Lediga jobb som Naturbruk i Ludvika

Se lediga jobb som Naturbruk i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Veterankraft söker veteraner inför kommande trädgårdssäsong

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Kyrkogårdsarbete Säsong

Vill du ha ett aktivt utearbete i vacker miljö? Då har du chansen nu! Ludvika Församling söker Kyrkogårdsarbetare för säsong 2024 Vi söker dig som tycker om att arbeta ute i alla väder med ibland fysiskt krävande arbetsuppgifter. Du behöver ha god samarbetsförmåga, men ska även kunna arbeta självständigt. Du är pålitlig, ansvarsfull och har god social kompetens både mot medarbetare, besökare och församlingsbor. Alla ska bemötas med värdighet och resp... Visa mer
Vill du ha ett aktivt utearbete i vacker miljö?
Då har du chansen nu!
Ludvika Församling söker Kyrkogårdsarbetare för säsong 2024
Vi söker dig som tycker om att arbeta ute i alla väder med ibland fysiskt krävande arbetsuppgifter.
Du behöver ha god samarbetsförmåga, men ska även kunna arbeta självständigt.
Du är pålitlig, ansvarsfull och har god social kompetens både mot medarbetare, besökare och församlingsbor. Alla ska bemötas med värdighet och respekt.
Du bör ha god serviceförmåga och vara flexibel.
Alla arbetar med klippning av gräs/häckar, trimning, ogräsrensning, blomplantering, lövhantering, rensning av grusgångar och mycket annat som tillkommer löpande.
Du är 18 år eller äldre och har B körkort.
Har du tidigare vana av trädgårds/parkarbete och maskin vana är det ett plus.
Rekrytering och tillsättning pågår fortlöpande och kan ske innan ansökningstiden löper ut.
Tjänsterna är heltid 100% vardagar 7.00-16.00 maj-oktober
Lön enligt kollektivavtal.
Sista ansökningsdag 18 februari 2024
Ansökan skickas till [email protected]
Mer information kan lämnas av:
Arbetsledande vaktmästare
Anders Eriksson 0240-66 90 40 och Els-Marie Mjörnander 0240-66 90 72 Kyrkogårds- och fastighetschef Jonas Engvall 0240-66 90 15 Visa mindre

Kyrkogårdsarbete sommarjaobb

Vill du ha ett aktivt utearbete i vacker miljö? Då har du chansen nu! Ludvika Församling söker Kyrkogårdsarbetare för sommarjobb 2024 Vi söker dig som tycker om att arbeta ute i alla väder med ibland fysiskt krävande arbetsuppgifter. Du behöver ha god samarbetsförmåga, men ska även kunna arbeta självständigt. Du är pålitlig, ansvarsfull och har god social kompetens både mot medarbetare, besökare och församlingsbor. Alla ska bemötas med värdighet och ... Visa mer
Vill du ha ett aktivt utearbete i vacker miljö?
Då har du chansen nu!
Ludvika Församling söker Kyrkogårdsarbetare för sommarjobb 2024
Vi söker dig som tycker om att arbeta ute i alla väder med ibland fysiskt krävande arbetsuppgifter.
Du behöver ha god samarbetsförmåga, men ska även kunna arbeta självständigt.
Du är pålitlig, ansvarsfull och har god social kompetens både mot medarbetare, besökare och församlingsbor. Alla ska bemötas med värdighet och respekt.
Du bör ha god serviceförmåga och vara flexibel.
Du är född 2006 eller tidigare, då vi använder maskinella grönyteredskap med speciella säkerhetskrav.
Alla arbetar med klippning av gräs/häckar, trimning, ogräsrensning, blomplantering, lövhantering, rensning av grusgångar och mycket annat som tillkommer löpande.
Rekrytering och tillsättning pågår fortlöpande och kan ske innan ansökningstiden löper ut.
Tjänsterna är heltid 100% vardagar 7.00-16.00 juni-augusti enligt överenskommelse Lön enligt kollektivavtal.
Sista ansökningsdag 17 mars 2024
Ansökan skickas till [email protected]
Mer information kan lämnas av:
Arbetsledande vaktmästare Anders Eriksson 0240-669040 och Els-Marie Mjörnander 0240-669072
Kyrkogårds- och fastighetschef Jonas Engvall 0240-66 90 15 Visa mindre

Säsongsarbete i bärodling

Vi är ett familjeföretag i södra Dalarna som odlar jordgubbar och svarta vinbär ekologiskt. Vi söker personal till plantering och skördearbete under säsongen 2024. Ca 6 platser med start i början av maj samt 14 platser med start mitten av juni. Säsongen varar till mitten av augusti. Arbetet innefattar plantering, ogräsrensning, beskärning, skörd samt övrigt förekommande arbeten inom bärodling. Traktorkörkort/vana meriteras. Boende kan ordnas.... Visa mer
Vi är ett familjeföretag i södra Dalarna som odlar jordgubbar och svarta vinbär ekologiskt.
Vi söker personal till plantering och skördearbete under säsongen 2024.
Ca 6 platser med start i början av maj samt 14 platser med start mitten av juni. Säsongen varar till mitten av augusti.
Arbetet innefattar plantering, ogräsrensning, beskärning, skörd samt övrigt förekommande arbeten inom bärodling.
Traktorkörkort/vana meriteras.
Boende kan ordnas. Visa mindre

Stora Enso Skog söker semestervikarie som Produktionsledare, Hagge

Vill du bidra till en mer hållbar värld samtidigt som du får meriterande arbetslivserfarenheter för framtiden? Som semestervikarie har du en betydande roll i vår verksamhet, och vi tror att du för att må bra på arbetet sätter säkerheten främst och får ta eget ansvar, samtidigt som du har kul med dina kollegor. Arbetsperioden är juni-augusti och arbetstiderna är dagtid. Med oss växer skogen, människorna och affären. Vi söker nu en semestervikarie som pr... Visa mer
Vill du bidra till en mer hållbar värld samtidigt som du får meriterande arbetslivserfarenheter för framtiden? Som semestervikarie har du en betydande roll i vår verksamhet, och vi tror att du för att må bra på arbetet sätter säkerheten främst och får ta eget ansvar, samtidigt som du har kul med dina kollegor. Arbetsperioden är juni-augusti och arbetstiderna är dagtid.
Med oss växer skogen, människorna och affären.
Vi söker nu en semestervikarie som produktionsledare vid vårt kontor i Hagge.
Som produktionsledare kommer du att ansvara för produktionsplanering, brandsamråd, uppföljning kopplat till våra avverkningsresurser.
Dina uppgifter inkluderar kontakt och arbetsledning av avverkningsresurser, planering av virkesflöde och uppföljning av genomförda åtgärder och brandsamråd. Du kommer verka i ett team tillsammans med lokala köp, planering, vägförvaltare och transportledare där samarbeta är viktigt.
Vem söker vi
Vi söker dig som för närvarande studerar relevant skoglig utbildning på högskola, universitet eller yrkeshögskola. Du har ett stort eget driv och en god förmåga att strukturera ditt eget arbete, vilket tillåter dig att dagligen hantera många olika arbetsuppgifter och ansvar parallellt. Vidare värderar vi din förmåga att samarbeta med andra såväl som din förmåga att driva ditt eget arbete.
Färdigheter och kvalifikationer som krävs i denna roll:
Du är lösnings- och resultatorienterad och tar dig an utmaningar med positiv anda
Förmåga att prioritera och fatta beslut
Behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort och tillgång till egen bil


Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång. Tillsammans med övriga förmåner möjliggör ett semestervikariat hos oss professionell utveckling, välbefinnande och inte minst en fot in och ett viktigt steg för din fortsatta karriär hos oss. Som semestervikarie, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningarna, intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande så hoppas vi öra från dig så snart som möjligt, men senast 7 januari 2024.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare. Visa mindre

Kyrkogårdsarbete sommarjaobb

Vill du ha ett aktivt utearbete i vacker miljö? Då har du chansen nu! Ludvika Församling söker Kyrkogårdsarbetare för sommarjobb 2024 Vi söker dig som tycker om att arbeta ute i alla väder med ibland fysiskt krävande arbetsuppgifter. Du behöver ha god samarbetsförmåga, men ska även kunna arbeta självständigt. Du är pålitlig, ansvarsfull och har god social kompetens både mot medarbetare, besökare och församlingsbor. Alla ska bemötas med värdighet och ... Visa mer
Vill du ha ett aktivt utearbete i vacker miljö?
Då har du chansen nu!
Ludvika Församling söker Kyrkogårdsarbetare för sommarjobb 2024
Vi söker dig som tycker om att arbeta ute i alla väder med ibland fysiskt krävande arbetsuppgifter.
Du behöver ha god samarbetsförmåga, men ska även kunna arbeta självständigt.
Du är pålitlig, ansvarsfull och har god social kompetens både mot medarbetare, besökare och församlingsbor. Alla ska bemötas med värdighet och respekt.
Du bör ha god serviceförmåga och vara flexibel.
Du är född 2006 eller tidigare.
Alla arbetar med klippning av gräs/häckar, trimning, ogräsrensning, blomplantering, lövhantering, rensning av grusgångar och mycket annat som tillkommer löpande.
Rekrytering och tillsättning pågår fortlöpande och kan ske innan ansökningstiden löper ut.
Tjänsterna är heltid 100% vardagar 7.00-16.00 juni-augusti enligt överenskommelse Lön enligt kollektivavtal.
Sista ansökningsdag 17 mars 2024
Ansökan skickas till [email protected]
Mer information kan lämnas av:
Arbetsledande vaktmästare Anders Eriksson 0240-669040 och Els-Marie Mjörnander 0240-669072
Kyrkogårds- och fastighetschef Jonas Engvall 0240-66 90 15 Visa mindre

Operativa planerare, Stora Enso Skog

Ansök    Nov 29    Stora Enso AB    Skogsplanläggare
Är du redo att utvecklas tillsammans med oss? Vi förbereder oss för framtiden och planerar att stärka våra team genom att välkomna ett flertal planerare till vårt verksamhetsområde under 2024! Med skogen och naturen som arbetsplats erbjuder vi dig en stimulerande tjänst där du har möjlighet att göra verklig skillnad inom råvaruförsörjning, från skog till kund. Du blir därmed en viktig resurs i vårt team som aktivt bidrar till vår tillväxt och ett mer hållb... Visa mer
Är du redo att utvecklas tillsammans med oss? Vi förbereder oss för framtiden och planerar att stärka våra team genom att välkomna ett flertal planerare till vårt verksamhetsområde under 2024! Med skogen och naturen som arbetsplats erbjuder vi dig en stimulerande tjänst där du har möjlighet att göra verklig skillnad inom råvaruförsörjning, från skog till kund. Du blir därmed en viktig resurs i vårt team som aktivt bidrar till vår tillväxt och ett mer hållbart samhälle.
Med oss växer skogen, människorna och affärerna.
Vi söker nu flera operativa planerare till samtliga geografier som vi är verksamma i - från Härjedalen i norr till Bohuslän i Söder och allt däremellan! I rollen som operativ planerare har du en central funktion i att förbereda och planera skogliga åtgärder som formar landskapet – både ute i fält och administrativt i våra IT- system. Genom att kombinera din passion för skog med analytisk skicklighet blir du en drivande kraft för planeringen i ditt område. Vårt fokus är att optimera gallring och slutavverkning med en medvetenhet om att balansera detta med att bevara vår natur och följa lagar och riktlinjer.
Detta kommer du bland annat att ansvara för och jobba med i vardagen:
Operativt planera i fält inför gallring och slutavverkning
Ansvara för att sätta mål och uppnå resultat och kan omsätta dina kunskaper till praktik i vardagen
Implementera och ta del av ny teknik och instruktioner för skoglig planering
Främja ett högt säkerhetstänk inom drivningsprocessen
Arbeta både självständigt och i team mellan flera funktioner
Aktivt bidra till att säkerställa att volymmål nås tillsammans med mål för kultur- och naturvård
Vara medveten om och säkerställa att vi följer de lagar och regler som styr skogsförvaltningen

Din kontorsplacering kommer att vara på något av våra kontor inom verksamhetsområdet och du rapporterar till operativa planeringsledaren. Tillsättningen av dessa tjänster kommer att ske löpande under 2024.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du tycka om att arbeta självständigt då du till stor del lägger upp ditt arbete och din vardag själv. Du behöver känna dig bekväm i att fatta egna beslut som är värdeskapande för verksamheten. Din kunskap inom området bygger med fördel på den skoglig utbildning eller motsvarande kompetens.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Du har ett brinnande intresse för skogsskötsel och goda kunskaper inom vägunderhåll, kultur- och naturvård
Det är en fördel om du har erfarenhet av fältplanering/och eller erfarenhet av att göra naturvärdesbedömningar
Du trivs med att skapa kontakter och har därmed en god kommunikativ förmåga där du både är motiverande, entusiasmerande och tydlig
Du har god administrativ förmåga och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift
Du har B- körkort

Ytterligare färdigheter och kvalifikationer som är fördelaktiga i denna roll:
Du kan ta ansvar för att sätta mål och uppnå resultat och kan omsätta dina kunskaper till praktik i vardagen
Du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt med god förståelse för helheten
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utvecklas
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnytta

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 31 januari 2024. Tillsättningarna kommer även de att ske löpande under 2024, därför kan det dröja innan du hör något ifrån oss.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på mejl: [email protected].
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se gärna vår film:
https://www.youtube.com/watch?v=l7KiCY8Xk1s Visa mindre

Production Engineering - Senior Engineer (Level 3)

We are now looking for a Production Engineering - Senior Engineer (Level 3) in Ludvika. Description: Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as preparing ... Visa mer
We are now looking for a Production Engineering - Senior Engineer (Level 3) in Ludvika.
Description:
Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as preparing reports and conducting analyses.
Independently perform various engineering duties requiring the exercise of judgment and application of standard engineering principles and practices, towards set goals. Plan, conduct or coordinate a range of complex engineering activities encompassing one or more engineering disciplines. Conduct or coordinate complex analyses, advanced technical studies and develop recommendations based on sound engineering practices and business considerations as well as potentially legal and other agency requirements.
Minimum requirements of education and experience:
• Minimum six (6) years of work experience within the relevant field and a bachelor or master’s degree, or
• Another technical degree with more than 15 years of work experience within relevant field.
• Working command of the English language. Visa mindre

Plantskolearbetare/odlare till Stakhedens plantskola

På Stakhedens plantskola i Nyhammar (ca två mil från Ludvika) utvecklas verksamheten ständigt. Vi odlar årligen cirka 29 miljoner gran- och tallplantor. Vi söker nu en plantskolearbetare med fokus på odling (vikariat). Detta är ett spännande och viktigt uppdrag. Trivs du att följa årstiderna och längtar efter att kunna få jobba mer med händerna och vara ute mer – då är vi något för dig! Välkommen till oss på Stakheden! Vårt erbjudande till dig Att arbe... Visa mer
På Stakhedens plantskola i Nyhammar (ca två mil från Ludvika) utvecklas verksamheten ständigt. Vi odlar årligen cirka 29 miljoner gran- och tallplantor. Vi söker nu en plantskolearbetare med fokus på odling (vikariat). Detta är ett spännande och viktigt uppdrag. Trivs du att följa årstiderna och längtar efter att kunna få jobba mer med händerna och vara ute mer – då är vi något för dig!

Välkommen till oss på Stakheden!

Vårt erbjudande till dig

Att arbeta på Sveaskog innebär stor frihet samtidigt som du förväntas ta ansvar, visa mod och vara nyfiken. I allas uppgift ingår att ta ansvar sin egen och verksamhetens utveckling och att du är en lagspelare och bra kollega. Vi kallar det aktivt medarbetarskap. Vi erbjuder dig en arbetsplats som kännetecknas av en vilja att du ska lyckas, där jämställdhet och arbetsmiljö står högt på agendan. Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Om arbetsuppgifterna och om dig

Du behöver tycka om att odla - du kommer att ingå i vår odlingsgrupp som ansvarar för att ge frön de allra bästa förutsättningar att utvecklas till planta så att den sedan kan växa sig stark ute i skogen.

Du följer plantorna från groning i växthus via sommaren på friland fram till dess att de packas för att levereras till kunden. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med daglig skötsel av plantor, bevattning, rensning av ogräs, behandlingar, uppföljningar och försök. Odlarens vardag är en kombination av praktiskt och teoretiskt arbete. Därför söker vi dig som både kan lösa praktiska problem och kan arbeta vid datorn. Under perioder kan även annat plantskolearbete förekomma.

Arbetet är till stora delar fritt, och jag som ledare uppskattar därför om du är självgående, grundlig och har god initiativförmåga. Våra plantor är det viktigaste i vår verksamhet, odlingsgruppen har ett stort ansvar för våra odlingar och du behöver trivas med det ansvaret.

Vi gillar att arbeta tillsammans och att utvecklas tillsammans. Vi arbetar tillsammans för att hela tiden hitta smartare lösningar på arbetssätt och problem.

Du jobbar i ett team där odlingsledaren samordnar arbetet och din chef kommer vara Jessica Olsson, platschef. Tjänsten är främst en dagtidstjänst men förskjuten arbetstid samt skiftgång kan förekomma och beredskapstjänstgöring ingår. Tjänsten är ett vikariat.

B-körkort är en förutsättning och erfarenhet av skogsplantodling är meriterande.

Låter detta som något för dig? Perfekt – Sök!

Om oss

På plantskolan är vi ett litet arbetsteam med god sammanhållning som värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet. Vi arbetar utifrån våra gemensamma värderingar som innebär att vi visar varandra respekt, vi är positiva och försöker se det bästa i situationen. Vi pratar med varandra, inte om varandra och vi hjälps åt så att vi får en rättvis arbetsbelastning.

Vill du bli vår kollega?

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Jessica Olsson, 072-209 55 27.

Facklig kontaktperson är för GS-facket, Mikael Karlsson, 072 – 526 26 04.

Ansökan

Välkommen med cv och ett personligt brev senast den 24 november 2023 Visa mindre

Production Engineering - Engineer (Level 2)

We are now looking for a Production Engineering - Engineer (Level 2) in Ludvika. Description: Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as preparing reports... Visa mer
We are now looking for a Production Engineering - Engineer (Level 2) in Ludvika.
Description:
Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as preparing reports and conducting analyses.
Under general guidance of supervisor or more experienced engineer, perform various engineering duties requiring the exercise of judgment and application of standard engineering principles and practices. Pursue initiatives to improve effectiveness of the group and increase customer satisfaction or full fill legal or other agency requirements.
You will be part of the production development department within HVDC Valve Assembly, which are responsible to drive strategic initiatives and production development projects. Valve assembly has production units in Ludvika and Smedjebacken, and you will be located in Ludvika with occasional presence in Smedjebacken depending on project/needs.
• Involved in production development projects and improvement work, working with factory layouts, production- and material flows, assembly sequences/ balancing and manufacturing processes.
Minimum requirements of education and experience:
• 2-6 years of work experience within the relevant field and a bachelor or master’s degree, or
• Another technical degree with 10-15 years of work experience within relevant field.
• Working command of the English language.
• Experience from production engineering and LEAN principles is meritorious. Visa mindre

Produktionsingenjör sökes till internationell kund!

Har du ett intresse för teknik och en utbildning inom produktion? Vill du dessutom jobba i en global verksamhet som strävar mot en hållbar energiframtid där det samtidigt finns möjlighet för dig att utvecklas både personligt och professionellt? Då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Vi söker för kunds räkning dig som är nyfiken och har ett gediget intresse för produktion. Vår kund jobbar med att hjälpa k... Visa mer
Har du ett intresse för teknik och en utbildning inom produktion? Vill du dessutom jobba i en global verksamhet som strävar mot en hållbar energiframtid där det samtidigt finns möjlighet för dig att utvecklas både personligt och professionellt? Då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vi söker för kunds räkning dig som är nyfiken och har ett gediget intresse för produktion. Vår kund jobbar med att hjälpa kunder med innovativa lösningar och tjänster genom hela värdekedjan. Tillsammans med deras kunder utvecklar de teknik och möjliggör den digitala transformationen som bidrar till den framtida energiomställningen. Här välkomnas du till en internationell arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

Vår kund söker dig som kan komplettera gruppen med både kompetens och utveckling. Du kommer att ingå i ett stöttande team där du tillsammans med dina kollegor uppnår fantastiska resultat samtidigt som de är måna om att ha roligt på jobbet. För att trivas ser vi att du är en problemlösare som trivs med att jobba i såväl grupp som enskilt. Du kommer att vara anställd via Academic Work och jobba som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt och på sikt finns chans till anställning direkt hos vår kund.

Du erbjuds
- Ett nätverk av erfarna kollegor med blandad kompetens
- Del i en global verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Självständigt ansvara för mindre produktionstekniska projekt
* Arbeta med produktionsmetoder, produktionsprocesser, underhållsfrågor och kvalitetsförbättringar
* Ständigt driva förbättringar och utveckling av produktionsverksamheten


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad utbildning som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot produktion. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömer likvärdig
- Har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet

Meriterande


* Tidigare relevant erfarenhet inom området


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Problemlösande
* Samarbetsinriktad
* Innovativ


Övrig information


* Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, med arbetstider förlagda under dagtid
* Placering: Ludvika


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Production Engineering - Associate Engineer (Level 1)

We are now looking for a Production Engineering - Associate Engineer (Level 1) in Ludvika. Description: Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as prepari... Visa mer
We are now looking for a Production Engineering - Associate Engineer (Level 1) in Ludvika.
Description:
Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as preparing reports and conducting analyses.
Follow specific instructions of supervisor or senior engineers to perform the less complex professional assignments requiring application of standard engineering principles and practices.
Minimum requirements of education and experience:
• 0-2 years of work experience within the relevant field, and a bachelor’s degree or
• Another technical degree with less than 10 years of work experience within the relevant field.
• Working command of the English language
• Both English and Swedish mandatory Visa mindre

Production Engineering – Principal Engineer

We are now looking for a Production Engineering – Principal Engineer in Ludvika. Description: Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as preparing reports... Visa mer
We are now looking for a Production Engineering – Principal Engineer in Ludvika.
Description:
Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as preparing reports and conducting analyses.
Independently and leading other engineers, perform various engineering duties requiring the exercise of judgment and application of standard engineering principles and practices, towards set goals. Lead, plan, conduct and coordinate a range of complex engineering activities encompassing one or more engineering disciplines. Serve as consultant to management and customers regarding advanced technical studies, their potential application and the resolution of complex problems. Coordinate major engineering tasks of substantial impact. Proactively develop and implement measures to improve operations and customer satisfaction.
Minimum requirements of education and experience:
• Minimum six (6) years of work experience within the relevant field including leadership/management and a bachelor or master’s degree or
• Another technical degree with more than 15 years of work experience within relevant field.
• Working command of the English language Visa mindre

Production Engineering - Principal Engineer

We are now looking for a Production Engineering - Principal Engineer (Level 4) in Ludvika. Description: Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as prepari... Visa mer
We are now looking for a Production Engineering - Principal Engineer (Level 4) in Ludvika.
Description:
Production engineering includes development and application of various processes and utilization of specialized equipment to efficiently accomplish such objectives as fabrication, production, modification, or repair of products. It also includes areas of improvement of processes and lay out. Use computers and selected programs for such matters as preparing reports and conducting analyses.
Independently and leading other engineers, perform various engineering duties requiring the exercise of judgment and application of standard engineering principles and practices, towards set goals. Lead, plan, conduct and coordinate a range of complex engineering activities encompassing one or more engineering disciplines. Serve as consultant to management and customers regarding advanced technical studies, their potential application and the resolution of complex problems. Coordinate major engineering tasks of substantial impact.
Proactively develop and implement measures to improve operations and customer satisfaction.
Minimum requirements of education and experience:
• Minimum six (6) years of work experience within the relevant field including leadership/management and a bachelor or master’s degree or
• Another technical degree with more than 15 years of work experience within relevant field.
• Working command of the English language. Visa mindre

Production Development Specialist

We are now looking for a Production Development Specialist in Ludvika. Description: Optimize the Production organization’s assembly methods, processes and equipment in order to minimize labour hours in accordance with business strategies related to quality, efficiency, costs and safety. Defines the working phase sequence of a new production process in order to achieve the targeted product cost and equipment investment budget. Ensures appropriate production... Visa mer
We are now looking for a Production Development Specialist in Ludvika.
Description:
Optimize the Production organization’s assembly methods, processes and equipment in order to minimize labour hours in accordance with business strategies related to quality, efficiency, costs and safety. Defines the working phase sequence of a new production process in order to achieve the targeted product cost and equipment investment budget. Ensures appropriate production methods, cycle-time, equipment performance, and materials/components in support of production targets.
Focus on mechanical design and tools for ensure correct torque.
Closely collaboration with design and quality department to develop the design to match our electrical torque wrenches.
Prepare investment in new tools and implementation of this in production.
Be a part in our strategic project with a digital solution for assembly.
Your part will be to program and develop tools and system for this application. Visa mindre

Production Development Technician sökes till internationell kund!

Har du ett intresse för teknik och tidigare erfarenhet av att jobba inom produktion? Vill du dessutom jobba i en global verksamhet som strävar mot en hållbar energiframtid där det samtidigt finns möjlighet för dig att utvecklas både personligt och professionellt? Då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Vi söker för kunds räkning dig som är nyfiken och har ett gediget intresse för teknik. Vår kund jobbar m... Visa mer
Har du ett intresse för teknik och tidigare erfarenhet av att jobba inom produktion? Vill du dessutom jobba i en global verksamhet som strävar mot en hållbar energiframtid där det samtidigt finns möjlighet för dig att utvecklas både personligt och professionellt? Då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vi söker för kunds räkning dig som är nyfiken och har ett gediget intresse för teknik. Vår kund jobbar med att hjälpa kunder med innovativa lösningar och tjänster genom hela värdekedjan. Tillsammans med deras kunder utvecklar de teknik och möjliggör den digitala transformationen som bidrar till den framtida energiomställningen. Här välkomnas du till en internationell arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

Vår kund söker dig som kan komplettera gruppen med både kompetens och utveckling. Du kommer att ingå i ett stöttande team där du tillsammans med dina kollegor uppnår fantastiska resultat samtidigt som de är måna om att ha roligt på jobbet. För att trivas ser vi att du är en problemlösare som trivs med att jobba i såväl grupp som enskilt. Arbetet är mycket varierande och du kommer skapa goda kontakter inom hela företaget och arbeta över hela värdekedjan. Du kommer att vara anställd via Academic Work och jobba som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt och på sikt finns chans till anställning direkt hos vår kund.

Du erbjuds
- Ett nätverk av erfarna kollegor med blandad kompetens
- Del i en global verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Stödja företagets produktionslinjer med verktyg och maskiner
* Arbeta problemlösande, både självständigt och i nära samarbete med externa leverantörer
* Vara kontakten mellan serviceavdelningen och produktionen
* Leda mindre investeringsprojekt


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare relevant erfarenhet inom produktion och som har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
- Besitter goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Kunskaper i svenska språket

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Problemlösande

Övrigt
- Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid, med arbetstider förlagda under dagtid
- Placering: Ludvika

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Hundtrimmare/Djurvård

Ansök    Jun 12    Ludvika Djurbutik AB    Hundtrimmare
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss! Arbetsuppgifter Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största ... Visa mer
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss!
Arbetsuppgifter
Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största delen av kundkontakten själv.
Anställningsform: Tillsvidareanställd med provanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid, 20–40h per vecka, Visa mindre

Produktionstekniker

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation Du kommer att ingå i Co... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
Du kommer att ingå i Components i Ludvika. Components är en affärsenhet som har tillverkat transformatorkomponenter sedan början av 1900-talet. Den är Hitach Energy:s största tillverkare av lindningskopplare och IEC-genomföringar. Enheten har även forsknings- och utvecklingsansvar för dessa produkter som säljs över hela världen.
Hos oss får du ett roligt och energirikt arbete med många kontakter i dagliga arbetet.
Dina ansvarsområden
Identifiera och implementera förbättringar av våra produktionsanläggningar och i första hand bearbetning
Utveckling av nya produktionsmetoder, teknologier och förändringar av utrustning
Leda mindre till medelstora produktionsförbättrings och investeringsprojekt
Arbeta med produktivitetsförbättringar och i första hand mot våra styrda bearbetningsmaskiner
Arbeta nära kollegor, interna experter så som utvecklingsavdelningen och konstruktionsavdelningen för att lösa produktionsutmaningar vid framtagning av nya produkter
Arbetsdagarna innehåller både långsiktigt förbättringsarbete såväl som snabba insatser för att produktionen ska fungera på bästa sätt
Du delar Hitachi Energy:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten

Din bakgrund
Du har adekvat högskoleutbildning eller lång yrkeserfarenhet där programmering av styrda bearbetningsmaskiner är meriterande
Du har en hög nivå av självmotivation, nyfikenhet samt lösningsorientering
God kunskap i ritningsläsning
Som person är du drivande, målinriktad, lyhörd och har förmåga att samarbeta med olika yrkesgrupper
Du behärskar det svenska och engelska språket väl och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift

Mer om oss
Tveka inte att ansöka även om du inte uppfyller alla krav. Vi är intresserade av att lära känna dig mer och vad du kan bidra med!
Välkommen att skicka in din ansökan till oss senast 21 augusti 2023.
På grund av semesterperioden kan det bli en försening i rekryteringsprocessen. Vi kommer dock att kontakta alla kandidater så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod!Mer information: Rekryterande chef Fredrik A. Persson, +46 107-38 33 06, [email protected], kommer att kunna svara på dina frågor angående tjänsten. Fackliga representanter - Sveriges Ingenjörer:?Karolina?Czechowski, +46?730-73 41 15; Unionen:?Yvonne Norgren, +46?107-38?36?94;?Ledarna:?Christer Fridlund,?+46?107-38 29 12. Övriga frågor ställs till rekryteraren Johanna Laiv, [email protected]. Visa mindre

Plantskolearbetare/odlare till Stakhedens plantskola (säsongsanställning)

På Stakhedens plantskola i Nyhammar (ca två mil från Ludvika) utvecklas verksamheten ständigt. Vi odlar årligen cirka 29 miljoner gran- och tallplantor. Vi söker nu en plantskolearbetare med fokus på odling. Detta är ett spännande och viktigt uppdrag. Trivs du att följa årstiderna och längtar efter att kunna få jobba mer med händerna och vara ute mer – då är vi något för dig! Välkommen till oss på Stakheden! Dina arbetsuppgifter och kompetenser Du beh... Visa mer
På Stakhedens plantskola i Nyhammar (ca två mil från Ludvika) utvecklas verksamheten ständigt. Vi odlar årligen cirka 29 miljoner gran- och tallplantor. Vi söker nu en plantskolearbetare med fokus på odling. Detta är ett spännande och viktigt uppdrag.

Trivs du att följa årstiderna och längtar efter att kunna få jobba mer med händerna och vara ute mer – då är vi något för dig!

Välkommen till oss på Stakheden!

Dina arbetsuppgifter och kompetenser

Du behöver tycka om att odla - du kommer att ingå i vår odlingsgrupp som ansvarar för att ge frön de allra bästa förutsättningar att utvecklas till planta så att den sedan kan växa sig stark ute i skogen.

Du följer plantorna från groning i växthus via sommaren på friland fram till dess att de packas för att levereras till kunden. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med daglig skötsel av plantor, bevattning, rensning av ogräs, behandlingar, uppföljningar och försök. Odlarens vardag är en kombination av praktiskt och teoretiskt arbete. Därför söker vi dig som både kan lösa praktiska problem och kan arbeta vid datorn. Under perioder kan även annat plantskolearbete förekomma.

Arbetet är till stora delar fritt, och jag som ledare uppskattar därför om du är självgående, grundlig och har god initiativförmåga. Våra plantor är det viktigaste i vår verksamhet, odlingsgruppen har ett stort ansvar för våra odlingar och du behöver trivas med det ansvaret.

Vi gillar att arbeta tillsammans och att utvecklas tillsammans. Vi arbetar tillsammans för att hela tiden hitta smartare lösningar på arbetssätt och problem.

Du jobbar i ett team där odlingsledaren samordnar arbetet och din chef kommer vara Jessica Olsson, platschef. Tjänsten är främst en dagtidstjänst men förskjuten arbetstid kan förekomma och beredskapstjänstgöring ingår. Tjänsten är en säsongsanställning.

B-körkort är ett krav och erfarenhet av skogsplantodling är meriterande.

Låter detta som något för dig? Perfekt – Sök!

Om oss

På plantskolan är vi ett litet arbetsteam med god sammanhållning som värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet. Vi arbetar utifrån våra gemensamma värderingar som innebär att vi visar varandra respekt, vi är positiva och försöker se det bästa i situationen. Vi pratar med varandra, inte om varandra och vi hjälps åt så att vi får en rättvis arbetsbelastning.

Vill du veta mer om tjänsten?

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Jessica Olsson 072-209 55 27 eller odlingsledare Johanna Lindkvist, 072-224 74 63

Facklig kontaktperson är för GS-facket, Mikael Karlsson, 072 – 526 26 04.

Ansökan

Välkommen med cv och ett personligt brev senast den 16 juni 2023

Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget. Visa mindre

Flexibel skogsmaskinförare till Bergslagen, Stora Enso Skog

Ansök    Apr 28    Stora Enso AB    Skogsmaskinförare
Ser du skogen som en lika fantastisk tillgång och möjlighet som vi gör och älskar du att vistas i den? Har du känslan, kunskapen och passionen för maskiner, kommunikation och service? Då kan du vara vår nya framtida kollega! Det här är ett jobb för dig som motiveras lite extra av variationen i vardagen där du dessutom är med och bidrar i vår resa att bli ledande inom hållbarhet. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu dig som vill ha ett so... Visa mer
Ser du skogen som en lika fantastisk tillgång och möjlighet som vi gör och älskar du att vistas i den? Har du känslan, kunskapen och passionen för maskiner, kommunikation och service? Då kan du vara vår nya framtida kollega! Det här är ett jobb för dig som motiveras lite extra av variationen i vardagen där du dessutom är med och bidrar i vår resa att bli ledande inom hållbarhet.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu dig som vill ha ett socialt och varierat arbete som skogsmaskinförare! I den här rollen kommer du att arbeta som en flexibel resurs där du vid behov kör skotare och skördare i något av våra avverkningslag. Förutom att arbeta i skogsmaskinen kommer du att stötta vår resursförvaltare med den servicedrift som behövs för att våra förare ska kunna utföra ett så effektivt och kvalitativt arbete som möjlighet.
Som skogsmaskinförare hos oss har du det viktiga uppdraget att avverka och transportera virke ut till farbar väg där det sedan hämtas för vidare transport till industrier. Vårt mål är att avverka skogen på ett så hållbart sätt som möjligt där du blir en viktig spelare i att fatta beslut om hur det ska gå till.
I det dagliga arbetet jobbar du tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål och ni planerar och utför arbetet själva inom gruppen. Målet är att genomföra uppdraget så kvalitativt och effektivt som möjligt till bästa möjliga kostnad.
Som skogsmaskinförare ingår även markarbeten som service och underhåll av maskinerna samt ekonomisk uppföljning. Miljön och de kontrollsystem du arbetar med är digital och IT- baserad.
Rollen ställer höga krav på säkerhet, därför är det viktigt att alltid följa våra säkerhetsrutiner och medvetet tänka efter före, för att inte ta risker.
Ditt arbetsområde är Ludvika Kommun med tyngd på Fredriksberg i den västra delen av kommunen samt norra Ljusnarsbergs kommun och kontorsplaceringen är Ludvika. Du rapporterar till Intraprenören för Bergslagen.
Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga då du kommer att ha ett socialt arbete med många kontaktytor och samarbeten. Variationen av arbetsuppgifter kräver en flexibilitet och nyfikenhet då den ena dagen inte kommer vara den andra lik. Du behöver även trivas med skiftarbete.
Din kunskap bygger på erfarenhet av skogsmaskinskörning eller relevant utbildning inom området. Vi vänder oss även till dig som nyutexaminerad eller kommande student om du drivs av en stor nyfikenhet och en vilja av att lära och att utvecklas.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Du har en förmåga att jobba systematiskt och effektivt och som person besitter du ett driv i att leverera bra resultat
Du är bekväm med att jobba både självständigt och som en del av ett team
Du är säkerhetsmedveten och noggrann
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnytta
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift
B- körkort, C- kort är meriterande

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 19 maj.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Intraprenör Lars Persson på tel. 070 – 322 05 74 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se gärna vår film:
https://www.youtube.com/watch?v=00kIaVzeLVM Visa mindre

Skogsmaskinförare till Bergslagen, Stora Enso Skog

Ansök    Apr 28    Stora Enso AB    Skogsmaskinförare
Vill du växa med oss? Vi befinner oss i ett skede där vi rustar för framtiden, där vi hoppas att du vill vara med på denna resa i rollen som maskinförare hos oss – ett jobb som är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen och som föredrar skiftarbete! Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en skogsmaskinförare där du blir en del av ett av våra maskinlag där du kör skotare eller skördare i en gallringsgrupp. Det är meriterande att ... Visa mer
Vill du växa med oss? Vi befinner oss i ett skede där vi rustar för framtiden, där vi hoppas att du vill vara med på denna resa i rollen som maskinförare hos oss – ett jobb som är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen och som föredrar skiftarbete!
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en skogsmaskinförare där du blir en del av ett av våra maskinlag där du kör skotare eller skördare i en gallringsgrupp. Det är meriterande att kunna köra både och.
Som maskinförare har du det viktiga uppdraget att avverka och transportera virke ut till farbar väg där det sedan hämtas för vidare transport till industrier. Vårt mål är att avverka skogen på ett så hållbart sätt som möjligt där du blir en viktig spelare i att fatta beslut om hur det ska gå till.
I det dagliga arbetet jobbar du tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål och ni planerar och utför arbetet själva inom gruppen. Målet är att genomföra uppdraget så kvalitativt och effektivt som möjligt till bästa möjliga kostnad.
Förutom körning så ingår även markarbeten som service och underhåll av maskinerna samt ekonomisk uppföljning. Miljön och de kontrollsystem du arbetar med är digital och IT- baserad.
Rollen som maskinförare ställer höga krav på säkerhet, därför är det viktigt att jobba utifrån sunt förnuft och alltid följa maskinernas säkerhetsrutiner.
Ditt arbetsområde är runt Fredriksberg samt norra Ljusnarsbergs kommun och kontorsplaceringen är Ludvika. Du rapporterar till Intraprenören för Bergslagen.
Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du är säkerhetsmedveten och noggrann och du är bekväm med att jobba både självständigt och som en del av ett team. Vi söker dig som har erfarenhet av skogsmaskinskörning eller relevant utbildning. Du har erfarenhet av att köra skotare, har du även erfarenhet av skördare är det meriterande.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Du har en förmåga att jobba systematiskt och effektivt och som person besitter du ett driv i att leverera bra resultat
Du tycker om att arbeta tillsammans i lag, kan ta ansvar för att sätta mål och uppnå resultat
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utveckla och att utvecklas
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnytta
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift
B- körkort

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 19 maj.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Intraprenör Lars Persson på tel. 070 – 322 05 74 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se gärna vår film:
https://www.youtube.com/watch?v=00kIaVzeLVM
Liknande jobb (1) Visa mindre

Parkarbetare med stor maskin

Kultur- och fritid har två verksamhetsområden: Kultur och ungdom samt Fritid och idrott. Kultur- och fritid arbetar med kulturmiljövård, bibliotek, fritidsgårdar, ungdomspolitiska frågor, föreningsstöd, lotteritillstånd, omsorgsfritid, sporthall, badhus, folket hus med fest och konferenslokaler. Arbetsuppgifter Vi söker en parkarbetare som till 90% kommer att utföra körning med tyngre gräsklippare samt andra förekomna arbetsuppgifter. Kvalifikationer ... Visa mer
Kultur- och fritid har två verksamhetsområden: Kultur och ungdom samt Fritid och idrott.

Kultur- och fritid arbetar med kulturmiljövård, bibliotek, fritidsgårdar, ungdomspolitiska frågor, föreningsstöd, lotteritillstånd, omsorgsfritid, sporthall, badhus, folket hus med fest och konferenslokaler.

Arbetsuppgifter

Vi söker en parkarbetare som till 90% kommer att utföra körning med tyngre gräsklippare samt andra förekomna arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

B körkort är ett krav.

Meriterande om du har BE körkort och maskinförarutbildning. 

Tunga lyft förekommer och det finns krav på att man ska kunna köra större maskiner, såsom gräsklippare och röjsåg.

Anställningsvillkor

Säsongsanställning. Heltid. 6 Mån. Tillträde enligt överenskommelse 

Kontaktperson

Leif Stjerna Tel: 0240-56 55 73   Email [email protected]

Facklig kontakt Jim Gustavsson 070-224 67 90 

Välkommen att skicka in din ansökan med Cv och personligt brev senast den 2023-03-31. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Virkesköpare till Södra Dalarna, Stora Enso Skog

Brinner du för möten med människor och att skapa affärer? Trivs du dessutom med att till stor del har naturen och skogen som arbetsplats, så kan det här vara tjänsten för dig! Vi hoppas att du vill bli en del av vårt arbete för en hållbar framtid i rollen som virkesköpare – en tjänst där du får möjlighet att skapa långsiktiga affärsrelationer tillsammans med våra skogsägare! Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en virkesköpare som vill b... Visa mer
Brinner du för möten med människor och att skapa affärer? Trivs du dessutom med att till stor del har naturen och skogen som arbetsplats, så kan det här vara tjänsten för dig! Vi hoppas att du vill bli en del av vårt arbete för en hållbar framtid i rollen som virkesköpare – en tjänst där du får möjlighet att skapa långsiktiga affärsrelationer tillsammans med våra skogsägare!
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en virkesköpare som vill bli en del av vårt team på funktionen Lokala köp. I rollen ansvarar du för att möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna hos privata skogsägare. Du är en skogspartner till markägarna där du delar goda råd och smarta verktyg som gör att det ska vara roligt att vara skogsägare! Allt i en affärsmässig anda.
Du kommer att bli en del av ett större arbetslag där vi jobbar tillsammans för att nå en hög kvalité på den service vi utför hos våra kunder. Samtidigt så innebär rollen självständigt arbete både ute i fält, i möte med skogsägare och på kontor. Du planerar och styr din egen vardag vilket betyder att du får ett mycket flexibelt jobb.
Det dagliga arbetet innebär kontakt och dialog med privata skogsägare där du genom att identifiera behov, erbjuder våra tjänster inom exempelvis avverkning och skogsvård. I arbetet ingår ett affärsmässigt ansvar, samtidigt som du är en nyckelspelare i den interna överlämningen av de tjänster företaget åtar sig.
Du kommer att ha din kontorsplacering i Falun alternativt Ludvika med Säter och Hedemora som primärt geografiskt arbetsområde. Du rapporterar till områdeschefen för Lokala köp.
Vem söker vi?
Vi söker en person som motiveras av och känner sig bekväm med att göra affärer. Du trivs med att ta kontakt med nya människor och har förmågan att skapa tillit och förtroende. Din kunskap inom området bygger med fördel på en skoglig utbildning och då vänder vi oss även till dig som är sista års student. Alternativt har du ett starkt intresse för skog och natur med yrkeserfarenhet inom relevant område. Ditt intresse för service och att bygga långsiktiga relationer värderar vi högt!
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Lätt för att fungera i sociala sammanhang med en god kommunikativ förmåga
Ett driv i att uppnå mål och resultat
Säljerfarenhet
God datorvana och administrativ förmåga
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift
B- körkort

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast den 30 mars.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess, besök vår karriärsida https://www.storaenso.com/en/careers/applying-for-a-job
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Daniel Timblad på tel. 072 – 513 75 54 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Hundtrimmare/Djurvård

Ansök    Mar 31    Ludvika Djurbutik AB    Hundtrimmare
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss! Arbetsuppgifter Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största ... Visa mer
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss!
Arbetsuppgifter
Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största delen av kundkontakten själv.
Anställningsform: Tillsvidareanställd med provanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid, 20–40h per vecka, Visa mindre

Testingenjör / El-konstruktör till världsledande Elkraftsindustri

Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
Du är flytande i engelska i tal och skrift
Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
Kunskap i C#
Kunskap i Power BI
Kunskap i Matlab
Kunskap I PLC


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Produktionsutvecklingstekniker till Surge Arresters (Avledarna)

Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation Du blir en del av Hi... Visa mer
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation
Du blir en del av High Voltage Components (HC) inom High Voltage Products, en affärsenhet inom divisionen Hitachi Energy i Ludvika i Ludvika som består av Surge Arrester och Capacitors & Filters.
Surge Arresters består av ca 110 medarbetare i Ludvika där vi producerar och säljer ventilavledare. En ventilavledare skyddar mot överspänningar och är en väsentlig del i ett tillförlitligt och energieffektivt kraftsystem. Produktionen för avledare är i hög grad automatiserad med flertalet robotar, elektrisk provning, montagestationer, formsprutor och andra processer. Nya produkter utvecklas här och våra kunder finns över hela världen.
Vi är intresserade av att lära känna dig och vad du kan bidra med, så tveka inte att söka även om du inte uppfyller alla krav. Ett team med fantastiskt samarbete och med olika bakgrund väntar på dig!
Dina ansvarsområden
Du kommer att ta rollen som produktionsutvecklingstekniker för tillverkning av ventilavledare och dess innehåll. I rollen ingår:
Leda och delta i investeringsprojekt.
Driva utveckling av processer och produktionen i form av förbättringsprojekt och processoptimeringar.
Vara ett stöd i kvalitets- och underhållsfrågor med fokus att Surge Arresters produktion skall vara lönsam och störningsfri.
Deltaga i produktutvecklingen för erhållande av robust produktion och god arbetsmiljö.
Samarbeta med andra funktioner inom företaget men även med externa partners och leverantörer.
Arbeta med och utveckla digitala verktyg och lösningar för produktionen.

Din bakgrund
Vi söker en kandidat med intresse för teknik, data och automation. Önskvärt om du har en högskoleingenjörsexamen.
För att lyckas i jobbet behöver du:
Vara resultatfokuserad och trivas i både produktionsmiljö samt i mer teoretiska dialoger.
Vara noggrann och förstå vikten av att dokumentera.
Du bör vara kommunikativ med en förmåga att dela med dig av dina kunskaper till den övriga organisationen där en förutsättning är att kunna svenska och engelska i både tal och skrift.
Du gillar att samarbeta med andra och har driv att utmana dig själv för ständiga förbättringar på både kort och lång sikt med en positiv attityd till de uppgifter du antar.
Vi värdesätter tidigare erfarenheter av automation, design, mätteknik, elektrisk provning och programmering.

Mer om oss
Välkommen med din ansökan! Kandidater utvärderas löpande så sök redan idag, sista dagen att ansöka är 2023-01-13.
Rekryterande chef Torbjörn Hedqvist svarar gärna på dina frågor om tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Philip Bengtsson, +46 107-38 25 17; Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. Övriga frågor ställs till Talent Partner Cajsa Fellerfeldt-Eklund [email protected]
Hitachi Energy är en global teknikledare som jobbar för en hållbar energiframtid för alla. Vi betjänar kunder inom energi, industri och infrastruktur med innovativa lösningar och tjänster över hela värdekedjan. Tillsammans med kunder och partners revolutionerar vi tekniken och möjliggör den digitala transformationen som krävs för att accelerera energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. Vi utvecklar världens energisystem till att bli mer hållbart, flexibelt och säkert samtidigt som vi balanserar socialt, miljömässigt och ekonomiskt värde. Hitachi Energy har en väldokumenterad meritlista och en oöverträffad installerad bas i fler än 140 länder. Verksamheten har huvudkontor i Schweiz och cirka 40 000 medarbetare i 90 länder som genererar affärer på ungefär 10 miljarder USD. Visa mindre

Hundtrimmare/Djurvård

Ansök    Jan 25    Ludvika Djurbutik AB    Hundtrimmare
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss! Arbetsuppgifter Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största ... Visa mer
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss!
Arbetsuppgifter
Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största delen av kundkontakten själv.
Anställningsform: Tillsvidareanställd med provanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid, 20–40h per vecka, Visa mindre

Category Specialist

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC is a business unit... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC is a business unit within the Hitachi Energy. HVDC unit (High Voltage Direct Current), with headquarters in Ludvika – develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems.
We are looking for an engaging and driven person to join the SCM team in HVDC as a Category Specialist. This is a role with many interfaces and interesting work tasks, and you will get great opportunities for learning and development. Our team culture is flexible, transparent, and cooperative. If you are interested in this opportunity, welcome with your application!
Living Hitachi Energy core values of safety and integrity, which means taking responsibility for your own actions while caring for your colleagues and the business.
Your responsibilities
As a Category Specialist, you support the development and implementation of sourcing strategies in close alignment with the category manager.
You will also be a part of the daily operational work with suppliers and other functions within HVDC.
Support the category manager in negotiations with main suppliers.
We work towards our Production plants so you will also be responsible to secure material procurement.
You will work together with a team of category managers, operational buyers, transport managers, logistic planners, supplier quality engineers and others to drive and ensure that the goods and material are procured, produced and delivered on budget, on time and with quality to our production and project sites worldwide.
You will have a key role interacting with stakeholders in tender, production and project execution, i.e., Engineering, R&D, service, tender management, project management, general management levels at HVDC and the global SCM organization.
You ensure that our suppliers comply with the laws, regulations, standards, certificates and directives that Hitachi Energy requires of its suppliers.
You build strong international contacts both internally within HVDC and with our suppliers. Travel at work both within Sweden and abroad is required for this role.

Your background
You have an academic degree in a relevant field: Engineering, Business & Administration, or Supply Chain Management or equivalent work experience.
Work Experience in procurement/supply chain for at least 2-3 years.
Genuinely interested in technical components and systems.
For this role it requires that you are unpretentious for the job requires that you need to do everything from strategies work to material follow-up to working with your material in our ERP system (SAP).
You are a team player with strong communicative and collaborative skills who likes to interact with other people.
You are used to a multicultural and challenging global business environment and can handle several tasks in parallel.
Described as energetic, motivated and self-confident person who can handle both ups and downs and manage problem that may occur.
Fluency in English, both written and spoken.
We will focus a lot on your personality.

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply latest 15th of January! We are curious to learn more about you and what you can contribute with, so, please apply even though requirements are partly met.
Recruiting Manager Peter Graaf, [email protected] will be happy to answer your questions regarding this position.?Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46 107-38 29 86; Unionen:?Stefan Barkman, +46?107-38?33?04; Ledarna:?Christer Fridlund, +46?107-38?29?12.?All other questions should be directed to Talent Partner Petra Berggren, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 40,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Produktionsutvecklingstekniker till Surge Arresters (Avledarna)

Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som bidrar till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation Du blir en del av Hig... Visa mer
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som bidrar till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation
Du blir en del av High Voltage Components (HC) inom High Voltage Products, en affärsenhet inom divisionen Hitachi Energy i Ludvika som består av Surge Arrester och Capacitors & Filters.
Surge Arresters består av ca 110 medarbetare i Ludvika där vi producerar och säljer ventilavledare. En ventilavledare skyddar mot överspänningar och är en väsentlig del i ett tillförlitligt och energieffektivt kraftsystem. Produktionen för avledare är i hög grad automatiserad med flertalet robotar, elektrisk provning, montagestationer, formsprutor och andra processer. Nya produkter utvecklas här och våra kunder finns över hela världen.
Du kommer att ta rollen som produktionsutvecklingstekniker för tillverkning av ventilavledare och dess innehåll. Vi söker en kandidat med intresse för teknik, data och automation, gärna med en högskoleingenjörsexamen.
Vi är intresserade av att lära känna dig och vad du kan bidra med, så tveka inte att söka även om du inte uppfyller alla krav. Ett team med fantastiskt samarbete och med olika bakgrund väntar på dig!
Dina ansvarsområden
Leda och delta i investeringsprojekt.
Driva utveckling av processer och produktionen i form av förbättringsprojekt och processoptimeringar.
Vara ett stöd i kvalitets- och underhållsfrågor med fokus att Surge Arresters produktion ska vara lönsam och störningsfri.
Delta i produktutvecklingen för att uppnå robust produktion och god arbetsmiljö.
Samarbeta med andra funktioner inom företaget men även med externa partners och leverantörer.
Arbeta med och utveckla digitala verktyg och lösningar för produktionen.

Din bakgrund
Vara resultatfokuserad och trivas i både produktionsmiljö samt i mer teoretiska dialoger.
Vara noggrann och förstå vikten av att dokumentera.
Du bör vara kommunikativ med en förmåga att dela med dig av dina kunskaper till den övriga organisationen där en förutsättning är att kunna svenska och engelska i både tal och skrift.
Du gillar att samarbeta med andra och har driv att utmana dig själv för ständiga förbättringar på både kort och lång sikt med en positiv attityd till de uppgifter du antar.
Vi värdesätter tidigare erfarenheter av automation, design, mätteknik, elektrisk provning och programmering.

Mer om oss
Välkommen med din ansökan! Kandidater utvärderas löpande så sök redan idag, sista dagen att ansöka är 23 december.
Rekryterande chef Torbjörn Hedqvist, [email protected] svarar gärna på dina frågor om tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Philip Bengtsson, +46 107-38 25 17; Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. Övriga frågor ställs till Talent Acquisition Partner Cajsa Fellerfeldt-Eklund [email protected]


Hitachi Energy är en global teknikledare som jobbar för en hållbar energiframtid för alla. Vi betjänar kunder inom energi, industri och infrastruktur med innovativa lösningar och tjänster över hela värdekedjan. Tillsammans med kunder och partners revolutionerar vi tekniken och möjliggör den digitala transformationen som krävs för att accelerera energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. Vi utvecklar världens energisystem till att bli mer hållbart, flexibelt och säkert samtidigt som vi balanserar socialt, miljömässigt och ekonomiskt värde. Hitachi Energy har en väldokumenterad meritlista och en oöverträffad installerad bas i fler än 140 länder. Verksamheten har huvudkontor i Schweiz och cirka 40 000 medarbetare i 90 länder som genererar affärer på ungefär 10 miljarder USD. Visa mindre

JUNIOR PROJEKTINGENJÖR TILL LUDVIKA!

Vi söker dig som vill vara med på alla delar i projektet – från offert till installation och igångkörning! Här behövs du som har ett genuint intresse för elektronik och programmering. Arbetsuppgifter Som junior projektingenjör inom kontroll och skydd kommer du att tillämpa dina kunskaper och inkluderas i hela livscykeln av företagets system. Det inkluderar design, underhåll, testning, integration, verifiering, driftsättning och dokumentation av väsentli... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med på alla delar i projektet – från offert till installation och igångkörning! Här behövs du som har ett genuint intresse för elektronik och programmering.


Arbetsuppgifter
Som junior projektingenjör inom kontroll och skydd kommer du att tillämpa dina kunskaper och inkluderas i hela livscykeln av företagets system. Det inkluderar design, underhåll, testning, integration, verifiering, driftsättning och dokumentation av väsentliga funktioner för säker och tillförlitlig drift av anläggningen och transmissionslänkarna.

Mer konkret kan några av dina arbetsuppgifter beskrivas som följande;
•Genomföra uppgifter kostnadseffektivt och i enlighet med kontraktspecifikationer, kvalitetsstandarder och säkerhetskrav.
•Utföra grundläggande undersökningsarbete, standardberäkningar, analyser och grundläggande deignuppgifter.
•Samla in data och stödja produktionen av den tekniska designen
•Assistera seniora ingenjörskollegor vid utarbetandet av testning, ritningar, konstruktionsarbete med mera.


Profil
För den här rollen söker företaget i Ludvika en person med ansvarskänsla och en förmåga att planera och organisera sitt dagliga arbete. Med andra ord, en riktig problemlösare som med glädje och nyfikenhet tar initiativ till att lösa de dagliga utmaningarna. Då du kommer att arbeta med flera olika team beroende på var, i det aktuella projektet, ni befinner er, krävs det också att du är en äkta teamplayer.
Som det hintas om ovan i texten väger dina personliga egenskaper, samt ditt intresse för branschen allra högst. Du behöver inte vara fullärd, men du behöver ha ambition, vilja och driv.

Bocka av kompetenskraven nedan och tveka sen inte att söka tjänsten!

Kompetenskrav
•Du har som lägst en YH-examen inom elektronik/elkraft eller annan relevant inriktning
•Du har en förståelse för, och ett intresse av, mjukvaruutveckling och programmering
•Du har god kommunikationsförmåga i engelska (tal + skrift)
•Du innehar en generell arbetserfarenhet

Meriterande
•Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling/programmering
•Du har erfarenhet av liknande tjänster
•Du har god kommunikationsförmåga i svenska


Du erbjuds…
… en otroligt spännande arbetsplats med genomtänkta och värdefulla onboarding-processer. Här ges du möjlighet att växa in i din roll, samt utvecklas tillsammans med en redan världsledande elkraftsindustri som konstant arbetar för att ligga i teknikens framkant.


Om arbetsplatsen
Företaget är känt för sin rika innovation som har bidragit till att forma världens kraftindustri under det senaste århundradet.
Många innovationer, såsom 3-fas växelströmsöverföring, teknik för högspänd likström, världens mest kraftfulla transformatorer och miljöeffektiva högspänningsställverk har sitt ursprung i företagets Ludvika-anläggning, vilken har gjort stor skillnad för miljarder människor som fått tillgång till elektricitet.

Idag har företaget siktet på att fortsätta driva utvecklingen för hållbar energianvändning i minst ett århundrade till.

De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla såväl företaget som medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utöka, kompetensen inom företaget.

Mer information om företaget och tjänsten ges vid en eventuell intervju.Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vederbörande företag.Rekryteringsprocess
•CV-granskning
•Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
•Intervju med vederbörande företag


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8-17 Visa mindre

Linjeröjning åt kraftbolag

Vårt företag utför manuell linjeröjning och trädfällning åt kraftbolag mestadels i Dalarna. Vi önskar medarbetare som har: · Bilkörkort B · Motorsågskörkort A & B · ESA utbildning · Svensktalande · Erfarenhet av Linjeröjning trädfällning i skog o mark · Självständig · Arbete under ansvar, viktigt. · Positiv · Jobba i lag 2 och 2 i en företagsbil Om intresse finns Maila: [email protected] Telefonnr: 0703155253... Visa mer
Vårt företag utför manuell linjeröjning och trädfällning åt kraftbolag mestadels i Dalarna.

Vi önskar medarbetare som har:
· Bilkörkort B
· Motorsågskörkort A & B
· ESA utbildning
· Svensktalande
· Erfarenhet av Linjeröjning trädfällning i skog o mark
· Självständig
· Arbete under ansvar, viktigt.
· Positiv
· Jobba i lag 2 och 2 i en företagsbil
Om intresse finns
Maila: [email protected]
Telefonnr: 0703155253 Visa mindre

Testingenjör / El-konstruktör till världsledande Elkraftsindustri

Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa! DINA ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – o... Visa mer
Vi söker dig som gillar mekatronik, är initiativtagande och har den rätta viljan för att utveckla sina tekniska kunskaper. Ansök idag och få chansen att bli en del av ett multinationellt och världsledande bolag, där du får möjligheterna att växa!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en del av företaget där en teknik för högspänd likström används för att överföra elkraft över långa avstånd med minimala förluster via luftledningar, mark- och havskabelsystem – ofta i samband med stora vindkraftsparker. Här utvecklas, tillverkas och säljs transmissionssystem och deras marknad är global och världsledande. Som testingenjör/el-konstruktör blir du en väsentlig del av långvariga och stora infrastruktur-projekt där du arbetar med mätsystem, mätteknik, kalibreringsprocesser, dokumentation och konstruktion av olika kretskortslösningar, med mera. Din utvecklingspotential styrs av din egen drivkraft och vilja – här är möjligheterna oändliga.

Företaget äger och förvaltar ett elektriskt provlaboratorium där det utförs tekniktunga funktionstester. I din roll får du möjligheten att exempelvis bygga provkretsar för test av kretskort och kraftelektronik-komponenter, där dina innovativa tankesätt blandas med praktiska moment i byggnationsfasen och i uppkopplingen av provobjekt. Under din första tid på arbetet får du vägledning och stöttning av provledare och seniora, spetskompetenta kollegor för att senare ta dig an egna ansvarsområden där mottot är learning by doing.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är världsledande inom elkraftindustrin och har kontor och etableringar runt om i hela världen. På kontoret i Ludvika, som har varit etablerade i över 120 år, sitter det i dagsläget cirka 2800 medarbetare.
De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla företaget och medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utveckla, kompetensen inom företaget. De är också experter inom HVDC’s alla avdelningar.


DIN PROFIL
Företaget lägger den största vikten vid dina personliga egenskaper, intressen och din vilja att utvecklas. Du bör därför vara en person som brinner för teknik-tunga miljöer och har ett genuint och gediget intresse för teknik i alla dess former. Du känner en wow-faktor för elektronikprylar och älskar att hitta nya vägar för problemlösning. Du är självgående men också en sann lagspelare som är kommunikativ, engagerad och samarbetsvillig. Huvudsakligen är du praktiskt lagd och arbetsam då du ser de positiva synergieffekterna av mekatronik.

Känner du igen dig i den här profilen, behöver du enbart se till att du matchar kompetenskraven nedan. De meriterande attributen ger dig en stjärna i kanten, men är inga måsten.


KOMPETENSKRAV
Du är utbildad högskole/civilingenjör inom energi/elektronik/elkraft/annan relevant inriktning
Du är flytande i engelska i tal och skrift
Du har ett genuint tekniskt intresse


MERITERANDE
Du har erfarenhet av att arbeta med mätteknik och hantering av spänningsprober
Kunskap i C#
Kunskap i Power BI
Kunskap i Matlab
Kunskap I PLC


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Ort: Ludvika
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Virkesköpare till Stora Enso Skog, Östra Bergslagen

Vi söker nu två virkesköpare som trivs med att bygga relationer och göra affärer. I den här rollen blir du en viktig del i vår försörjningskedja, som en del av Forest Division. Placering för tjänsterna är Hagge/Ludvika med Östra Bergslagen som marknadsområde och du rapporterar till Områdeschefen för Lokala köp, N Uppland-Gästrikland/Ö Bergslagen. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar i... Visa mer
Vi söker nu två virkesköpare som trivs med att bygga relationer och göra affärer. I den här rollen blir du en viktig del i vår försörjningskedja, som en del av Forest Division. Placering för tjänsterna är Hagge/Ludvika med Östra Bergslagen som marknadsområde och du rapporterar till Områdeschefen för Lokala köp, N Uppland-Gästrikland/Ö Bergslagen.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Hållbarhetsaspekten är djupt förankrad i vår affärsstrategi och våra ansvarsfulla affärsrutiner.
Om tjänsten
I rollen som virkesköpare är ditt ansvarsområde att möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna hos privata skogsägare.
Det dagliga arbetet innebär kontakt och dialog med privata skogsägare där du genom att identifiera behov, erbjuder våra tjänster inom exempelvis avverkning och skogsvård. I arbetet ingår ett affärsmässigt ansvar, samtidigt som du är en nyckelspelare i den interna överlämningen av de tjänster företaget åtar sig.
Du kommer att bli en del av ett större arbetslag där vi jobbar tillsammans för att nå en hög kvalité på den service vi utför hos privata skogsägare. Samtidigt så innebär rollen självständigt arbete både ute i fält, i möte med skogsägare och på kontor.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett förmånspaket för att gagna deras välbefinnandet.
Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material.
På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjlighet till personlig utveckling är stora.
Vem söker vi
För att bli framgångsrik i rollen så trivs du med att ta kontakt med nya människor och du har förmåga att skapa tillit och förtroende i dina affärsmässiga relationer. Du tycker om att jobba fritt med tydliga mål och har ett starkt driv för försäljning, service och ekonomi. Givetvis har du ett genuint intresse för skog och känner dig bekväm i att göra affärer.
Förutom gymnasieexamen är det meriterande om du har relevant universitets-/högskoleexamen, gärna skoglig. Alternativt om du har motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en god administrativ förmåga.
Du har grundläggande datorvana, behärskar god svenska i tal och skrift, samt har B-körkort.
Som person är du målinriktad samt sälj- och serviceinriktad och du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din sälj- och serviceförmåga.
Övrig information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Robert Andersson på tel. 073 – 054 98 20. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49.
Sista ansökningsdag är den 28 augusti men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Hundtrimmare/Djurvård

Ansök    Apr 4    Ludvika Djurbutik AB    Hundtrimmare
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss! Arbetsuppgifter Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största ... Visa mer
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss!
Arbetsuppgifter
Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största delen av kundkontakten själv.
Anställningsform: Tillsvidareanställd med provanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid, 20–40h per vecka, Visa mindre

Hundtrimmare/Djurvård

Ansök    Jun 14    Ludvika Djurbutik AB    Hundtrimmare
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss! Arbetsuppgifter Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största ... Visa mer
Brinner du för hundtrimning och skulle tycka det var kul att arbeta självständigt och fortsätta utveckla vårt trim & spa? Dunkar ditt hjärta dessutom lite extra för våra bästa vänner? Då tycker vi att du ska komma och jobba med oss!
Arbetsuppgifter
Vi söker en trimmare som har kunskap av trimning och kloklipp av hundar. Arbetet består i första hand av hundfrisering och kloklipp . Du ansvar själv för dina bokningar i vårt bokningssystem och har den största delen av kundkontakten själv.
Anställningsform: Tillsvidareanställd med provanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid, 20–40h per vecka, Visa mindre

Utemiljöstrateg

Ludvika Kommunfastigheter AB och LudvikaHem AB har en gemensam organisation. Tillsammans är vi 140 medarbetare som förvaltar totalt 455 000 kvm kommunala verksamhetslokaler, kontor, affärslokaler samt bostäder. Vi erbjuder en arbetsplats med trivsel och arbetsglädje. För att läsa mer om våra företag, besök vår hemsida www.ludvikakf.se eller www.ludvikahem.se Är du trädgårdsutbildad, drivs av att ta ansvar och vill skapa en funktionell och säker utomhusm... Visa mer
Ludvika Kommunfastigheter AB och LudvikaHem AB har en gemensam organisation. Tillsammans är vi 140 medarbetare som förvaltar totalt 455 000 kvm kommunala verksamhetslokaler, kontor, affärslokaler samt bostäder. Vi erbjuder en arbetsplats med trivsel och arbetsglädje. För att läsa mer om våra företag, besök vår hemsida www.ludvikakf.se eller www.ludvikahem.se

Är du trädgårdsutbildad, drivs av att ta ansvar och vill skapa en funktionell och säker utomhusmiljö? Ja, då kan du vara vår nya utemiljöstrateg. ????

Vi söker nu en medarbetare som driver och säkerställer en funktionell och säker utomhusmiljö i våra områden. Du kommer att skapa och ansvara för vår utomhusmiljöplan, det innebär att du har möjlighet att påverka vår utomhusmiljö till att både bli lättskött och attraktiv. I rollen ingår det även en viss projektledning kopplat till både våra markinstallationer på fastigheterna samt åtgärder för utemiljön. Du blir en viktig kugge i vårt arbetslag och får arbeta på en arbetsplats som har som mål att vara en av de attraktivaste arbetsgivarna i kommunen.

Arbetsuppgifter

• Ansvara för utveckling av utemiljön på bolagets fastigheter.
• Upprätta en strategi och underhållsplan för utemiljön inom fastighetskoncernen.
• Övergripande ansvar för fastighetskoncernens utemiljö – grönyta, hårdgjord yta inkl. lekplatser, parkeringar och utomhusbelysning.
• Kvalitetssäkra och kontrollera levererad tjänst.
• Följa upp, analysera, utreda och effektivisera verksamheten och entreprenörstjänster.
• Planera, projektleda och driva projekt inom området – lekplatser, skolor, p-platser, bostäder och utomhusbelysning.
• Planera och upprätthålla en säker och trygg miljö i bolagens områden.
• Vara fastighetskoncernens kontaktperson i frågor gällande all yttre miljö och säkerhet.
• Åtgärder på lekplatser. Prioritera och medverka till beslut om åtgärder.
• Projektleda mark och dräneringsarbeten.
• Uppdatera bolagen angående gällande lagar inom ansvarsområdet och följa dessa.


Vem är du?
Kommunikation är grunden för att lyckas, det är därmed viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du är självgående och tar ansvar för ditt uppdrag, du strukturerar ditt arbetssätt och driver dina processer vidare. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer, fokuserar på kostnader och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Du arbetar dagligen tillsammans med både kollegor och entreprenörer vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning från högskola/universitet, KY eller alternativ utbildning som vi bedömer likvärdig. B-körkort är ett krav då du både kommer att arbeta ute på våra områden såväl som inne på vårt kontor. Det är meriterande om du har utbildning inom markanläggning för fastigheter.Vårt erbjudande till dig


Trygghet

Effektivitet

Affärsmässighet

Vi har som mål att vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna i kommunen. För att vi ska lyckas med det är arbetsglädje, trivsel, utveckling, utbildning och inflytande viktigt för oss - vilket märks på många sätt i verksamheten.

Stora utvecklingsmöjligheter

Hos oss finns stora möjligheter att växa likväl personligt som professionellt. Vi har många medarbetare som avancerat till en annan roll och fått bra utveckling.

En skön gemenskap

För oss är det viktigt med en hög trivsel, att ha roligt och hitta på saker. Bowling, julfester och gemensamma aktiviteter är exempel på sådant vi hittar på tillsammans!

Bra förmåner

Självklart har vi ordnat riktigt bra förmåner till alla våra medarbetare! Några exempel på förmåner du får hos oss är tillgång till vårt egna gym/relax/bastu, rikskort, flextid, timbank, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Om oss

Ludvika Kommunfastigheter AB och LudvikaHem AB ingår i en gemensam fastighetskoncern och tillsammans siktar vi på att vara den ledande fastighetsorganisationen i regionen. Tillsammans är vi över 140 medarbetare som förvaltar totalt c:a 455 000 m2 kommunala verksamhetslokaler som skolor, daghem, kontor, affärslokaler samt bostäder.

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vi samarbetar med Petra Back HR AB. Registrera din ansökan via www.petraback.se senast 2022-08-21. Mer information om tjänsten lämnas av Rekryteringskonsult Petra Back, 070-656 98 30. Visa mindre

Feriejobb växthuset

Ludvika kommun AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet. Du som har rätt att få feriejobb ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2004, 2005 eller 2006. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen. Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka f... Visa mer
Ludvika kommun AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet.

Du som har rätt att få feriejobb ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2004, 2005 eller 2006. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen.

Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka flera av jobben.

Om ansökan

En ansökan per jobb.
Sista ansökningsdag 2022-03-27. 

Du måste skicka in en ansökan per jobb som du söker. Det underlättar om du har färdiga dokument förberedda, men det går också att skriva in text i fritextfält i formuläret. Titta gärna igenom jobbet i god tid innan du ska skicka din ansökan, så att du inte hamnar i tidsnöd sista ansökningsdagen.

Varje arbetsplats väljer ut ungdomar, kallar och genomför intervjuer. Du kan därför bli kallad till flera intervjuer.

Lön

Lönen är enligt kollektivavtal.  2021 års lön  2022 ej klart
79 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2005 eller 2006.
96 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2004.

Arbetsuppgifter

Sköta och vattna blommor, städa och hålla snyggt på stan. 

 

Period 1 vecka 24-26  Period 2 vecka 27-29

Kontakt:

Bengt Jellbin/Lotta Eriksson 0240-86000

[email protected]  

[email protected] Visa mindre

Sommarjobbare sökes till Svenska Skogsplantor i Nyhammar

Nu söker vi dig som vill sommarjobba mellan v. 26- v. 32 på Svenska Skogsplantor i Nyhammar! Om företaget Svenska Skogsplantor bildades 1994 och är ett rikstäckande företag med specialistkompetens på frö, plantor och ett brett utbud av tjänster inom skogsskötselområdet. Svenska Skogsplantor ingår sedan 2003 i Sveaskog koncernen. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter består av att rensa ogräs på plantering mellan plantor. Du behöver inte ha någon erfarenhet u... Visa mer
Nu söker vi dig som vill sommarjobba mellan v. 26- v. 32 på Svenska Skogsplantor i Nyhammar!

Om företaget

Svenska Skogsplantor bildades 1994 och är ett rikstäckande företag med specialistkompetens på frö, plantor och ett brett utbud av tjänster inom skogsskötselområdet. Svenska Skogsplantor ingår sedan 2003 i Sveaskog koncernen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter består av att rensa ogräs på plantering mellan plantor. Du behöver inte ha någon erfarenhet utan du lär dig på plats!

Vi söker dig som:

• Gillar att jobba utomhus
• Har god fysik
• Kan jobba måndag -torsdag från kl. 06.30-kl. 16:00 och fredagar från kl. 06.30-kl. 13.00 5-7 veckor under perioden v. 26- v. 32

Formell kompetens

• B-körkort samt tillgång till bil
• Meriterande med truckkort

Personliga egenskaper

Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Ludvika/Nyhammar

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Övrig information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Feriejobb parkarbetare

Ludvika kommun AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet. Du som har rätt att få feriejobb ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2004, 2005 eller 2006. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen. Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka f... Visa mer
Ludvika kommun AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet.

Du som har rätt att få feriejobb ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2004, 2005 eller 2006. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen.

Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka flera av jobben.

Om ansökan

En ansökan per jobb.
Sista ansökningsdag 2022-03-27. 

Du måste skicka in en ansökan per jobb som du söker. Det underlättar om du har färdiga dokument förberedda, men det går också att skriva in text i fritextfält i formuläret. Titta gärna igenom jobbet i god tid innan du ska skicka din ansökan, så att du inte hamnar i tidsnöd sista ansökningsdagen.

Varje arbetsplats väljer ut ungdomar, kallar och genomför intervjuer. Du kan därför bli kallad till flera intervjuer.

Lön

Lönen är enligt kollektivavtal.  2021 års lön  2022 ej klart
79 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2005 eller 2006.
96 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2004.

 

Arbetsuppgifter

Parkarbete
Parkskötsel, städning, tömning av papperskorgar, ogräsrensning, underhåll av lekplatser mm.

Period

1: vecka 24, 25 och 26

2: vecka 27, 28 och 29

 

Kontaktperson

Per Andersson 0240-56 55 25 ,  [email protected] Visa mindre

häst skötare

tävling - trav-avels stall med 10 hästar och 2 hundar ni jobbar med mig Sanna... gården ligger i Grängesberg i skogen med egen träning banor ni ska kunna jobba självständigt och ansvara för hästarna när det krävs samt följa med på tävlings dagarna Häst skötare inom trav -kör kunnig ett måste,,,alla förekommande arbetsuppgifter för att driva ett stall-gård -tävlingsverksamhet 10 hästar 2 hundar ,sena kvällar tidiga morgondagar och helg arbete enkelt boende... Visa mer
tävling - trav-avels stall med 10 hästar och 2 hundar ni jobbar med mig Sanna... gården ligger i Grängesberg i skogen med egen träning banor ni ska kunna jobba självständigt och ansvara för hästarna när det krävs samt följa med på tävlings dagarna Häst skötare inom trav -kör kunnig ett måste,,,alla förekommande arbetsuppgifter för att driva ett stall-gård -tävlingsverksamhet 10 hästar 2 hundar ,sena kvällar tidiga morgondagar och helg arbete enkelt boende finns,
Ni ska vara ordningsamma och noggranna med utrustning och framför allt med hästarna .
heltid eller 2 deltid sökes
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobba som plantskolearbetare

Vi söker dig som vill sommarjobba på en plantskola i Nyhammar! Uppdraget sträcker sig mellan v 27- v 32. Vill du och/eller någon du känner ha tillfälligt jobb i sex veckor, 5 juni till 13 augusti? Vi söker ogräsrensare till vår kund. Du behöver inte ha någon erfarenhet utan du lär dig på plats. Vi söker dig som: • Gillar att jobba utomhus • Har god fysik • Kan jobba mån-tors 06.30-16 och fre 06.30-13.00 under perioden Forma framtiden med oss! Lernia... Visa mer
Vi söker dig som vill sommarjobba på en plantskola i Nyhammar!
Uppdraget sträcker sig mellan v 27- v 32.

Vill du och/eller någon du känner ha tillfälligt jobb i sex veckor, 5 juni till 13 augusti? Vi söker ogräsrensare till vår kund. Du behöver inte ha någon erfarenhet utan du lär dig på plats. Vi söker dig som:

• Gillar att jobba utomhus
• Har god fysik
• Kan jobba mån-tors 06.30-16 och fre 06.30-13.00 under perioden

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ledare/ lärare/ samordnare

Brunnsvik Folkhögskola är idag Sveriges fjärde största folkhögskola med verksamhet på tre orter, Borlänge, Gävle och Ludvika. Skolan har verksamhet inom allmän kurs, studiemotiverande kurser (SMF), yrkesutbildningar, kortkurser, konferensverksamhet, uppdragsverksamhet och projekt. Vi söker en ledare/ lärare/ samordnare för vår Allmänna kurs nya inriktning och yrkeskurs "Hållbara trädgårdar och gröna uterum". Du behöver ha gedigna kunskaper om hållbar odlin... Visa mer
Brunnsvik Folkhögskola är idag Sveriges fjärde största folkhögskola med verksamhet på tre orter, Borlänge, Gävle och Ludvika. Skolan har verksamhet inom allmän kurs, studiemotiverande kurser (SMF), yrkesutbildningar, kortkurser, konferensverksamhet, uppdragsverksamhet och projekt.
Vi söker en ledare/ lärare/ samordnare för vår Allmänna kurs nya inriktning och yrkeskurs "Hållbara trädgårdar och gröna uterum". Du behöver ha gedigna kunskaper om hållbar odling och trädgård- och parkskötsel.
Tjänsten är en visstidsanställning på 80% med start 9 augusti och avslutas 17 juni 2022.
Vi söker dig med ett starkt engagemang för folkbildning och har erfarenhet av arbete med vuxnas lärande, kanske genom handledningsansvar eller som gruppansvarig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Huvudman för Brunnsviks folkhögskola är ABF, LO och arbetarrörelsen i regionen. Det är en förutsättning att du delar arbetarrörelsens och skolans grundläggande värderingar om frihet, jämlikhet och solidaritet samt vår folkbildningssyn.


Ansök omgående till [email protected].


För upplysning om tjänsten kontakta biträdande rektor Sussane Smed på [email protected] eller 072- 050 53 54.


#jobbjustnu Visa mindre

Skogsarbetare

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.   Arbetsuppgifter  Som skogsarbetare ingår du i arbetsgruppen Skog och Park. Tillsammans med dina arbetskamrater ansvarar du över u... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. 

Arbetsuppgifter 

Som skogsarbetare ingår du i arbetsgruppen Skog och Park. Tillsammans med dina arbetskamrater ansvarar du över underhåll av kommunens skogar och parker. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat röjning och annat underhåll. Vi söker dig som är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du skall vara flexibel och kunna se nya lösningar. Det är viktigt att vara serviceinriktad då tjänsten innebär kontakter med kommuninvånare. Du har lätt att samarbeta då arbete sker i grupp. Goda kunskaper i svenska samt kunskaper i engelska är meriterande.  Det främsta arbetet består av röjning och huggning men även återplantering sker med jämna mellanrum. Vi skapar också vindskydd och bänkbord vid vårt egna sågverk. 

 

Kvalifikationer

- A B huggarutbildning är ett krav

- Körkort med B behörighet är ett krav. 

- Ra Rb Röjning 

- Mångårig erfarenhet av skogsbruk är meriterande.

- Utbildning i säkerhet på väg är meriterande.

 

Anställningsform
Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Arbetstid: dagtid

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal platser: 1

 

Upplysningar
Chef
 Enhetschef Leif Stjerna via telefon 0240-565573

Arbetstagarorganisation
Jim Gustavsson Kommunalarbetarförbundet 070-2246790

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21/3. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Gårdskarl 50% projektanställning

Ansök    Jun 29    Convergent AB    Skogsarbetare, röjning
Till mindre gård/fastigheter utanför Saxdalen/Sunnansjö sökes gårdskarl som kan snickra, måla och hantera en röjsåg. Vi söker dig som är ansvarsfull, självständig och har ett eget driv och initiativförmåga och stort ordningssinne. Du har troligen en bakgrund som snickare eller är väldigt intresserad av att snickra, renovera och underhålla hus både utvändigt och invändigt. I arbetsuppgifterna ingår också att röja högt gräs och sly och hantera en vedklyv. ... Visa mer
Till mindre gård/fastigheter utanför Saxdalen/Sunnansjö sökes gårdskarl som kan snickra, måla och hantera en röjsåg.

Vi söker dig som är ansvarsfull, självständig och har ett eget driv och initiativförmåga och stort ordningssinne. Du har troligen en bakgrund som snickare eller är väldigt intresserad av att snickra, renovera och underhålla hus både utvändigt och invändigt. I arbetsuppgifterna ingår också att röja högt gräs och sly och hantera en vedklyv.

Det är meriterande och möjlighet till utökad/förlängd tjänst om du även har kompetens inom byggnadsvård och/eller att leda byggprojekt.

Anställningen omfattar 50 %, upplägg för fördelning av timmar enligt överenskommelse. Projektet löper fram till 15 oktober, start enligt överenskommelse.

Maila din ansökan inklusive löneanspråk till [email protected], intervjuer sker löpande. Visa mindre

Odlingsledare till Stakhedens plantskola i Nyhammar

Ansök    Jun 22    Sveaskog Förvaltnings AB    Hortonom
Vill du vara med och odla en fossilfri livsstil? På Stakhedens plantskola utvecklas verksamheten ständigt. Vi söker nu en skicklig odlare till ett spännande och viktigt uppdrag. Stakhedens plantskola är i ett expansivt skede och har spännande utmaningar framöver. Vi vill utveckla verksamheten och fortsätta att sträva mot hög kvalitet Vi söker nu en skicklig odlare till ett spännande och viktigt uppdrag. På plantskolan är vi ett gäng med god sammanhållning... Visa mer
Vill du vara med och odla en fossilfri livsstil? På Stakhedens plantskola utvecklas verksamheten ständigt. Vi söker nu en skicklig odlare till ett spännande och viktigt uppdrag.

Stakhedens plantskola är i ett expansivt skede och har spännande utmaningar framöver. Vi vill utveckla verksamheten och fortsätta att sträva mot hög kvalitet Vi söker nu en skicklig odlare till ett spännande och viktigt uppdrag. På plantskolan är vi ett gäng med god sammanhållning som värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära planering och ledning av odlingen av gran och tall i växthus och på friland. Allt från planering av insådd, växthusodling, frilandsodling, rensning, behandlingar, uppföljningar och till sist packning ingår i arbetsuppgifterna.

I din roll som odlingsledare har du en viktig uppgift i att arbetsleda och coacha odlingspersonalen. Du ansvarar för ett odlingsteam som varierar i bemanning under en odlingssäsong, men alla medarbetare på plantskolan är involverade i odlingarna. Det kommer att vara platschefen som har personalansvaret. Du ingår i plantskolans ledningsgrupp och rapporterar till platschefen. Beredskapstjänstgöring ingår. På plantskolan jobbar vi med ständiga förbättringar för att höja vår kvalitet och effektivitet.

Om dig och din kompetens

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med ingående ämnen inom biologi och växtfysiologi, eller annan likvärdig erfarenhet. B-körkort är ett krav och erfarenhet av skogsplantodling är meriterande. Vi ser gärna att du har goda ledaregenskaper och är en duktig coach. Du är genuint intresserad av odling och får saker gjorda, men är också lyhörd och noggrann. Du har förutom odlingskunskap en mycket god samarbetsförmåga, kan planera men är flexibel och lösningsfokuserad utifrån situationer som kan uppstå. Du förväntas leva upp till våra ledord: kundfokus, innovation, enkelhet och öppenhet.

Vill du veta mer om tjänsten?

Du är välkommen att kontakta Platschef Peter Forsberg, 070-213 14 84.

Fackliga kontaktpersoner är för Akademikerföreningen Erika Sparrman, 072 – 224 05 29, för Ledarna, Ingemar Karlsson 070-372 94 89 och för Unionen, Bengt Svensson, telefon 0372-303 83.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti.

Sveaskog eftersträvar mångfald samt en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget. Visa mindre

säsongsarbetare

Arbetsuppgifter I arbetet som parkarbetare förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, skötsel av planteringar och hårdgjorda ytor, trädvård, beskärning av buskar och häckar, underhåll och reparationer av lekplatser, papperskorgstömning, städning och renhållningsarbete mm. I arbetsuppgifterna ingår även att köra större åkgräsklippare.   Kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna under fle... Visa mer
Arbetsuppgifter
I arbetet som parkarbetare förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, skötsel av planteringar och hårdgjorda ytor, trädvård, beskärning av buskar och häckar, underhåll och reparationer av lekplatser, papperskorgstömning, städning och renhållningsarbete mm. I arbetsuppgifterna ingår även att köra större åkgräsklippare.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna under flera år samt har vana att hantera maskiner. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Du ska även ha erfarenhet av arbete med gräsklippning med större åkgräsklippare då detta kommer att ingå i tjänsten.
Körkort B är ett krav. I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.
Meriterande är anläggningskunskaper samt god kunskap inom växtkännedom.
Meriterande är också om du har körkort BE-samt maskinförarutbildning likaså röjsågsutbildning, giltigt certifikat i heta arbeten samt arbete på väg.
 
Anställningsvillkor
Säsongsanställning. Heltid. 6 mån. Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktperson
Leif Stjerna tel 0240-565573 Email [email protected]
Facklig kontakt
Facklig kontaktperson Jim gustavsson tel. 070 2246790
Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med Cv och personligt brev senast den 2020-02-28. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Skogsvård

Vi är ett Skogsvårdsföretag som sysslar med diverse manuella skogsjobb. Vi håller mest till i Södra Dalarna och Västmanland. Du bör ha skogsvana och gärna erfarenhet. Ni arbetar i lag om 2-4 personer. Körkort är en merit! Våra uppdragsgivare kräver utbildning i skötselskolan för plantering. Den är webbaserad och kan göras vid oss. Finns på ett flertal språk. I arbetet ingår att forsla plantor från väg ut på objektet, samt att ta med tomemballaget tillbaka.... Visa mer
Vi är ett Skogsvårdsföretag som sysslar med diverse manuella skogsjobb. Vi håller mest till i Södra Dalarna och Västmanland. Du bör ha skogsvana och gärna erfarenhet. Ni arbetar i lag om 2-4 personer.
Körkort är en merit!
Våra uppdragsgivare kräver utbildning i skötselskolan för plantering. Den är webbaserad och kan göras vid oss. Finns på ett flertal språk.
I arbetet ingår att forsla plantor från väg ut på objektet, samt att ta med tomemballaget tillbaka. Ungskogsröjning och förröjning och plantering samt div manuella skogsjobb. Vårplantering ca 5 maj - 25 juni. Höstplantering ca 1-30 september.
Det kan bli aktuellt att gå som brandvakt eller jobba med eftersläckning av skogsbrand.
Du bör ha skogsvana och gärna erfarenhet. Ni arbetar i lag om 2-4 personer.
Körkort är en merit!
Våra uppdragsgivare kräver utbildning i skötselskolan för plantering. Den är webbaserad och kan göras vid oss. Finns på ett flertal språk.
I arbetet ingår att forsla plantor från väg ut på objektet, samt att ta med tomemballaget tillbaka Visa mindre

Senior Commissioning Engineer

Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. You will be part of Power Grids and HVDC. ABB’s HVDC unit (High Voltage Direct Current) develops, manufactures and sells DC transmission systems on the global market. The by ABB developed HVDC technology is used to transfer electrical energy over long distances and for power transmission when using undersea cables... Visa mer
Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. You will be part of Power Grids and HVDC. ABB’s HVDC unit (High Voltage Direct Current) develops, manufactures and sells DC transmission systems on the global market. The by ABB developed HVDC technology is used to transfer electrical energy over long distances and for power transmission when using undersea cables. HVDC is also used to interconnect power systems. HVDC Light was developed by ABB and is now highly requested on the market. The technology is suitable for power systems where overhead lines cannot be used or where power grids need to be strengthened. HVDC Light is also used for offshore connections of platforms and wind power farms and is a great answer on today’s need for environmentally friendly solutions.You will be the commissioning lead for a range of medium-to-high-complexity projects in ABB HVDC. Reporting to the line manager Claes Eriksson, you will lead the completion of all commissioning activities efficiently and cost-effectively, in accordance with contract specifications, quality standards and safety requirements.Your responsibilities Act as Commissioning manager on our sites globally and lead a team of motivated commissioning engineers.Interact with ABB HVDC project sites, clients, other teams and colleagues to ensure that the safety, quality and progress on site related to commissioning is maintained.Working with tenders for new projects by estimating cost for personnel and test equipment, develop time schedule, reading customer specifications to develop test plans.Commissioning resource planning for projects.Develop routines, processes and documentation related to commissioning. Customer clarification discussions and meetings to describe our processes and the strategy we have to control the safety, quality and completion according to time schedule.Preparation and handling of quality assurance documentation for projects.Preparation and handling of test equipment for commissioning.Participate in internal project and design review meetings.Act as technical support to commissioning teams on site.        Your background You have a minimum of Bachelors degree in electrical engineering or equivalent.Minimum 5 years’ experience from working with commissioning on site and in office with preparation for commissioning.Excellent communication and interpersonal skills as well as an ability to coach others in the commissioning area.Fluency in English and an openness to working internationally, additional language is merit.Ability to work according relevant legislations and standards but with a pragmatic and smooth way of working to deliver results in a global environment.Being a highly motivated self-starting individual, you will enjoy working in a team, have motivation to share your commissioning skills and are excited about the prospect of joining a progressive global organization. More about us Bring your very own sense of pride and purpose as you help us drive forward the Fourth Industrial Revolution – creating a sustainable future for our planet, and your career. Join ABB and harness the power of our diverse global network, as you collaborate with and learn from our world-class teams. Above all, challenge yourself every day. Let’s write the future, together. Recruiting Manager Claes Eriksson, +4621-32 81 41, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Annika Lokrantz +46240–78 35 23, Unionen: Stefan Barkman, +46240–78 33 04, Ledarna: Christer Fridlund, +46240-78 29 12. All other questions can be directed to Talent Partner Elias Ströberg, +46240-78 34 45.We look forward to receiving your application by September 29.ABB strives to have a diverse and inclusive work environment and we welcome female candidates to apply.It is an exciting time to join ABB Power Grids. ABB and Hitachi have signed an agreement to create a joint venture (JV). By combining ABB Power Grids’ with Hitachi’s complementary strengths, we plan to form a new and stronger global leader in the power sector. ABB Power Grids and Hitachi will have more than 230 years of combined heritage and experience. Together, we will be well-positioned to shape the future of energy, with pioneering technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. The transaction is expected to be completed by the first half of 2020, subject to regulatory approvals. Join us on this exciting journey. Visa mindre

Trädgårdsarbetare / Parkarbetare sökes i Falun

Kundföretaget Vår kund är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Vi söker park och trädgårdsarbetare till vår kund i Falun till sommarsäsongen. Du skall vara flexibel, initiativtagande och ha ett naturligt... Visa mer
Kundföretaget
Vår kund är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vi söker park och trädgårdsarbetare till vår kund i Falun till sommarsäsongen.

Du skall vara flexibel, initiativtagande och ha ett naturligt driv för ditt arbete.
Arbetsuppgifterna kan vara varierande och du ska kunna klippa gräs, trimma och göra övriga sysslor.


Din profil
Krav: Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter krävs för att du ska vara aktuell för tjänsten.
Körkort är ett krav och du bör bo i närområdet Falun och ha god geografisk kännedom.

Meriterande om du har genomfört utbildningen "Arbete på väg" sedan tidigare.
Visstidsanställning över sommarmånaderna.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mattias Höglund

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare säsong

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Ludvika kommun söker säsongsarbetare till Parkdriften   Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad o... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Ludvika kommun söker säsongsarbetare till Parkdriften

 

Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har höga krav på effektivitet och kvalitet i det du gör. Du ska ha förmågan att passa in i våra grupper av spännande, entusiasmerande och proffsiga medarbetare men du ska även kunna jobbas självständigt i vissa arbetsuppgifter. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
I arbetet som parkarbetare förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, skötsel av planteringar och hårdgjorda ytor, trädvård, beskärning av buskar och häckar, underhåll och reparationer av lekplatser, papperskorgstömning, städning och renhållningsarbete mm. I arbetsuppgifterna ingår även att köra större åkgräsklippare.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna under flera år samt har vana att hantera maskiner. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Du ska även ha erfarenhet av arbete med gräsklippning med större åkgräsklippare då detta kommer att ingå i tjänsten.

Körkort B är ett krav. I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.

Meriterande är anläggningskunskaper samt god kunskap inom växtkännedom.

Meriterande är också om du har körkort BE-samt maskinförarutbildning likaså röjsågsutbildning, giltigt certifikat i heta arbeten samt arbete på väg.

 

Anställningsvillkor
Säsongsanställning. Heltid. 6 mån. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Dick Smedberg, Enhetschef GataPark, tel. 0240-565539, [email protected]

Facklig kontakt
Facklig kontaktperson Linus Flink, tel. 070-5195020.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med Cv och personligt brev senast den 2019-04-21. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobbare till stor plantering i Ludvika

Ansök    Maj 28    Lernia    Plantskolearbetare, skog
Nu söker vi sommarjobbare till stor plantering i Ludvika! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter består av att rensa ogräs på plantering mellan plantor. Vi söker även erfarna truckförare för lastning av plantor på lastbilar. Formell kompetens • B-körkort samt tillgång till bil • Meriterande med truckkort Personliga egenskaper Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara ... Visa mer
Nu söker vi sommarjobbare till stor plantering i Ludvika!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter består av att rensa ogräs på plantering mellan plantor.
Vi söker även erfarna truckförare för lastning av plantor på lastbilar.

Formell kompetens

• B-körkort samt tillgång till bil
• Meriterande med truckkort

Personliga egenskaper

Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Ludvika/Nyhammar

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre