Lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Ludvika

Se lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Solviksskolan söker lärare inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solviksskolan ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga!
Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.


De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd.
Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen.
Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Solviksskolan är en nybyggd skola med ändamålsenliga lokaler för undervisning där varje klassrum är utrustad med ny teknik. 
Clevertouch utgör ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet.
Utomhus finns en skolgård som uppmuntrar till rastaktiviteter. Skolan är interkulturell skola med ca 295 elever.
Verksamheten präglas av en vilja till utveckling och ett starkt kollegialt lärande, där utvecklandet av en god läsinlärning, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och kooperativt lärande, har stått i centrum av det systematiska kvalitetsarbetet under flera år.

Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i Fritidshemmet för att ge elever en meningsfull fritid.
• Stödja elever som har behov av extra vuxenstöd under skoldagen.
• Delta aktivt i att utveckla trygga och framgångsrika lärmiljöer för våra elever.
• Samarbeta med kollegor.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer


• Du har adekvat utbildning och legitimation.
• De har erfarenhet av arbete i fritidshem.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för elever.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa såväl goda relationer som att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevers behov och tycker det är roligt att arbeta med elever.
• Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
• Du har erfarenhet av arbete i interkulturella miljöer.
• Du kommer att arbeta i ett närteam där individuell skicklighet och förmåga att samarbeta är lika viktigt.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun.
Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg.
Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv.
Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. 
Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid.

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Kristina Ulveström, rektor
[email protected]
Telefon: 0240- 862 38

Åsa Arnoldsson, biträdande rektor
[email protected]  
Telefon: 0240- 864 03

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00

Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

 Ansökan
Välkommen med din ansökan senast söndagen den 21 maj 2023.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. 
Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fritidshemmet söker dig som vill arbeta med lärande

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsplatsen  Vi på... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Arbetsplatsen 

Vi på Vasaskolans rektorsområde gillar att säga att vi arbetar för eleven i centrum. Vi finns där för att vår skola skall vara den bästa skolan för varje elev som går här. En avgörande faktor för det är att vi arbetar tillsammans kring planering, uppföljning, bedöming och organisation. Hos oss går eleverna från förskoleklass till åk 6 och i varje årskurs finns lärare, lärare i fritidshem samt lärarassistenter efter behov. Dessa professioner utgör tillsammans Lilla laget för årskursen och där sker den mesta av driften.

I år har vi utvecklat våra kunskaper gällande bedöming, lärt oss en hel del nytt om flerspråkighet och haft ett extra fokus på värdegrundsarbetet, bland annat har vi använt materialet "Bråka smartare" med våra elever. På området har vi två förstelärare som tillsammans med lärarlaget arbetat extra kring att utveckla undervisningen i stort och smått. Som Lärare i fritidshem hos oss stöttar du i skolan under dagtid, det kan handla om ämnesansvar, arbete med särskilt stöd eller genomföra olika färdighetsträningar med elever, ex lästräna. Samtliga lärare i fritidshem träffas tillsammans en gång per vecka där det systematiska kvalitetsarbete i fritidshemmet följs upp och planeras. Du har också planering för aktiviteter på fritidshemmet i den utsträckning du genomför aktiviteter.

Just nu söker vi tre lärare i fritidshem för att utöka vår arbetsgrupp. På Vasaskolan säger personalen att det skall vara roligt att lära, och det är också därför vi skrattar så mycket! Trivsel, samarbete och glädje är lika viktigt för våra elever som för oss. Du kommer till en arbetsplats med god sammanhållning där det alltid finns en kollega nära till hands för stöd och hjälp om det behövs. 

Arbetsuppgifter 

På Vasaskolan börjar vi dagen med frukost på fritidshemmet eller ute på gården tillsammans med våra härliga barn. Du arbetar tillsammans med ditt Lilla lag under hela skoldagen och spenderar eftermiddagen på fritidshemmet. Där ansvarar du för en aktivitet eller deltar i andras aktiviteter tillsammans med barnen. Beroende på ansvarsområde har du både enskild planering och gemensam planering varje vecka, där du förväntas ta eget initiativ och dokumentera och utvärdera din undervisning enligt skolans styrdokument. Lärarna i fritidshemmet har en gemensam konferenstid där lärarlaget hjälper till med barnen på fritidshemmet under tiden så att konferens aldrig behöver utgå. På konferensen följer ni upp det systematiska kvalitetsarbete på fritids och samplanerar kommande veckas aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Du behöver vara flexibel, då varje dag är unik i skolans värld. Du behöver vara påhittig, nyfiken och tycka om att utmanas för i din roll kommer du nämligen att få träffa alla våra barn i olika konstellationer. 
Du behöver vara öppen för att samarbeta nära andra vuxna och i och med det kunna ge och ta konstruktiv kritik. För att arbeta på Vasaskolan så arbetar du efter visionen att vi skall vara den bästa skolan för varje elev som går här. 

Vi ser erfarenhet som meriterande, men erbjuder även mentorsstöd till dig som är nyexaminerad.  

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner och goda möjligheter till kompetensutveckling. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsform

Anställningsform: Lärare i fritidshem, semestertjänst

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 11 augusti 2023, eller enligt överenskommelse

Antal platser: 3

Övrig information

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.

Upplysningar

Chef:
Kine Finstad, rektor 0240- 565861
Susanna Bjärud, Bitr. rektor 0240- 86071

Arbetstagarorganisation:
Sveriges Lärare nås via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 16 juni. Vi tar endast emot ansöningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lorensberga F-6 söker lärare med inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsplatsen  Välko... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Arbetsplatsen 

Välkommen till oss på Lorensbergaskolan! Med engagerad och kompetent personal erbjuder Lorensberga fritidshem en trygg och trivsam miljö för barnen. Med glädje, flexibilitet, nyfikenhet, kunskap och gemenskap som viktiga ledord hoppas vi att du vill bli en del av "laget".

Som anställd på fritidshemmet får du, utöver ordinarie arbetsuppgifter möjlighet att med din kreativitet skapa och utföra roliga lärandeaktiviteter, självfallet kopplat till den nationella läroplanen LGR22.

Arbetsuppgifter 

Du kommer arbeta i ett fritidshem och samverkar med arbetslag F-6. Tillsammans med skolans övriga pedagoger strävar vi efter att utveckla våra verksamheter till den allra bästa för våra elever.

Du bidrar på organisationsnivå för att tillsammans med övriga skapa en trygg och kreativ lärmiljö. Du kommer eventuellt ingå i rastaktivitetsgruppen som ämnar bedriva rastverksamhet på vår skolgård.

Användande av skolans digitala system, exempelvis dokumentation, frånvarorapportering och kommunikation.

Integreringen mellan skola och fritids är viktig och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.

Kvalifikationer

Behörig lärare med inriktning fritidshem.
Trygg att hålla lektioner vid behov.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom skola/fritidshem.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner och goda möjligheter till kompetensutveckling. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2023-08-14 eller efter överenskommelse

Antal platser: 2

 

Övrig information

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.
 

Upplysningar

Chef: rektor Anton Andersson 0240-864 84

 

Arbetstagarorganisation:

Kommunal nås via växeln 0240-86 000

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2023-06-14. Vi tar endast emot ansöningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg 75-100%

Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg nästa termin? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i försk... Visa mer
Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg nästa termin?
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag.


Kort om Olympicaskolan
Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.


Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som anställd i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som anställd på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Tid som inte är i fritidshemmet är som resurs under elevernas undervisningstid och aktivitetsansvarig på raster.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för fritidshemmet och du har förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning.
Vi tar in sökande löpande under ansökningstiden för intervju. Anställningen kan påbörjas i augusti.
Välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev via e-post till [email protected].


ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Lärare inriktning fritidshem till Nyhammars skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsplatsen  I nat... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Arbetsplatsen 

I natursköna Nyhammar ligger vår härliga F-6-skola med fantastiskt läge och utemiljö. Läsåret 22/23 har vi drygt 140 elever i skolan och runt 85 elever i fritidshemmet. I våra verksamheter arbetar engagerad och kompetent personal med hög behörighet. Arbetet i våra verksamheter präglas av arbetsglädje, flexibilitet och ansvarstagande. 

 Arbetsuppgifter 


- Planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisning, och annan verksamhet, i fritidshem i enlighet med gällande styrdokument och rutiner - individuellt och i arbetslag. Del av tjänstgöring sker i skolverksamheten utifrån aktuella behov.

- Du deltar aktivt i verksamheternas vardagspraktik och utvecklingsarbete.

 Kvalifikationer


- Legitimerad lärare med inriktning fritidshem.

- Du är förtrogen med fritidshemmets och skolans styrdokument.

- Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor.

- Du har förmåga att förebygga och lösa konflikter.

- Du är kreativ, noggrann, nyfiken, flexibel och lyhörd. Du tycker verkligen om att arbeta med alla elever.

- Du ser och bemöter varje person utifrån individens unika förutsättningar, och har ett salutogent förhållningssätt.

- Du sätter elevernas och verksamhetens behov i centrum samtidigt som du tar hand om din egen och dina kollegors arbetssituation.

- Du har digital kompetens och ser digitalt arbete som en naturlig del av ditt arbete.

 

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

 

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Semestertjänst.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 230807
Antal platser: 1
Övrig information

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.

Upplysningar

Chef:
Rektor Sofia Gustafsson, 0240-565803 

Arbetstagarorganisation:
Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet via kommunens växel 0240 – 86 000
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 230326. Urval sker kontinuerligt - vänta inte med din ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare till fritidshem sökes till Blötbergets skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Pl... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter på fritidshemmet och på skolan.
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i fritidshemmets arbetslag.

Kvalifikationer
• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, semestertjänst, heltid med start enligt överenskommelse

Det här får du av oss!
Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till ett stort utbud av friskvårdsförmåner. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Kontaktperson
Tf rektor Örjan Johansson tel 0240-56 58 42Facklig kontaktperson
Sveriges Lärare, nås genom växeln på tel 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 18 april 2023.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Lärare i fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsplatsen  Junib... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Arbetsplatsen 

Junibackens skola är en F-6 skola med ca 160 elever. Skolan är vackert belägen mitt i bostadsområdet. I skolans närområde finns närhet till naturen.

 

 

Arbetsuppgifter 

Som lärare i fritidshemmet arbetar du i ett team tillsammans med lärare, resurspersoner och övrig personal för elever åk F-6. Uppdraget är att utifrån eleverns behov, gruppers förutsättningar och styrdokument - planera, organisera och genomföra tillhörande arbetsuppgifter i fritidshem och skola. I arbetet ingår samarbete med både elevhälsa och vårdnadshavare. Som lärare i fritidshemmet i teamet bidrar du med fritidshemmets pedagogik och ett inkluderande perspektiv.

Du är delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och i den pedagogiska utvecklingen.
Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga
på skolan.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshemmet samt innehar legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Särskilt meriterande är om du har utbildning inom specialpedagogik eller erfarenhet av, att möta elever med diagnos inom autismspektrat/npf.

Som person vill vi att:
Du har goda ledaregenskaper
Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.
Du möter alla elever/barn utifrån deras individuella förutsättningar.
Du ser tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande som en självklarhet i arbetet. Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande

Då tjänsten innebär arbete både i skola och fritidshem ska du kunna ha arbetstid enligt schema från kl. 06.00 till 18.30 utifrån elevernas vistelsetid på fritidshemmet. 

 

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner och goda möjligheter till kompetensutveckling. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

 

 

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2023-08-14

Antal platser: 1

 

Övrig information

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.
 

Upplysningar

Rektor Åsa Strömberg 0240-86196

Biträdande rektor Jenny Borgström 0240-866 13

 

Arbetstagarorganisation:

Sveriges Lärare nås via växeln 0240-86 000

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2023.03-24. Vi tar endast emot ansöningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Solviksskolan söker Lärare inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solviksskolan är e... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.
De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Solviksskolan är en nybyggd skola med ändamålsenliga lokaler för undervisning där varje klassrum är utrustad med ny teknik.  Clevertouch utgör ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet. Utomhus finns en skolgård som uppmuntrar till rastaktiviteter. Skolan är interkulturell skola med ca 295 elever.
Verksamheten präglas av en vilja till utveckling och ett starkt kollegialt lärande, där utvecklandet av en god läsinlärning, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och kooperativt lärande, har stått i centrum av det systematiska kvalitetsarbetet under flera år.

Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i Fritidshemmet för att ge elever en meningsfull fritid.
• Stödja elever som har behov av extra vuxenstöd under skoldagen.
• Delta aktivt i att utveckla trygga och framgångsrika lärmiljöer för våra elever.
• Samarbeta med kollegor.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer


• Du har adekvat utbildning och legitimation.
• De har erfarenhet av arbete i fritidshem.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för elever.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa såväl goda relationer som att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevers behov och tycker det är roligt att arbeta med elever.
• Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
• Du har erfarenhet av arbete i interkulturella miljöer.
• Du kommer att arbeta i ett närteam där individuell skicklighet och förmåga att samarbeta är lika viktigt.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Kristina Ulveström, rektor
[email protected]
Telefon: 0240- 862 38

Åsa Arnoldsson, biträdande rektor
[email protected]  
Telefon: 0240- 864 03

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00

Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

 Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 230227.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. 
Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Vasaskolan!

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsplatsen  Vi på ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Arbetsplatsen 
Vi på Vasaskolans rektorsområde gillar att säga att vi arbetar för eleven i centrum. Vi finns där för att vår skola skall vara den bästa skolan för varje elev som går här. En avgörande faktor för det är att vi arbetar tillsammans kring planering, uppföljning, bedöming och organisation. Hos oss går eleverna från förskoleklass till åk 6 och i varje årskurs finns lärare, lärare i fritidshem samt lärarassistenter efter behov. Dessa professioner utgör tillsammans Lilla laget för årskursen och där sker den mesta av driften.

I år har vi utvecklat våra kunskaper gällande bedöming, lärt oss en hel del nytt om flerspråkighet och haft ett extra fokus på Värdegrundsarbetet, bland annat har vi använt materialet "Bråka smartare med våra elever". På området har vi två förstelärare som tillsammans med lärarlaget arbetat extra kring att utveckla undervisningen i stort och smått. Som Lärare i fritidshem hos oss stöttar du i skolan under dagtid, det kan handla om ämnesansvar, arbete med särskilt stöd eller genomföra olika färdighetsträningar med elever, ex lästräna. Samtliga lärare i fritidshem träffas tillsammans en gång per vecka där det systematiska kvalitetsarbete i fritidshemmet följs upp och planeras. Du har också planering för aktiviteter på fritidshemmet i den utsträckning du genomför aktiviteter.

Just nu söker vi två lärare i fritidshem för att utöka våran arbetsgrupp. På Vasaskolan säger personalen att det skall vara roligt att lära, och det är också därför vi skrattar så mycket! Trivsel, samarbete och glädje är lika viktigt för våra elever som för oss. Du kommer till en arbetsplats med god sammanhållning där det alltid finns en kollega nära till hands för stöd och hjälp om det behövs. 

Arbetsuppgifter 
På Vasaskolan börjar vi dagen med frukost på fritidshemmet eller ute på gården tillsammans med våra härliga barn. Du arbetar tillsammans med ditt Lilla lag under hela skoldagen och spenderar eftermiddagen på frtidshemmet. Där ansvarar du för en aktivitet eller deltar i andras aktiviteter tillsammans med barnen. Beroende på ansvarsområde har du både enskild planering och gemensam planering varje vecka, där du förväntas ta eget initiativ och dokumentera och utvärdera din undervisning enligt skolans styrdokument. Lärarna i fritidshemmet har en gemensam konferenstid där lärarlaget hjälper till med barnen på fritidshemmet under tiden så att konferens aldrig behöver utgå. På konferensen följer ni upp det systematiska kvalitetsarbete på fritids och samplanerar kommande veckas aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Du behöver vara flexibel, då varje dag är unik i skolans värld. Du behöver vara påhittig, nyfiken och tycka om att utmanas, i din roll kommer du nämligen att få träffa alla våra barn i olika konstellationer. 
Du behöver vara öppen för att samarbeta nära andra vuxna och i och med det kunna ge och ta konstruktiv kritik. För att arbeta på Vasaskolan så arbetar du efter visionen att vi skall vara den bästa skolan för varje elev som går här. 

Vi ser erfarenhet som meriterande, men erbjuder även mentorsstöd till dig som är nyexaminerad.  

Det här får du av oss!
Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsform
Anställningsform: Lärare i fritidshem, semestertjänst
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 20230306, eller enligt överenskommelse
Antal platser: 2
Övrig information
I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.

Upplysningar
Chef:
Kine Finstad, rektor 0240- 565861
Susanna Bjärud, Bitr. rektor 0240- 86071
Arbetstagarorganisation
Samtliga arbetstagarorganisationer kan nås via kommunens växel, 0240-86000
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den  3 mars 2023. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lorensberga F-6 söker lärare med inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsplatsen Välk... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsplatsen
Välkommen till oss på Lorensbergaskolan! Med engagerad och kompetent personal erbjuder Lorensbergas fritidshem en trygg och trivsam miljö för barnen. Med glädje, flexibilitet, nyfikenhet, kunskap och gemenskap som viktiga ledord hoppas vi att du vill bli en del av ”laget”.

Som anställd på fritidshemmet får du, utöver ordinarie arbetsuppgifter, möjlighet att med din kreativitet skapa och utföra roliga lärandeaktiviteter, självfallet kopplat till den nationella läroplanen LGR22.

På Lorensberga F-6 förekommer fritidshemsarbete i två lokaler. Som lärare inom fritidshemmet ingår du i ett närteam under skoltid och stöttar skolverksamheten, men med tid avsatt för fritidshemsplanering. 

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i ett fritidshem och samverkar med arbetslag F-6. Tillsammans med skolans övriga pedagoger strävar vi efter att utveckla våra verksamheter till den allra bästa för våra elever. 

Du bidrar på organisationsnivå för att tillsammans med övriga skapa en trygg och kreativ lärmiljö.
Du kommer eventuellt ingå i rastaktivitetsgruppen som ämnar bedriva rastverksamhet på vår skolgård.

Användande av skolans digitala system, exempelvis dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.

Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.

Kvalifikationer
Behörig lärare med inriktning fritidshem.
Trygg att hålla lektioner vid behov.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom skola/fritidshem.

Anställningsvillkor    
Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse. Heltid.

Kontaktperson
Anton Andersson, rektor, tel. 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, senast 2023-01-05. Intervjuer kommer att ske löpande.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg 100%

Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg nästa termin? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i försk... Visa mer
Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg nästa termin?
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag.


Kort om Olympicaskolan
Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.


Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som anställd i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som anställd på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Tid som eventuellt inte är i fritidshemmet kan vara som resurs under elevernas undervisningstid och aktivitetsansvarig på raster.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för fritidshemmet och du har förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning.
Vi tar in sökande löpande under ansökningstiden för intervju. Anställningen kan påbörjas i januari.
Välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev via e-post till Rikard Floridan.


ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Lärare inriktning fritidshem till Nyhammars skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsplatsen  I ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsplatsen 

I natursköna Nyhammar ligger vår härliga F-6-skola med fantastiskt läge och utemiljö. Läsåret 22/23 har vi drygt 140 elever i skolan och runt 85 elever i fritidshemmet. I våra verksamheter arbetar engagerad och kompetent personal med hög behörighet. Arbetet i våra verksamheter präglas av arbetsglädje, flexibilitet och ansvarstagande. 

 Arbetsuppgifter 


- Planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisning, och annan verksamhet, i fritidshem i enlighet med gällande styrdokument och rutiner - individuellt och i arbetslag. Del av tjänstgöring sker i skolverksamheten utifrån aktuella behov.

- Du deltar aktivt i verksamheternas vardagspraktik och utvecklingsarbete.

 Kvalifikationer


- Legitimerad lärare med inriktning fritidshem.

- Du är förtrogen med fritidshemmets och skolans styrdokument.

- Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor.

- Du har förmåga att förebygga och lösa konflikter.

- Du är kreativ, noggrann, nyfiken, flexibel och lyhörd. Du tycker verkligen om att arbeta med alla elever.

- Du ser och bemöter varje person utifrån individens unika förutsättningar, och har ett salutogent förhållningssätt.

- Du sätter elevernas och verksamhetens behov i centrum samtidigt som du tar hand om din egen och dina kollegors arbetssituation.

- Du har digital kompetens och ser digitalt arbete som en naturlig del av ditt arbete.

 

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

 

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 230102
Antal platser: 1
Övrig information

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.

Upplysningar

Chef:
Rektor Sofia Gustafsson, 0240-565803 

Arbetstagarorganisation:
Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet via kommunens växel 0240 – 86 000
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 221214. Urval sker kontinuerligt - vänta inte med din ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker två lärare till Vasaskolans fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.  Vi på Vasaskolans... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


 Vi på Vasaskolans rektorsområde gillar att säga att vi arbetar för eleven i centrum. Vi finns där för att vår skola skall vara den bästa skolan för varje elev som går här. En avgörande faktor för det är att vi arbetar tillsammans kring planering, uppföljning, bedöming och organisation. Hos oss går eleverna från förskoleklass till åk 6 och i varje årskurs finns lärare, lärare i fritidshem samt lärarassistenter efter behov. Dessa professioner utgör tillsammans Lilla laget för årskursen och där sker den mesta av driften.


I år har vi utvecklat våra kunskaper gällande bedöming, lärt oss en hel del nytt om flerspråkighet och haft ett extra fokus på Värdegrundsarbetet, bland annat har vi använt materialet "Bråka smartare med våra elever". På området har vi två förstelärare som tillsammans med lärarlaget arbetat extra kring matematikundervisningen. Som Lärare i fritidshem hos oss stöttar du i skolan under dagtid, det kan handla om ämnesansvar, arbete med särskilt stöd eller genomföra olika färdighetsträningar med elever, ex lästräna. Samtliga lärare i fritidshem träffas tillsammans en gång per vecka där det systematiska kvalitetsarbete i fritidshemmet följs upp och planeras. Du har också planering för aktiviteter på fritidshemmet i den utsträckning du genomför aktiviteter.

Just nu söker vi två lärare i fritidshem.. 

Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning som lärare i fritidshem i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Du arbetar enligt det kommungemensamma systematiska kvalitetsarbete för fritidshemmet och ansvarar för att planera och genomföra aktiviteter utifrån tilldelat område. 

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i fritidshem gärna med ämnesbehörighet i något praktiskt ämne.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn och deras utveckling.
Du har ett intresse för att arbeta inom fritidshemmet olika ämnesområden och är välinsatt i de styrdokument som råder. Utökad kunskap om flerspråkighet är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid.
Tillträdesdatum 2 januari, eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Rektor, Kine Finstad 0240-565861
Bitr. rektor, Susanna Bjärud 0240-86071

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Anställning genomförs under förutsättningar att erfordeliga beslut fattas. Visa mindre

Lärare till fritidshem Sörviks skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsplatsen  I ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsplatsen 

I natursköna Sörvik ligger vår fina F-6-skola med fantastiskt läge och utemiljö. Läsåret 22/23 har vi drygt 150 elever i skolan och runt 75 elever i fritidshemmet. I våra verksamheter arbetar engagerad och kompetent personal med hög behörighet. Arbetet i våra verksamheter präglas av arbetsglädje, flexibilitet och ansvarstagande. Ludvika kommuns systematiska kvalitetsarbete Kunskapsresan visar att vi har god måluppfyllelse, och vi får höga resultat i enkätsvar från både elever, vårdnadshavare och personal.

Vi har låg personalomsättning vilket ger oss kontinuitet och trygghet i det vardagliga arbetet. Vi arbetar hårt för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss, och genom att systematiskt arbeta för bättre och bättre undervisning utvecklas alla på Sörviks skola!

 Arbetsuppgifter 


- Planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisning, och annan verksamhet, i fritidshem i enlighet med gällande styrdokument och rutiner - individuellt och i arbetslag. Del av tjänstgöring sker i skolverksamheten utifrån aktuella behov.

- Du deltar aktivt i verksamheternas vardagspraktik och utvecklingsarbete.

 Kvalifikationer


- Legitimerad lärare med inriktning fritidshem.

- Du är förtrogen med fritidshemmets och skolans styrdokument.

- Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor.

- Du har förmåga att förebygga och lösa konflikter.

- Du är kreativ, noggrann, nyfiken, flexibel och lyhörd. Du tycker verkligen om att arbeta med alla elever.

- Du ser och bemöter varje person utifrån individens unika förutsättningar, och har ett salutogent förhållningssätt.

- Du sätter elevernas och verksamhetens behov i centrum samtidigt som du tar hand om din egen och dina kollegors arbetssituation.

- Du har digital kompetens och ser digitalt arbete som en naturlig del av ditt arbete.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 230102
Antal platser: 1
Övrig information

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.

Upplysningar

Chef:
Rektor Tomas Jonasson, 0240-862 31

Arbetstagarorganisation:
Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet via kommunens växel 0240 – 86 000
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 221208. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg 50-75%

Olympica växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg till nästa läsår? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Tjänsten avser 50-75%. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade... Visa mer
Olympica växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg till nästa läsår?
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Tjänsten avser 50-75%.


Kort om Olympicaskolan
Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.


Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som anställd i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som anställd på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Tid som eventuellt inte är i fritidshemmet är som resurs under elevernas undervisningstid.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för fritidshemmet och du har förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning.
Vi tar in sökande löpande under ansökningstiden för intervju. Anställningen kan påbörjas i januari.
Välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev via e-post.


ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg 50-75%

Olympica växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg till nästa läsår? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Tjänsten avser 50-75%. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade... Visa mer
Olympica växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg till nästa läsår?
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Tjänsten avser 50-75%.


Kort om Olympicaskolan
Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.


Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som anställd i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som anställd på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Tid som eventuellt inte är i fritidshemmet är som resurs under elevernas undervisningstid.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för fritidshemmet och du har förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning.
Vi tar in sökande löpande under ansökningstiden för intervju. Anställningen kan påbörjas i augusti.
Välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev via e-post.


ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Lärare med inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. På Lorensberga F-6... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


På Lorensberga F-6 är vi särskilt måna om att skapa en positiv och trygg skolmiljö. Genom att kontinuerligt arbeta med normer och värderingar strävar vi tillsammans efter att skapa den bästa skolan för varje elev som går här. Som lärare i fritidshemmet blir du en viktig kugge för laget, i fritidshemmet liksom i skolan. Fritidshemmet är en undervisande miljö som ska stimulera elevernas uveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid. Med glädje och nyfikenhet som verktyg arbetar pedagogerna med de centrala målen för att uppnå en god lärandemiljö.

Arbetsuppgifter


• Du kommer att arbeta i ett fritidshem och samverka med arbetslag F-6. Tillsammans med skolans professionella pedagoger utvecklar vi tillsammans respektive verksamhet till den allra bästa för våra elever.
• Fritidsverksamheten är placerad på Östansbo skola och Modulens fritidshem.
• Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten.
• Under skoltid arbetar du i ett av skolans närteam, exklusive planeringstid för fritidshemmet.
• Du kommer eventuellt ingå i rastaktivitetsgruppen som ämnar bedriva rastverksamhet på vår skolgård.
• Användande av skolans digitala system, exempelvis dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.

Kvalifikationer/behörigheter


• Behörig lärare med inriktning fritidshem.
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik.
• Trygg att hålla lektioner vid behov.
• Stort intresse av idrott ses som en merit.
• Det är meriterande om du tidigare arbetat inom skola/fritidshem.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Anton Andersson, rektor 0240-864 84

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-28. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Lorensberga F-6 söker lärare med inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. På Lorensberga F-6... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


På Lorensberga F-6 är vi särskilt måna om att skapa en positiv och trygg skolmiljö. Genom att kontinuerligt arbeta med normer och värderingar strävar vi tillsammans efter att skapa den bästa skolan för varje elev som går här. Som lärare i fritidshemmet blir du en viktig kugge för laget, i fritidshemmet liksom i skolan. Fritidshemmet är en undervisande miljö som ska stimulera elevernas uveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid. Med glädje och nyfikenhet som verktyg arbetar pedagogerna med de centrala målen för att uppnå en god lärandemiljö.

Arbetsuppgifter


• Du kommer att arbeta i ett fritidshem och samverka med arbetslag F-6. Tillsammans med skolans professionella pedagoger utvecklar vi tillsammans respektive verksamhet till den allra bästa för våra elever.
• Fritidsverksamheten är placerad på Östansbo skola och Modulens fritidshem.
• Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten.
• Under skoltid arbetar du i ett av skolans närteam, exklusive planeringstid för fritidshemmet.
• Du kommer eventuellt ingå i rastaktivitetsgruppen som ämnar bedriva rastverksamhet på vår skolgård.
• Användande av skolans digitala system, exempelvis dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.

Kvalifikationer/behörigheter


• Behörig lärare med inriktning fritidshem.
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik.
• Trygg att hålla lektioner vid behov.
• Det är meriterande om du tidigare arbetat inom skola/fritidshem.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Anton Andersson, rektor 0240-864 84

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-01. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg

Olympica växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg till nästa läsår? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Tjänsten avser ca 50-75%. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öp... Visa mer
Olympica växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg till nästa läsår?


Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Tjänsten avser ca 50-75%.


Kort om Olympicaskolan
Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.


Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som anställd i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som anställd på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Tid som inte är i fritidshemmet är som resurs under elevernas undervisningstid.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Som ansvarig för fritidshemmet har du förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning.
Vi tar in sökande löpande under ansökningstiden för intervju.


ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Lärare till fritidshem på Sörviks skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. I natursköna Sörvi... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


I natursköna Sörvik ligger vår fina F-6-skola med fantastiskt läge och utemiljö. Läsåret 22/23 har vi drygt 140 elever i skolan och runt 75 elever i fritidshemmet. I våra verksamheter arbetar engagerad och kompetent personal med hög behörighet. Arbetet i våra verksamheter präglas av arbetsglädje, flexibilitet och ansvarstagande. Ludvika kommuns systematiska kvalitetsarbete Kunskapsresan visar att vi har kontinuerligt god måluppfyllelse, och vi får höga resultat i enkätsvar från både elever, vårdnadshavare och personal.

Vi har låg personalomsättning vilket ger oss stabilitet och trygghet i det vardagliga arbetet. Vi arbetar hårt för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss, och genom att systematiskt arbeta för bättre och bättre undervisning utvecklas alla på Sörviks skola!

Arbetsuppgifter
- Planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisning, och annan verksamhet, i fritidshem i enlighet med gällande styrdokument och rutiner - individuellt och i arbetslag. Del av tjänstgöring sker i skolverksamheten utifrån aktuella behov.

- Du deltar aktivt i verksamheternas vardagspraktik och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
- Legitimerad lärare med inriktning fritidshem.

- Du är förtrogen med fritidshemmets och skolans styrdokument.

- Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor.

- Du har förmåga att förebygga och lösa konflikter.

- Du är kreativ, noggrann, nyfiken, flexibel och lyhörd. Du tycker verkligen om att arbeta med alla elever.

- Du ser och bemöter varje person utifrån individens unika förutsättningar, och har ett salutogent förhållningssätt.

- Du sätter elevernas och verksamhetens behov i centrum samtidigt som du tar hand om din egen och dina kollegors arbetssituation.

- Du har digital kompetens och ser digitalt arbete som en naturlig del av ditt arbete.

 Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 220801 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Rektor Tomas Jonasson, 0240-862 31

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 220508.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem och avböjer all kontakt med förmedlingstjänster.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med din ansökan. Blir du kallad på intervju behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister. Visa mindre

Solviksskolan söker Lärare inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solviksskolan är ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.
De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen.
Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Solviksskolan är en nybyggd skola med ändamålsenliga lokaler för undervisning där varje klassrum är utrustad med ny teknik. 
Clevertouch utgör ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet.
Utomhus finns en skolgård som uppmuntrar till rastaktiviteter.
Skolan är interkulturell skola med ca 350 elever.
Verksamheten präglas av en vilja till utveckling och ett starkt kollegialt lärande, där utvecklandet av en god läsinlärning, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och kooperativt lärande, har stått i centrum av det systematiska kvalitetsarbetet under flera år.

Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i Fritidshemmet för att ge elever en meningsfull fritid.
• Stödja elever som har behov av extra vuxenstöd under skoldagen.
• Delta aktivt i att utveckla trygga och framgångsrika lärmiljöer för våra elever.
• Samarbeta med kollegor.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer


• Du har adekvat utbildning och legitimation.
• Du har erfarenhet av arbete i fritidshem.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för elever.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa såväl goda relationer som att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevers behov och tycker det är roligt att arbeta med elever.
• Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
• Du har erfarenhet av arbete i interkulturella miljöer.
• Du kommer att arbeta i ett närteam där individuell skicklighet och förmåga att samarbeta är lika viktigt.

 Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid.
Tillträde: 220808 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Kristina Ulveström, rektor
[email protected]
Telefon: 0240- 862 38
Åsa Arnoldsson, biträdande rektor
[email protected]  
Telefon: 0240- 864 03

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 220613.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. 
Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Nu söker vi Lärare till fritidshem på Vasaskolan!

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi på Vasaskolans ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi på Vasaskolans rektorsområde gillar att säga att vi arbetar för eleven i centrum. Vi finns där för att vår skola skall vara den bästa skolan för varje elev som går här. En avgörande faktor för det är att vi arbetar tillsammans kring planering, uppföljning, bedöming och organisation. Hos oss går eleverna från förskoleklass till åk 6 och i varje årskurs finns lärare, lärare i fritidshem samt lärarassistenter efter behov. Dessa professioner utgör tillsammans Lilla laget för årskursen och där sker den mesta av driften.

I år har vi utvecklat våra kunskaper gällande bedöming, lärt oss en hel del nytt om flerspråkighet och haft ett extra fokus på Värdegrundsarbetet, bland annat har vi använt materialet "Bråka smartare med våra elever". På området har vi två förstelärare som tillsammans med lärarlaget arbetat extra kring matematikundervisningen. Som Lärare i fritidshem hos oss stöttar du i skolan under dagtid, det kan handla om ämnesansvar, arbete med särskilt stöd eller genomföra olika färdighetsträningar med elever, ex lästräna. Samtliga lärare i fritidshem träffas tillsammans en gång per vecka där det systematiska kvalitetsarbete i fritidshemmet följs upp och planeras. Du har också planering för aktiviteter på fritidshemmet i den utsträckning du genomför aktiviteter.

Just nu söker vi två lärare i fritidshem med inriktning mot Skapande och estetiska utrycksformer. 

Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning som Lärare i fritidhems i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Du arbetar enligt det kommungemensamma systematiska kvalitetsarbete för fritidshemmet och ansvarar för aktiviteter inom området Skapande och estetiska utrycksformer. 

Kvalifikationer
• Legitimerad lärare i fritidshem med inriktning mot Skapande och estetiska utrycksform, ex Drama, musik.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn och deras utveckling.

Utökad kunskap om flerspråkighet är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. 1 augusti 2022.

Kontaktperson
Rektor, Kine Finstad 0240-565861
Bitr. rektor, Susanna Bjärud 0240-86071

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 1 maj 2022. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Anställning genomförs under förutsättningar att erfordeliga beslut fattas. Visa mindre

Vi söker lärare i fritidshem med intresse av natur och samhälle!

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi på Vasaskolans ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi på Vasaskolans rektorsområde gillar att säga att vi arbetar för eleven i centrum. Vi finns där för att vår skola skall vara den bästa skolan för varje elev som går här. En avgörande faktor för det är att vi arbetar tillsammans kring planering, uppföljning, bedöming och organisation. Hos oss går eleverna från förskoleklass till åk 6 och i varje årskurs finns lärare, lärare i fritidshem samt lärarassistenter efter behov. Dessa professioner utgör tillsammans Lilla laget för årskursen och där sker den mesta av driften.

I år har vi utvecklat våra kunskaper gällande bedöming, lärt oss en hel del nytt om flerspråkighet och haft ett extra fokus på Värdegrundsarbetet, bland annat har vi använt materialet "Bråka smartare med våra elever". På området har vi två förstelärare som tillsammans med lärarlaget arbetat extra kring matematikundervisningen. Som Lärare i fritidshem hos oss stöttar du i skolan under dagtid, det kan handla om ämnesansvar, arbete med särskilt stöd eller genomföra olika färdighetsträningar med elever, ex lästräna. Samtliga lärare i fritidshem träffas tillsammans en gång per vecka där det systematiska kvalitetsarbete i fritidshemmet följs upp och planeras. Du har också planering för aktiviteter på fritidshemmet i den utsträckning du genomför aktiviteter.

Just nu söker vi två lärare i fritidshem med inriktning mot Natur och samhälle. 

Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning som lärare i fritidshem i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Du arbetar enligt det kommungemensamma systematiska kvalitetsarbete för fritidshemmet och ansvarar för aktiviteter inom området natur och samhälle. 

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i fritidshem gärna med ämnesbehörighet i något praktiskt ämne.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn och deras utveckling.
Du har ett intresse för att arbeta inom ämnesområdet natur och samhälle, både i kontakt med det lokala föreningslivet samt ta tillvara på den natur vi har i närområdet.Utökad kunskap om flerspråkighet är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 1 augusti 2022.

Kontaktperson
Rektor, Kine Finstad 0240-565861
Bitr. rektor, Susanna Bjärud 0240-86071

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 8 maj 2022. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Anställning genomförs under förutsättningar att erfordeliga beslut fattas. Visa mindre

Blötbergets skola söker lärare till fritidshemmet

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i fritidshemmets arbetslag.

Kvalifikationer
• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med start 16 juni 2022. Heltid.

Kontaktperson
Rektor Anneli Gustafsson tel 0240-861 41
Biträdande rektor Örjan Johansson tel 0240-56 58 42

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 12 april 2022

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Parkskolan söker lärare i fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i fritidshemmets arbetslag.

Kvalifikationer
• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.
• Du är intresserad av att fortsätta utveckla Parkskolan till en trygg och positiv plats för alla. 

Anställningsvillkor
Visstidsanställning 220613-230614. Heltid.

Kontaktperson
Rektor Anneli Gustafsson tel 0240-861 41
Biträdande rektor Örjan Johansson tel 0240-56 58 42

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 10 april 2022.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Lorensberga F-6 söker lärare med inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter

• Du kommer att arbeta i ett fritidshem och samverka med arbetslag F-6. Tillsammans med skolans professionella pedagoger utvecklar du verksamheten till den allra bästa för våra elever.
• Fritidsverksamheten är placerad på Östansbo skola och Modulens fritidshem.
• Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten. Under skoltid arbetar du i klass tillsammans med lärare och på eftermiddagen arbetar du i fritidsverksamheten och skapar tillsammans med ditt arbetslag en meningsfull fritidsverksamhet för eleverna. Du kommer även att arbeta med rastverksamhet på vår skolgård när eleverna har kort- och långraster.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.

 Kvalifikationer/behörigheter

• Behörig lärare med inriktning fritidshem.
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik.
• Du har tidigare arbetat inom skola/fritidshem och är trygg med att hålla lektioner då behov kan uppstå i verksamheten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2022-08-01

Kontaktperson
Anton Andersson, rektor 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2022-04-14. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Blötbergets skola söker lärare i fritidshem/idrottslärare

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i idrott, åk F-6, i enlighet med skolans styrdokument.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i arbetslag på fritids och på skolan.

Kvalifikationer
• Du har för tjänsten adekvat utbildning med legitimation.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med tillträde 8 augusti 2022

Kontaktperson
Anneli Gustafsson, rektor, tel 0240-861 41
Örjan Johansson, biträdande rektor, tel 0240-56 58 42

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 12 april 2022

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Lorensberga F-6 söker lärare med inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.  Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


 Arbetsuppgifter

• Du kommer att arbeta i ett fritidshem och samverka med arbetslag F-6. Tillsammans med skolans professionella pedagoger utvecklar du verksamheten till den allra bästa för våra elever.
• Fritidsverksamheten är placerad på Östansbo skola och Modulens fritidshem.
• Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten. Under skoltid arbetar du i klass tillsammans med lärare och på eftermiddagen arbetar du i fritidsverksamheten och skapar tillsammans med ditt arbetslag en meningsfull fritidsverksamhet för eleverna. Du kommer även att arbeta med rastverksamhet på vår skolgård när eleverna har kort- och långraster.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.

 Kvalifikationer/behörigheter

• Behörig lärare med inriktning fritidshem.
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik.
• Du har tidigare arbetat inom skola/fritidshem och är trygg med att hålla lektioner då behov kan uppstå i verksamheten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2022-01-10.

Kontaktperson
Anton Andersson, rektor 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-12-15. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Feriejobb Ungdomsledare på Fritidsgård

Ludvika kommun AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet. Du som har rätt att få feriejobb ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2004, 2005 eller 2006. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen. Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka f... Visa mer
Ludvika kommun AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet.

Du som har rätt att få feriejobb ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2004, 2005 eller 2006. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen.

Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka flera av jobben.

Om ansökan

En ansökan per jobb.
Sista ansökningsdag 2022-03-27. 

Du måste skicka in en ansökan per jobb som du söker. Det underlättar om du har färdiga dokument förberedda, men det går också att skriva in text i fritextfält i formuläret. Titta gärna igenom jobbet i god tid innan du ska skicka din ansökan, så att du inte hamnar i tidsnöd sista ansökningsdagen.

Varje arbetsplats väljer ut ungdomar, kallar och genomför intervjuer. Du kan därför bli kallad till flera intervjuer.

Lön

Lönen är enligt kollektivavtal.  2021 års lön  2022 ej klart
79 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2005 eller 2006.
96 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2004.

Arbetsuppgifter Ungdomsledare på fritidsgård

Som ungdomsledare jobbar du under tre veckor med att skapa aktiviteter på någon av kommunens fritidsgårdar tillsammans med ordinarie fritidsledare. Det kan vara allt från att planera och genomföra temakvällar, turneringar

och aktiviteter till att arrangera kurser/workshops etc. Arbetet innebär både dag- och kvällsarbete.

Deltagarna ska känna att du är en aktiv och engagerad ledare. Därför söker vi dig som har en positiv inställning, är ansvarstagande, social, idérik och har vilja att skapa roliga aktiviteter på sommarlovet för kommunens ungdomar.

Period 1 vecka 24-26

Kontaktperson 

Unni Fredriksson [email protected] Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg

Vårt fritidshem växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Tjänsten avser ca 75%. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sin... Visa mer
Vårt fritidshem växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg?


Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Tjänsten avser ca 75%.


Kort om Olympicaskolan
Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.


Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som anställd i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som anställd på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Tid som inte är i fritidshemmet är som resurs under elevernas undervisningstid. Möjlighet att arbeta deltid finns.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Som ansvarig för fritidshemmet har du förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning.
Vi tar in sökande löpande under ansökningstiden för intervju.


ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Solviksskolan söker lärare inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solviksskolan är ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.
De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen.
Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Solviksskolan är en nybyggd skola med ändamålsenliga lokaler för undervisning där varje klassrum är utrustad med ny teknik.
Clevertouch utgör ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet.
Utomhus finns en skolgård som uppmuntrar till rastaktiviteter.
Skolan är en interkulturell skola med ca 330 elever.
Verksamheten präglas av en vilja till utveckling och ett starkt kollegialt lärande, där utvecklandet av en god läsinlärning, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och kooperativt lärande, har stått i centrum av det systematiska kvalitetsarbetet under flera år.

Arbetsuppgifter

• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i fritidshemmet för att ge elever en meningsfull fritid.
• Stödja elever som har behov av extra vuxenstöd under skoldagen.
• Delta aktivt i att utveckla trygga och framgångsrika lärmiljöer för våra elever.
• Samarbeta med kollegor.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer

• Du har adekvat utbildning och legitimation.
• De har erfarenhet av arbete i fritidshem.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för elever.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa såväl goda relationer som att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevers behov och tycker det är roligt att arbeta med elever.
• Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
• Du har erfarenhet av arbete i interkulturella miljöer.
• Du kommer att arbeta i ett närteam där individuell skicklighet och förmåga att samarbeta är lika viktigt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid.
Tillträde den 10 januari 2022.

Kontaktperson
Kristina Ulveström, rektor, 0240- 862 38
[email protected]
Åsa Arnoldsson, biträdande rektor, 0240- 864 03
[email protected] 

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast tisdagen den 7 december 2021.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vasaskolan söker lärare till fritidshemmet

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi på Vasaskolan a... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi på Vasaskolan arbetar för eleven i centrum, med målet att vara den bästa skolan för varje elev som går där. Nu söker vi Lärare med inriktning fritdshem.

Arbetsuppgifter


• Vi söker Lärare med inriktning fritidshem/Fritidspedagog som brinner för att jobba med barn från F-klass till åk 4.
• Våra prioriterade områden under detta läsår är: Språk, läs- och skrivutvecklande arbetssätt samt främjande värdegrundsarbete, i det ingår bland annat en extra satsing på att skapa meningsfulla raster.
• Du ingår i fritidshemmets arbetslag och förväntas där ta ansvar för att bedriva utvecklingen framåt i enlighet med läroplanen för fritidshemmet samt följa kommunens riktlinjer för att vara med och bidra i arbete att höja kvaliteten på vårt fritidshem. 

Kvalifikationer

• Behörig lärare med inriktning fritidshem samt gärna specialpedagogik. 
• Du har förmåga att ta tillvara på dina kollegors kompetens, erfarenhet och engagemang och eftersträvar alltid en god dialog med elever och föräldrar för att skapa delaktighet.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter, med ett tydligt elev- och resultatfokus.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande.
• Du sätter eleven i fokus och har höga förväntningar på såväl verksamheten som dig själv.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid.
Legitimationskrav.

Kontaktperson
Kine Finstad, rektor 0240-565861
Susanna Bjärud, bitr. rektor 0240-86071

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 november. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Tjänsten tillsättes om erfoderliga beslut fattas. Visa mindre

Lärare fritidshem, Fredriksbergsskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Fredriksbergsskola... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Fredriksbergsskolan är en stor liten skola med elever från F-9. Atmosfären på skolan kännetecknas av engagemang, vänlighet och trygghet. Vi har generösa utrymmen både inom- och utomhus. Närheten till naturen ger unika möjligheter och tillsammans med vår, stora och välutrustade, skolgård ges alla förutsättningar för utomhuspedagogik. Vår allsportarena möjliggör härliga utomhusaktiviteter året runt. Våra fritidslokaler är ändamålsenliga och fritidshemmet har ett välfungerande samarbete med förskolan Indianberget.

På Fredriksbergsskolan går drygt 50 elever och elevantalet på fritids ligger stadigt runt 20. Skolans verksamheter har god måluppfyllelse och genom vårt systematiska kvalitetsarbete "Kunskapsresan" utvecklar vi kontinuerligt våra verksamheter. 

 Arbetsuppgifter

• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i fritidshem i enlighet med skolans styrdokument. Arbetet utförs både individuellt och i arbetslag.
• Beroende på utbildning, legitimation och tjänstgöringsgrad kan undervisning i förskoleklass och årskurs 1 eller arbete som lärarassistent under skoltid bli aktuellt.
• Du deltar aktivt i att utveckla verksamheten tillsammans med övriga på skolan och ytterligare ansvarsområden kan bli aktuella.

Kvalifikationer

• Legitimerad lärare med inriktning fritidshem samt gärna förskoleklass och/eller lågstadiet.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer. Du har ett genuint intresse av att bidra till utveckling hos barn och unga. Du har förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas och verksamhetens behov.  

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Heltid - möjlighet till deltid finns vid önskemål. Tillträdesdatum 220103 eller enligt överenskommelse.  

Kontaktperson
Rektor, Tomas Jonasson, 0240-86231
[email protected]

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 211126. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Lärare i fritidshemmet Blötbergets skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.
Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i ett arbetslag i fritidsarbetslaget.

Kvalifikationer
• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, med start omgående. Heltid.

Kontaktperson
Rektor Anneli Gustafsson tel 0240-861 41
Biträdande rektor Jenny Borgström Maathz 0240-866 13

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 11 november 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Lorensberga F-6 söker lärare med inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter:  ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter: 
• Du kommer att arbeta i ett fritidshem och samverka med arbetslag F-3. Tillsammans med skolans professionella pedagoger utvecklar du verksamheten till den allra bästa för våra elever.
• Fritidsverksamheten är placerad på Östansbo skola och Modulens fritidshem.
• Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten. Under skoltid arbetar du i klass tillsammans med lärare och på eftermiddagen arbetar du i fritidsverksamheten och skapar tillsammans med ditt arbetslag en meningsfull fritidsverksamhet för eleverna. Du kommer även att arbeta med rastverksamhet på vår skolgård när eleverna har kort- och långraster.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.

 Kvalifikationer/behörigheter
• Behörig lärare med inriktning fritidshem
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2022-01-10 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Anton Andersson, rektor 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-11-26. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Junibackens skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter

• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i fritidshem och skola i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild och musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på fritidshemmet och skolan.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Du arbetar för att Junibackens skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer

• Lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutvecklingen.

Erfarenhet av att anpassa fritidshemmets och skolans lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning, NPF och IF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde 2022-01-10 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-860 00
Lärarförbundet, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-11-26. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Junibackens skola söker lärare i fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i fritidshem och skola i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild/musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på fritidshemmet och skolan.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Du arbetar för att Junibackens skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer
• Lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutveckling.

Erfarenhet av att anpassa fritidshemmets och skolanslärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde 2021-10-11 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-860 00
Lärarförbundet, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-09-24. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Knutsbo skola

Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i fritidshem och skola i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag • Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild och musik • Planering och genomförande av rastaktiviteter • Dokumentation • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på fritidshemmet och skolan. • Samarbete och dialog med vårdnadshavare • Du arbetar för att Knutsbo ... Visa mer
Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i fritidshem och skola i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild och musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på fritidshemmet och skolan.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Du arbetar för att Knutsbo skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer
• Lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutveckling.

Erfarenhet av att anpassa fritidshemmets och skolans lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde 2022-01-10 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-860 00
Lärarförbundet, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-10-22. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Blötbergets skola söker Lärare med inriktning fritidshem och idrott&hälsa

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i idrott, åk F-6, i enlighet med skolans styrdokument.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i arbetslag på fritids och på skolan.

Kvalifikationer
• Du har för tjänsten adekvat utbildning med legitimation.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med tillträde 1 november 2021. Heltid.

Kontaktperson
Anneli Gustafsson, rektor, tel 0240-861 41
Jenny Borgström Maathz, biträdande rektor, tel 0240-866 13

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 23 september 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Lärare inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. I natursköna Sörvi... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


I natursköna Sörvik ligger vår fina F-6-skola med fantastiskt läge och utemiljö. Kommande läsår har vi ca 130 elever i skolan och över 70 elever i fritidshemmet. I våra verksamheter arbetar engagerad och kompetent personal med hög behörighet. Arbetet i våra verksamheter präglas av arbetsglädje, flexibilitet och ansvarstagande. Skolan har god måluppfyllelse och får höga resultat i enkätsvar från både elever, vårdnadshavare och personal.

Arbetsuppgifter
- Planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisning, och annan verksamhet, i fritidshem i enlighet med gällande styrdokument och rutiner, individuellt och i arbetslag. Del av tjänstgöring sker i skolverksamheten utifrån aktuella behov.
- Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan och även i annat pedagogiskt utvecklingsarbete på enheten.

Kvalifikationer
- Legitimerad lärare med inriktning fritidshem.
- Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmåga att förebygga och lösa konflikter.
- Du är kreativ, noggrann, flexibel och lyhörd för verksamhetens behov, och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du ser varje elev utifrån elevens unika förutsättningar.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 210802 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Rektor Tomas Jonasson, 0240-862 31

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30/4.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem och avböjer all kontakt med förmedlingstjänster.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med din ansökan. Blir du kallad på intervju behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister. Visa mindre

Lärare i fritidshem Parkskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i ett arbetslag i fritidsarbetslaget.

Kvalifikationer
• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning från 210809. Heltid.

Kontaktperson
Rektor Annicke Andersson tel 0240-861 41
Biträdande rektor Jenny Borgström Maathz 0240-866 13

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg

Vårt fritidshem växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg nästa termin? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar f... Visa mer
Vårt fritidshem växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg nästa termin?


Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag.


Kort om Olympicaskolan
Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.


Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som anställd i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som anställd på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Tid som inte är i fritidshemmet är som resurs under elevernas undervisningstid. Möjlighet att arbeta deltid finns.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Som ansvarig för fritidshemmet har du förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning.
Vi tar in sökande löpande under ansökningstiden för intervju.


ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Knutsbo skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i skola och fritidshem i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild/musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan och fritidshemmet.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Arbeta för att Knutsbo skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer
• Grundskollärareexamen och lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutveckling.

Erfarenhet av att anpassa skolans och fritidshemmets lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde 2021-08-09

Kontaktperson
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-860 00
Lärarförbundet, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-04-09. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Junibackens skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i skola och fritidshem i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild/musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan och fritidshemmet.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Arbeta för att Junibackens skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer
• Grundskollärareexamen och lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutveckling.

Erfarenhet av att anpassa skolans och fritidshemmets lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde 2021-08-09

Kontaktperson
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-860 00
Lärarförbundet, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-04-15. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Lärare i fritidshem/idrott på Blötbergets skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i idrott, åk F-6, i enlighet med skolans styrdokument.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i arbetslag på fritids och på skolan.

Kvalifikationer
• Du är utbildad lärare i fritidshem och med behörighet att undervisa i idrott.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning från 210809. Heltid.

Kontaktperson
Annicke Andersson, rektor, tel 0240-861 41
Jenny Borgström Maathz, biträdande rektor, tel 0240-866 13

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Solviksskolan söker Lärare inriktn fritidshem m beh i idrott hälsa

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solviksskolan är en... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Solviksskolan är en nybyggd skola med ändamålsenliga lokaler för undervisning där varje klassrum är utrustad med ny teknik. Clevertouch utgör ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet. Utomhus finns en skolgård som uppmuntrar till rastaktiviteter. Skolan är interkulturell skola med ca 350 elever. Verksamheten präglas av en vilja till utveckling och ett starkt kollegialt lärande, där utvecklandet av en god läsinlärning, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och kooperativt lärande, har stått i centrum av det systematiska kvalitetsarbetet under flera år.

Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i Fritidshemmet för att ge elever en meningsfull fritid.
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i idrott och hälsa.
• Stödja elever som har behov av extra vuxenstöd under skoldagen.
• Delta aktivt i att utveckla trygga och framgångsrika lärmiljöer för våra elever.
• Samarbeta med kollegor.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer


• Du har adekvat utbildning och legitimation
• Du har erfarenhet av arbete i fritidshem.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för elever.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa såväl goda relationer som att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevers behov och tycker det är roligt att arbeta med elever.
• Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
• Du har erfarenhet av arbete i interkulturella miljöer.
• Du kommer att arbeta i ett närteam där individuell skicklighet och förmåga att samarbeta är lika viktigt.

 Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde: 2021-08-11

Kontaktperson

Kristina Ulveström, rektor 0240- 862 38
[email protected]

Åsa Arnoldsson, biträdande rektor 0240- 864 03
[email protected]

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00

Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 28 mars 2021.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare till fritidshemmet på Blötbergets skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i ett arbetslag i fritidsarbetslaget.

Kvalifikationer
• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning från 210611. Heltid.

Kontaktperson
Rektor Annicke Andersson tel 0240-861 41
Biträdande rektor Jenny Borgström Maathz 0240-866 13

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Lärare till fritidshem Parkskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i ett arbetslag i fritidsarbetslaget.

Kvalifikationer
• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning från 210619. Heltid.

Kontaktperson
Rektor Annicke Andersson tel 0240-861 41

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 26 mars 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Solviksskolan söker Lärare inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solviksskolan är en... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ- och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga aktiviteter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Solviksskolan är en nybyggd skola med ändamålsenliga lokaler för undervisning där varje klassrum är utrustad med ny teknik. Clevertouch utgör ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet. Utomhus finns en skolgård som uppmuntrar till rastaktiviteter. Skolan är interkulturell skola med ca 350 elever. Verksamheten präglas av en vilja till utveckling och ett starkt kollegialt lärande, där utvecklandet av en god läsinlärning, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och kooperativt lärande, har stått i centrum av det systematiska kvalitetsarbetet under flera år.

Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i Fritidshemmet för att ge elever en meningsfull fritid.
• Stödja elever som har behov av extra vuxenstöd under skoldagen.
• Delta aktivt i att utveckla trygga och framgångsrika lärmiljöer för våra elever.
• Samarbeta med kollegor.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer


• Du har adekvat utbildning och legitimation
• Du har erfarenhet av arbete i fritidshem.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för elever.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa såväl goda relationer som att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevers behov och tycker det är roligt att arbeta med elever.
• Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
• Du har erfarenhet av arbete i interkulturella miljöer.
• Du kommer att arbeta i ett närteam där individuell skicklighet och förmåga att samarbeta är lika viktigt.

 Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde: 2021-08-11

Kontaktperson

Kristina Ulveström, rektor 0240- 862 38
[email protected]

Åsa Arnoldsson, biträdande rektor 0240- 864 03
[email protected]

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00

Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 28 mars 2021.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Kyrkskolan 7-9 lig... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Kyrkskolan 7-9 ligger i centrum av Ludvika. Här finns 500 elever och ca 70 personal från olika länder och kulturer. Ludvika kommuns skolor har som vision att: Varje skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där! Personalen är uppdelade i 4 arbetslag, där du kommer att tillhöra det "Sociala teamet" tillsammans med kurator, SYV, elevassistenter och studiecoacher som är ett av arbetslagen.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera och leda aktiviteter och som har goda kunskaper om läroplanen och ett kreativt tänkande. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, att erbjuda en inspirerande miljö, främja sociala kontakter, planera och genomföra aktiviteter och positiv samvaro. På skolan finns ett elevcafé som du tillsammans med eleverna tar ansvar för. Du tillhör skolans trygghetsteam som utreder eventuella kränkningar bland eleverna. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva hur vi kan främja trygghet och studiero. Som fritidspedagog har du ett nära samarbete med lärare, elevhälsa och studiecoacher.

Kvalifikationer                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera och leda aktiviteter och som har goda kunskaper om läroplanen och ett kreativt tänkande. Du är utbildad grundlärare med inriktning mot fritidshemmet. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har goda kunskaper i att genomföra anpassningar för barn i behov av särskild stöd samt är flexibel inför alla kortsiktiga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet.

Du är en ansvarstagande och tydlig pedagog med ett positivt förhållningssätt och med en god kommunikativ förmåga. Du gillar även att vara delaktig i ett kontinuerligt utvecklingsarbete ihop med dina kollegor. Meriterade utbildningar är ART och MI.

Anställningsform

Anställningsform: Visstidsanställning, vikariat med möjligheter till en tills vidare anställning

Omfattning: Heltid. vt 2021

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: omgående

Antal platser: 1

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 17 januari 2021. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Tjänsten tillsätt om nuvarande innehavare får sökt tjänst. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar

Agneta Carlsson Byström, rektor 0240-565863

Fackliga företrädare

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Visa mindre

Lorensberga F-3 söker lärare med inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.   Arbetsuppgifter... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


 

Arbetsuppgifter: 
• Du kommer att arbeta i ett fritidshem och samverka med arbetslag F-3. Tillsammans med skolans professionella pedagoger utvecklar du verksamheten till den allra bästa för våra elever.
• Fritidsverksamheten är placerad på Östansbo skola och Modulens fritidshem.
• Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten. Under skoltid arbetar du i klass tillsammans med lärare och på eftermiddagen arbetar du i fritidsverksamheten och skapar tillsammans med ditt arbetslag en meningsfull fritidsverksamhet för eleverna. Du kommer även att arbeta med rastverksamhet på vår skolgård när eleverna har kort- och långraster.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.


 Kvalifikationer/behörigheter
• Behörig lärare med inriktning fritidshem/förskollärarexamen
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2021-08-01

Kontaktperson
rektor Eva Valtonen 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-03-20. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Solviksskolan söker två lärare inriktning fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solviksskolan är e... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Solviksskolan är en nybyggd skola med ändamålsenliga lokaler för undervisning där varje klassrum är utrustad med ny teknik. Clevertouch utgör ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet. Utomhus finns en skolgård som uppmuntrar till rastaktiviteter. Skolan är interkulturell skola med ca 350 elever. Verksamheten präglas av en vilja till utveckling och ett starkt kollegialt lärande, där utvecklandet av en god läsinlärning, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och kooperativt lärande, har stått i centrum av det systematiska kvalitetsarbetet under flera år.

Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i fritidshemmet för att ge elever en meningsfull fritid.
• Stödja elever som har behov av extra vuxenstöd under skoldagen.
• Delta aktivt i att utveckla trygga och framgångsrika lärmiljöer för våra elever.
• Samarbeta med kollegor.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer


• Du har adekvat utbildning och legitimation
• Du har erfarenhet av arbete i fritidshem.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för elever.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa såväl goda relationer som att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevers behov och tycker det är roligt att arbeta med elever.
• Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
• Du har erfarenhet av arbete i interkulturella miljöer.
• Du kommer att arbeta i ett närteam där både individuell skicklighet och förmåga att samarbeta är lika viktigt.

 
Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde: 7:e januari 2021.

Kontaktperson

Kristina Ulveström, rektor 0240- 862 38
E-post: [email protected]

Åsa Arnoldsson, biträdande rektor 0240- 864 03
E-post: [email protected]

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2020.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.


Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Solviksskolan söker lärare inriktning fritidshem m behörighet idrott/hälsa

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Solviksskolan är e... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Solviksskolan är en nybyggd skola med ändamålsenliga lokaler för undervisning där varje klassrum är utrustad med ny teknik. Clevertouch utgör ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet. Utomhus finns en skolgård som uppmuntrar till rastaktiviteter. Skolan är interkulturell skola med ca 350 elever. Verksamheten präglas av en vilja till utveckling och ett starkt kollegialt lärande, där utvecklandet av en god läsinlärning, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och kooperativt lärande, har stått i centrum av det systematiska kvalitetsarbetet under flera år.

Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i Fritidshemmet för att ge elever en meningsfull fritid.
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i idrott och hälsa.
• Stödja elever som har behov av extra vuxenstöd under skoldagen.
• Delta aktivt i att utveckla trygga och framgångsrika lärmiljöer för våra elever.
• Samarbeta med kollegor.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer


• Du har adekvat utbildning och legitimation
• Du har erfarenhet av arbete i fritidshem.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för elever.
• Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa såväl goda relationer som att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevers behov och tycker det är roligt att arbeta med elever.
• Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
• Du har erfarenhet av arbete i interkulturella miljöer.
• Du kommer att arbeta i ett närteam där både individuell skicklighet och förmåga att samarbeta är lika viktigt.

 
Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde: 7:e januari 2021.

Kontaktperson

Kristina Ulveström, rektor 0240- 862 38
E-post: [email protected]

Åsa Arnoldsson, biträdande rektor 0240- 864 03
E-post: [email protected]

Facklig kontaktperson

Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2020.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.


Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare till fritidshem Blötbergets skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter •... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning/aktiviteter i skolan och på fritidshemmet. 
• Du kommer att arbeta i undervisningen tillsammans med lärare på skolan.
• Arbetet innebär arbetsuppgifter på fritidshemmet där du tillsammans med andra pedagoger ska verka för att utveckla barnens sociala förmågor och skapa trygghet.
• Du kommer att ingå i ett arbetslag på fritidshemmet.

Kvalifikationer
• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning från 201219. Heltid.

Kontaktperson
Rektor Annicke Andersson tel 0240-861 41
Biträdande rektor Jenny Borgström Maathz tel 0240-86613

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 8 oktorber 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Grundskollärare inriktning fritidshem Sunnansjö

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.   Arbetsuppgifter • Planera,... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


 


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning på fritidshemmet i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

Kvalifikationer
• Grundskollärare med legitimation för att undervisa på fritidshemmet samt gärna specialpedagogik.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande.


Kontaktperson Rektor Kristin Hägglund 0240 565803

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 200130. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Knutsbo skola söker lärare till fritidshemmet

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i skola och fritidshem i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild/musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan och fritidshemmet.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Arbeta för att Knutsbo skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer
• Grundskollärareexamen och lärarlegitimation med behörighet för  fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutveckling.

Erfarenhet av att anpassa skolans och fritidshemmets lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde 2020-08-10

Kontaktperson
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-860 00
Lärarförbundet, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2020-05-08. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Knutsbo skola söker lärare till fritidshemmet

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i skola och fritidshem i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild/musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan och fritidshemmet.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Arbeta för att Knutsbo skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer
• Grundskollärareexamen och lärarlegitimation med behörighet för  fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutveckling.

Erfarenhet av att anpassa skolans och fritidshemmets lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde 2020-08-10

Kontaktperson
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-860 00
Lärarförbundet, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2020-04-17. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Lorensberga F-3 fritidshem söker lärare med inriktning fritidshem/fp

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter:  • Du kommer ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter: 
• Du kommer att arbeta i ett fritidshem och samverka med arbetslag F-3. Tillsammans med skolans professionella pedagoger utvecklar du verksamheten till den allra bästa för våra elever.
• Fritidsverksamhet riktad till årskurs 2-6 har egna lokaler som är utformade för fritidsverksamheten.
• Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten. Under skoltid arbetar du i klass tillsammans med lärare och på eftermiddagen arbetar du i fritidsverksamheten och skapar tillsammans med ditt arbetslag en meningsfull fritidsverksamhet för eleverna. Du kommer även att arbeta med rastverksamhet på vår skolgård när eleverna har kort- och långraster.
• Användande av skolans digitala systm tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen.
• Central kompetensutveckling för samtliga fritidshem pågår under läsåret.

 
 Kvalifikationer/behörigheter
• Behörig lärare med inriktning fritidshem/Fritidspedagog
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2020-01-07

Kontaktperson
rektor Eva Valtonen 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2019-12-13. Rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Grundskollärare inriktning fritidshemmet Sunnansjö

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, gen... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning på fritidshemmet i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

Kvalifikationer
• Grundskollärare med legitimation för att undervisa på fritidshemmet samt gärna specialpedagogik.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Snarast

Kontaktperson

KristinHägglund rektor  0240 56 58 03

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 191115. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg

Vårt fritidshem växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg nästa termin? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar f... Visa mer
Vårt fritidshem växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg nästa termin?


Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem och du som strukturerat och tydligt kan utveckla vår fritidsverksamhet. Skolan har en tydlig rörelseprofil med rörelse varje dag.


Kort om Olympicaskolan
Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg öppnade upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.


Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som anställd i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som anställd på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Tid som inte är i fritidshemmet är som resurs under elevernas undervisningstid.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Som ansvarig för fritidshemmet har du förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning.
Vi tar in sökande löpande under ansökningstiden för intervju.


ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Fritidspedagog till heltidsvikariat - pendelavstånd från Ludvika

PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!Vi samarbetar idag med många förskolor och skolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga vikarier på både kort och lång sikt.Just nu söker vi dig som har erfarenhet av... Visa mer
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!Vi samarbetar idag med många förskolor och skolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga vikarier på både kort och lång sikt.Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete som fritidspedagog och som finns tillgänglig de kommande månaderna till att börja med på heltid. Det gäller ett vikariat som med start så snart som möjligt på en trivsam och välskött skola med pendelavstånd från Ludvika. Personaltätheten är god på skolan och du som vikarie kommer att ha lätt för att komma in i arbetet snabbt.Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med barn eftersom vi alltid sätter prioritet på personlig lämplighet i vår rekrytering. Innehar du en fritidspedagogutbildning är det ett stort plus!Hör av dig till oss om du letar efter en ny arbetsmiljö och känner ett intresse för en ny utmaning så återkommer vi snarast med ett besked om hur vi går vidare i processen.Vi hörs! :) Visa mindre

Fritidspedagog till heltidsvikariat - pendelavstånd från Ludvika

PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet! Vi samarbetar idag med många förskolor och skolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga vikarier på både kort och lång sikt. Just nu söker vi dig som har erfaren... Visa mer
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!


Vi samarbetar idag med många förskolor och skolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga vikarier på både kort och lång sikt.


Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete som fritidspedagog och som finns tillgänglig de kommande månaderna till att börja med på heltid. Det gäller ett vikariat som med start så snart som möjligt på en trivsam och välskött skola med pendelavstånd från Ludvika. Personaltätheten är god på skolan och du som vikarie kommer att ha lätt för att komma in i arbetet snabbt.


Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med barn eftersom vi alltid sätter prioritet på personlig lämplighet i vår rekrytering. Innehar du en fritidspedagogutbildning är det ett stort plus!


Hör av dig till oss om du letar efter en ny arbetsmiljö och känner ett intresse för en ny utmaning så återkommer vi snarast med ett besked om hur vi går vidare i processen.


Vi hörs! :) Visa mindre

Fritidsledare, vikariat

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Som fritidsledare ingår du i sektionen för kommunens öppna ungdomsverksamheter. Arbetet utgår från Folkets Hus i Ludvika där det finn... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Som fritidsledare ingår du i sektionen för kommunens öppna ungdomsverksamheter. Arbetet utgår från Folkets Hus i Ludvika där det finns en fritidsgård/ungdomens hus samt från fritidsgårdarna på Lorensberga och i Grängesberg. Verksamheterna bygger på aktivt ledarskap, engagemang och delaktighet, alla besökare ska känna sig välkomna, sedda och trygga. Genom att erbjuda attraktiva verksamheter och via aktiv marknadsföring ska bred målgrupp nås. Utifrån ett främjande och coachande förhållningssätt stöttas och uppmuntras unga till engagemang och egenorganisering. Målgruppen för verksamheterna är ungdomar årskurs 6 upp till 19 år.Arbetsuppgifter
Som fritidsledare ansvarar du tillsammans med arbetslaget för att verksamheten lever upp till sitt uppdrag: att bedriva attraktiva, demokratiska och trygga mötesplatser/verksamheter för målgruppen. Du bidrar till verksamhetens gemenskap och mötet mellan människor utifrån ett främjande förhållningssätt. Unga ska känna att det är deras arena där du är en aktiv och engagerad part som tillsammans med besökarna utvecklar verksamheten, utbudet ska vara varierat och tilltala en bred målgrupp. Du ska även bidra till kommunens demokratiarbete genom att stödja och uppmuntra till ökat engagemang i samhällsfrågor. Du arbetar aktivt för lokal samverkan och nätverkande för att effektivt kunna möta målgruppens behov.

I viss utsträckning bedrivs uppsökande arbete med syfte att skapa engagemang och bygga relationer med målgruppen.

I genomsnitt ingår kvällsarbete tre kvällar i veckan i arbetsuppgifterna (schemalagd arbetstid). Andra förvaltningsövergripande uppdrag kan förekomma.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha eftergymnasial utbildning med pedagogisk inriktning, fritidsledarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ungdomar och/eller unga vuxna krävs. Då det ingår administrativa arbetsuppgifter i tjänsten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är datakunnig och har erfarenhet av sociala medier.

Du ska ha en positiv livssyn samt en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Ansvarstagande, flexibel, lösningsinriktad och stresstålig är andra viktiga egenskaper du bör ha. Du ska vara en god vuxen förebild och trygg i dig själv och i ditt ledarskap.

Då du ansvarar för verksamhetens utveckling ska du vara idérik, se möjligheter och gärna ha erfarenhet av att arbeta i projektform (förankra, involvera, planera, marknadsföra, genomföra och utvärdera).

Meriterande är utbildning i 7TJUGO, MI (motiverande samtal), erfarenhet av jämställdhetsarbete, att leda grupper utifrån värderings- och värdegrundsarbete samt erfarenhet av att arbeta med personer med behov av särskilt stöd.

Önskvärt är att du är insatt i hur en kommunal organisation fungerar för att kunna stödja målgruppen i lokalt påverkansarbete.

Du ser unga som en resurs, har ett coachande förhållningssätt och vilja att stöda unga i förverkligandet av sina idéer. Du är en god lyssnare och har en förmåga engagera och entusiasmera.

Vi ser gärna att du är insatt och intresserad av ungdomskultur och håller dig uppdaterad i trender både lokalt och nationellt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning, fr o m 1 januari 2020 t o m 12 juli 2020. 

Kontaktperson
Sektionschef, Unni Fredriksson, 0240-86044
Verksamhetschef, Göran Gullbro, 0240-86154

Facklig kontaktperson
Via kommunens växel 0240-860 00 

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2019.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Lorensberga fritidshem söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter:  • Du kommer ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter: 
• Du kommer att arbeta i ett fritidshem och samverka med arbetslag F-3. Tillsammans med skolans professionella pedagoger utvecklar du verksamheten till den allra bästa för våra elever.
• Fritidsverksamhet riktad till årskurs 2-6 har egna lokaler som är utformade för fritidsverksamheten.
• Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten. Under skoltid arbetar du i klass tillsammans med lärare och på eftermiddagen arbetar du i fritidsverksamheten och skapar tillsammans med ditt arbetslag en meningsfull fritidsverksamhet för eleverna. Du kommer även att arbeta med rastverksamhet på vår skolgård när eleverna har kort- och långraster.
• Användande av skolans digitala systm tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Integreringen mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med hemmen. Kvalifikationer/behörigheter
• Behörig lärare med inriktning fritidshem/Fritidspedagog
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum snarast.

Kontaktperson
rektor Eva Valtonen 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2019-10-11. Rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Solviksskolan söker Fritidspedagog

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola och social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi växer snabbt på elevsidan och har nu... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola och social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Vi växer snabbt på elevsidan och har nu flyttat in på nybyggda Solviksskolan!
Vi behöver ytterligare förstärka och utöka vår personalgrupp då elevantalet ökar.
Vi är en skola på frammarsch och har bl.a. varit delaktiga i utvecklandet av stödverktyget Trädet Web för läs- och skrivinlärning. Vi använder Clevertouch i klassrummen. Alla elever i år 4-6 har Cromebooks och ca 1 per 3 i år 1-3. På Solviksskolan vill vi tillsammans utmana eleverna och tidigt ge dem chansen att skapa intressen som möter behoven för Ludvikas framtid. Skolans närhet till natur och idrottsområdet Hillängen ger ytterligare möjligheter till en bred pedagogisk verksamhet.

Vi söker dig som verkligen gillar utmaningar och har tydligt professionellt förhållningsätt.
Du vill ta del av och jobbar utifrån beprövad forskning.
Du vill utveckla skolans hela verksamhet för ökad måluppfyllelse.
Du vill stimulera och motivera varje enskild elev och kollega till att ta nya kunskapssteg.
Du vill jobba i ett team med bra stöd i din vardag. I ett team som består av erfarna och mindre erfarna men duktiga och drivande kollegor.
Du vill och förstår vikten av samarbete med föräldrar och kollegor under devisen – "Tillsammans gör vi en bra skola för barnen".

Arbetsuppgifter
Som fritidspedagog arbetar du i ett team tillsammans med lärare, resurspersoner och övrig personal för elever åk F-6. Uppdraget är att utifrån eleverna/barnens behov, gruppers förutsättningar och styrdokument, planera, organisera och genomföra tillhörande arbetsuppgifter i fritidshem och skola. I arbetet ingår samarbete med elevhälsa, vårdnadshavare, habilitering och socialtjänst. Som fritidspedagog i teamet bidrar du med fritidshemmets pedagogik och ett inkluderande perspektiv.

Du är delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och i den pedagogiska utvecklingen.
Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga
på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och har examen/legitimation som fritidspedagog/lärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Särskilt meriterande är om du har utbildning inom specialpedagogik/beteendevetenskap, eller erfarenhet av, eller utbildning inom, att möta elever med diagnos inom autismspektrat.

Som person vill vi att:
Du har goda ledaregenskaper
Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.
Du möter alla elever/barn utifrån deras individuella förutsättningar.
Du ser tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande som en självklarhet i arbetet.

Erfarenhet från arbete med interkulturella barn/elevgrupper, samt från språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter.
Du är noggrann, flexibel och lyhörd för kollegorna och elevernas behov.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, dokumentera och använda digitala verktyg. Erfarenhet av olika stödprogram så som Trädet, Inprint, etc.
är också meriterande.
Vi vill att du är en nyfiken person som söker utmaningar. Du är en lugn, positiv, stresstålig och ansvarstagande person.
Du arbetar självständigt samt har god förmåga att samarbeta med elever, personal och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och sätter värde på att du ständigt vill utveckla dina arbetsuppgifter, såväl i arbetslaget och som person.
Du bidrar med en positiv attityd - vi är varandras arbetsmiljö.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Anställning enligt överenskommelse, helst senast till terminsstart våren 2020.

Kontaktperson
Mikael Johansson, rektor.
Telefon: 0240-861 42
E-post: [email protected]

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 29 september.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

  Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Sörvik skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. I natursköna Sörvik ligger vår ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


I natursköna Sörvik ligger vår fina F-6-skola med fantastiskt läge och utemiljö. Detta läsår har vi närmare 130 elever i skolan och drygt 80 elever i fritidshemmet. I våra verksamheter arbetar engagerad och kompetent personal med hög behörighet. Arbetet i våra verksamheter präglas av arbetsglädje, flexibilitet och ansvarstagande. Skolan har god måluppfyllelse och får höga resultat i enkätsvar från både elever, vårdnadshavare och personal.

Arbetsuppgifter
Som fritidspedagog arbetar du i ett team tillsammans med lärare, resurspersoner och övrig personal för elever åk F-6. Uppdraget är att utifrån elevernas behov, gruppers förutsättningar och styrdokument, planera, organisera och genomföra tillhörande arbetsuppgifter i fritidshem och skola.Du deltar aktivt i arbetet med fritidshemmets systematiska kvalitetsarbete. I arbetet ingår samarbete och dialog med vårdnadshavare. Som fritidspedagog i teamet bidrar du med fritidshemmets pedagogik och ett inkluderande perspektiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och har examen/legitimation som fritidspedagog/lärare. Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn. Erfarenhet av att anpassa skolans och fritidshemmets lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid med start 200107

Kontaktperson
Tomas Jonasson, rektor 0240-86731

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 10 november 2019. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

  Visa mindre

Knutsbo skola söker lärare i fritidshemmet

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, g... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i skola och fritidshem i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild/musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Arbeta för att Knutsbo skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer
• Grundskollärareexamen och lärarlegitimation med behörighet för  fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutveckling.

Erfarenhet av att anpassa skolans och fritidshemmets lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde omgående.

Kontaktperson
Crister Karlsson, biträdande rektor, 0240- 863 01
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-860 00
Lärarförbundet, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2019-08-31. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Fritidsledare , vikariat

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Som fritidsledare ingår du i sektionen för kommunens öppna ungdomsverksamheter. Arbetet utgår från Folkets Hus i Ludvika där det finn... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Som fritidsledare ingår du i sektionen för kommunens öppna ungdomsverksamheter. Arbetet utgår från Folkets Hus i Ludvika där det finns en fritidsgård/ungdomens hus samt från fritidsgårdarna på Lorensberga och i Grängesberg. Verksamheterna bygger på aktivt ledarskap, engagemang och delaktighet, alla besökare ska känna sig välkomna, sedda och trygga. Genom att erbjuda attraktiva verksamheter och via aktiv marknadsföring ska bred målgrupp nås. Utifrån ett främjande och coachande förhållningssätt stöttas och uppmuntras unga till engagemang och egenorganisering. Målgruppen för verksamheterna är ungdomar årskurs 6 upp till 19 år.


Arbetsuppgifter
Som fritidsledare ansvarar du tillsammans med arbetslaget för att verksamheten lever upp till sitt uppdrag: att bedriva attraktiva, demokratiska och trygga mötesplatser/verksamheter för målgruppen. Du bidrar till verksamhetens gemenskap och mötet mellan människor utifrån ett främjande förhållningssätt. Unga ska känna att det är deras arena där du är en aktiv och engagerad part som tillsammans med besökarna utvecklar verksamheten, utbudet ska vara varierat och tilltala en bred målgrupp. Du ska även bidra till kommunens demokratiarbete genom att stödja och uppmuntra till ökat engagemang i samhällsfrågor. Du arbetar aktivt för lokal samverkan och nätverkande för att effektivt kunna möta målgruppens behov.

I viss utsträckning bedrivs uppsökande arbete med syfte att skapa engagemang och bygga relationer med målgruppen.

I genomsnitt ingår kvällsarbete tre kvällar i veckan i arbetsuppgifterna (schemalagd arbetstid). Andra förvaltningsövergripande uppdrag kan förekomma.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha eftergymnasial utbildning med pedagogisk inriktning, fritidsledarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ungdomar och/eller unga vuxna krävs. Då det ingår administrativa arbetsuppgifter i tjänsten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är datakunnig och har erfarenhet av sociala medier.

Du ska ha en positiv livssyn samt en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Ansvarstagande, flexibel, lösningsinriktad och stresstålig är andra viktiga egenskaper du bör ha. Du ska vara en god vuxen förebild och trygg i dig själv och i ditt ledarskap.

Då du ansvarar för verksamhetens utveckling ska du vara idérik, se möjligheter och gärna ha erfarenhet av att arbeta i projektform (förankra, involvera, planera, marknadsföra, genomföra och utvärdera).

Meriterande är utbildning i 7TJUGO, MI (motiverande samtal), erfarenhet av jämställdhetsarbete, att leda grupper utifrån värderings- och värdegrundsarbete samt erfarenhet av att arbeta med personer med behov av särskilt stöd.

Önskvärt är att du är insatt i hur en kommunal organisation fungerar för att kunna stödja målgruppen i lokalt påverkansarbete.

Du ser unga som en resurs, har ett coachande förhållningssätt och vilja att stöda unga i förverkligandet av sina idéer. Du är en god lyssnare och har en förmåga engagera och entusiasmera.

Vi ser gärna att du är insatt och intresserad av ungdomskultur och håller dig uppdaterad i trender både lokalt och nationellt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning, fr o m 1 juli 2019 t o m 31 december 2019. 

Kontaktperson
Sektionschef, Unni Fredriksson, 0240-86044
Verksamhetschef, Göran Gullbro, 0240-86154

Facklig kontaktperson
Via kommunens växel 0240-860 00 

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast den 30 maj 2019.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Junibackens skola söker lärare i fritidshemmet

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.   Arbetsuppgifter • Planer... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


 


Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i skola och fritidshem i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag
• Undervisning i skolämne enligt kursplan i bild/musik
• Planering och genomförande av rastaktiviteter
• Dokumentation
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Samarbete och dialog med vårdnadshavare
• Arbeta för att Junibackens skola ska vara den bästa skolan för varje elev som går där.

Kvalifikationer
• Grundskollärareexamen och lärarlegitimation med behörighet för  fritidshemmet
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du är med och bidrar i skolutveckling.

Erfarenhet av att anpassa skolans och fritidshemmets lärmiljö till elever med särskilda behov, exempelvis språkstörning och NPF är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Semestertjänst. Tillträde omgående.

Kontaktperson
Crister Karlsson, biträdande rektor, 0240- 863 01
Åsa Strömberg, rektor 0240-861 96

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, 0240-86 000
Lärarförbundet, Ann-Margret Svendsén, 0240-867 58

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2019-08-23. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Grundskollärare inriktning fritidshemmet Sunnansjö

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, gen... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs F-3 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

Kvalifikationer

• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. 190611

Kontaktperson

Rektor Kristin Hägglund

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 190420. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Fritidshemmet Olympicaskolan i Håksberg

Den 19 augusti 2019 öppnar vi dörren till elever från förskoleklass till årskurs 6. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg? Vi söker dig som är legitimerad och har behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi söker även dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem. Skolan har en tydlig rörelseprofil. Möjligheten att kombinera tjänsten med andra ämnesbehörigheter eller uppgifter finns. Kort om Olympicaskolan Olympica b... Visa mer
Den 19 augusti 2019 öppnar vi dörren till elever från förskoleklass till årskurs 6. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Håksberg? Vi söker dig som är legitimerad och har behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi söker även dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem. Skolan har en tydlig rörelseprofil. Möjligheten att kombinera tjänsten med andra ämnesbehörigheter eller uppgifter finns. Kort om Olympicaskolan Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Håksberg kommer att öppna upp sina dörrar för elever som går i förskoleklass till och med årskurs 6 med start höstterminen 2019. Vi står för god kvalitet, vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet, vi har ett tydligt värdegrundsarbete samt att vi profilerar vår skola med mer fokus på idrott, lek och rörelse. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.ArbetsuppgifterDitt huvuduppdrag som lärare i fritidshemmet är att ansvara för undervisningen i fritidshemmet och att den bedrivs utifrån läroplanen och de mål och riktlinjer som finns för fritidshemmet. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen. Som lärare på Olympicaskolan ingår du i ett arbetslag där du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling. Kvalifikationer Vi söker naturligtvis dig som är legitimerad med behörighet i fritidshemmet eller dig som är fritidspedagog. Erfarenhet av arbete i grundskolan är meriterande. Som ansvarig lärare för fritidshemmet har du förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som lärare på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en lärarutbildning med tillhörande legitimation. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med olika ämnesbehörigheter och/eller resurs i klass. ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT. Visa mindre

Fritidspedagog / Lärare med inriktning fritidshem Vasaskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi på Vasaskolan arbetar för e... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.Vi på Vasaskolan arbetar för eleven i centrum, med målet att vara den bästa skolan för varje elev som går där. Nu söker vi en till fritidspedagog/Lärare med inriktning fritdshem!

Arbetsuppgifter
Vi söker Lärare med inriktning fritidshem/Fritidspedagog som brinner för att jobba med barn från F-klass till åk 3.
Våra prioriterade område under detta läsår är *Språk, läs och skrivutvecklande arbetssätt  *Främjande värdegrundsarbetet.
Din huvudanställning är på Vasaskolansfritidshem men under dagtid stöttar du i skolverksamheten.
Du ingår i fritidshemmetsarbetslag och förväntas där ta ansvar för att bedriva utvecklingen framåt i enlighet med läroplanen för fritidshemmet samt följa kommunens riktlinjer för att vara med och bidra i arbete för att höja kvaliteten på vårt fritidshem.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller legitimerad lärare med inriktning fritidshem.
Några års erfarenhet av arbete inom skola/fritids kan vara meriterande.
Du sätter eleven i fokus och har höga förväntningar på såväl verksamheten som dig själv.
Du har en ambition att vara delaktig och göra skillnad, med ett tydligt elev- och resultatfokus.
Du har även förmåga att ta tillvara dina kollegors kompetens, erfarenhet och engagemang och eftersträvar alltid en god dialog med elever och föräldrar för att skapa delaktighet och medinflytande.
Vi erlägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning
Anställningen är tillsvidare, heltid, med behörighetskrav.
För anställlning skall erfoderliga beslut fattas.
Start 5 augusti 2019.

Kontakt
TF. Rektor,Susanna bjärud, 0240-860 71 .

Fackliga ombud
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240- 86 000
Kommunal, via kommunens växel 0240- 86 000

Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2019. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Grundskollärare inriktning fritidshemmet Sunnansjö skola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, gen... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs F-6 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

Kvalifikationer

• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i idrott samt något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Snarast dock senast 190801

Kontaktperson

Rektor Kristin Hägglund 0240 565803

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 190408. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Grundskollärare inriktning fritidshemmet Nyhammar

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, gen... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs f-6 samt på fritidshemmet i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

Kvalifikationer

• Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och med inriktning fritidshem.
• Vi ser gärna erfarenhet av utomhuspedagogik och att skapa rastaktiviteter tillsammans med barnen. Vi tror på att ge ledning och stimulans även under raster.
• Du är en god lagspelare och har en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbetar effektivt på egen hand.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är väl förtrogen med läroplanens mål och fritidshemmets/skolans övriga styrdokument och delar dess grundsyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. 20190612

Kontaktperson

Rektor Kristin Hägglund

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 20190420. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Blötbergets skola söker fritidspedagog till fritidshem

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Du ansvarar ... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, utförande och utvärdering av fritidsverksamheten för barn i åldern 6-13 år utifrån gällande styrdokument. Kompetens inom praktiskt/estetiskt ämne är en merit.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Samarbete i form av dialog och möten med vårdnadshavare.

Kvalifikationer
• Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är med och bidrar till skolutveckling.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2019-08-05 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
rektor Ann-Katrin Bohman 0240-861 92

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2019-04-26. Rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Solviksskolan söker Fritidspedagog

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola och social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi växer snabbt på elevsidan och har nu... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola och social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Vi växer snabbt på elevsidan och har nu flyttat in på nybyggda Solviksskolan!
Vi behöver ytterligare förstärka och utöka vår personalgrupp.
Vi är en skola på frammarsch och har bl.a. varit delaktiga i utvecklandet av stödverktyget Trädet Web för läs- och skrivinlärning. Vi använder Clevertouch i klassrummen. På Solviksskolan vill vi tillsammans utmana eleverna och tidigt ge dem chansen att skapa intressen som möter behoven för Ludvikas framtid. Skolans närhet till natur och idrottsområdet Hillängen ger ytterligare möjligheter till en bred pedagogisk verksamhet.

Vi söker dig som verkligen gillar utmaningar och har ett tydligt professionellt förhållningsätt.
Du vill ta del av och jobbar utifrån beprövad forskning.
Du vill utveckla skolans hela verksamhet för ökad måluppfyllelse.
Du vill stimulera och motivera varje enskild elev och kollega till att ta nya kunskapssteg.
Du vill jobba i ett team med bra stöd i din vardag. I ett team som består av erfarna och mindre erfarna men duktiga och drivande kollegor.
Du vill och förstår vikten av samarbete med föräldrar och kollegor under devisen – "Tillsammans gör vi en bra skola för barnen".

Arbetsuppgifter
Som fritidspedagog arbetar du i ett team tillsammans med lärare, resurspersoner och övrig personal för elever åk F-6. Uppdraget är att utifrån eleverna/barnens behov, gruppers förutsättningar och styrdokument - planera, organisera och genomföra tillhörande arbetsuppgifter i fritidshem och skola. I arbetet ingår samarbete med elevhälsa, vårdnadshavare, habilitering och socialtjänst. Som fritidspedagog i teamet bidrar du med fritidshemmets pedagogik och ett inkluderande perspektiv.

Du är delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och i den pedagogiska utvecklingen.
Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga
på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och har examen/legitimation som fritidspedagog/lärar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Särskilt meriterande är om du har utbildning inom specialpedagogik/beteendevetenskap. Och/eller erfarenhet av, eller utbildning inom, att möta elever med diagnos inom autismspektrat.

Som person vill vi att:
Du har goda ledaregenskaper
Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.
Du möter alla elever/barn utifrån deras individuella förutsättningar.
Du ser tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande som en självklarhet i arbetet.

Erfarenhet från arbete med interkulturella barn/elevgrupper, samt från språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter.
Du är noggrann, flexibel och lyhörd för kollegorna och elevernas behov.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, dokumentera och använda digitala verktyg. Erfarenhet av olika stödprogram så som Trädet, Inprint, etc.
är också meriterande.
Vi vill att du är en nyfiken person som söker utmaningar. Du är en lugn, positiv, stresstålig och ansvarstagande person.
Du arbetar självständigt samt har god förmåga att samarbeta med elever, personal och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och sätter värde på att du ständigt vill utveckla dina arbetsuppgifter, såväl i arbetslaget och som person.
Du bidrar med en positiv attityd - vi är varandras arbetsmiljö.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Anställning enligt överenskommelse dock senast vid terminsstart hösten 2019

Kontaktperson
Mikael Johansson, rektor.
Telefon: 0240-861 42
E-post: [email protected]

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 april 2019.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lorensberga ro F - 3 söker fritidspedagog / fritidspersonal

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter:  • Du ansvara... Visa mer
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter: 
• Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, utförande och utvärdering av fritidsverksamheten för barn i åldern 6-13 år utifrån gällande styrdokument.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Användande av skolans digitala systm tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Samarbete i form av dialog och möten med vårdnadshavare. Kvalifikationer/behörigheter
• Fritidspedagog
• Idrott- och hälsovetenskap
• Fritidsledare/barnskötare
• Du är genuint intresserad av att utveckla barns rörelseförmåga och motorik
• Du är med och bidrar till skolutveckling.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2019-08-12.

Kontaktperson
rektor Eva Valtonen 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2019-04-12. Rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre