller och upprätthåller driften av 270 kilometer regionledningar, 2 800 kilometer distributionsledningar, 918 nätstationer och 21 fördelningsstationer. Distributionen sker i Ludvika-, Smedjebackens- och Fagersta kommuner, förutom Smedjebackens tätort. I VB Elnäts ledningar transporteras årligen drygt 1TWh till industrier, företag, villor och lägenheter. Vi har drygt 26 000 lågspänningskunder och cirka 50 högspänningskunder. Gå gärna in på vår hemsida www.vbenergi.se för ytterligare information.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Maskinförare på Teknik och projekt

Arbetsplatsen  Teknik och Projekt är ett verksamhetsområde på Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen i Ludvika kommun som ansvarar för skog, park och gata. Vi är idag 55 personer anställda, varav 32 personer arbetar med drift. Vi sköter kommunal skogsmark, parker och de vägar som vi är väghållningsmyndighet för. Kommunen har i dag ca 240 km gator där vi ansvarar för sommar- och vinterväghållning. Teknik och Projekt är ett verksamhetsområde som gör... Visa mer
Arbetsplatsen 

Teknik och Projekt är ett verksamhetsområde på Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen i Ludvika kommun som ansvarar för skog, park och gata.
Vi är idag 55 personer anställda, varav 32 personer arbetar med drift. Vi sköter kommunal skogsmark, parker och de vägar som vi är väghållningsmyndighet för. Kommunen har i dag ca 240 km gator där vi ansvarar för sommar- och vinterväghållning. Teknik och Projekt är ett verksamhetsområde som gör det mesta i egen regi men vi anlitar även entreprenörer för skötsel av våra ansvarsområden.

 

 

Arbetsuppgifter 

Maskinförare/anläggare Teknik och projekt

Som medarbetare på Teknik och projekt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara maskinförare till hjullastare och mindre anläggningsmaskiner. Det kan även förekomma anläggningsarbete såsom plattsättning, stenläggning och mindre anläggningsarbeten, skyltning, lagning av vägar (potthålslagning) och andra driftsfrågor som vi sköter inom verksamhetsområdet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förarbevis för lastmaskiner, mindre lastmaskiner och BE, CE körkort. Kunskap i stenläggning, plattsättning samt erfarenhet av kommunal driftskötsel av vägar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du förväntas att sammarbeta bra i team liksom att kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

 

Meriterande

Tidigare erfarenhet av arbete av vinterväghållning och anläggningsarbete är meriterande. Det är också meriterande med erfarenhet av väghyvel och traktorgrävare.

 

 

Anställningsform:

Tillsvidare anstälning.

Omfattning:

Heltid

Arbetstid:

07.00-16.00

Beredskap kan ingå i tjänsten.

Tillträde:

Snarast

Antal platser:

1 st

  

Upplysningar

 

Chef
Mats Lidestig
0240-861 78
[email protected]

Arbetstagarorganisation

Facklig organisation Kommunal

Jim Gustafsson

0240-86000

Facklig organisation Vision

Agneta Lilja

0240-86000

 

Ludvika kommun

Teknik och Projekt

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den   2021-10-07         .
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Anläggare/ drift Teknik och projekt

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Arbetsplatsen  Teknik och Projekt är ett verksamhetsområde på Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen i Ludvika kommun som ansvarar för... Visa mer
Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Arbetsplatsen 

Teknik och Projekt är ett verksamhetsområde på Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen i Ludvika kommun som ansvarar för skog, park och gata.
Vi är idag 55 personer anställda, varav 32 personer arbetar med drift. Vi sköter kommunal skogsmark, parker och de vägar som vi är väghållningsmyndighet för. Kommunen har i dag ca 240 km gator där vi ansvarar för sommar- och vinterväghållning. Teknik och Projekt är ett verksamhetsområde som gör det mesta i egen regi men vi anlitar även entreprenörer för skötsel av våra ansvarsområden.

Arbetsuppgifter 

Anläggare Teknik och projekt

Som medarbetare på Teknik och projekt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst bestå i mark- och underhållsarbeten såsom markarbeten, sten- och plattsättning, vägbyggnationer och mindre va-arbeten.

Till tjänsten hör både arbeten inom projekt och mindre driftjobb, även en del parkarbeten.

Skyltning, lagning av vägar (potthålslagning) och andra driftsfrågor som vi sköter inom verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har BE körkort samt förarbevis för lastmaskin.  Arbete på väg 2.1, Heta arbeten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du förväntas att sammarbeta bra i team liksom att kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetuppgifter. Du har god initiativförmåga.

Meriterande

Kunskap i stenläggning, plattsättning och erfarenhet av kommunal drift och underhåll av vägar.

Det är också meriterande med utbildning inom anläggningsarbeten, yrkeserfarenhet, ritningsläsning, kunskap om höjdsättning med t ex laser.

Anställningsform:

Tillsvidaranstälning

Omfattning:

Heltid.

Arbetstid:

07.00-16.00

Beredskap kan ingå i tjänsten.

Tillträde:

Snarast

Antal platser:

1 st

Upplysningar
Chef
Enhetschef Gata
Mats Lidestig
0240-861 78
[email protected]

 

Arbetstagarorganisation

Facklig organisation Kommunal

Jim Gustafsson

0240-86000

 

Facklig organisation Vision

Agneta Lilja

0240-86000

 

Ludvika kommun

Teknik och Projekt

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den. 2021-10-07

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

R&D Project Manager

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation In this exciting r... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
In this exciting role you will have opportunity to strengthen our R&D Project Managers team, that serves Hitachi ABB Power Grids T&SD; Global with R&D projects.
We set up and execute R&D projects related to HVDC System, Valve development and MACH Control and Protection platform. We work together for a stronger, smarter and greener grid.
Your responsibilities
R&D Project Manager and/or Epic Owner for MACH to work with R&D Projects within Valves, MACH and System
Work completely or partially in a SAFe framework
Coordinate cross-functional EPICs (agile term; similar to projects) in close collaboration with Stakeholders, Product Owners, Teams and Line management
Involved in pre-study, design and development of cutting-edge technologies that enable the current and next generation of modular advanced control for HVDC (MACH)
Drive business development initiatives together with product management
Support and contributing to our continued development
We are living Hitachi ABB Power Grids core values of safety and integrity, which means taking responsibility for your own actions while caring for your colleagues and the business
You will work mainly in Ludvika with an opportunity to do part time in Västerås

Your background
You have master’s degree and strong technical background within power system or software development, preferably in HVDC, FACTS etc.
For SW Epic Owner you have several years of experience as software developer and/or architect. Good understanding of software/system modelling preferably by using SysML or UML
Experience from project management or other leading role within R&D, preferably in an agile and lean organization
It is essential that you find it easy to adapt to flexible environments, you are well organized and with top communication and leadership skills
You are a driven problem solver who willingly takes initiatives, delivers on time and according to expectations
You consider yourself to be a driven and eager to learn professional
Proficient in English since you will be part of an international setting where you will get to exchange knowledge with people from all over the world

More about us
Our leaders are the engine for bringing the inclusion and diversity of thought to life and we need you who want to be a part of our journey!
Welcome to apply before 10th of October! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
More information: Recruiting Manager, Anna Rettig, +46 107-38 70 82, will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner, Petra Berggren, +46 722-05 98 17.
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Installed Base Project Manager

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation HVDC (High Voltage ... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
HVDC (High Voltage Direct Current) is a business unit within Hitachi ABB Power Grids located in Ludvika. The unit develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. This developed HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. HVDC is also used to connect power systems. Please find out more about our world leading technology at www.hitachiabb-powergrids.com/.
The installed base manager has a vital role in HVDC Service Strategy and is crucial in accelerating pursuits of business opportunities, tendering and efficient execution of the Long Term Service Agreement (LTSA) development and execution.
The installed base manager’s responsibilities include the following:
Your responsibilities
Ensure that all the plant documentation needed for pursuing the service offers of LTSA, upgrade or other opportunities of for HVDC stations are suffucent.
Ensure that all the essential data for all the equipment of all the existing converter stations installed around the world is collected from internal and external OEM/suppliers and stored in a structured form in the company databases so that it can be easily accessed and analyzed in the form of reports for a variety of purposes.
Contribute to an efficient process in collaboration with PG2215 and PG2222 project management to ensure that the as-built data for the projects under execution are transferred to the database at handover of the project from execution to warranty.
Ensure that the Life Cycle (LC) information of all the equipment is collected from the responsible OEM/Suppliers/departments and stored in the database.
Analyze the IB data for different purposes (e.g., pursuing opportunities, informing customers about different phases of the equipment) and produce different types of reports (e.g., prognosis on opportunities and LCM reports.
Support LTSA projects executions in Asset Management Systems (AMS)

Your background
A successful candidate should be structured, flexible and hold great qualifications in project management, quality control and documentation
A university degree in engineering is desired, and you have knowledge of electronics
International experience and ability to travel
You have genuine technical interest and are always open to develop your skills within other fields
You are a dynamic and social person who enjoys working with people from various business areas and parts of world
Proficient in English since you will be part of an international setting where you will get to exchange knowledge with people from all over the world

More about us
Welcome to apply 3rd of October! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
Recruiting Manager Jan Spjuth, [email protected] will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, Unionen: Stefan Barkman +46 107-38 33 04, Ledarna: Christer Fridlund +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Acquisition Partner Petra Berggren, [email protected]
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Maintenance Project Manager

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation Hitachi ABB Power G... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
Hitachi ABB Power Grids HVDC is the global market leader with its Center of Competence in Ludvika Sweden. HVDC (high-voltage direct current) is a highly efficient alternative for transmitting large amounts of electricity over long distances and for special purpose applications. The HVDC business has a very promising market outlook, based on the rapid development of all renewable energy integration. Hence, we expect to grow significantly over the next years.
We are now looking for a new team member to your Global Maintenance team within Operations. We support and contribute globally to ensure that the proper maintenance documentation, tasks and content is delivered to our projects in their different phases from tender to long term service agreements execution. The team works with many projects simultaneously and with different approaches depending on scope. Sometimes you are working together with other parts of the team and sometimes it is you ensuring the things get done properly.
Your responsibilities
In this role you will support proactively marketing & sales, optimized tendering
Efficient execution of maintenance service projects
Delivery of service packages to projects
LTSA (Long Term Service Agreement) preparation, execution planning and coordination
Understanding of Installed Base & Life Cycle of different equipment
Contribute to improvements of our systems & products and processes through structured feedback from execution of service projects
Be a part of building global competence and skills to meet business needs
Participate in achieving operational efficiency through structured development of team and processes

Your background
Don’t hesitate to apply even if you feel that you don’t fulfill all requirements! Most important for this role is your personality and your willingness to learn and explore new areas. Good teamwork and collaboration skills are crucial to succeed in the role!
You are structured, flexible and hold great qualifications in project management, quality control and documentation
You have genuine technical interest and are always open to develop your skills within other fields
You are a dynamic and social person who enjoys working with people from various business areas and parts of world
You have a university degree in engineering and knowledge of electronics.
Willingness to travel
Proficient in English since you will be part of an international setting where you will get to exchange knowledge with people from all over the world

More about us
Our leaders are the engine for bringing the inclusion and diversity of thought to life and we need you who want to be a part of our journey!
Welcome to apply 3rd of October! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
Recruiting Manager Jan Spjuth, [email protected] will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, Unionen: Stefan Barkman +46 107-38 33 04, Ledarna: Christer Fridlund +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Acquisition Partner Petra Berggren, [email protected]
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Industrimålare till företag i Ludvika

Ansök    Jul 9    Adecco Sweden AB    Målare
Om tjänsten Som industrimålare kommer du att arbeta med målning, så som penselmålning, sprutmålning och maskering. Det kommer också innefatta truckkörning och traverskörning. Du kommer att arbeta både enskilt och i grupp. Det ingår i dina arbetsuppgifter att avsyna/ kvalitetskontrollera det egna arbete. I din roll som industrimålare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: -Målning -Lackering -Slipning, maskering, avsyning. Tjänsten som industr... Visa mer
Om tjänsten
Som industrimålare kommer du att arbeta med målning, så som penselmålning, sprutmålning och maskering. Det kommer också innefatta truckkörning och traverskörning. Du kommer att arbeta både enskilt och i grupp. Det ingår i dina arbetsuppgifter att avsyna/ kvalitetskontrollera det egna arbete.

I din roll som industrimålare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Målning
-Lackering
-Slipning, maskering, avsyning.

Tjänsten som industrimålare är ett konsultuppdrag med start i mitten/ slutet av augusti.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten, bra på att samarbeta, punktlig, ansvarstagande samt klarar att arbeta i ett högt tempo i olika perioder och situationer. Du skall kunna arbeta olika typer av skiftgång. 

Vidare ser vi att erfarenhet av målning/ slipning mm är meriterande. Samt att du innehar truck och traverskort.

Viktigt för tjänsten är:

- Noggrannhet

- Hög arbetsmoral

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Jessica Olsson 0240-56 43 22

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Industrimålare, målare, lackerare, truck, travers, Ludvika. Visa mindre

Borrtekniker

Ansök    Mar 15    Borrenergi Sweden AB    Borrtekniker
Gillar du maskiner, teknik och eget ansvar? Vill du ha uppdrag som aldrig är ett annat likt och arbeta runtom i Sverige? Då är det här jobbet för dig! Borrenergi AB jobbar ständigt med att driva utvecklingen framåt och söker därför nu två nya medarbetare till teamet. Vi har lång erfarenhet av borrningar. Vi erbjuder kunder en komplett lösning från behovsanalys till utförande, allt under samma tak. Vi arbetar för att hitta den bästa lösningen för våra kunde... Visa mer
Gillar du maskiner, teknik och eget ansvar? Vill du ha uppdrag som aldrig är ett annat likt och arbeta runtom i Sverige? Då är det här jobbet för dig!
Borrenergi AB jobbar ständigt med att driva utvecklingen framåt och söker därför nu två nya medarbetare till teamet. Vi har lång erfarenhet av borrningar. Vi erbjuder kunder en komplett lösning från behovsanalys till utförande, allt under samma tak. Vi arbetar för att hitta den bästa lösningen för våra kunder, medarbetare och miljön. Vi finns i Ludvika i Dalarna och är verksamma i hela Sverige. Vi är specialister på värmepumpar, brunnsborrning, hammarborrning, energiborrning, kärnborrning och styrd borrning.


Du kommer tillhöra ett glatt och härligt team med hög arbetsmoral och stöttande kollegor. För att passa in i tjänsten söker vi dig som:
Tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt
Gillar fysiskt arbete
Vill ha ordning och reda
Är optimist och lösningsorienterad
Är noggrann
Kan och vill ligga borta på jobb (helgjobb kan förekomma)
Har hög servicenivå och är social
Har ett stort intresse för mekanik och hydraulikKrav
Tidigare erfarenhet av att köra maskiner
Erfarenhet av reparationer och svetsning
CE-körkort
Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande
Tidigare anläggningsarbetenStämmer detta in på dig?
Välkommen med din ansökan på [email protected] genom att bifoga ett personligt brev samt ett CV. Hoppas vi hörs! Visa mindre

Mark- och anläggningsjobb i Ludvika!

För kunds räkning söker vi flera mark- och anläggningsarbetare! Arbetsuppgifter: - rörläggning - sten & kantsten Vi söker personer som: - har dokumenterad erfarenhet av ovanstående - har utbildning arbete på väg 1&2 - har fysiska förutsättningar för kroppsarbete - gärna har någon form av VA- eller anläggningsutbildning Meriterande: - heta arbeten - motorkap Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Helpman. Du k... Visa mer
För kunds räkning söker vi flera mark- och anläggningsarbetare!

Arbetsuppgifter:- rörläggning
- sten & kantsten


Vi söker personer som:- har dokumenterad erfarenhet av ovanstående
- har utbildning arbete på väg 1&2
- har fysiska förutsättningar för kroppsarbete
- gärna har någon form av VA- eller anläggningsutbildning


Meriterande:- heta arbeten
- motorkapVi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Helpman. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos vår kund. Kunden är ett av Sveriges största byggföretag. Arbetet planeras i början av april och maj, personer som uppfyller kundens krav kommer att bjudas in till en jobbintervju.

Om oss

Helpman är ett bemanning- och rekryteringsföretag som sedan starten år 2000 arbetat uteslutande inom bygg och anläggning. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Det som gör Helpman unika i branschen är att alla våra konsultchefer har tidigare egen erfarenhet inom området. Det gör att vi snabbt kan sätta oss in i just din vardag och kan skapa en större förståelse över både ditt behov och utmaningar. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner samt en trygg arbetsplats.

Ansök snarast!

Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV. Visa mindre

Bygglovshandläggare/inspektör

Ansök    Apr 22    Ludvika kommun    Civilingenjör, bygg
Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Verksamhetsområde miljö och bygg är en del av Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen och vi är 19 personer på vår arbetsplats. Ansvarig ... Visa mer
Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.


Verksamhetsområde miljö och bygg är en del av Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen och vi är 19 personer på vår arbetsplats. Ansvarig för verksamheten är myndighetsnämnden miljö och bygg som sammanträder en gång i månaden. De flesta och rutinmässiga ärenden hanteras som delegationsbeslut av respektive handläggare. Arbetsplatsen blir på miljö- och byggverksamheten i Ludvika kommun.

Arbetsuppgifter /beskrivning
Dina arbetsuppgifter är i huvudsak handläggning av lovärenden, både i lovprocessen och den tekniska delen. Det innebär granskning mot plan/utom plan, ärendegranskning, remisser, expediering av beslut, delgivning och kungörelse. Du kommer också att hålla tekniska samråd och skriva protokoll samt göra arbetsplatsbesök. Andra arbetsuppgifter kan vara att handlägga strandskydd, registrera lantmäteriförrättningar, sammanställa och skicka information till SCB, skicka ut påminnelsebrev och hantera delar av det som ingår i nämndens tillsyn som OVK, hissar mm.

Du har dagligen kontakt med allmänheten och aktörer inom byggbranschen i samtal, vid samråd och på byggarbetsplatsen. Du jobbar alltså mycket ute och får därmed träffa alla möjliga sorters människor, allt från de som inte vet vad ett bygglov är till de som har full koll. Det är det som gör jobbet så utvecklande och kul!


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom lämpligt område för uppdraget t.ex. inom bygglov, strandskydd, förvaltningsjuridik, offentlig förvaltning, administration, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet från byggbranschen, kanske är eller har du arbetat som konsult, brandingenjör, platschef, projektledare, teknisk förvaltare eller liknande. Du har kännedom om bygglagstiftningen såsom, PBL, PBF, BBR samt angränsande lagstiftning och regelverk.

Du kommer att träffa på många olika sorters människor, därför har du god förmåga att kommunicera och samarbeta. I mötet med människor är du trygg och lugn och du hanterar situationer på ett lugnt sätt. Även om vi är duktiga på att hjälpas åt och samarbeta på vår sektion, så vill vi att du är självständig och självgående samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Du är villig att hugga in där det behövs, oavsett om det är "ditt" jobb eller inte. Du är prestigelös men har skinn på näsan. Du är beredd att kliva in i en ambitiöst arbetande grupp där kunden är i fokus och slutresultatet alltid är viktigast, där sammanhållningen i gruppen är oerhört viktig så att vi har kul och trivs längs vägen. 

Kunskap om och erfarenhet av arbete inom plan- och byggområdet samt kommunal verksamhet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Ludvika kommun ingår i Finskt förvaltningsområde, kunskap i finska språket är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidare anställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad. Om du blir aktuell för tjänsten kommer du att genomgå säkerhetsprövning.

Kontaktperson
Verksamhetschef bygg och miljö Åsa Lindqvist, 0240-862 61
Facklig kontaktperson för Vision Charlotte Olsson, 0240-862 29. JUSEK Henrik Axelsson, 0240-863 96

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2021-05-16. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Underhållsingenjör

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Nordic Capital förvärvade ABB... Visa mer
Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.
Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi fler än 2300 medarbetare världen över.
Vi söker nu en underhållsingenjör inom energi och kylteknik till vår site i Örebro. I rollen får du möjlighet att tillsammans med oss driva utvecklingen av framtidens smarta underhåll på en modern och tekniskt avancerad fabrik. Att vara den del av organisationen som ansvarar för att kylmaskiner fungerar optimalt och att fastigheten har ett fungerande FU. Detta innebär livscykelanalyser, driftsäkerhetsarbete, analyser av stopp och störningar, ständiga förbättringar, grundorsaksanalyser, förebyggande underhåll och avhjälpande underhåll.
Rollen ger dig möjlighet att vara drivande och känna ägandeskap för utveckling av energi i anläggningen. Förbättra och analysera den energi som förbrukas och tillverkas på anläggningen i Örebro, Mantorp och Huddinge samt att ta fram underlag för investeringar och budget.
De yttersta målen är säkerhet, nöjd kund, nöjd medarbetare, lönsamhet och OEE.

Arbetsuppgifter
– Tekniskt helhetsansvar för kylmaskiner
– Ansvara för energifrågor, mätningar, effektiviseringar, beräkningar
– Ansvara för utveckling av förebyggande och avhjälpande underhåll
– Driva förbättringar inom underhåll tillsammans med kunden
– Ansvara för fastigheten samt kylmaskiner
– Säkerställa leverans för underhållsorganisationens strategi- och utvecklingsplan utifrån givna mål och ramar
– Räkna på kostnader för renoveringar, investeringar och större underhållsjobb
– Planera, övervaka resursplanering (ledigheter, sjukdom, utbildning)

Kvalifikationer
– Minimum tre års erfarenhet av arbete med utveckling av underhåll, gärna från producerande verksamhet
– Erfarenhet att omsätta mål och strategi till projekt
– God vana att arbeta i underhållssystem
– Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Du har ett coachande och prestigelöst ledarskap där du skapar utvecklingsmöjligheter för andra medarbetare och kund, samt verkar för en miljö som är prestigelös och engagerande med fokus på samarbete och positivitet. Vidare är du relationskapande och sätter alltid kundens behov i fokus, där du arbetar för att ständigt överträffa dessa. Att ta initiativ är en förutsättning för att ständigt utveckla och förbättra ditt ansvarsområde, vilket vi ser som en självklarhet.

Ansökan
Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev till [email protected] med referens ”underhållsingenjör, Örebro”. Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 november 2020. Visa mindre

Vi söker BIM-ingenjörer

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom BIM (Building information management)? Brinner du för BIM och har en relevant utbildning? Sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som junior BIM-ingenjör kommer du att ingå i en grupp inom 12 personer. Denna grupp utför offerter och projekt för att bygga en station i ett land som skall kunna transportera ström till ett annat land. Du som blir antagen för denna utmaning kommer att få en mentor unde... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom BIM (Building information management)? Brinner du för BIM och har en relevant utbildning? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som junior BIM-ingenjör kommer du att ingå i en grupp inom 12 personer. Denna grupp utför offerter och projekt för att bygga en station i ett land som skall kunna transportera ström till ett annat land. Du som blir antagen för denna utmaning kommer att få en mentor under de första sex månaderna upp till ett år. Man kommer också att få genomföra internutbildningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Jobba i 3D,4D och 5D. Designa och beräkna tid samt kostnad.
- Samarbeta med kunder och andra konsulter angående BIM-standarder/processer, och dokumentation i BIM standard.
- Fungera som den viktigaste kontaktpersonen för BIM-teknik och alla relaterade problem mellan byggledare, underleverantörer, ägare och designteam.
Mer information ges vid en eventuell intervju.


Om företaget
Vår kund är globala och världsledande i området. De är banbrytande teknologiledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla.

Din profil
Vi söker dig som har:
- Relevant utbildning inom området, till exempel: BIM-ingenjör, BIMprojektör eller annan utbildning med fokus på BIM
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande kunskap i 3d modellering, Revit Architectur, Revit MEP, Autocad, Autocad MEP och Navisworks.
Meriterande:
- Erfarenhet från arbetslivet inom området
- Svenska i tal och skrift
- Franska eller spanska

Personlighet:
För att passa in i rollen ser vi att du är positiv, öppen för att lära sig och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna initiativ.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås eller Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Erfaren träarbetare

Vi söker hantverkare till vår byggproduktion. Vi på NJBygg AB är idag 14 anställda som tillsammans genomför byggentreprenader och byggservice i södra Dalarna. Vi utgår från Ludvika och har de flesta av våra arbetsplatser inom Ludvika och Smedjebackens kommuner. Då huvudägarna själva arbetar i företaget präglas vårt arbete av korta beslutsvägar och snabba beslut. Alla anställda arbetar självständigt och tar stort eget ansvar. Vi stöttar och hjälper varandr... Visa mer
Vi söker hantverkare till vår byggproduktion.
Vi på NJBygg AB är idag 14 anställda som tillsammans genomför byggentreprenader och byggservice i södra Dalarna. Vi utgår från Ludvika och har de flesta av våra arbetsplatser inom Ludvika och Smedjebackens kommuner.
Då huvudägarna själva arbetar i företaget präglas vårt arbete av korta beslutsvägar och snabba beslut. Alla anställda arbetar självständigt och tar stort eget ansvar. Vi stöttar och hjälper varandra, våra kunder och underentreprenörer.
Vi söker dig som lockas av att arbeta som hantverkare på ett litet men växande företag med god sammanhållning. Vi har behov av att förstärka organisationen både inom entreprenad och byggservice.
Vi tror att du har:
· yrkesbevis som träarbetare. Kunskaper och erfarenheter inom betong samt mureri är meriterande. Yrkesbevis som betongarbetare med stor erfarenhet av träarbete kan vara ett alternativ.
· tidigare erfarenheter som gör att du kan arbeta självständigt samt ta en ledande roll på våra arbetsplatser.
B-körkort och heltidsarbete är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna.
Vi är medlemmar i Byggföretagen och följer tecknade kollektivavtal.


Ansökan med beskrivning av tidigare erfarenheter samt referenser skickas med mail till [email protected] senast 2020-12-31.
Har du frågor är du välkommen att kontakta mig på mail eller telefon 072-561 37 50. Visa mindre

Underhållstekniker/mekaniker

Om Quant Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I närmare 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Nordic Capital fö... Visa mer
Om Quant
Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I närmare 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.
Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi fler än 2500 medarbetare världen över.
I rollen som underhållstekniker får du genomföra löpande arbete för akut- och förebyggande underhåll, hos vår kund ABB i Ludvika. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i din roll som tekniker genom att arbeta i en produktion med med både äldre och nyare maskinutrustning.
Arbetsuppgifter
Tjänsten som Underhållstekniker/mekaniker innebär bland annat att utföra:
• Mekaniskt förebyggande underhåll, vilket utförs enligt fastslagna rutiner.
• Avhjälpande underhåll i tätt samarbete med kollegor inom underhåll, men även tillsammans med andra stödfunktioner för att lösa akuta maskinreparationer.
• Felsökning på maskiner vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
• Maskinbearbetning och tillverkning av enklare mekaniska konstruktioner.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning, gärna med inriktning underhåll. Du har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete och mekanisk felsökning. Meriterande om du har pneumatik kunskaper samt kunskap inom elektrisk underhåll. Du har god datavana då samtliga underhållsarbeten rapporteras i vårt mobila underhållssystem Maximo.
Personliga egenskaper
Då arbetet till stor del innebär att felsöka vid haverier eller produktionsstopp är det viktigt att du har en god förmåga att lösa uppkomna problem. Du arbetar ofta mot en förväntat tid för uppstart vilket kräver att du är stresstålig.
Som Underhållstekniker/mekaniker jobbar du nära kunden samt i en grupp och vi ser därför att du är kundorienterad och bra på att samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar för att ständigt förbättra arbetssätt och maskinparken. Visa mindre

Snickare till Byggservice Ludvika

ByggPartner i Dalarna Service AB bedriver byggserviceverksamhet i Dalarna med kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Hedemora och Ludvika. Det är en lönsam verksamhet som växer, nu etablerar vi kontor i Gävle för att finnas nära våra kunder. Byggserviceverksamheten omsätter ca 195 miljoner och har 95 medarbetare. ByggPartner i Dalarna Service AB är ett bolag i Byggpartnerkoncernen. Byggservice verksamhet innefattar entreprenader små som stora, upp emot ca 10... Visa mer
ByggPartner i Dalarna Service AB bedriver byggserviceverksamhet i Dalarna med kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Hedemora och Ludvika. Det är en lönsam verksamhet som växer, nu etablerar vi kontor i Gävle för att finnas nära våra kunder. Byggserviceverksamheten omsätter ca 195 miljoner och har 95 medarbetare. ByggPartner i Dalarna Service AB är ett bolag i Byggpartnerkoncernen.

Byggservice verksamhet innefattar entreprenader små som stora, upp emot ca 10 miljoner. I våra projekt sätter vi fokus på samverkan med kund och underentreprenörer, säker arbetsmiljö och nöjda medarbetare. Våra kunder kommer framför allt från segmenten, industri, offentlig verksamhet och försäkringsbolag.

Vi växer och söker fler snickare till Byggservice i Ludvika

ByggPartner är ett företag som står med fötterna på jorden. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss och tror att struktur och frihet är viktiga redskap för att de ska kunna göra det. Att vara lokala där vi verkar är viktigt för oss. Vår Byggservice verksamhet i Ludvika utgår från vårt kontor i Ludvika och täcker in närområdet.

Dina arbetsuppgifter
Som snickare i Byggservice har du ett flexibelt och utvecklande arbete inom byggproduktion med förekommande arbetsuppgifter. Våra kunder representerar olika segment vilket gör att karaktären och omfattningen på projekt varierar.

Alla våra medarbetare inom byggservice har en hög grad av självständighet och stort engagemang för de projekt de erhåller. Arbetet ställer höga krav på planering, genomförande och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med kund och samarbetspartners.

Alla ansvarar för att säkerställa sin egen och sin omgivnings arbetsmiljö. Tillsammans skapar vi en öppen och god stämning där vårt sätt att uppträda mot varandra, kunder och samarbetspartner ger goda förutsättningar och en säker arbetsmiljö.

Den vi söker
Vi söker dig som är en mångsidig hantverkare med flerårig erfarenhet av yrket. Erfarenhet från byggservice och försäkringsärenden är en fördel. Kunskaper i Meps eller liknande verktyg är meriterande. Du är självständig och känner stort engagemang och yrkesstolthet för de projekt du arbetar i. Yrkesbevis och körkort klass B är ett krav.

Som person är du självgående, kommunikativ och van vid att arbeta under eget ansvar. Du är serviceinriktad och en god arbetskamrat. Vi lägger stor vikt vid att du som person passar i vår organisation och att du lever upp till våra värderingar som en sund ByggPartner.

Du har ett intresse för projektekonomi och effektivitet och brinner för att rätt produkt skall levereras till avtalad tid och till rätt pris. Att ständigt ha koll på ekonomiska händelser i dina projekt är en förutsättning för att genomföra våra serviceprojekt. Sammanställning av tid och kostnader efter genomförda projekt sker tillsammans med vår arbetsledning. Att genomföra projekt på så vis att vi tar arbetsmiljötänket ett steg vidare är en självklarhet för dig.

För mer information kontakta Alf Lilletofte, Arbetschef Byggservice, 076- 677 4337.

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-11. Visa mindre

Vi söker en Hjullastarförare till vår kund i Ludvika

Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Manpower söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom maskinkörning med hjullastare och grävmaskin för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan! Det här är e... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Manpower söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom maskinkörning med hjullastare och grävmaskin för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ludvika där du kommer att arbeta med maskinkörning av hjullastare och en liten grävmaskin. Mer specifikt innebär det att sortera olika varor med maskin och förbereda för transport. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Till exempel kommer du att

* lossa och sortera varor

* rapportera avvikelser

* köra en hjullastare

* köra en liten grävmaskin för att sortera varorÄr du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med maskinkörning av hjullastare och grävmaskin. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av maskinkörning.

I övrigt krävs det att du

* har hjullastarkort

* har B-körkort

* har erfarenhet av att köra hjullastare

* har god fysik

* behärskar svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du

* har viss branscherfarenhet.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Projektledare – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.   Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi söker Projektledare inom ledningsunderhåll till vår etablering i Ludvika.   Din roll som Projektledare Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfu... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi söker Projektledare inom ledningsunderhåll till vår etablering i Ludvika.
 
Din roll som Projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare för felavhjälpning, service, underhåll och projekt inom spänningsintervallet 0,4-24 kV. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter, arbetsmiljö, hantering av budget, tidsplaner och uppföljning. Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt.
• Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.
• Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt.
• Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.
• Säkerställa att våra marknadsledande miljö och arbetsmiljörutiner följs.
 
Dina kvalifikationer som Projektledare
• Elteknisk utbildning på gymnasienivå och/eller motsvarande erfarenhet
• KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande
• Talar och skriver svenska obehindrat
• B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten
• Erfarenhet av underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen är meriterande
 
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar service-projektarbeten. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Magnus Andersson, 072-526 22 57. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Placeringsort: Ludvika
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 6 februari 2020!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices Visa mindre

Driftpersonal till TopCell AB

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
TopCell är ett nystartat företag som utvecklar och tillverkar isoleringsprodukter genom att förädla råvara från skogsindustrin. Våra produkter är baserade på träfiber, håller en mycket hög kvalitet och lämpar sig därför särskilt bra för byggande med träkonstruktioner. Isoleringen har goda egenskaper för energieffektivitet, bullerdämpning samt brandskydd. Vi känner stolthet genom att vi bidrar till ett hållbart samhälle där miljöfrågan har en central roll i alla våra beslut och processer. Vi har bara börjat vår resa mot hållbart byggande samt hållbar hälsa för både boende och byggare. TopCell har stora planer på att etablera sig på den konservativa byggmarknaden och kommer att jobba för en utveckling i form av fler fabriker och produkter i framtiden. Därför kommer ledningen för TopCell att noggrant välja personal som både har potential, intresse, vilja och kompetens att vara med på denna resa som startar vår/sommar 2020. TopCell värdesätter ett innovativt tänkande och brinner för förbättringar och utveckling. Välkommen att följa med oss på vår resa till ett hållbart samhälle!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som du kommer att utföra är varierande och innefattar bland annat paketering, truckkörning och påfyllning av förbrukningsmaterial. Du kommer även att vara behjälplig vid eventuella driftstopp och reparationer, därför behöver du ha erfarenhet av processproduktion.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att bli tillsvidareanställd direkt hos TopCell.
Uppdragets start: Maj eller enligt överenskommelse
Arbetsomfattning: Heltid, skift
Placeringsort: Söderbärke

Din profil
Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Vi söker dig med god maskinkunskap och erfarenhet av ovanbeskrivda arbetsuppgifter. TopCell är ett mindre företag och därför är det viktigt att du är flexibel att göra olika typer av arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta. För oss är din personlighet viktig, vi ser att våra anställda besitter ett eget driv och trivs bra både i grupp och på egen hand. Det är även viktigt att du är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och att du som anställd finner glädje i ditt dagliga arbete.
Det är meriterande om du har truckkort och/eller hjullastarkort. Ange alla dina behörigheter i din ansökan.
Vana av skiftarbete är meriterande och B-körkort är ett krav.

Vi tror på att en mångfald av medarbetare med olika erfarenheter och bakgrunder bidrar till en bättre arbetsplats. För oss är jämställdhet självklart och vi strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos TopCell AB. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension samt försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida clockworkpersonal.se

Sista ansökningsdag är 31 maj, men sök redan idag då urvalsprocessen sker löpande.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jimmy Norén på tel: 0733512766 alternativt via [email protected] eller Jan Henriksson via [email protected] Visa mindre

Projektör

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Som projektör i Ludvika kommun projekterar du underlaget för små och stora infraprojekt, internt och externt. Genom konstruktion, kal... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Som projektör i Ludvika kommun projekterar du underlaget för små och stora infraprojekt, internt och externt. Genom konstruktion, kalkyl och metodval tillhandahålls enhetliga underlag åt projektledare och beställare. Du finns med genom hela byggprocessen och dina utlåtande kommer i en tid framöver definera resultatet på drift och underhållsåtgärder. Det är viktigt att arbetet utförs metodiskt för att säkerställa kvalitet och effektivt för att säkerställa de tids- och ekonomiska ramar som finns för projektet.

Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering samt anläggningskonstruktion. Som projektör arbetar du nära våra mättekniker och projektledare. Du kommer att bli en viktig del i vår satsning på att förstärka vår projekteringskompetens. För rätt person erbjuder vi stora möjligheter att påverka både den egna och gruppens utveckling. Du kommer att arbeta som projektör med inriktning väg-, gatu- och markanläggning. Uppdragen är mycket varierande avseende storlek, vilket gör att arbetet blir både dynamiskt och roligt. Vi erbjuder ett fritt arbete med stort personligt ansvar där du är engagerad initiativtagare med vilja och förmåga att skapa mervärde och hitta lösningar i våra projekt.Dina erfarenheterVi söker dig som är högskole- eller civilingenjör. Du kan också erhållit motsvarande kunskaper från branschrelaterad arbetslivserfarenhet. Du bör ha minst 2 års erfarenhet av projekteringsarbete och kunskaper i AutoCAD, Novapoint eller Civil 3d samt erfarenhet av att upprätta handlingar enligt AnläggningsAMA. B-körkort är ett krav.Om digEftersom arbetet innebär många kontakter med beställare, kollegor och entreprenörer vill vi att du har en öppen, lösningsorienterad och nyfiken attityd samt har lätt för att samarbeta. Ett brett kontaktnät är meriterande liksom förmåga att knyta nya kontakter och förtroenden i branschen. Du värdesätter en lyhörd, öppen och prestigelös atmosfär på kontoret och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Anställningsvillkor:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.


Kontakt
Verksamhetschef Lars Åhlenius tfn 0240-86052
Fackliga organisationer nås via Växel 0240-86000


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 3 maj. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Bygglovshandläggare vikariat

Ansök    Dec 5    Ludvika kommun    Civilingenjör, bygg
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Verksamhetsområde miljö och bygg är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen och vi är 16 personer på vår arbetsplats. Ansvarig för ve... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Verksamhetsområde miljö och bygg är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen och vi är 16 personer på vår arbetsplats. Ansvarig för verksamheten är myndighetsnämnden miljö och bygg som sammanträder en gång i månaden. De flesta och rutinmässiga ärenden hanteras som delegationsbeslut av respektive handläggare. Arbetsplatsen blir på miljö- och byggverksamheten i Ludvika kommun.

Arbetsuppgifter /beskrivning
Dina arbetsuppgifter är i huvudsak handläggning av lovärenden, både i lovprocessen och den tekniska delen. Det innebär granskning mot plan/utom plan, ärendegranskning, remisser, expediering av beslut, delgivning och kungörelse. Du kommer också att hålla tekniska samråd och skriva protokoll. Andra arbetsuppgifter kan vara att registrera lantmäteriförrättningar, sammanställa och skicka information till SCB, skicka ut påminnelsebrev och hantera delar av det som ingår i nämndens tillsyn som OVK, hissar mm.

Du har dagligen kontakt med allmänheten och aktörer inom byggbranschen i samtal, vid samråd och på byggarbetsplatsen. Du jobbar alltså mycket ute och får därmed träffa alla möjliga sorters människor, allt från de som inte vet vad ett bygglov är till de som har full koll. Det är det som gör jobbet så utvecklande och kul!


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom lämpligt område för uppdraget t.ex. inom bygglov, förvaltningsjuridik, offentlig förvaltning, administration, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet från byggbranschen, kanske är eller har du arbetat som konsult, brandingenjör, platschef, projektledare, teknisk förvaltare eller liknande. Du har kännedom om bygglagstiftningen såsom, PBL, PBF, BBR samt angränsande lagstiftning och regelverk.

Du kommer att träffa på många olika sorters människor, därför har du god förmåga att kommunicera och samarbeta. I mötet med människor är du trygg och lugn och du hanterar situationer på ett lugnt sätt. Även om vi är duktiga på att hjälpas åt och samarbeta på vår sektion, så vill vi att du är självständig och självgående samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Du är villig att hugga in där det behövs, oavsett om det är "ditt" jobb eller inte. Du är prestigelös men har skinn på näsan. Du är beredd att kliva in i en ambitiöst arbetande grupp där kunden är i fokus och slutresultatet alltid är viktigast, där sammanhållningen i gruppen är oerhört viktig så att vi har kul och trivs längs vägen. 

Kunskap om och erfarenhet av arbete inom plan- och byggområdet samt kommunal verksamhet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
 Vikariat 100% 12 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Verksamhetschef bygg och miljö Åsa Lindqvist, 0240-862 61
Facklig kontaktperson för Vision Charlotte Olsson, 0240-862 29. JUSEK Henrik Axelsson, 0240-863 96

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2020-01-06. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Berslagskyl Söker Kyltekniker/ Styr och Regler Tekniker

Ansök    Nov 11    Huvudkontor    Kylmontör/Kyltekniker
Bergslagskyl är sedan 1952 ett väletablerat kylföretag i branschen, med sin huvudsakliga verksamhet i mellansverige med kontor i Ludvika och Stockholm. Då vi behöver stärka vår organisation söker vi erfarna kyltekniker till vårt Ludvika kontor. För placering i Dalarna behöver vi Kyltekniker/Styr och Regler Tekniker Som kyltekniker kommer du att huvudsakligen att arbeta med Installation och service av kommersiella kylanläggningar. Du: ? Har erfarenhet inom... Visa mer
Bergslagskyl är sedan 1952 ett väletablerat kylföretag i branschen, med sin huvudsakliga verksamhet i mellansverige med kontor i Ludvika och Stockholm.
Då vi behöver stärka vår organisation söker vi erfarna kyltekniker till vårt Ludvika kontor.
För placering i Dalarna behöver vi
Kyltekniker/Styr och Regler Tekniker
Som kyltekniker kommer du att huvudsakligen att arbeta med Installation och service av kommersiella kylanläggningar.
Du:
? Har erfarenhet inom kylteknik.
? Gillar installationer av både stora och små kylanläggningar.
? Gillar service.
? Kommer att få jobba med positiva och glada kollegor.
? Kommer få möjlighet att utvecklas och utbildas inom kylteknik.
? Har personligt certifikat.
? B-körkort.


Låter det intressant! Hör av dig.
För ytterligare information kontakta.
Stefan Pettersson. Tel. 0240-59 10 62
Din ansökan vill vi ha snarast/omgående
På mail till [email protected] Visa mindre

Bygglovshandläggare/inspektör

Ansök    Dec 19    Ludvika kommun    Byggnadsingenjör
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Verksamhetsområde miljö och bygg är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen och vi är 19 personer på vår arbetsplats. Ansvarig för ve... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Verksamhetsområde miljö och bygg är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen och vi är 19 personer på vår arbetsplats. Ansvarig för verksamheten är myndighetsnämnden miljö och bygg som sammanträder en gång i månaden. De flesta och rutinmässiga ärenden hanteras som delegationsbeslut av respektive handläggare. Arbetsplatsen blir på miljö- och byggverksamheten i Ludvika kommun.

Vi behöver nu stärka upp med ytterligare en medarbetare på byggsektionen.

Arbetsuppgifter /beskrivning
Dina arbetsuppgifter är i huvudsak handläggning av lovärenden, både i lovprocessen och den tekniska delen. Det innebär granskning mot plan/utom plan, ärendegranskning, remisser, expediering av beslut, delgivning och kungörelse. Du kommer också att hålla tekniska samråd och skriva protokoll samt göra arbetsplatsbesök. Andra arbetsuppgifter kan vara att registrera lantmäteriförrättningar, sammanställa och skicka information till SCB, skicka ut påminnelsebrev och hantera delar av det som ingår i nämndens tillsyn som OVK, hissar mm.

Du har dagligen kontakt med allmänheten och aktörer inom byggbranschen i samtal, vid samråd och på byggarbetsplatsen. Du jobbar alltså mycket ute och får därmed träffa alla möjliga sorters människor, allt från de som inte vet vad ett bygglov är till de som har full koll. Det är det som gör jobbet så utvecklande och kul!


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom lämpligt område för uppdraget t.ex. inom bygglov, förvaltningsjuridik, offentlig förvaltning, administration, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet från byggbranschen, kanske är eller har du arbetat som konsult, brandingenjör, platschef, projektledare, teknisk förvaltare eller liknande. Du har kännedom om bygglagstiftningen såsom, PBL, PBF, BBR samt angränsande lagstiftning och regelverk.

Du kommer att träffa på många olika sorters människor, därför har du god förmåga att kommunicera och samarbeta. I mötet med människor är du trygg och lugn och du hanterar situationer på ett lugnt sätt. Även om vi är duktiga på att hjälpas åt och samarbeta på vår sektion, så vill vi att du är självständig och självgående samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Du är villig att hugga in där det behövs, oavsett om det är "ditt" jobb eller inte. Du är prestigelös men har skinn på näsan. Du är beredd att kliva in i en ambitiöst arbetande grupp där kunden är i fokus och slutresultatet alltid är viktigast, där sammanhållningen i gruppen är oerhört viktig så att vi har kul och trivs längs vägen. 

Kunskap om och erfarenhet av arbete inom plan- och byggområdet samt kommunal verksamhet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidare anställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Verksamhetschef bygg och miljö Åsa Lindqvist, 0240-862 61
Facklig kontaktperson för Vision Charlotte Olsson, 0240-862 29. JUSEK Henrik Axelsson, 0240-863 96

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2020-01-19. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Företagsutveckling via forskning inom mänskligt lärande!

Lockas du av forskning och människans förmågemässiga lärande? I samarbete med NRCC söker vi nu dig som vill skapa konkret utveckling på företag via vetenskapliga kompetens. Om Nordic Rail Control & Competence AB NRCC erbjuder idag utbildning styrd av lagar och förordningar inom järnvägsinfrastrukturen/entreprenaden med fokus på trafiksäkerhet, kvalitetskontroll och specialistkompetens. Företaget jobbar i nära samarbete med systerbolaget Scandrail Sweden ... Visa mer
Lockas du av forskning och människans förmågemässiga lärande? I samarbete med NRCC söker vi nu dig som vill skapa konkret utveckling på företag via vetenskapliga kompetens.

Om Nordic Rail Control & Competence AB
NRCC erbjuder idag utbildning styrd av lagar och förordningar inom järnvägsinfrastrukturen/entreprenaden med fokus på trafiksäkerhet, kvalitetskontroll och specialistkompetens. Företaget jobbar i nära samarbete med systerbolaget Scandrail Sweden AB och är beläget i Ludvika. Läs mer på www.nrcc.se

Din arbetsdag som KTP-projektledare
Vi söker dig som vill jobba för att förbättra utbildningsmetodiken inom järnvägsunderhållsbranschen med fokus på trafiksäkerhet, kvalitet och specialistkompetens. I den här rollen kommer du få vara med och utveckla, säkerställa och vidare expandera NRCCs utbildningserbjudande inom järnvägsunderhåll. Det betyder att du kommer att arbeta med att observera de utbildningar och lärmiljöer som NRCC idag erbjuder, och hur det går att styra motivation och engagemang i den specifika målgruppen, utifrån best practice identifierad i forskningen. Projektet kommer beakta de särskilda utmaningar som är förknippat med livslångt lärande i kombination med deltagarnas andra arbetsåtagande och mångskiftande kompetensbakgrund. 

Arbetet kommer fortlöpa i att skapa en validerad utbildningsmodell för företagets affärsnytta i första hand, men som delvis kan överföras till andra branscher för att säkerställa kompetensförsörjningens problematik framför allt i regionen. Om materialet tillåter finns det även möjlighet för dig att beskriva resultatet i en vetenskaplig publikation.

Är du personen vi söker?
Vi tror att du är disputerad eller har en examen från de senaste åren (eller nära slutet av din utbildning/forskarutbildning) från utbildning på lägst magisternivå. Du har förmågan att inhämta forskningsresultat inom lärandeområdet och omsätta dem i det enskilda caset samt generalisera erfarenheterna av caset till den allmänna forskningen.

Kunskap om människans förmågelärande genereras inom många områden, så vi är öppna för sökande med olika utbildningsbakgrund men utbildning inom artificiell intelligens, kognitiv vetenskap, pedagogik eller psykologi är vad vi förväntar vi oss.

Du ska ha sådana kunskaper och färdigheter som krävs för att självständigt kunna bedriva ett arbete med vetenskaplig höjd inom mänskligt lärande. Det är viktigt att du samtidigt har god förståelse för näringsliv och affärer då produkten som skall skapas skall generera tillväxt för företaget NRCC.

Då NRCC har en nationell kundbas och utbildningarna idag sker på svenska behöver du kunna kommunicera väl i både tal och skrift på svenska.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en förmåga att jobba självständigt och kunna planera din tid och dina arbetsuppgifter väl. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera. Som person ska du också ha en kulturell medvetenhet och kunna fatta omdömesgilla beslut. Vidare behövs ett intresse om det utbildningen behandlar, nämligen teknik med fokus på järnväg och infrastrukturunderhåll. 

Det är meriterande om du
- är disputerad eller licenserad
- har kännedom om lagar och förordningar inom trafiksäkerhet/underhållsteknik
- har erfarenhet från liknande uppdrag
- har erfarenhet från IKT pedagogik.

Om anställningen
Anställningen är en visstidsanställning, 100%, som beräknas pågå fram till juni 2021, med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Anställningen sker vid Högskolan Dalarna och arbetet utförs på NRCC i Ludvika. Eftersom projektet är starkt knutet till Högskolan Dalarna så kommer du även arbeta delvis från Campus Falun/Borlänge. Marknadsmässig lön tillämpas.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan!
För fullständig annons och bedömningskrieterier vänligen se www.du.se Du ansöker via vår webbplats senast 2019-10-27.

Mer om KTP
KTP är ett samverkansprojekt mellan akademi och näringsliv där nyexaminerade akademiker anställs för strategiska utvecklingsarbeten på plats hos företag i Dalarna och Gävleborg. KTP genomförs i samverkan mellan Högskolan i Gävle och Högskolan Dalarna och medfinansieras av EU, Region Gävleborg, Region Dalarna och medverkande företag. Med sina sammantaget 1500 lärare/forskare och över 30 000 studenter utgör högskolorna en strategisk resurs för regionens utveckling. Läs mer på www.du.se/ktp Visa mindre

Vill du förbättra utbildningsmetodiken inom företagsutbildningar?

Lockas du av forskning och människans förmågemässiga lärande? I samarbete med NRCC söker vi nu dig som vill skapa konkret utveckling på företag via vetenskapliga kompetens. Om Nordic Rail Control & Competence AB NRCC erbjuder idag utbildning styrd av lagar och förordningar inom järnvägsinfrastrukturen/entreprenaden med fokus på trafiksäkerhet, kvalitetskontroll och specialistkompetens. Företaget jobbar i nära samarbete med systerbolaget Scandrail Sweden ... Visa mer
Lockas du av forskning och människans förmågemässiga lärande? I samarbete med NRCC söker vi nu dig som vill skapa konkret utveckling på företag via vetenskapliga kompetens.

Om Nordic Rail Control & Competence AB
NRCC erbjuder idag utbildning styrd av lagar och förordningar inom järnvägsinfrastrukturen/entreprenaden med fokus på trafiksäkerhet, kvalitetskontroll och specialistkompetens. Företaget jobbar i nära samarbete med systerbolaget Scandrail Sweden AB och är beläget i Ludvika. Läs mer på www.nrcc.se

Din arbetsdag som KTP-projektledare
Vi söker dig som vill jobba för att förbättra utbildningsmetodiken inom järnvägsunderhållsbranschen med fokus på trafiksäkerhet, kvalitet och specialistkompetens. I den här rollen kommer du få vara med och utveckla, säkerställa och vidare expandera NRCCs utbildningserbjudande inom järnvägsunderhåll. Det betyder att du kommer att arbeta med att observera de utbildningar och lärmiljöer som NRCC idag erbjuder, och hur det går att styra motivation och engagemang i den specifika målgruppen, utifrån best practice identifierad i forskningen. Projektet kommer beakta de särskilda utmaningar som är förknippat med livslångt lärande i kombination med deltagarnas andra arbetsåtagande och mångskiftande kompetensbakgrund. 

Arbetet kommer fortlöpa i att skapa en validerad utbildningsmodell för företagets affärsnytta i första hand, men som delvis kan överföras till andra branscher för att säkerställa kompetensförsörjningens problematik framför allt i regionen. Om materialet tillåter finns det även möjlighet för dig att beskriva resultatet i en vetenskaplig publikation.

Är du personen vi söker?
Vi tror att du är disputerad eller har en examen från de senaste åren (eller nära slutet av din utbildning/forskarutbildning) från utbildning på lägst magisternivå. Du har förmågan att inhämta forskningsresultat inom lärandeområdet och omsätta dem i det enskilda caset samt generalisera erfarenheterna av caset till den allmänna forskningen.

Kunskap om människans förmågelärande genereras inom många områden, så vi är öppna för sökande med olika utbildningsbakgrund men utbildning inom artificiell intelligens, kognitiv vetenskap, pedagogik eller psykologi är vad vi förväntar vi oss.

Du ska ha sådana kunskaper och färdigheter som krävs för att självständigt kunna bedriva ett arbete med vetenskaplig höjd inom mänskligt lärande. Det är viktigt att du samtidigt har god förståelse för näringsliv och affärer då produkten som skall skapas skall generera tillväxt för företaget NRCC.

Då NRCC har en nationell kundbas och utbildningarna idag sker på svenska behöver du kunna kommunicera väl i både tal och skrift på svenska.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en förmåga att jobba självständigt och kunna planera din tid och dina arbetsuppgifter väl. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera. Som person ska du också ha en kulturell medvetenhet och kunna fatta omdömesgilla beslut. Vidare behövs ett intresse om det utbildningen behandlar, nämligen teknik med fokus på järnväg och infrastrukturunderhåll. 

Det är meriterande om du
- är disputerad eller licenserad
- har kännedom om lagar och förordningar inom trafiksäkerhet/underhållsteknik
- har erfarenhet från liknande uppdrag
- har erfarenhet från IKT pedagogik.

Om anställningen
Anställningen är en visstidsanställning, 100%, som beräknas pågå fram till juni 2021, med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Anställningen sker vid Högskolan Dalarna och arbetet utförs på NRCC i Ludvika. Eftersom projektet är starkt knutet till Högskolan Dalarna så kommer du även arbeta delvis från Campus Falun/Borlänge. Marknadsmässig lön tillämpas.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan!
För fullständig annons och bedömningskrieterier vänligen se www.du.se Du ansöker via vår webbplats senast 2019-10-27.

Mer om KTP
KTP är ett samverkansprojekt mellan akademi och näringsliv där nyexaminerade akademiker anställs för strategiska utvecklingsarbeten på plats hos företag i Dalarna och Gävleborg. KTP genomförs i samverkan mellan Högskolan i Gävle och Högskolan Dalarna och medfinansieras av EU, Region Gävleborg, Region Dalarna och medverkande företag. Med sina sammantaget 1500 lärare/forskare och över 30 000 studenter utgör högskolorna en strategisk resurs för regionens utveckling. Läs mer på www.du.se/ktp Visa mindre

BTF mark & trädgård söker anläggningsarbetare

Ansök    Okt 2    NXTjobb    Väg-och anläggningsarbetare
BTF mark & trädgård är ett dotterbolag till HSB Dalarna och utför anläggningsarbeten såsom mark- och trädgårdsuppdrag från skiss till färdig trädgård. Vi utför stensättningar, murar, dräneringar, planteringar, skötseluppdrag. Bolaget omsätter ca 21 miljoner och har 15 personer anställda medarbetare. Bolaget har sitt säte i Lernbo utanför Ludvika med främst Dalarnas som arbetsfält. Uppdraget och vem vi tror att du är Du kommer att ingå i en grupp med ca ... Visa mer
BTF mark & trädgård är ett dotterbolag till HSB Dalarna och utför anläggningsarbeten såsom mark- och trädgårdsuppdrag från skiss till färdig trädgård. Vi utför stensättningar, murar, dräneringar, planteringar, skötseluppdrag. Bolaget omsätter ca 21 miljoner och har 15 personer anställda medarbetare. Bolaget har sitt säte i Lernbo utanför Ludvika med främst Dalarnas som arbetsfält.Uppdraget och vem vi tror att du är
Du kommer att ingå i en grupp med ca 10 personer och utgår ifrån Lernbo. Dina arbetsuppgifter är traditionella anläggningsarbeten samt viss trädgårdsanläggning där du har ett stort ansvar över genomförandet av uppdraget. Du kommer att leda projekt samt utföra det på ett professionellt och ekonomiskt fördelaktigt sätt.
Vi tror att du är van att leda andra och att du kan hantera ett ibland ganska stressigt uppdrag. så Du tycker om att köra lastmaskin och är villig att jobba på obekväma arbetstider när det behövs, du är lösningsorienterad och serviceinriktad


Din bakgrund
-Vi tror att du har en utbildning inom anläggning.
-Flerårig erfarenhet av entreprenad- och anläggningsarbeten, dvs du kan anläggning.
-Utbildning i arbete på väg är meriterande
-Du har B-kort, förarbevis på lastmaskin, och i bästa världarna även på grävmaskin.
-Du pratar och skriver svenska flytande.


Vi erbjuder dig
Ett spännande och fritt jobb i ett företag som hela tiden utvecklas med hjälp av våra härliga medarbetare. Vi är noga med kvaliteten i allt vi gör och därför har vi valt att samarbeta med NXTjobb som hanterar vår rekryteringsprocess och gärna svarar på dina frågor.


Urvalet sker löpande, så om du är intresserad av jobbet är det inget att tveka på utan gå in på länken nedan och berätta att du är intresserad.

Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Visa mindre

Teamcenter/PLM Application Specialist

It is an exciting time to join ABB Power Grids. ABB and Hitachi have signed an agreement to create a joint venture (JV). By combining ABB Power Grids’ with Hitachi’s complementary strengths, we plan to form a new and stronger global leader in the power sector. ABB Power Grids and Hitachi will have more than 230 years of combined heritage and experience. Together, we will be well-positioned to shape the future of energy, with pioneering technologies, as the... Visa mer
It is an exciting time to join ABB Power Grids. ABB and Hitachi have signed an agreement to create a joint venture (JV). By combining ABB Power Grids’ with Hitachi’s complementary strengths, we plan to form a new and stronger global leader in the power sector. ABB Power Grids and Hitachi will have more than 230 years of combined heritage and experience. Together, we will be well-positioned to shape the future of energy, with pioneering technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. The transaction is expected to be completed by the first half of 2020, subject to regulatory approvals. Join us on this exciting journey.Are you looking for a new challenge in an exciting, high tech environment? Join ABB as a PLM (Teamcenter) Application Specialist in the Power Grids division and work in a team that is dedicated to creating a future, where innovative digital technologies bring cleaner energy to more people.As an Application Specialist, you will have an overall vision responsibility, working with stakeholders within the firm to oversee the planning, strategizing and deployment of processes/technologies required for implementation/development of PLM at HVDC. You will lead activities for developing PLM processes, tools and competencies for delivering quality in product lifecycle management.You will be part of HVDC (High Voltage Direct Current), a business unit within ABB’s Power Grids division located in Ludvika. The unit develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. This ABB developed HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. HVDC is also used to connect power systems. Your responsibilitiesBeing responsible for the overall operation, maintenance and development of the application including business analysis and roadmap definition.Being the responsible purchaser for the supplier and ensure that there is an agreement for management and development of the application.Being the technical point of contact for different stakeholders.Ensuring the operation and maintenance of the system.Carrying out technical security activities.Managing and developing the system within a given framework. Working towards a cost-effective use of the system.Ensuring systems administration and support, and that there are procedures in place according to applicable instructions, guidelines and standards.Establishing routines for monitoring and adjustment of application performance and capacity, as well as ensuring that these are used.Ensuring that the system and user documentation are updated and available.Regularly informing the application users on the operating mode and changes.Ensuring that users in different categories receive the needed training.Leading application related projects, steering committee meetings and Application Operations Team from a technical point of view.Living ABB’s core values of safety and integrity, which means taking responsibility for your own actions while caring for your colleagues and the business.Your backgroundYou hold a bachelor’s degree specializing in mechanics, or equivalent. To successfully take on this position you also need strong technical skills, solid knowledge in Teamcenter and at least five years’ experience from adapting and using the system on an advanced level. Several years of experience from CAD/PLM implementations is equally important.Fluency in English is required, whereas Swedish and other additional languages are highly valued.Experience in BIM (Building Information Modelling) and civil design tools and VR tools is qualifying.On a personal level, you are a natural leader with a creative mindset, great interpersonal skills and excellent ability to resolve issues. In this role you need to be self-motivated and work effectively both independently and as part of the team. It is important that you communicate well at all levels of the organization and get your messages across in a coherent and clear way. You need to have a high level of integrity and dependability and a results-based orientation. Furthermore, it’s essential that you have the ability to exercise sound judgment in the decision-making process and the ability to build goodwill.More about usBring your very own sense of pride and purpose as you help us drive forward the Fourth Industrial Revolution – creating a sustainable future for our planet, and your career. Join ABB and harness the power of our diverse global network, as you collaborate with and learn from our world-class teams. Above all, challenge yourself every day. Let’s write the future, together.Recruiting manager, Bengt Gustafsson, will be happy to answer your questions regarding this position on: +46240 782 440. Union representatives: Sveriges Ingenjörer: Annika Lokrantz 46240 783 523, Mikael Hjort +46 240 782986; Unionen: Göran Börjesson +46 240-78 32 89; Ledarna: Christer Fridlund 0240-782912. All other questions should be directed to Recruitment consultant Petra Berggren on: +4673 351 27 39.Interested in joining the crew? We look forward to receiving your application by 20th of October 2019 Visa mindre

Anläggare / maskinförare

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Ludvika kommun söker anläggare/maskinförare Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har hög... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Ludvika kommun söker anläggare/maskinförare Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har höga krav på effektivitet och kvalitet i det du gör. Du ska ha förmågan att passa in i våra grupper av spännande, entusiasmerande och proffsiga medarbetare men du ska även kunna jobbas självständigt i vissa arbetsuppgifter. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter I arbetet som anläggare/maskinförare förekommer arbetsuppgifter såsom anläggningsarbeten, stensättning, plattläggning, ritningsläsning, vägskyltning samt gatuunderhåll. I tjänsten ingår att köra lastmaskiner/redskapsbärare. Snöröjning och halkbekämpning ingår i tjänsten som även sker på obekväm arbetstid. Beredskap ingår.

Kvalifikationer Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete med anläggning /trädgårdsanläggning, gärna under flera år samt en relevant utbildning inom området. Du ska även ha erfarenhet av att hantera lastmaskiner/hjullastare /redskapsbärare samt ha erfarenhet av vinterväghållning, beredskap då detta kommer att ingå i tjänsten.

Körkort B samt förarbevis för lastmaskin är ett krav. I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.

Meriterande är körkort E, C, YKB (yrkeskompetensbevis förare) samt erfarenhet av att köra tung lastbil. Kunskap när det gäller maskinunderhåll, enklare reparationer. Utbildning för handhavande av röjsåg samt motorsåg klass AB. Giltigt certifikat i Heta arbeten. Arbete på väg.

Anställningsvillkor Vikariat september 2019–juli 2020 med möjlighet till förlängning Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kontaktperson Dick Smedberg Enhetschef gatapark 0240-565539 Ove Heed Projektledare GataPark, tel. 0240-565519

Facklig representant Kommunal nås via kommunens växel tel. 0240 86000.

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med cv och personligt brev senast 2019-09-16 Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Subway Artist

Vi letar efter personal som är trevlig och har bra servering med kunder. personalen behöver att vara samararbta också med andra och kunna göra flera saker under arbets tid för att det är mycket att göra på Subway Subway Team Visa mer
Vi letar efter personal som är trevlig och har bra servering med kunder. personalen behöver att vara samararbta också med andra och kunna göra flera saker under arbets tid för att det är mycket att göra på Subway Subway Team Visa mindre

Säsongsarbetare Gatudrift

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Ludvika kommun söker säsongsarbetare till Gatudriften   Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad o... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Ludvika kommun söker säsongsarbetare till Gatudriften

 

Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har höga krav på effektivitet och kvalitet i det du gör. Du ska ha förmågan att passa in i våra grupper av spännande, entusiasmerande och proffsiga medarbetare men du ska även kunna jobbas självständigt i vissa arbetsuppgifter. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
Gatuunderhåll, potthålslagning, skyltning, reparation/underhåll/nysättning av vägmärken, maskinsopning, klottersanering, anläggningsarbeten mm.                                                                                                                                            

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har arbetat med gatuunderhåll/anläggning, gärna under flera år samt har vana att hantera maskiner. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området.

Körkort B är ett krav. I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.

Meriterande är körkort BE-samt maskinförarutbildning likaså giltigt certifikat i heta arbeten samt arbete på väg.

 

 

Anställningsvillkor
Säsongsanställning. Heltid. 6 mån. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Dick Smedberg, Enhetschef GataPark, tel. 0240-565539, [email protected]

Facklig kontakt
Facklig kontaktperson Linus Flink, tel:070-5195020.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan med cv och personligt brev senast senast 2019-04-21. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Pedagog Musik Åk 2 - 9

Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Hedemora och/eller Håksberg?Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i målgruppen F-9 och vill arbeta med vår rörelseprofil. Möjligheten att kombinera tjänsten med olika ämnesbehörigheter finns.Kort om OlympicaskolanOlympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Hedemora är en grundskola med ca 300 elever som går i förs... Visa mer
Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Hedemora och/eller Håksberg?Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i målgruppen F-9 och vill arbeta med vår rörelseprofil. Möjligheten att kombinera tjänsten med olika ämnesbehörigheter finns.Kort om OlympicaskolanOlympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Hedemora är en grundskola med ca 300 elever som går i förskoleklass till och med årskurs 9. I Håksberg (utanför Ludvika) startar vi till hösten och där är vi strax över 100 elever från åk. F-6. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.ArbetsuppgifterDitt huvuduppdrag som lärare är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd i ämnet musik. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs förmågor och förutsättningar så att eleverna når så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Dokumentation av elevernas kunskapsutveckling, IUP m.m. gör du i vår lärportal Infomentor.Tjänsten innebär att du är ansvarig för musikundervisningen på både skolan i Hedemora och i Håksberg. Tjänstgöringsgraden är totalt ca 50%. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med ämnet slöjd (och/eller tyska). Möjlighet finns även att bara söka den del av tjänsten som finns i Hedemora eller i Håksberg.KvalifikationerVi söker naturligtvis dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i målguppen. Erfarenhet av arbete som lärare i grundskolan är meriterande. Som lärare har du förmågan att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje elevs förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som lärare på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. Sökanden kallas fortlöpande under ansökningstiden.ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Anläggare / utsättare

Ansök    Mar 22    Ludvika kommun    Beläggningsarbetare
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Ludvika kommun söker anläggare/utsättare   Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har hö... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Ludvika kommun söker anläggare/utsättare

 

Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har höga krav på effektivitet och kvalitet i det du gör. Du ska ha förmågan att passa in i våra grupper av spännande, entusiasmerande och proffsiga medarbetare men du ska även kunna jobbas självständigt i vissa arbetsuppgifter. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
 I arbetet som anläggare/utsättare förekommer arbetsuppgifter såsom anläggningsarbeten, stensättning, plattläggning, ritningsläsning, vägskyltning.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete med anläggning /trädgårdsanläggning/utsättning, gärna under flera år samt en relevant utbildning inom området.

Körkort B samt är ett krav.

I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.

 

Meriterande är förarbevis för lastmaskin, körkort E, C, YKB (yrkeskompetensbevis förare) samt erfarenhet av att köra tung lastbil. Giltigt certifikat i Heta arbeten. Arbete på väg.

 

Anställningsvillkor
Projektanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Ove Heed Projektledare GataPark, tel. 0240-565519, [email protected]

Dick Smedberg, Enhetschef GataPark, tel. 0240-565539, [email protected]

Facklig kontakt
Facklig kontaktperson Linus Flink, tel. 070-5195020.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med cv och personligt brev senast  2019-04-21. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

BTF mark & trädgård ab söker anläggningsarbetare

Ansök    Feb 11    NXTjobb    Stensättare
BTF mark & trädgård är ett dotterbolag till HSB Dalarna och utför anläggningsarbeten såsom mark- och trädgårdsuppdrag från skiss till färdig trädgård. Vi utför stensättningar, murar, dräneringar, planteringar, skötseluppdrag. Bolaget omsätter ca 21 miljoner och har 15 personer anställda medarbetare. Bolaget har sitt säte i Lernbo utanför Ludvika med främst Dalarnas som arbetsfält. Uppdraget och vem vi tror att du är Du kommer att ingå i en grupp med ca ... Visa mer
BTF mark & trädgård är ett dotterbolag till HSB Dalarna och utför anläggningsarbeten såsom mark- och trädgårdsuppdrag från skiss till färdig trädgård. Vi utför stensättningar, murar, dräneringar, planteringar, skötseluppdrag. Bolaget omsätter ca 21 miljoner och har 15 personer anställda medarbetare. Bolaget har sitt säte i Lernbo utanför Ludvika med främst Dalarnas som arbetsfält.Uppdraget och vem vi tror att du är
Du kommer att ingå i en grupp med ca 10 personer och utgår ifrån Lernbo. Dina arbetsuppgifter är traditionella anläggningsarbeten samt viss trädgårdsanläggning där du har ett stort ansvar över genomförandet av uppdraget. Du kommer att leda projekt samt utföra det på ett professionellt och ekonomiskt fördelaktigt sätt.
Vi tror att du är van att leda andra och att du kan hantera ett ibland ganska stressigt uppdrag. så Du tycker om att köra lastmaskin och är villig att jobba på obekväma arbetstider när det behövs, du är lösningsorienterad och serviceinriktad


Din bakgrund
-Vi tror att du har en utbildning inom anläggning.
-Flerårig erfarenhet av entreprenad- och anläggningsarbeten, dvs du kan anläggning.
-Utbildning i arbete på väg är meriterande
-Du har B-kort, förarbevis på lastmaskin, och i bästa världarna även på grävmaskin.
-Du pratar och skriver svenska flytande.


Vi erbjuder dig
Ett spännande och fritt jobb i ett företag som hela tiden utvecklas med hjälp av våra härliga medarbetare. Vi är noga med kvaliteten i allt vi gör och därför har vi valt att samarbeta med NXTjobb som hanterar vår rekryteringsprocess och svarar gärna på dina frågor.


Urvalet sker löpande, så om du är intresserad av jobbet är det inget att tveka på utan gå in på länken nedan och berätta att du är intresserad.

Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Visa mindre

Anläggare säsong

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Ludvika kommun söker anläggare/säsong   Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har höga ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Ludvika kommun söker anläggare/säsong

 

Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har höga krav på effektivitet och kvalitet i det du gör. Du ska ha förmågan att passa in i våra grupper av spännande, entusiasmerande och proffsiga medarbetare men du ska även kunna jobbas självständigt i vissa arbetsuppgifter. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
 I arbetet som anläggare förekommer arbetsuppgifter såsom anläggningsarbeten, stensättning, plattläggning, ritningsläsning, vägskyltning.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete med anläggning /trädgårdsanläggning, gärna under flera år samt en relevant utbildning inom området.

Körkort B samt är ett krav.

I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.

 

Meriterande är arbete på väg.

 

Anställningsvillkor
Säsongsanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Ove Heed Projektledare GataPark, tel. 0240-565519, [email protected]

Facklig kontakt
Facklig kontaktperson Linus Flink, tel. 070-5195020.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med cv och personligt brev senast 2019-04-21. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre