Lediga jobb som Elevassistent i Ludvika

Se lediga jobb som Elevassistent i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Elevassistent VBU, gymnasiesärskolan

Elevassistent VBU, gymnasiesärskolan Västerbergslagens utbildnings förbund, VBU, är ett kommunalförbund som bedriver gymnasial utbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning och uppdragsutbildning. Vi arbetar på uppdrag av Ludvika och Smedjebackens kommuner. VBU har ca 250 anställda, ca 1 800 elever och omsätter ca 225 Mkr. Vår verksamhet bedrivs i Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg. Mer information om våra olika skolor hittar du på vår hemsida. ... Visa mer
Elevassistent VBU, gymnasiesärskolan

Västerbergslagens utbildnings förbund, VBU, är ett kommunalförbund som bedriver gymnasial utbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning och uppdragsutbildning. Vi arbetar på uppdrag av Ludvika och Smedjebackens kommuner. VBU har ca 250 anställda, ca 1 800 elever och omsätter ca 225 Mkr. Vår verksamhet bedrivs i Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg. Mer information om våra olika skolor hittar du på vår hemsida.

Kvalifikationer

Du har adekvat erfarenhet för tjänsten och utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot barn och ungdomar. Du som söker måste visa stor förmåga att driva saker framåt, vara självgående och ta egna initiativ utifrån vad som krävs i stunden, för att på bästa sätt stötta läraren och vägleda eleven. Det är viktigt att du av eleverna upplevs som en stabil person som är trygg i dig själv och kan hantera olika elevers personligheter och uttryck. Du är flexibel genom att anpassa ditt agerande efter situationen och olika behov som uppstår. Du kan samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare. Goda kunskaper inom alternativ kommunikation som tecken som stöd, bildkommunikation och it. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Dina arbetsuppgifter


• Du ska vara ett stöd för elevernas olika behov som är kopplade till skolans ansvar.
• Anpassning av undervisningen utifrån enskilda elevers behov.
• En viktig del av arbetet är ett aktivt förebyggande trygghetsarbete, stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

 

Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en tillsvidareanställning  på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning 6 månader samt begär utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Om ansökan

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 8/5 2022. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Kontaktpersoner

Lena Risberg

Rektor gymnasiesär

0240 - 863 59 

[email protected]

Duska Dobrota Jansson
Lärarnas Riksförbund
0240667712
[email protected]

Lärarförbundet Expeditionen
Facklig representant
0240-86758 Visa mindre

Resurslärartjänst Kyrkskolan 4 - 6

Ansök    Maj 6    Ludvika kommun    Elevassistent
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi på Kyrkskolan 4-6 arbetar fö... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi på Kyrkskolan 4-6 arbetar för att skolan skall vara den bästa skolan för varje elev som går där. Vi utökar vår organisation då elevantalet ökar, och hoppas att just du vill komma och bidra till att uppfylla våra mål, tillsammans med kollegor och elever.

Arbetsuppgifter

Som resurs i skolan är du en trygg vuxen och en förebild för alla elever. Dina viktigaste arbetsuppgifter är att vara ett stöd för eleverna i den pedagogiska verksamheten och i de dagliga rutinerna. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med elever i allmänhet och elever med stödbehov. Tillsammans med klassens mentor ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla stödet och anpassningarna för eleverna, både på grupp och individnivå.

Kvalifikationer

Du har pedagogisk högskoleutbildning.

I arbetet som resurs har du stor nytta av förmågor som att vara en bra lyssnare, kunna samarbeta och vara flexibel.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning. Heltid, 190812-191220.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontaktperson
Sofia Gustafsson, TF rektor, 0240-86102

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2019. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem Visa mindre