Lediga jobb som Grävmaskinförare i Ludvika

Se lediga jobb som Grävmaskinförare i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Maskinförare Traktorgrävare

Ansök    Feb 2    Ludvika kommun    Grävmaskinförare
Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Teknik och projekt är ett verksamhetsområde under Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen i Ludvika kommun och ansvarar för drift och unde... Visa mer
Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.

Teknik och projekt är ett verksamhetsområde under Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen i Ludvika kommun och ansvarar för drift och underhåll av kommunal skogsmark, grönytor, parker samt de vägar som man är väghållningsmyndighet för. Kommunen har ca 240 km gator där teknik och projekt sköter om drift och underhåll både sommartid som vintertid. Idag har man 55 personer anställda varav 32 personer arbetar med drift och underhåll, detta gör att man utför en stor del arbeten i egen regi men att man även anlitar entreprenörer för skötsel av vissa ansvarsområden.

Maskinförare, traktorgrävare

Kommunen är i en expansiv fas där mycket nya projekt är på gång vilket ställer stora krav på en framkomlig, väl planerad och väl underhållen infrastruktur. Som maskinförare i  Ludvika kommuns Huddig 1260D och medarbetare på Teknik och projekt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst bestå av drift och underhåll av kommunens gator och gång och cykelbanor. Arbetet kommer vara väldigt varierande med många olika spännande uppgifter tillhörande rollen.

Arbetsuppgifter 


• Vinterväghållning så som snöröjning och halkbekämpning
• Drift och underhåll av gator där kommunen är väghållningsmyndighet.
Innefattar olika typer av schaktarbeten, typ vägbyggnation, dikning, trumbyten, justering inför asfalt, nedsättning av trafikanordningar  med mera.
• Byte av belysningsstolpar samt kabelförläggning
• Underhåll och enklare reparationer av maskin

Du kommer även fungera som en stöttande funktion mot andra enheter där ytterligare arbeten av spridd karaktär förekommer.


Vi söker dig som

Är serviceinriktad, driven, har god initiativförmåga och är trygg i ditt arbete. Du ska ha god planeringsförmåga, känna ansvar för dina arbetsuppgifter, vara noggrann och arbeta på ett säkert sätt. Du har god maskinkännedom och du förväntas kunna samarbeta bra i team likväl som att jobba självständigt med de jobb du blir tilldelad.

 Kvalifikationer


• B-körkort.
• Yrkesbevis för traktorgrävare
• Arbete på väg

Du ska ha normal datorkunskap och inte vara främmande för att använda dig av olika digitala system.

Meriterande

Tidigare erfarenhet av arbeten inom drift och underhåll av kommunala gator under sommar som vintertid.
Utbildning/erfarenhet inom anläggningsarbeten så som ritningsläsning samt kunskap om höjdsättning med t ex laser


• Heta arbeten
• C, CE-körkort
• Yrkesbevis för lastmaskin och vana av att köra.
• Utbildning eller annan likvärdig erfarenhet inom arbetet.
• Grävning vid högspänning

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid.

Arbetstid: 07.00-16.00

Beredskap ingår i tjänsten.

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse.

Upplysningar:

Enhetschef Gata och Park, Mats Lidestig 0240-861 78, [email protected]

Facklig organisation

Kommunal Jim Gustafsson via kommunens växel 0240-86000

Vision Agneta Lilja 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2023-02-24.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Referenser skall lämnas i ansökan. Visa mindre