Lediga jobb som Kvalitetssamordnare i Ludvika

Se lediga jobb som Kvalitetssamordnare i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Kontrollspecialist till globalt företag!

Ansök    Okt 16    Poolia Örebro AB    Kvalitetssamordnare
Vi söker nu dig med goda kunskaper i norska som vill utvecklas i en global miljö i rollen som Kontrollspecialist. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av februari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Kontrollspecialist på företaget kommer du att föra ett tätt samarbete med andra medlemm... Visa mer
Vi söker nu dig med goda kunskaper i norska som vill utvecklas i en global miljö i rollen som Kontrollspecialist. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av februari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Kontrollspecialist på företaget kommer du att föra ett tätt samarbete med andra medlemmar i projektgruppen där din främsta arbetsuppgift berör kontrollering av kostnader inom projektet. Du kommer även att vara en viktig aktör när det kommer till att verifiera underleverantörer med hänsyn till faktiska kostnader.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

- Beräkna faktiska kostnader
- Verifiera underleverantörer med hänsyn till kostnad
- Registrera instruktioner, ritningar och modifieringar
- Identifiera avvikelser
- Spåra förändringar i design / byggarbete och justera budgetprognoser i enlighet med dessa
- Gå igenom norska underleverantörsfakturor
- Beräkningar av slutpriser
- Kvantitetsundersökningar


Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Projektplanerings- och Kontrollspecialist har du minst 5 års erfarenhet inom konstruktion och / eller elektromagnetisk kvantitetsmätning. Du har en Ingenjörsexamen eller en Projektledarutbildning inom Construction Management. Utöver detta är goda kunskaper inom det norska språket ett krav för tjänsten då vissa underleverantörers fakturor är på norska.

Som person är du en duktig problemlösare och delar gärna med dig av förslag på förbättringsområden. Du har ett självständigt och oberoende arbetssätt där du har förmågan att ta ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Du tycker även om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av din breda erfarenhet till både juniora och seniora kollegor.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Kvalitets- och driftsspecialist till globalt företag

Ansök    Okt 9    Poolia Örebro AB    Kvalitetssamordnare
Är du duktig på att leda och samordna kvalitetsarbete? Då kan det vara dig vi söker. Just nu söker vi en Kvalitets- och driftspecialist till vår välkända kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019. Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Om tjänsten I... Visa mer
Är du duktig på att leda och samordna kvalitetsarbete? Då kan det vara dig vi söker. Just nu söker vi en Kvalitets- och driftspecialist till vår välkända kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019. Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten

I rollen som Kvalitets- och driftspecialist kommer du att arbeta för att förbättra säkerheten, driftseffektiviteten, kvalitén och produktiviteten i värdekedjan. Du kommer att analysera det nuvarande ledningssystemet globalt i förhållande till gällande standarder på området. Utöver detta kommer tjänsten innebära att identifiera luckor, åtgärder, resurser och tidsplan med intressenter för att leda ett projekt. Denna roll kommer att innebära resor internationellt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

• Driva processförbättringar med processägare
• Säkerställa implementering av globala processer
• Stöd vid leverantörsutvärdering
• Koordinera ledarskap och coachning
• Sätta upp revisionsplan baserad på risker och strategisk inriktning
• Arbeta för att förbättra kundnöjdhet och lönsamhet


Vem är du?

För att lyckas i rollen som Kvalitets- och driftspecialist har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och roll, framförallt med fokus på kvalitetsarbete och processhantering. Du har kännedom om rådande standarder på området. Vidare behärskar du det engelska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du har förmågan att tänka strategiskt och har en god kommunikativ förmåga. Utöver detta tror vi att du är duktig på att leda och samordna arbetet, både för dig själv och andra.


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Kvalitetsansvarig

Om oss: Att hitta rätt medarbetare till rätt tjänst är en utmaning för många industriföretag. Dala Industrisupport är ett ungt företag med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Vi är det lokala valet där närhet och personlig service till företag och medarbetare är av största vikt. Din roll: Du kommer vara ansvarig att driva kvalitetsarbete med bland annat incidentrapportering och uppföljning av ärende såväl internt som mot kund g... Visa mer
Om oss:
Att hitta rätt medarbetare till rätt tjänst är en utmaning för många industriföretag. Dala Industrisupport är ett ungt företag med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Vi är det lokala valet där närhet och personlig service till företag och medarbetare är av största vikt.
Din roll:
Du kommer vara ansvarig att driva kvalitetsarbete med bland annat incidentrapportering och uppföljning av ärende såväl internt som mot kund genom att:
Utreda ärenden som inkommer via reklamationsmail.
Utreda ärende som inkommer via kvalitetsledningssystemet kopplat till logistik.
Vara kontaktpersoner och representera i ärende mot kunder och deras kvalitetsbrister.
Vara kontaktperson gällande försäkringsärende.Du skall delta i utvecklingsgruppen för avdelningen logistik och agera stöd till logistikchefer.
Kvalifikationer:
Tidigare arbete inom incidentrapportering.
Tidigare arbete kopplat till försäkringsärende.
Tidigare kundkontakt.
Meriterande att ha arbetat inom logistik.Vi erbjuder:
Arbetet som konsult på Dala Industrisupport AB ger dig goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Ansökan:
Vi kommer att intervjua löpande och platserna kommer att tillsättas när vi hittat rätt kandidater.
Sista ansökningsdag är 3 Juli.
Kontaktperson:
Emil Thelin
0709670743
Anställningsform:
Visstid 6 månader Visa mindre