Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Ludvika

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Eventpersonal till butiksevent i Ludvika

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Ludvika för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Ludvika för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Ludvika" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikatör

Kommunstyrelsens förvaltning arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt. Arbetsplatsen Hej nummer fyra! Vi är så glada att vi hittade d... Visa mer
Kommunstyrelsens förvaltning arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.

Arbetsplatsen
Hej nummer fyra! Vi är så glada att vi hittade dig. Varmt välkommen!

Låt oss berätta lite om oss; dina nya kollegor. Vi är tre kommunikatörer som skojar med varandra, stöttar när det behövs och vågar säga vad vi tycker. Gemensamt har vi att vi verkligen gillar vårt jobb! Det går ut på att serva alla de människor som tillsammans utgör Ludvika kommun – våra kommuninvånare, företagare, besökare och alla andra som är intresserade av vad som händer här. Vi ger dem små glimtar av allt det bra, nödvändiga, eftertraktade och fascinerande som händer här (men också det som vi kan och vill bli bättre på).

Arbetsuppgifter
Vi tre har delvis olika arbetsuppgifter. En av oss kan allt om webbstrategier, en annan om grafisk produktion och den tredje skrev den här annonsen.

Du är nummer fyra! Vi behöver dig, eftersom du kan skriva och fotografera obehindrat, vet hur man handskas med publicering på sociala medier, är ett pålitligt bollplank för tjänstemän och politiker i kontakten med medier, bidrar med språkhjälp och har is i magen när det hettar till (alltså det vi kallar för kriskommunikation).

Kvalifikationer
Du har en utbildning inom kommunikation, journalistik, eller något likvärdigt. Tidigare arbete som kommunikatör eller journalist är meriterande. Vi blir glada om du har erfarenhet av att hantera en kamera, kan komponera en kortare film och har erfarenhet av politiskt styrda organisationer. Om vi har riktig tur har du jobbat med kriskommunikation och har god lokalkännedom om Ludvika kommun.

Vi gillar att du är självgående, tar egna initiativ och inte rullar tummarna i väntan på att något ska falla ner i ditt knä. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du är serviceinriktad och tillmötesgående, med en vilja att hjälpa andra. Du har språklig analytisk förmåga, vilket gör att du förstår komplicerade underlag och kan skriva egna texter av hög kvalitet – som folk förstår. Det är ordning och reda på dig!

Framför allt ser vi till dina personliga egenskaper, att du är en positiv kraft och kompletterar oss som grupp på ett bra sätt.

Det här får du av oss!
Om vi får det av dig, så kan vi erbjuda något ganska fint tillbaka. Vad sägs om en fantastisk variation av arbetsuppgifter, kontakter med mängder av positiva och engagerade medarbetare runtom i vår organisation och en ganska stor frihet att jobba med allt detta?

Som anställd i Ludvika kommun får du också friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling, samt den trygghet det innebär att jobba inom en stor, kommunal organisation. Läs gärna mer på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

Ludvika kommun som plats erbjuder närhet till skiftande natur, hundratals aktiva föreningar, ett starkt och traditionsrikt kulturutbud och mängder av fritidsaktiviteter. Läs mer på ludvika.se/valkommen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Ludvika.

Antal platser: 1.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 27 april 2021. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar                                          
Arbetsgivare:                                     

Laila Dufström                                                         
Biträdande kommundirektör                             
0240-866 84                                                             

Facklig företrädare:

Ki Eriksson
Vision Fackförbund
0240-866 16 Visa mindre