Lediga jobb som Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad i Ludvika

Se lediga jobb som Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Anläggningskonstruktör inom vattenkraft

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet. Job DescriptionVi kan erbjuda spännande och varierande arbe... Visa mer
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet.

Job DescriptionVi kan erbjuda spännande och varierande arbetsuppgifter i en framtidsbransch, då Sveriges koldioxidfria elproduktion inom vattenkraft är i ett expansivt skede samtidigt som stora miljöanpassningar genomförs. Våra uppdrag finns främst inom energi-, gruv- samt anläggningssektorn.


Din roll

Team Byggteknik arbetar framför allt med uppdrag inom dammsäkerhet och vattenkraft, där vi bland annat projekterar kraftstationer, dammar och fiskvägar. Utöver vattenkraft arbetar vi även med konstruktionsuppdrag inom industri, infrastruktur och elnät. All projektering sker i 3D och mycket i full-BIM, konstruktionsberäkningar görs med fördel med FE-metod.
Vi är en ledande konsult inom området med stora förväntningar, både från oss själva och våra kollegor, men också från våra kunder. Vi söker därför dig som kan göra våra arbetsdagar lite lättare, och framför allt lite roligare.


Din profil

Du är utbildad civilingenjör, nyutexaminerad eller med några års erfarenhet spelar mindre roll. Du har ett intresse för dammar, vattenkraft, betong- och geokonstruktioner. Arbetar du gärna i team, och förstår att teamets sammanhållning och välmående är vägen till framgång? Då kan du vara rätt person för oss. Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen tillsammans med våra kunder, men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Vi ser det som meriterande med erfarenhet av projektering och armering i 3D, gärna Revit samt kunskap om FEM-beräkningar.

Du behöver ha ett B-körkort.  


Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.


Bekanta dig med dina blivande ledare:
https://www.linkedin.com/in/erik-eriksson-a768861a0/
https://www.linkedin.com/in/frans-göransson-90141b97/


Välkommen med din ansökan!
Our OfferEn anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
Spännande och intressanta projekt
Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
Kompetensutveckling
Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
NA Visa mindre