Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Ludvika

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk fotvårdsterapeut/undersköterska, Vårdcentral Ludvika-Grängesberg

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker en medicinsk fotvårdsterapeut/undersköterska till en kombinerad tjänst på vårdcentral Ludvika-Grängesberg. Vårdcentral Ludvika-Grängesberg är en stor och växande vårdcentral med ca 15 000 listade patienter. Vårdcentralen, som ligger på Ludvika lasarett, består av många olika yrkeskategorier m... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker en medicinsk fotvårdsterapeut/undersköterska till en kombinerad tjänst på vårdcentral Ludvika-Grängesberg.

Vårdcentral Ludvika-Grängesberg är en stor och växande vårdcentral med ca 15 000 listade patienter. Vårdcentralen, som ligger på Ludvika lasarett, består av många olika yrkeskategorier med bred kompetens. Vi samarbetar med samtliga professioner och strävar efter ett nyttjande av varandras olika kunskaper i det dagliga arbetet.

På vårdcentralen har vi läkarmottagning, undersköterske-/sjuksköterske-/ och distriktssköterskemottagning, tidsbokad provtagning, specialistsjuksköterskor, fysio-/arbetsterapeuter, samtalsmottagning, risk-/missbruksmottagning och vårdsamordnare för psykisk hälsa. Vi har även en mottagning i Grängesberg som bemannas med specialistsjuksköterskor och undersköterskor en dag i veckan.

KVALIFIKATIONER

I ditt arbete som medicinsk fotvårdsterapeut driver Du din egen mottagning där du kallar dina egna patienter och behandlar dem. I arbetet som undersköterska kommer Du att assistera läkarna inne på läkarmottagningarna och bemanna våran tidsbokade provtagning. Möjlighet finns även till egen undersköterskemottagning där Du byter katetrar, utför enklare såromläggning m.m.

Vi söker Dig som är medicinsk fotvårdsterapeut och undersköterska. Tidigare erfarenheter från primärvård samt att arbeta i journalsystemet Take Care ses meriterande.

Som person är Du noggrann och ansvarstagande. Du har god initiativförmåga samt planeringsförmåga. Du är stresstålig och gillar att samarbeta med flera olika yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, där ett gott samarbete och ett gott bemötande av patienter samt personal ingår.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vi ser fram emot Din ansökan!
Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Frisör med gesällbrev

Ansök    Sep 29    Zynk Ludvika AB    Frisör
Vi söker en frisör med gesällbrev till vårt kreativa team på zynk. Vi har 2 st salonger, en i Smedjebacken och en i Ludvika. Känner du att du vill vara med i ett team som ständigt utvecklar sig och ligger i framkant inom frisöryrket så maila ditt cv till oss. Visa mer
Vi söker en frisör med gesällbrev till vårt kreativa team på zynk.
Vi har 2 st salonger, en i Smedjebacken och en i Ludvika.
Känner du att du vill vara med i ett team som ständigt utvecklar sig och ligger i framkant inom frisöryrket så maila ditt cv till oss. Visa mindre

Frisör

Ansök    Apr 11    Sayaz Etableringstjänst AB    Frisör
Vi söker båda 1-2 frisörer omgående! Vi ser emot att frisören har intresse till yrket och vill göra utveckla sig! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker båda 1-2 frisörer omgående! Vi ser emot att frisören har intresse till yrket och vill göra utveckla sig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Studiochef till nytt massagekoncept

Ansök    Jul 12    refresh AB    Massör/Massageterapeut
Alla älskar massage. Det är en fantastisk produkt med endast positiva associationer. Hur vi ska få massage grumlar intrycket och försvårar. Refresh är ett nytt koncept som förändrar kundens upplevelse totalt. Genom att leverera en high-end produkt med tillgänglighet och enkelhet på en ny nivå. Vårt mål är att skapa en ny rutin för välmående genom regelbunden massage … paketerat till ett livsstilsval. Nu finns en unik möjlighet för dig som brinner för mass... Visa mer
Alla älskar massage. Det är en fantastisk produkt med endast positiva associationer. Hur vi ska få massage grumlar intrycket och försvårar. Refresh är ett nytt koncept som förändrar kundens upplevelse totalt. Genom att leverera en high-end produkt med tillgänglighet och enkelhet på en ny nivå. Vårt mål är att skapa en ny rutin för välmående genom regelbunden massage … paketerat till ett livsstilsval.
Nu finns en unik möjlighet för dig som brinner för massage och har entreprenörens hjärta. Vill du forma morgondagens massagebransch? Älskar du förändring och har svårt att ens tänka i boxen? Då kommer du trivas med oss.
Vi letar efter dig som:
Är passionerad om massage och älskar att ha kunden i fokus
Drivs av utmaningen och vill vara med att förändra massagebranchen
Vågar stå i fokus och vara en frontfigur för en massagestudio
Kan enkelt slutföra vår 50 minuters signaturmassage, handleda och stå för kvaliteten hos dina medarbetare
Trives i en miljö med hög takt och snabb förändring

Vi erbjuder:
En nytänkande och innovativ arbetsmiljö
Konkurrenskraftig fast lön med bonustillägg
Möjlighet att avancera i en snabbt växande konceptutveckling

Vi söker både nyutexaminerade och erfarna terapeuter. Alla sökande måste ha avslutat eller håller på att slutföra en utbildning som kan godkännas av relevant förening.
Var med i vårt team och vår spännande resa till att förändra massagebranchen. Skicka din intresseanmälan så tar vi direkt personlig kontakt med dig. Visa mindre

Hair Fashion Ludvika

Ansök    Sep 21    Sayaz Etableringstjänst AB    Frisör
Hair Fashion söker Dam-Herr frisör omgående, vi söker även en barerare samtidigt. Bostad kan ordnas. Om du har erfarenhet är det ett plus, annars vi kan emot lärlingar. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hair Fashion söker Dam-Herr frisör omgående, vi söker även en barerare samtidigt. Bostad kan ordnas. Om du har erfarenhet är det ett plus, annars vi kan emot lärlingar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör till nytt massagekoncept

Ansök    Jul 12    refresh AB    Massör/Massageterapeut
Alla älskar massage. Det är en fantastisk produkt med endast positiva associationer. Hur vi ska få massage grumlar intrycket och försvårar. Refresh är ett nytt koncept som förändrar kundens upplevelse totalt. Genom att leverera en high-end produkt med tillgänglighet och enkelhet på en ny nivå. Vårt mål är att skapa en ny rutin för välmående genom regelbunden massage … paketerat till ett livsstilsval. Nu är vi igång med målet att expandera stort och söker ... Visa mer
Alla älskar massage. Det är en fantastisk produkt med endast positiva associationer. Hur vi ska få massage grumlar intrycket och försvårar. Refresh är ett nytt koncept som förändrar kundens upplevelse totalt. Genom att leverera en high-end produkt med tillgänglighet och enkelhet på en ny nivå. Vårt mål är att skapa en ny rutin för välmående genom regelbunden massage … paketerat till ett livsstilsval.
Nu är vi igång med målet att expandera stort och söker efter duktiga massörer som vill vara kärnan i en ny massageupplevelse. Var med från början och utforma morgondagens massagebransch tillsammans med oss.
Vi letar efter dig som:
Är passionerad om massage och älskar att ha kunden i fokus
Vill vara en del av ett innovativt och professionellt massagekoncept
Trives i en miljö med hög takt och snabb förändring
Kan enkelt slutföra vår 50 minuters signaturmassage. Mer avancerade tekniker är meriterande

Vi erbjuder:
En nytänkande och innovativ arbetsmiljö
Flexibel arbetstid med möjlighet till heltidsarbete
Konkurrenskraftig fast lön med bonustillägg
Möjlighet att bli studioansvarig eller ha andra ansvarsområden

Vi söker både nyutexaminerade och erfarna terapeuter. Alla sökande måste ha avslutat eller håller på att slutföra en utbildning som kan godkännas av relevant förening.
Var med i vårt team och vår spännande resa till att förändra massagebranchen. Skicka din intresseanmälan så tar vi direkt personlig kontakt med dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisörsalong i Ludvika söker kreativ och glad frisör!

Ansök    Aug 24    Shivo AB    Frisör
Vi söker dig som är kreativ, energisk och positiv. Du kommer att arbeta i en salong där kunden är i fokus! Dina arbetsuppgifter kommer vara att: - ta emot kunder och ge dem den service de önskar - klippa hår - färga, slinga, fixa håruppsättningar - ta emot bokningar och svara i telefon samt alla normalt förekommande arbetsuppgifter inom en frisörsalong. Som person är du trevlig, kreativ, kan ta emot kritik och håller rent omkring dig. Du är också ett... Visa mer
Vi söker dig som är kreativ, energisk och positiv.


Du kommer att arbeta i en salong där kunden är i fokus!
Dina arbetsuppgifter kommer vara att:


- ta emot kunder och ge dem den service de önskar
- klippa hår
- färga, slinga, fixa håruppsättningar
- ta emot bokningar och svara i telefon samt alla normalt förekommande arbetsuppgifter inom en frisörsalong.


Som person är du trevlig, kreativ, kan ta emot kritik och håller rent omkring dig.
Du är också ett stöd till dina kollegor och kan leda dem framåt. Du ska tycka om att
utvecklas och ha en vilja att arbeta mot utsatta mål.


Vi är i dag ett team på fyra frisörer och behöver nu öka personalstyrkan. Möjlighet
till tillsvidareanställning för rätt person.


Utbildning/ erfarenhet: Gesällbrev eller lärling
Vi innehar Mästerbrevet / Frisörlicens och medlem på Frisörföretagarna ,
Lönen enligt Kollektivavtal.


Mer information om salongen finns på Facebook/Instagram : SAXESS BY SHIVAN. Visa mindre

Frisör med gesällbrev

Ansök    Nov 21    Zynk Ludvika AB    Frisör
Vi söker en frisör med gesällbrev till vårt kreativa team på zynk. Vi har 2 st salonger, en i Smedjebacken och en i Ludvika. Känner du att du vill vara med i ett team som ständigt utvecklar sig och ligger i framkant inom frisöryrket så maila ditt cv till oss. Visa mer
Vi söker en frisör med gesällbrev till vårt kreativa team på zynk.
Vi har 2 st salonger, en i Smedjebacken och en i Ludvika.
Känner du att du vill vara med i ett team som ständigt utvecklar sig och ligger i framkant inom frisöryrket så maila ditt cv till oss. Visa mindre

Frisör med gesällbrev

Ansök    Okt 15    Zynk Ludvika AB    Frisör
Vi söker en frisör med gesällbrev till vårt kreativa team på zynk. Vi har 2 st salonger, en i Smedjebacken och en i Ludvika. Känner du att du vill vara med i ett team som ständigt utvecklar sig och ligger i framkant inom frisöryrket så maila ditt cv till oss. Visa mer
Vi söker en frisör med gesällbrev till vårt kreativa team på zynk.
Vi har 2 st salonger, en i Smedjebacken och en i Ludvika.
Känner du att du vill vara med i ett team som ständigt utvecklar sig och ligger i framkant inom frisöryrket så maila ditt cv till oss. Visa mindre

Vi på Salong Hair Fashion i Ludvika söker en utbildad och erfaren frisör!

Ansök    Maj 21    Sayaz Etableringstjänst AB    Frisör
Du som söker ska behärska allt inom yrket såsom dam- och herrklippning, färgning, slingor, permanent och uppsättningar. Du: - är behörig frisör - har en positiv inställning och bidrar till en trevlig atmosfär såväl i teamet som till kunder - är ansvarstagande och flexibel - kan bygga och utveckla starka kundrelationer - är noggrann och tycker om tt ha ordning omkring dig Visa mer
Du som söker ska behärska allt inom yrket såsom dam- och herrklippning, färgning, slingor, permanent och uppsättningar.

Du:
- är behörig frisör
- har en positiv inställning och bidrar till en trevlig atmosfär såväl i teamet som till kunder
- är ansvarstagande och flexibel
- kan bygga och utveckla starka kundrelationer
- är noggrann och tycker om tt ha ordning omkring dig Visa mindre

Frisörsalong i Ludvika söker kreativ och glad frisör!

Ansök    Okt 14    Saxess By Shivan    Frisör
Vi söker dig som är kreativ, energisk och positiv. Du kommer att arbeta i en salong där kunden är i fokus! Dina arbetsuppgifter kommer vara att: - ta emot kunder och ge dem den service de önskar - klippa hår - färga, slinga, fixa håruppsättningar - ta emot bokningar och svara i telefon samt alla normalt förekommande arbetsuppgifter inom en frisörsalong. Som person är du trevlig, kreativ, kan ta emot kritik och håller rent omkring dig. Du är också... Visa mer
Vi söker dig som är kreativ, energisk och positiv.


Du kommer att arbeta i en salong där kunden är i fokus!
Dina arbetsuppgifter kommer vara att:


- ta emot kunder och ge dem den service de önskar
- klippa hår
- färga, slinga, fixa håruppsättningar
- ta emot bokningar och svara i telefon samt alla normalt förekommande arbetsuppgifter inom en frisörsalong.


Som person är du trevlig, kreativ, kan ta emot kritik och håller rent omkring dig.
Du är också ett stöd till dina kollegor och kan leda dem framåt. Du ska tycka om att
utvecklas och ha en vilja att arbeta mot utsatta mål.


Vi är i dag ett team på fyra frisörer och behöver nu öka personalstyrkan. Möjlighet
till tillsvidareanställning för rätt person.


Utbildning/ erfarenhet: Gesällbrev eller lärling
Vi innehar Mästerbrevet / Frisörlicens och medlem på Frisörföretagarna ,
Lönen enligt Kollektivavtal.


Mer information om salongen finns på Facebook/Instagram : SAXESS BY SHIVAN. Visa mindre

Frisörsalong i Ludvika söker kreativ och glad frisör!

Ansök    Dec 16    SAXESS BY SHIVAN    Frisör
Vi söker dig som är kreativ, energisk och positiv. Du kommer att arbeta i en salong där kunden är i fokus! Dina arbetsuppgifter kommer vara att: - ta emot kunder och ge dem den service de önskar - klippa hår - färga, slinga, fixa håruppsättningar - ta emot bokningar och svara i telefon samt alla normalt förekommande arbetsuppgifter inom en frisörsalong. Som person är du trevlig, kreativ, kan ta emot kritik och håller rent omkring dig. Du är också ett... Visa mer
Vi söker dig som är kreativ, energisk och positiv.


Du kommer att arbeta i en salong där kunden är i fokus!
Dina arbetsuppgifter kommer vara att:


- ta emot kunder och ge dem den service de önskar
- klippa hår
- färga, slinga, fixa håruppsättningar
- ta emot bokningar och svara i telefon samt alla normalt förekommande arbetsuppgifter inom en frisörsalong.


Som person är du trevlig, kreativ, kan ta emot kritik och håller rent omkring dig.
Du är också ett stöd till dina kollegor och kan leda dem framåt. Du ska tycka om att
utvecklas och ha en vilja att arbeta mot utsatta mål.


Vi är i dag ett team på fyra frisörer och behöver nu öka personalstyrkan. Möjlighet
till tillsvidareanställning för rätt person.


Utbildning/ erfarenhet: Gesällbrev eller lärling
Vi innehar Mästerbrevet / Frisörlicens och medlem på Frisörföretagarna ,
Lönen enligt Kollektivavtal.


Mer information om salongen finns på Facebook/Instagram : SAXESS BY SHIVAN. Visa mindre