Lediga jobb som Övriga administrations- och servicechefer i Ludvika

Se lediga jobb som Övriga administrations- och servicechefer i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetschef till kansli, kultur och ungdom

Ansök    Apr 5    Ludvika kommun    Administrativ chef
Har du en vilja att få verksamheten att gå framåt, att leda och utveckla människor samt drivs du av ständiga förbättringar? Då kan du vara den vi söker! I Ludvika finns något för alla! Här har vi skön natur, spännande musikupplevelser, evenemang och många kulturella begivenheter.   Organisation  Inom kansli, kultur och ungdom arbetar vi med att ge medborgarna ett rikt kulturliv, driva ungdomspolitiska frågor, erbjuda mötesplatser via våra tre egna friti... Visa mer
Har du en vilja att få verksamheten att gå framåt, att leda och utveckla människor samt drivs du av ständiga förbättringar? Då kan du vara den vi söker!

I Ludvika finns något för alla! Här har vi skön natur, spännande musikupplevelser, evenemang och många kulturella begivenheter.

 

Organisation 
Inom kansli, kultur och ungdom arbetar vi med att ge medborgarna ett rikt kulturliv, driva ungdomspolitiska frågor, erbjuda mötesplatser via våra tre egna fritidsgårdar och två externt drivna fritidsgårdar. I verksamhetsområdet finns även biblioteken i Ludvika med ett centralt bibliotek och tre biblioteksfilialer. I området ingår även ansvar över en del av kommunens kulturmiljöer. I verksamhetsområdet ingår även kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningens kansli med diarium, nämndadministration och övrigt övergripande administrativt ledningsstöd.

Kansli, kultur och ungdom är ett av fem verksamhetsområden som ingår i kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen och har ett brett ansvarsområde i kommunkoncernen. Förvaltningen är mitt i ett internt utvecklingsarbete och därför söker vi dig som vill bidra till en helhet samt organisationen i stort i vår ledningsgrupp.

Du kommer att leda en organisation med totalt 30 anställda varav sju ligger direkt under verksamhetschefen. Din arbetsplats kommer att vara på Folkets Hus, mitt i centrala Ludvika. Du rapporterar till förvaltningschef.

 

Arbetsuppgifter 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att planera, leda och utveckla verksamheten tillsammans med enhetschefer och sektionsledare på uppdrag av politisk nämnd. Du kommer att leda en verksamhet i ständig utveckling. Det är viktigt att du kan göra avvägningar mellan medborgarnas krav på service och kvalitet i relation till de ekonomiska ramarna. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp där samarbete med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen är en viktig förutsättning för att vara en helhet i förvaltningen och kommunen. I arbetet ingår kontakt och samverkan med medborgare, föreningsliv, övriga förvaltningar och andra myndigheter.

 

Kompetenskrav

• Akademisk utbildning inom lämpligt område för uppdraget, till exempel inom samhällsvetenskap, humaniora, juridik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Flerårig dokumenterad erfarenhet som chef och ledare med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• Tidigare erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation
• Uttrycka dig väl i svenska tal och skrift
• Körkort B

 

Meriterande är om du har erfarenhet av:

• Ledningsgruppsarbete samt att leda andra chefer
• Verksamhetsområdena administration, kultur samt barn- och ungdomsfrågor
• Utrednings- och uppföljningsarbete samt att leda i förändring

 

Personliga egenskaper
Som person drivs du av ständig utveckling, är lyhörd och agerar prestigelöst. Genom ditt ledarskap skapar du delaktighet och laganda för dina medarbetare och struktur för verksamheten. Du kommunicerar obehindrat mellan olika grupper på olika nivåer inom hela organisationen. Du skapar samarbeten och bidrar till utveckling och förbättring i ledningsgrupp liksom i det dagliga arbetet. Du har vilja och ambition att se helheter och ständigt förbättra verksamheten. Ludvika kommuns värdegrund Lagandan är viktig för oss och vi vill att du har ett arbetssätt där medarbetares kompetens tas till vara, där du leder med tydlighet och inte räds att ta beslut. Det är viktigt att ha en bra relation med både medarbetare, allmänheten, kommunens tjänstemän och politikerna som är uppdragsgivaren. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Det här får du av oss!
Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna mer på ludvika.se under rubriken ”Jobba hos oss”.

I den här tjänsten finns möjlighet till distansarbete.

 

Anställningsform
Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrig information
Intervjuer kommer att hållas på Teams vecka 18.

 
Upplysningar 
Chef
Rekryterande chef, förvaltningschef Jan Lundberg 0240-866 26

 
Arbetstagarorganisation
Ledarna, Peter Hoxell 0240-862 60

Vision, Lina Ehrin 0240-862 66

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 23 april.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Enhetschef Bemanningsenheten

Ansök    Mar 14    Ludvika kommun    Administrativ chef
Är det dig vi söker? Vill du vara med i vår spännande verksamhet och få förmånen att leda, planera och utveckla vård- och omsorgsförvaltningens Bemanningsenhet?  För bästa omvårdnad och service behövs en flexibel bemanning med kompetent personal, dygnet runt, året runt. Bemanningsenhetens uppdrag är att säkerställa förvaltningens behov av kompetenta medarbetare för tillfälliga uppdrag och att kvalitetssäkra den ordinarie bemanningen utifrån heltidsavtalet... Visa mer
Är det dig vi söker?
Vill du vara med i vår spännande verksamhet och få förmånen att leda, planera och utveckla vård- och omsorgsförvaltningens Bemanningsenhet? 

För bästa omvårdnad och service behövs en flexibel bemanning med kompetent personal, dygnet runt, året runt. Bemanningsenhetens uppdrag är att säkerställa förvaltningens behov av kompetenta medarbetare för tillfälliga uppdrag och att kvalitetssäkra den ordinarie bemanningen utifrån heltidsavtalet. Bemanningsenheten präglas av en hög servicenivå i korttidsrekrytering, bemanningsfrågor, schemaläggning - och samplanering.

Nu vill vi ta ytterligare steg och utveckla vår bemanningsenhet, vi vill satsa på digitalisering och ta höjd för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare för att säkra förvaltningens framtida personal- och kompetensförsörjning.

Vad innebär jobbet för dig?

Som enhetschef på bemanningsenheten är ditt huvudansvar att leverera rätt kompetens till rätt plats i rätt tid så att både dina medarbetare och verksamheterna blir nöjda. Det är en utåtriktad roll där du har mycket kontakt med de olika verksamheter som du arbetar mot. Du har chefs- och ledaransvar för positiva problemlösande bemanningsadministratörer, medarbetare i personalpool och timvikarier. Du har ansvar för arbetsmiljö och budget. Chefsrollen är en förtroendeställning. Det innebär att du som chef behöver vara en god företrädare för Ludvika kommun, såväl inom som utom organisationen samt en förebild för medarbetarna. 

Förvaltningen är inne i en digitaliseringsresa och detta omfattar även hur vi utvecklar processer och arbetssätt för vår personal- och kompetensförsörjning. Vi vill därför att du är trygg med den tekniska utvecklingen och att du håller dig kontinuerligt uppdaterad på utvecklingen inom kompetensförsörjning för att leda medarbetarna in i framtiden. Enheten har systemansvar för individuell arbetstidsplanering i Heroma och Time Care Pool. Rekrytering sker i Reach Mee och kompetensutveckling registreras i WinLas.

Du leder arbetet enligt kommunens mål och riktlinjer och ser till att gällande lagar och avtal följs. Du ska vägleda och finnas nära din personal. Du arbetar även med strategiska uppdrag för hela förvaltningen. Dina närmaste kollegor arbetar som chefer för kansli-, bistånds- och kostenhet. Du rapporterar närmast till verksamhetschef.

Kvalifikationer som krävs för tjänsten
För att lyckas i denna tjänst behöver du ha högskoleutbildning så som sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet, personal- och arbetslivsprogrammet, beteendevetarprogrammet alternativt relevanta högskolekurser i kombination med arbetslivserfarenhet från tidigare chefsposition eller erfarenhet av ledarskap.

Vi ser gärna att du kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift på svenska samt att du har körkort B. 

Meriterande för tjänsten

• Kunskaper inom arbetsrätt
• Erfarenhet från tidigare ledarskapsbefattning med budget- och personalansvar
• Goda kunskaper i bemanningsplanering och schemaläggning
• Vana att arbeta med system för verksamhetsstöd exempelvis Heroma, Visma, Procapita, TimeCarepool samt system för uppföljning och statistik. 
• Erfarenhet från att driva utvecklingsarbete

Personliga egenskaper
Arbetet innebär många kontaktytor så det är viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du skapar och upprätthåller goda relationer med både interna och externa samarbetspartners. För att lyckas i rollen är du tydlig och lyhörd samt har förmåga att skapa trygghet och motivera medarbetare att arbeta utifrån verksamhetens och den enskildes behov. Vi tror också att du har ett ekonomiskt förhållningssätt och en god förmåga att prioritera och organisera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du av oss!
Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsform
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1 

Upplysningar
Tf Verksamhetschef/Enhetschef, kanslienheten: Lisa Eriksson 0240-868 55
Arbetstagarorganisationer:
Ledarna, via kommunens växel 0240-860 00
Vision, via kommunens växel 0240-860 00
Kommunal, via kommunens växel 0240-860 00 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2023. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Project Quality Manager

Ansök    Apr 28    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
Direct Current) is a product group in Hitachi Energy, which develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems. Hitachi Energy is seeking an EPC (Engineering, Procurement, Construction) Project Quality Manager for our HVDC project business. This role is responsible for planni... Visa mer
Direct Current) is a product group in Hitachi Energy, which develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems.
Hitachi Energy is seeking an EPC (Engineering, Procurement, Construction) Project Quality Manager for our HVDC project business. This role is responsible for planning, organizing, leading, and monitoring all quality work related to the project. Analyze and consider quality demands of the contract and align them to HVDC’s (High Voltage Direct Current) quality management system. Support and guide the project core team in all quality related issues in the project to support project objective achievement in terms of quality, supplier & subcontractor quality, and customer satisfaction. Coordinate and lead all quality related discussion with the Customer. Flag for and stop execution of the project if quality risks are too high.
We are interested to learn more about you and what you can contribute with so don’t hesitate to apply even if you don’t meet all requirements. A team with great cooperation and diverse backgrounds is waiting for you to join!
We are flexible in terms of location for this position!
Your responsibilities
Develop, implement and follow up a stable quality management system; apply it to the project and support the project team in delivering great results with the right quality.
Setup project quality plan, master test plan and other quality documents based on quality system and analysis of specific contractual quality requirements.
Plan, organize, lead and monitor all quality assurance and control activities in the project.
Enable the team to follow the quality management system. Provide training and auditing process adherence guidance as required.
Register and follow up quality risks in the risk register based on analysis, and ensure mitigations are identified and implement.
Engage the team to do the right thing by deriving, sharing and implementing "Lessons Learned" and ensuring they are fed back to the organization using HVDC business processes and tools.
Create, communicate and follow up the Master Test Plan hereby managing the interface to multiple stakeholders.
Drive the Quality culture in the project team, ensure the quality and compliance with local codes & standards, law & regulations as applicable for the pproject.

Your background
Bachelor’s degree in technical or engineering or quality management and 2 years relevant professional experience ideally in EPC (Engineering Procurement Construction) project-based environment.
Good if you have power or energy industry experience.
Ability to lead and support project teams through processes and changes in complex organizations.
Proficient communication skills, collaborating efficiently with the team and effective in creating a trust-based relationships with our customers. English fluency (written and spoken).
Willingness to travel, as needed 10% and more to project status meetings, construction site and supplier locations. We are open to discuss family friendly set-ups.
Good if you have test coordination experience.
ISO9001 knowledge a plus, certified auditor a plus.

More about us
Are you ready for an exciting new challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply before 1st of June! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
Recruiting Manager Julia Blass, [email protected] will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46 107-38 29 86; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner Petra Berggren [email protected] Visa mindre

Quality & Continuous Improvement Manager

Ansök    Jan 13    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation Entering into this role ... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
Entering into this role as Quality & Continuous Improvement Manager for HVDC Service, you will be a vital part of the HVDC Service management team reporting functionally to the SVP for HVDC Service and directly within the Quality organization. As a quality manager you will help to drive and sustain a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, to increase customer satisfaction and improve profitability in a sustainable way.
In this dynamic and exciting role, you have the overall responsibility to manage the Quality & Continuous Improvement way of working at HVDC Service, which also includes a tight connection to the Local service centers around the world which are part of the same business.
You will in this role work both on a strategic level and on operational level, where you both have the responsibility for the overall governance of systematic quality work, ensuring our quality processes and management system is fully implemented as well as acting on operational issues by both driving yourself and through the help of the organization.
Your responsibilities
Govern quality & continuous improvement activities on HVDC Service from systematic quality work, compliance to quality processes and also the crafting and implementation of strategic improvement initiatives together with the management team
Drive, develop and implement Quality & Continuous Improvements processes together with the line organization and in close collaboration with all managers
Continuously monitor trends, analyze, and act on quality targets and KPI’s
Together with the management team and line management drive the development of our quality culture
Apply quality methods, processes, and tools to support the handling of quality issues
Establish, maintain, and improve Quality Assurance and Quality Control within HVDC Service together with the line functions
Drive, support, and coach data analysis, SixSigma projects and Root Cause Analysis
Perform & support in audits and ensure quality control systems are in place

Your background
You are a team player with a positive and pro-active mindset. To thrive in this position, we also believe that you are a good communicator as well as structured and analytical
You are a leader who enjoy working with developing, motivating and coaching your team If you have manager experience it is a plus
You hold a bachelor or master’s in Quality Management or Engineering
Previous management positions within Quality is a strong advantage
Knowledge of Quality Management, Process Management, Lean, SixSigma and Continuous Improvement is considered a plus

More about us
Are you ready for an exciting new challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply before January 31!
For specific questions about the position, please contact Recruiting Manager, Joakim Lempiäinen, [email protected]. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Fredrik Holmgren, +46 107-38 21 85. All other questions can be directed to Lead Recruiter Sofia Lindblom, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 40,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Quality Specialist

Hitachi Energy is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation We are doing something uniq... Visa mer
Hitachi Energy is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
We are doing something unique in the power industry – our technology enables greater amounts of power to reach customers with minimal environmental impact. As pioneers and market leaders in the field we deliver groundbreaking technology to customers all over the world!
We are expanding our team and are looking for you who want to be part of the journey to enable grids for the future! We have a friendly, diverse, and multidisciplinary environment. This is a team that you can flourish in and where you are given responsibility as well as large degree of freedom to decide the path of the design and implementation.
Join Hitachi Energy and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy.
Your responsibilities
Administrate and coordinate resolution tasks for customer complains
Elaborating root cause analysis (RCA) in coordination with other functions in the unit
Follow the LEAN 6-sigma methodology to improve performance and eliminate waste in the value chain
Administer and coordinate resolution tasks for internal deviations and follow up their resolution weekly
Update and implement Instructions within the Unit with their respective process flows
Lead the ISO certification programs and the Annual Internal Audits
Keep control of the Quality costs on a monthly basis and report it to the General Manager
Assign tasks within the unit for the completion and resolution of customer complaints and deviations

Your background
At least 5 years of experience in the Service Business, preferably within Electric Transmission and Distribution
Yellow belt certification is a must. Green belt or higher will be a plus
At least 2 years of experience with direct customer interaction (quality, project management, quality, etc.)
Engineering background preferably within Industry fields and/or Electrical fields
English fluency is a must; Swedish and other languages will be a plus
Able to lead and participate in multicultural teams both internally and around the world

More about us
We are interested to learn more about you and what you can contribute with, so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements. A team with great cooperation and with diverse backgrounds is waiting for you to join!
Welcome to apply before 22nd of February.???
More information: Recruiting Manager Daniel Caceres, [email protected], will answer your questions about the position.?Union representatives -?Unionen: Johan Frisk, +46 107-38 39 68 Sveriges Ingenjörer: Philip Bengtsson, +46 107-38 25 17, Ledarna: Christer Fridlund +46 107-38 29 12.?All other questions can be directed to Talent Partner Elias Stroberg, [email protected].
Hitachi Energy is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 40,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi Energy balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachienergy.com Visa mindre

Head of Quality

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation High Voltage Components... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
High Voltage Components is a business unit within Hitachi Energy located in Ludvika, Sweden. The unit has worldwide responsibility for the development, production, and sale of Hitachi Energy high voltage Capacitors, Surge Arresters and Instrument Transformers. These components are an essential part of reliable and energy efficient power systems.
Moving from a process environment very optimized for an in-country value chain, to a standardized global process environment for a more complex distributed value chain. Implement the new organization model for Quality. Cope with the strong pressure on delivery derived from the current disruptions in the global supply chain. Learning to work within a very distributed global team, taking ownership of some processes and projects on behalf of the rest of the hub, or even BU.
Your responsibilities
Establishing and maintaining a quality culture and practice of excellence throughout the value chain, including external manufacturing partners, and through to the end customer.
You will support the organization in its efforts to achieve business objectives, ensure quality is always visibly at the top of the agenda, with team of 10 reporting.
Support and coach the organization in quality and continuous improvement methods and tools, visualize quality performance to drive issue resolution and continuous improvement and monitor.
Visualize quality performance to drive issue resolution and continuous improvement
Monitor and control the resolution of critical non-conformities.
Establishing and maintaining a strong quality assurance process throughout the factory value chain, including external manufacturing partners, R&D, and projects delivery, through to the end customer with the objective to reduce the variation, provide improvement opportunities and de-risking of the outcomes and the inputs to the factory.
Governance of the Quality Management System
Be the Voice of the internal and external Customer, ensuring the agreed product or/and contract requirements are met.

Your background
10+ experience in Quality, Production, Project Management, or similar functions.
Strong leadership characterized with people development, openness to change, and the willingness to build a successful team.
Mechanical, electrical, or similar university degree, on Bachelor or Master level.
Expert in Continuous improvement and problem-solving processes and tools, such as 8D or DMAIC. Lean Six Sigma Green Belt mandatory, BB preferred.
Expert in Quality Management systems as per ISO standards.
Expert in Quality Assurance processes and tools, such as APQP, PPAP, FMEA, Control plans, MSA
Strong facilitation, planning, prioritizing, influencing, change management and conflict resolution skills, using good interpersonal /communication skills with high degree of personal integrity and creative thinking.
Used to work in an international environment with excellent level of English and Swedish?

More about us
Welcome to apply before?30/03/2023! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
More information: Recruiting Manager Gregorio Acero Alvarez, [email protected], will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Philip Bengtsson, +46 107-38 25 17; Unionen: Johan Frisk, +46 41107-38 39 68; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Acquisition Partner Elias Ströberg, +46 107-38 34 45
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 40,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Quality Assurance Manager

Ansök    Dec 16    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation? You will be part of P... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation?
You will be part of Power Transformers in Ludvika. We manufacture power transformers and reactors up to the highest occurring powers and voltages. The unit also offers diagnostics, oil reclaiming, service and spare parts to customers around the world. The Transformer unit in Ludvika has the core competence within the ultra-high voltage levels that are required to transfer a large amount of energy over long distances. Most of the new technology for power transformers is developed here in Ludvika.
Are you an inspiring leader with a passion for quality management? As Quality Assurance Manager, you will head our QA department at Power Transformers and be responsible for keeping health, safety and environment issues front and center throughout our business. You can look forward to a challenging role at the center of events, where you will be able to influence our future within quality management. If you are looking for a challenging and stimulating role within quality assurance and help us excel in our quality management, this could be the right opening for you.
Your responsibilities
Your main mission will be to lead a group of twelve dedicated quality technicians and four quality engineers in providing essential support to our workshop. Naturally, this includes securing the right competences and creating development opportunities for our co-workers.
Another important part of your work will be to devise our QA-strategy together with our Quality Manager – not only to make sure that our routines and deliveries are in line with set standards and qualities, but also to ensure best practice and further develop our routines and methods. Moreover, you will provide expertise to our workshop and have close collaborations with engaged and skilled colleagues.
You will be part of our Quality Management team together with the Quality Manager and the Test room Manager.

Your background
You are confident, driven, structured and persistent and you thrive in a role where you can take initiatives – always with focus on results, execution, and quality. With your communicative and coaching skills, you have the ability to develop and inspire your team to reach set goals.
You are analytic and passionate about finding root causes to quality problems, both small and large, and are driven in coaching your team further in this area.
You hold a university degree in a relevant field and experience from a management role.
Previous experience in a similar business is highly valuable.
Fluency in English and Swedish is a must, written and spoken alike.

More about us
Did you recognize yourself in the description above? You are welcome to send your application by 2023-01-10! Our selection process is continuous, so, if you are interested – don’t delay, apply today!
Recruiting Manager Mikael Burlin, +46 107-38 70 58, will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Karolina Czechowski, + 46 730-73 41 15 Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94 Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Acquisition Specialist Cajsa Fellerfeldt Eklund, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible, and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 40,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Project Quality Manager

Ansök    Dec 12    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC (High Voltage Dire... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC (High Voltage Direct Current) is a product group in Hitachi Energy, which develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems.
Hitachi Energy is seeking an EPC Project Quality Manager for our HVDC project business. This role is responsible for planning, organizing, leading, and monitoring all quality work related to the project. Analyze and consider the quality demands of the contract and align them to HVDC’s (High Voltage Direct Current) quality management system. Support and guide the project core team in all quality related issues in the project to support project objective achievement in terms of quality, supplier & subcontractor quality, and customer satisfaction. Coordinate all quality related discussion with the Customer. Flag for and stop execution of project if the quality risks are too high.
We are interested to learn more about you and what you can contribute with so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements. A team with great cooperation and with diverse backgrounds is waiting for you to join!
For this position the location is flexible global.
There is more various opportunities for globally HVDC Quality Manager.
Your responsibilities
Tender
Prepare project quality plan, master test plan and other quality documents based on quality system and analysis of specific contractual quality requirements
Register quality risks in the risk register based on analysis and ensure mitigations are identified and follow up
Prepare quality budget proposal on resources and costs for approval
Apply lessons learnt from previous projects and document them for future use

Project Execution
Develop, implement and follow up the quality management system (QMS) for the project in the form of the project quality plan (PQP)
Plan, organize, lead and monitor all quality assurance and control activities in the project based on the PQP
Responsibility for creating, communicating & following up the master ITP register based on input from various functions
Ensure that quality processes are known and followed in the project
Drive Quality culture, Quality Assurance, Quality Control and compliance with local codes & standards, law & regulations on the Project
Ensure that "Lessons Learned" & ToE processes are followed and are fed back to the organization using the business process and tools
Work with quality risks and monitor status and mitigation
Educate organization in quality processes and ensure compliance

Your background
Bachelor’s degree in technical or engineering or quality management and 2 years relevant experience and a minimum 2 years of professional experience related to EPC project-based environment
Good if you have power or energy industry experience
Knowledge in track record and proven capability in Change Management, managing internal project/program in large and complex organization
Experience in process management ideally in project business, preferably in the energy or automation industry, or other quality and process-oriented industries
Capacity to communicate, result oriented, speed in execution, openness and listen to others
English fluency (written and spoken)
Willingness to travel, as needed 10% and more to project construction site and supplier’s location
Good if you have test coordination experience
ISO9001 knowledge a plus, certified auditor a plus

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?before 15th of February! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
Recruiting Manager Robert Grant, [email protected] will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46?107-38 29 86; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner Petra Berggren [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 40,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Kanslichef

Ansök    Dec 28    Ludvika kommun    Administrativ chef
Kommunstyrelsens förvaltning arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt. Arbetsplatsen   I Ludvika har vi en spännande tid framför oss,... Visa mer
Kommunstyrelsens förvaltning arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.

Arbetsplatsen 
 I Ludvika har vi en spännande tid framför oss, företag på orten expanderar, flera etableringar är på väg in och vi förväntar oss även att befolkningsantalet kommer att öka. Vår nuvarande kanslichef går vidare med nya utmaningar i kommunen och vi söker därför en ersättare. Hon har genom åren alltid sagt att hon har haft kommunens roligaste jobb - och det vill ju ingen missa att söka, så välkommen med en ansökan om att få bli en del av Ludvika-laget!

Detta är en tjänst med stor variation på arbetsuppgifter, och med goda möjligheter att påverka och bidra till en modern offentlig förvaltning. Du kommer att möta engagerade medarbetare, kollegor och förtroendevalda som utifrån en laganda vill skapa en bra kommun att leva och bo i. 

Kanslienheten tillhör kommunstyrelsens förvaltning. I förvaltningen hanteras ledning, styrning och samordning. Förvaltningen har ansvar för övergripande funktioner inom bland annat ekonomi, HR, kansli, IT och näringslivsfrågor. Kanslienheten har en styrande och stödjande roll gentemot övriga förvaltningar i kommunen och även mot bolagen i vår koncern. 

Arbetsuppgifter 
Som kanslichef har du ekonomi- , personal- och arbetsmiljöansvar för kanslienheten. Du leder enhetens sju medarbetare, är juridiskt sakkunnig främst inom kommunalrätt, förvaltningsrätt och offentlighet- och sekretesslagstiftning. 

Tillsammans med enhetens sju engagerade medarbetare ansvarar du för den politiska ärendeberedningen, sekretariat i nämnd och fullmäktige, registratur, arkiv, utredning, adminsitration och posthantering. De år det är val i Sverige är kanslienheten valkansli till valnämnden och administrerar valet i kommunen. 

Som kanslichef ingår du i en ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef kansli och kommunikation. 

Kvalifikationer

Vi söker en ledare som är kvalitetsmedveten och har helhetssyn. Du behöver vara nogrann och arbeta bra med andra människor. Vi ser gärna att du är kreativ och kommer med ideér och nya angreppssätt för att modernisera den offentliga förvaltningen, självklart inom givna ramar. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara strukturerad, självgående och ha integritet. 

Vi ser att du har en  högskolexamen med inriktning samhällsvetenskap och/eller juridik eller motsvarande arbetslivserfarenhet 3-5 år, och självklart uttrycker du dig väl både muntligt och skriftligt. Du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation och du har självständigt genomfört komplexa utredningar. 

Det är meriterande om du har arbetat i ärendehanteringssystemet Evolution och har erfarenhet av ärendeberedning. 

Vi kommer även att lägga vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös och uppskattar både nära samarbete och att arbeta självständigt. Hur du arbetar med struktur och förmågan att skapa ordning och reda är en av dina starkaste egenskaper, liksom förmågan att se helheten.  

Det här får du av oss!
Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

 

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid, viss kvällstjänstgöring kan förekomma 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

 
 Upplysningar


Chef Jessica Hedlund, 0240-866 56

Arbetstagarorganisation:Vision eller Ledarna nås via kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 8 januari 2023. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Head of Quality

Ansök    Okt 13    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation. High Voltage Breakers... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation.
High Voltage Breakers is a business unit within Hitachi Energy located in Ludvika, Sweden. The unit has worldwide responsibility for the development, production, and sale of Hitachi Energy high voltage breakers for both AC and DC power systems. High voltage breakers are essential part of reliable and energy efficient power systems.
Moving from a process environment very optimized for an in-country value chain, to a standardized global process environment for a more complex distributed value chain. Implement the new organization model for Quality (LOM). Cope with the strong pressure on delivery derived from the current disruptions in the global supply chain. Learning to work within a very distributed global team, taking ownership of some processes and projects on behalf of the rest of the hub, or even BU.
Your responsibilities
Establishing and maintaining a quality culture and practice of excellence throughout the value chain, including external manufacturing partners, and through to the end customer.
You will support the organization in its efforts to achieve business objectives, ensure quality is always visibly at the top of the agenda, with team of 10 reporting.
Support and coach the organization in quality and continuous improvement methods and tools, visualize quality performance to drive issue resolution and continuous improvement and monitor.
Visualize quality performance to drive issue resolution and continuous improvement
Monitor and control the resolution of critical non-conformities.
Establishing and maintaining a strong quality assurance process throughout the factory value chain, including external manufacturing partners, R&D, and projects delivery, through to the end customer with the objective to reduce the variation, provide improvement opportunities and de-risking of the outcomes and the inputs to the factory.
Governance of the Quality Management System
Be the Voice of the internal and external Customer, ensuring the agreed product or/and contract requirements are met.

Your background
10+ experience in Quality, Production, Project Management, or similar functions.
Strong leadership characterized with people development, openness to change, and the willingness to build a successful team.
Mechanical, electrical, or similar university degree, on Bachelor or Master level.
Expert in Continuous improvement and problem-solving processes and tools, such as 8D or DMAIC. Lean Six Sigma Green Belt mandatory, BB preferred.
Expert in Quality Management systems as per ISO standards.
Expert in Quality Assurance processes and tools, such as APQP, PPAP, FMEA, Control plans, MSA
Strong facilitation, planning, prioritizing, influencing, change management and conflict resolution skills, using good interpersonal /communication skills with high degree of personal integrity and creative thinking.
Used to work in an international environment with excellent level of English and Swedish?

More about us
Welcome to apply before 3/11/2022. Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!??
More information: Recruiting Manager Gregorio Acero Alvarez, [email protected], will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Philip Bengtsson, +46 107-38 25 17; Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Acquisition Partner Elias Ströberg, +46 107-38 34 45
Hitachi Energy is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 40,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi Energy balances social, environmental, and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid.?www.hitachienergy.com Visa mindre

Quality Specialist

Ansök    Okt 20    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation The Capacitors and Sur... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
The Capacitors and Surge Arresters department within High Voltage Products in Ludvika is in an expanding phase. As Hitachi Energy’s top priorities are Health, Safety, Environment and Quality a natural part of the expansion is to strengthen the Quality department. We are now looking for a Quality Specialist to join our dedicated team.
The Quality department interacts throughout the organization, locally and globally, on a daily basis with high visibility and enables it to perform at its very best. This is done by identifying and driving improvement initiatives, monitoring performance and taking subsequent action.
You will support the organization in driving improvement projects and actions, allowing it to reach accomplishments otherwise not achievable. You will enable the identification of activities that truly remedies and prevents issues instead of just addressing the immediate symptoms. You will be in contact with global stakeholders and implement tools and processes allowed by harmonization on global scale.
To be suitable for this role, you should be a person who gets things done, while still appreciating the need for a structured approach. Due to the cross-functional nature of the role, wider experience from manufacturing operations and project execution, or similar, is desirable.
Your responsibilities??
Supporting the organization in driving improvement activities preventing quality issues
Performing high quality root cause analysis and identifying preventive actions
Managing customer feedback in a structured and efficient manner
Maintaining and take ownership of Quality management systems
Visualizing quality performance to drive issue resolution and continuous improvement
Driving local implementation of global quality initiatives

? Your background??
You hold a university degree in technical, logistics or similar fields
Proficient level of Swedish and English
Proficient skills in MS word and Excel
A driven personality
Strong planning and prioritizing skills
You have solid communication and influencing skills to address and build trust with people on different organizational levels
Experienced in QHSEE work is a merit, but a driven personality will take you a long way

More about us??
Welcome to apply before 2022-11-14! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!??
More information: Recruiting Manager Robert Malmquist, +46 (10) 7387455 [email protected] will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Philip Bengtsson, +46 107-38 25 17; Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Acquisition Partner Cajsa Fellerfeldt Eklund, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible, and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 40,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Vikarierande enhetschef till Ludvikadepån

Vår enhetschef skall snart bli föräldraledig, och vi söker nu en person som kan axla manteln under ca 8 månader, kanske längre. Som vikarierande enhetschef på Transdev Nord får du en viktig roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med olika lösningar för att öka kollektivtrafiken. Som enhetsche... Visa mer
Vår enhetschef skall snart bli föräldraledig, och vi söker nu en person som kan axla manteln under ca 8 månader, kanske längre.
Som vikarierande enhetschef på Transdev Nord får du en viktig roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med olika lösningar för att öka kollektivtrafiken.
Som enhetschef får du fullt personalansvar för medarbetarna inom förargruppen med fokus på personalutveckling, att målen för verksamheten uppfylls samt säkerhets- och arbetsmiljöarbete. Du ska kunna hålla medarbetarsamtal och även kunna vidareutveckla gruppen utifrån medarbetarundersökningar såväl som önskemål från vår uppdragsgivare Dalatrafik.
För att lyckas i rollen som enhetschef ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Du har troligen minst 2-4 års ledarerfarenhet, och om du har erfarenhet från tjänste- och/eller serviceföretag så är det meriterande.
Du har ett genuint intresse av att leda och utveckla dina medarbetare, och du ser kopplingen mellan engagerade medarbetare och nöjda kunder. Som ledare är du tydlig, kommunikativ och förtroendeingivande. Visa mindre

Quality & Continuous Improvement Specialist

Ansök    Sep 22    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC is looking for a Q... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC is looking for a Quality & Continuous Improvement Specialist to work together with us in an international environment with plenty of opportunities. In this role you will be part of the quality team that are dedicated to implement a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, to increase customer satisfaction and improve profitability in a sustainable way.
As Quality & Continuous Improvement Specialist your main responsibility will be to develop, improve and implement quality support processes in the organization, as well as to maintain and continuously improve the Quality Management System (QMS). In this role you will collaborate with different stakeholders across the organization to improve the customer satisfaction and quality culture.
You are welcomed into a global team of ten people where you have a great opportunity to develop your own role in the company. Everyone has different skills and competencies, and we are interested to learn more about you and what you can contribute with. So, if you are interested don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements.
Your responsibilities
Maintain and continuously improve our Quality Management System (QMS)
Support the organization in Process Management and Process Governance
Apply quality methods, processes, and tools to support handling of quality issues
Perform quality audits and assessments
Analyze performance data and drive actions
Take part in leading Kaizen events and improvement projects
Support handling of non-conformities

Your background
We highly value your personality and see that you have a positive, structured, flexible, driven, and pro-active mindset
You have solid communication and influencing skills to address and build trust with people on different organizational levels
You are a team player who promotes team effectiveness by facilitating and building on the ideas of others and shares information and expertise, to achieve desired results
You have a university degree, preferably within engineering
As you will be part of an international environment English is a must, both written and spoken
Knowledge of Quality Management Systems, ISO-standards, Process Management, Lean, SixSigma and Continuous Improvements is required

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply before October 10. Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
For specific questions about the position, please contact Recruiting Manager, Gunilla Cedergren, [email protected]. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Lead Recruiter Sofia Lindblom, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi Energy balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachienergy.com Visa mindre

Säkerhets- och Säkerhetsskyddschef

Ansök    Aug 26    Vattenfall AB    Säkerhetschef
Vill du bidra till en hållbar samhällsutveckling? Västerbergslagens Energi AB (VB Energi) söker nu en Säkerhet- och Säkerhetsskyddschef till vårt huvudkontor i Ludvika. En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation, testar och implementerar ny teknik som bidrar till en ökad leveranssäkerhet och leveranskva... Visa mer
Vill du bidra till en hållbar samhällsutveckling?
Västerbergslagens Energi AB (VB Energi) söker nu en Säkerhet- och Säkerhetsskyddschef till vårt huvudkontor i Ludvika.
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation, testar och implementerar ny teknik som bidrar till en ökad leveranssäkerhet och leveranskvalitet för våra kunder.
VB Energi är en flexibel enhet med 65 anställda. Vi har stor frihet under ansvar och korta beslutsvägar, samtidigt som vi har Vattenfall som stor koncern i ryggen.


Dina arbetsuppgifter
Som Säkerhet- och Säkerhetsskyddschef hos oss kommer du att ansvara för att leda och samordna arbetet med säkerhetsskydd och verksamhetsskydd. Du ansvarar även för bolagets kris- och kontinuitetshantering. Inom säkerhetsskyddsarbetet ingår att säkerställa lagefterlevnad både internt och i avtal som vi har med externa parter. I verksamhetsskyddet ingår bl.a. informationssäkerhet, lagefterlevnad, fysisk säkerhet inklusive brandskydd samt incidenthantering med utredning.
I rollen ingår bl.a. att:
• Ta fram och redovisa säkerhetsstrategin, säkerhetsprogram, mål och prioriteringar
• Implementera policies, standards och rekommendationer
• Säkerställa säkerhetsmedvetenhet samt genomföra interna utbildningar
• Upprätthålla effektiva säkerhetsprocesser
• Tillhandahålla sakkunskap inom hela säkerhetsområdet
• Stödja säkerhetsriskutvärderingar och årlig riskbedömning samt identifiera förbättringar
• Bidra till säkerhetsarbetet tillsammans med kollegor på Vattenfall, Vattenfall Eldistribution och GEAB.
Som Säkerhet- och Säkerhetsskyddschef ingår du i koncernledningen och kommer att rapportera direkt till VB Energis koncernchef i rollen som säkerhetschef och till VD för Elnätsbolaget i rollen som säkerhetsskyddschef.


Kvalifikationer
Akademisk examen
Några års erfarenhet av liknande uppdrag
Mycket goda IT och systemkunskaper
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift
Säkerhet- och säkerhetsskyddsarbete är meriterande
Erfarenhet från energibranschen är meriterande

Vi söker dig som trivs i en roll där du får arbeta verksamhetsnära utifrån ett helhetsperspektiv. Du är trygg och strukturerad i ditt arbetssätt och är van att stötta och vägleda andra utifrån ett säkerhetsperspektiv. Eftersom vi är ett nära och tight team värdesätter vi att du är prestigelös och har en vilja att bidra till en positiv kultur. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.


Vi erbjuder
En arbetsplats med breda och varierande arbetsuppgifter i en spännande bransch. Hos oss får du möjlighet att genom din kunskap och kompetens göra skillnad för våra kunder och bidra till en hållbar samhällsutveckling. VB Energi siktar på att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare och för detta krävs ett systematiskt arbetssätt och att arbeta med ständiga förbättringar. Vi är nytänkande och vågar testa nya grepp. Det finns därför goda möjligheter till påverkan av utformningen av det arbetet. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om våra förmåner här: https://karriar.vbenergi.se/


Placeringsort: Ludvika i Dalarnas län, Sverige.


Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 18 september 2022 via https://careers.vattenfall.com/se/
Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Malin Wallenberg, VD, [email protected]. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare på Vattenfall Elnoosh Farhoudfar, 073-060 25 49.
Fackliga representanter är Aiki Rillo Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström Sveriges Ingenjörer och Ahmed Ouberri SEKO. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.
Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionsförutsättningar och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se.


Om oss
VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. VB Energis dotterbolag VB Elnät äger, underhåller och upprätthåller driften av 270 kilometer regionledningar, 2 800 kilometer distributionsledningar, 918 nätstationer och 21 fördelningsstationer. Distributionen sker i Ludvika-, Smedjebackens- och Fagersta kommuner, förutom Smedjebackens tätort. I VB Elnäts ledningar transporteras årligen drygt 1TWh till industrier, företag, villor och lägenheter. Vi har drygt 26 000 lågspänningskunder och cirka 50 högspänningskunder. Gå gärna in på vår hemsida www.vbenergi.se. för ytterligare information.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Project Quality Manager

Ansök    Sep 12    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC (High Voltage Dire... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC (High Voltage Direct Current) is a product group in Hitachi Energy, which develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems.
Hitachi Energy is seeking an EPC Project Quality Manager for our HVDC project business. This role is responsible for planning, organizing, leading, and monitoring all quality work related to the project. Analyze and consider the quality demands of the contract and align them to HVDC’s (High Voltage Direct Current) quality management system. Support and guide the project core team in all quality related issues in the project to support project objective achievement in terms of quality, supplier & subcontractor quality, and customer satisfaction. Coordinate all quality related discussion with the Customer. Flag for and stop execution of project if the quality risks are too high.
We are interested to learn more about you and what you can contribute with so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements. A team with great cooperation and with diverse backgrounds is waiting for you to join!
For this position we are flexible in terms of location!
Your responsibilities
Tender:
Prepare project quality plan, master test plan and other quality documents based on quality system and analysis of specific contractual quality requirements
Register quality risks in the risk register based on analysis and ensure mitigations are identified and follow up
Prepare quality budget proposal on resources and costs for approval
Apply lessons learnt from previous projects and document them for future use

Project Execution:
Develop, implement and follow up the quality management system (QMS) for the project in the form of the project quality plan (PQP)
Plan, organize, lead and monitor all quality assurance and control activities in the project based on the PQP
Responsibility for creating, communicating & following up the master ITP register based on input from various functions
Ensure that quality processes are known and followed in the project
Drive Quality culture, Quality Assurance, Quality Control and compliance with local codes & standards, law & regulations on the Project
Ensure that "Lessons Learned" & ToE processes are followed and are fed back to the organization using the business process and tools
Work with quality risks and monitor status and mitigation
Educate organization in quality processes and ensure compliance

Your background
Bachelor’s degree in technical or engineering or quality management and 2 years relevant experience and a minimum 2 years of professional experience related to EPC project-based environment
Good if you have power or energy industry experience
Knowledge in track record and proven capability in Change Management, managing internal project/program in large and complex organization
Experience in process management ideally in project business, preferably in the energy or automation industry, or other quality and process-oriented industries
Capacity to communicate, result oriented, speed in execution, openness and listen to others
English fluency (written and spoken)
Willingness to travel, as needed 10% and more to project construction site and supplier’s location
Good if you have test coordination experience
ISO9001 knowledge a plus, certified auditor a plus

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?before 11th of October! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!?
Recruiting Manager Robert Grant, [email protected] will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46?107-38 29 86; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner Petra Berggren [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Koncernansvarig Kvalitetschef

Ansök    Aug 8    Spendrups Bryggeri AB    Kvalitetschef
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan... Visa mer
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.?


Nu söker vi en driven koncernansvarig kvalitetschef som kan ta oss vidare mot vår vision. Kvalitetsavdelningen har en nyckelroll då det gäller att säkra och utveckla processer och arbetssätt för våra produkters kvalitet och säkerhet.

Organisationen ansvarar för kvalitetssäkring och kvalitetskontroll. Kvalitetsingenjörerna stöttar verksamheten genom att följa upp avvikelser samt driva kvalitetsutredningar och förbättringsarbete. Laboratoriet utför ett stort antal analyser på våra råvaror, halvfabrikat och färdigvaror.

Som chef på Spendrups ska du ”Leda dig själv, Leda andra och Leda företaget”. Du ska aktivt verka för att främja medarbetarnas engagemang och arbetsglädje med guidning av våra värderingar och ledarskapsprinciper samt stå upp för vårt löfte "Välkommen in!”

Arbetsbeskrivning
Som koncernansvarig kvalitetschef ansvarar du för kvalitetsledningen och motsvarande certifieringar inom hela koncernen inklusive dotterbolag. Du leder kvalitetsorganisationen, innefattande kvalitetsingenjörer och laboratoriechefer, som bistår företaget med kompetens kring livsmedelssäkerhet, verksamhetssystem, kvalitetssäkrade analyser, utredningar och utbildning. Vidare är du som koncernansvarig kvalitetschef ansvarig att tillse att Spendrups uppfyller våra intressenters och myndigheters krav inom kvalitetsområdet. Du rapporterar direkt till Varuförsörjningsdirektören och ingår i Varuförsörjningens ledningsgrupp.

Ditt nätverk innefattar produktionsanläggningarna i Grängesberg och Hällefors, huvudkontoret i Stockholm samt dotterbolagens verksamheter. Du kommer även att ha kontakt med externa intressenter som myndigheter, licensgivare och leverantörer, samt kunder, konsumenter och revisorer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

- leda och utveckla kvalitetsavdelningen och dess medarbetare
- ansvara för certifieringar, myndighetskontakter samt säkerställa att vi uppfyller kraven i livsmedelslagstiftningen
- bidra till att vi sätter processer och rutiner på plats för att upprätthålla våra kvalitetskrav samt gör riskanalyser och ansvarar för att laboratoriets utrustning uppfyller kraven
- öka kunskap och förståelse för kvalitetsarbetet i hela verksamheten
- driva förbättringsarbete och verksamhetsutveckling samt förändringar och projekt inom kvalitetsområdet


- deltaga i utveckling och revidering av företagets HACCP-system och kvalitetsledningssystem enligt FSSC 22000, vilket även omfattar gällande livsmedelslagstiftning

Kvalifikationer

- högskolexamen inom livsmedelskemi, livsmedelsteknik, livsmedelsbiologi, livsmedelsäkerhet, bryggmästare, kvalitetsteknik eller kvalitetsledning
- minst 5 års erfarenhet av kvalitetsledning på ett medelstort eller större producerande företag
- det är meriterande om du kommer från bryggeri- eller livsmedelsindustrin, alternativt likvärdig processindustri inom FMCG


- du har mycket god kunskap om HACCP och FSSC 22000 eller liknande livsmedelsstandarder inom FMCG
- du har erfarenhet av att utveckla verksamheten med Lean som strategi


För att lyckas i rollen som koncernansvarig kvalitetschef bör du ha god förmåga att driva, planera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du har ett helikopterperspektiv och är van vid att jobba i en dynamisk miljö, och vet vad som krävs för att driva igenom förändringar samt få andra att följa ditt exempel. För att nå framgång i dialogen med interna och externa intressenter behöver du vara kommunikativ och lyhörd samt ha både hög integritet och ett pragmatiskt förhållningssätt. Vi ser att du är initiativtagande och har lätt för att skapa relationer som kan motivera och engagera medarbetare.?

Vidare värdesätts att du som ledare på Spendrups kan kommunicera öppet och tydligt, är engagerande och kan leverera resultat genom uthålligt affärsmannaskap, kreativitet, samarbete och delaktighet.


Sista ansökningsdag: 19 augusti
Tillträdesdag: omgående
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/heltid
Placeringsort: Grängesberg
För mer information om tjänsten: Anna Rasmuson, 070-5344406
För mer information om rekryteringsprocessen: Paulina Öberg, [email protected]

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Quality Specialist

Ansök    Aug 23    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation Components i Ludvik... Visa mer
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation
Components i Ludvika är en del av affärsenheten Transformers på Hitachi Energy. Vi Hitachis största tillverkare av transformatorkomponenter så som lindningskopplare och genomföringar. En global kundbas både inom och utanför Hitachi bidrar till ett affärsdrivet arbetsklimat.
Nu söker vi en kvalitetsspecialist som kan ansvara för och driva utveckling av vårt ledningssystem, primärt fokuserat på kvalitetsledning. Du kommer ingå i ett team som rapporterar direkt till enhetens kvalitetschef, teamet ansvarar för det övergripande och strategiska kvalitetsarbetet på båda våra fabriker (lindningskopplare och genomföringar) vilket ger möjligheter att vara med och utveckla två olika typer av verksamheter.
”Kvalitet för mig handlar mycket om att minska variationer i utfallet mot kund, i våra processer och vår produktion. Det uppnår vi genom samarbete och kommunikation, ordning och reda, struktur och rätt prioriteringar. Minst lika viktigt är respekt och förståelse för varandras utmaningar, vi är alla ansvariga för kvalitet och bara som ett team kan vi säkra kvaliteten genom hela värdekedjan” – Johan Engström, rekryterande chef.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bli huvudansvarig för vårt ledningssystem (ISO 9001, 14001, 45001, 50001). ”Super-user” för den it-lösning ledningssystemet ligger i.
Kontinuerligt driva utveckling och förbättringar av vårt ledningssystem med avseende på våra huvudprocesser samt coacha och stötta organisationen i processutvecklingsarbetet.
Huvudansvarig internrevisor, ansvarar för enhetens revisionsprogram.
Säkra och utveckla ett nära samarbete med vår HSE-funktion.
Du delar Hitachi Energy grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Din bakgrund
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Kommunikativt stark, då kontakt med många olika stakeholders på olika nivåer i organisationen kommer krävas kontinuerligt.
Vi ser att du är strukturerad och noggrann – ordning och reda är ledord för dig.
Meriterande med erfarenhet från producerade industri.
Meriterande med kunskaper kring ISO standarder (primärt 9001) och standardiserade arbetssätt.
Du har tidigare erfarenhet från arbete med internrevisioner.

Mer om oss
Vi ser fram emot din ansökan, sista dagen att ansöka är 2022-09-13 men vi utvärderar kandidater löpande.
Rekryterande chef Johan Engström, +46 107-38 53 86, svarar gärna på eventuella frågor kring tjänsten. Fackliga representanter – Sveriges?Ingenjörer:?Karolina?Czechowski, +46?730-73 41 15, Unionen:?Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94, Ledarna:?Christer Fridlund,?+46?107-38 29 12. Vid övriga frågor ta kontakt med Talent Acquisition Specialist Elias Ströberg, +46 107-38 34 45.
Hitachi Energy är en global teknikledare som jobbar för en hållbar energiframtid för alla. Vi betjänar kunder inom energi, industri och infrastruktur med innovativa lösningar och tjänster över hela värdekedjan. Tillsammans med kunder och partners revolutionerar vi tekniken och möjliggör den digitala transformationen som krävs för att accelerera energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. Vi utvecklar världens energisystem till att bli mer hållbart, flexibelt och säkert samtidigt som vi balanserar socialt, miljömässigt och ekonomiskt värde. Hitachi Energy har en väldokumenterad meritlista och en oöverträffad installerad bas i fler än 140 länder. Verksamheten har huvudkontor i Schweiz och cirka 38 000 medarbetare i 90 länder som genererar affärer på ungefär 10 miljarder USD. Visa mindre

Essverk söker Kvalitetsansvarig

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Essverk är ett familjeföretag som grundades 1957. Essverk är ett verkstadsföretag med nära koppling till bergslagens historia inom gruvnäringen och kraftindustrin. Essverk har två försäljningsområden - Berg och industri.

Inom berg utvecklar de egna maskintyper för gruvindustrin samt tunnelentreprenad. Detta görs i ett nära samarbete med deras kunder. Inom industrin levererar de främst utrustning efter deras kunders egna underlag men även här utvecklas egna artiklar som ex processugnar, vakuumkärl och lyftutrustning.

För att säkerställa en hög tillgänglighet och kvalitet till de båda försäljningsområdena har Essverk en helhetslösning vad det gäller tillverkningskapacitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Kvalitetsansvarig har du ett övergripande ansvar för produktionsavdelningens kvalitet vilket innefattar all kundkontakt gällande kvalitetsärenden, registrering och uppföljning.
Du ansvarar för att Essverk har de tillstånd verksamheten kräver, att kollegorna har kunskap om dessa samt att vi efterlever ledningssystemet som baseras på kraven i ISO9001, ISO14001 och ISO3834.

Du kommer även att hantera alla kvalitetskrav från slutkunder, dokumentation, utfallsprovhantering, efterlevnad av krav med mera.

Du rapporterar till VD och kommer att jobba tätt ihop med produktionschef, du sitter även med i ledningsgruppen där du kommer att följa upp kvalitet och miljömål som är beslutat i ledningsgruppen. Detta för att säkerställa att rutiner, lagar och tillstånd följs, samt att kvalitet uppnås i verksamheten.

Placeringsort är Grängesberg.

Din profil
Till rollen som Kvalitetsansvarig söker vi framförallt dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av kvalitetssäkring inom produktion. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete.

Har du även jobbat med generellt kvalitetsarbete såsom ISO-certifiering och/eller har IWS utbildning så ses det som meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du är van att identifiera- och dokumentera processer och flöden, och du trivs med ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Ansökan
Anställningsform: Konsult via Clockwork med god möjlighet att bli direkt anställd hos Essverk alternativt en direktrekrytering till Essverk.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Veronica Rönngren på telefonnummer: 0733512767 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt via clockworkpersonal.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

SCM Supplier Quality Manager

Ansök    Maj 23    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC (High Voltage Direc... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC (High Voltage Direct Current) is a product group in Hitachi Energy, which develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems.
If you like business challenges, have a curious mind, like negotiations and have a problem-solving attitude, take the opportunity to join a World Technology Leader Company, experience the great feeling to work with large projects close to the end customer, and at the same time, give yourself unlimited career opportunities by applying for following role!
Living?Hitachi?Energy Leadership Pillars as a leader to engage, develop, grow our people to enable connection to purpose, people, potential and performance.
For this position you have the opportunity to work in Västerås or Ludvika.
Your responsibilities
As a Manager for SCM Supplier Quality, you will drive and create a strong quality culture within SCM to ensure optimal result for HVDC.
You will have approximately +10 direct reporting Supplier Quality Engineers globally. for which you shall ensure to develop the required technical competences and soft skills.
You will be part of the global SCM management team reporting directly to the Head of HVDC SCM organization.
The Supplier Quality Manager will secure that the supplier qualification process is deployed and followed.
Ensure that the Supplier Quality team execute effectively and timely the assigned Root Cause Analysis for supplier top quality issue. Also support in the supplier claim management process in collaboration with category manager and project team.
You will ensure that the Supplier Quality function review periodically supplier quality performance (i.e., NC, COTD, COPQ) to identify improvement areas.
Collaborate with other functional leaders to ensure proper development and deployment of supplier quality related process.
Lead the implementation of a risk-based audit process for critical suppliers and ensure the on-time execution of planned audit and the closure of audit findings.

Your background
10+ years of experience in advanced Quality management and Supply Chain with a proven leadership experience and like to work with and develop people.
Genuine interested in technical components and systems and likes to interact with people.
Familiar to work in a large project environment close to the customer and in a multicultural and challenging global business environment.
Excellent written and spoken English, with proven skills in communication and PowerPoint.
Lean6Sigma Green or Black Belt or similar is needed to be successful.
Have an academic degree in Business or Engineering.
Good at building extensive networks internally as well as externally.
Described as structured, quality driven and self-confident person who can handle both ups and downs and manage problem that may occur.

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?before 23rd of June! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!?
Recruiting Manager Andreas Hansson, [email protected] will be happy to answer your questions regarding this position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46?107-38 29 86; Unionen:?Stefan Barkman, +46?107-38?33?04; Ledarna:?Christer Fridlund, +46?107-38?29?12.?All other questions should be directed to Talent Partner Petra Berggren, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Quality Specialist

Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation Components i Ludvi... Visa mer
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation
Components i Ludvika är en del av affärsenheten Transformers på Hitachi Energy. Vi Hitachis största tillverkare av transformatorkomponenter så som lindningskopplare och genomföringar. En global kundbas både inom och utanför Hitachi bidrar till ett affärsdrivet arbetsklimat.
Nu söker vi en kvalitetsspecialist som kan ansvara för och driva utveckling av vårt ledningssystem, primärt fokuserat på kvalitetsledning. Du kommer ingå i ett team som rapporterar direkt till enhetens kvalitetschef, teamet ansvarar för det övergripande och strategiska kvalitetsarbetet på båda våra fabriker (lindningskopplare och genomföringar) vilket ger möjligheter att vara med och utveckla två olika typer av verksamheter.
”Kvalitet för mig handlar mycket om att minska variationer i utfallet mot kund, i våra processer och vår produktion. Det uppnår vi genom samarbete och kommunikation, ordning och reda, struktur och rätt prioriteringar. Minst lika viktigt är respekt och förståelse för varandras utmaningar, vi är alla ansvariga för kvalitet och bara som ett team kan vi säkra kvaliteten genom hela värdekedjan” – Johan Engström, rekryterande chef.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bli huvudansvarig för vårt ledningssystem (ISO 9001, 14001, 45001, 50001). ”Super-user” för den it-lösning ledningssystemet ligger i.
Kontinuerligt driva utveckling och förbättringar av vårt ledningssystem med avseende på våra huvudprocesser samt coacha och stötta organisationen i processutvecklingsarbetet.
Huvudansvarig internrevisor, ansvarar för enhetens revisionsprogram.
Säkra och utveckla ett nära samarbete med vår HSE-funktion.
Du delar Hitachi Energy grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Din bakgrund
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Kommunikativt stark, då kontakt med många olika stakeholders på olika nivåer i organisationen kommer krävas kontinuerligt.
Vi ser att du är strukturerad och noggrann – ordning och reda är ledord för dig.
Meriterande med erfarenhet från producerade industri.
Meriterande med kunskaper kring ISO standarder (primärt 9001) och standardiserade arbetssätt.
Du har tidigare erfarenhet från arbete med internrevisioner.

Mer om oss
Vi ser fram emot din ansökan, sista dagen att ansöka är 2022-08-21 men vi utvärderar kandidater löpande.
Rekryterande chef Johan Engström, +46 107-38 53 86, svarar gärna på eventuella frågor kring tjänsten. Fackliga representanter – Sveriges?Ingenjörer:?Karolina?Czechowski, +46?730-73 41 15, Unionen:?Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94, Ledarna:?Christer Fridlund,?+46?107-38 29 12. Vid övriga frågor ta kontakt med Talent Acquisition Specialist Elias Ströberg, +46 107-38 34 45.
Hitachi Energy är en global teknikledare som jobbar för en hållbar energiframtid för alla. Vi betjänar kunder inom energi, industri och infrastruktur med innovativa lösningar och tjänster över hela värdekedjan. Tillsammans med kunder och partners revolutionerar vi tekniken och möjliggör den digitala transformationen som krävs för att accelerera energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. Vi utvecklar världens energisystem till att bli mer hållbart, flexibelt och säkert samtidigt som vi balanserar socialt, miljömässigt och ekonomiskt värde. Hitachi Energy har en väldokumenterad meritlista och en oöverträffad installerad bas i fler än 140 länder. Verksamheten har huvudkontor i Schweiz och cirka 38 000 medarbetare i 90 länder som genererar affärer på ungefär 10 miljarder USD. Visa mindre

SCM Supplier Quality Manager

Ansök    Jun 27    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC (High Voltage Direc... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC (High Voltage Direct Current) is a product group in Hitachi Energy, which develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems.
If you like business challenges, have a curious mind, like negotiations and have a problem-solving attitude, take the opportunity to join a World Technology Leader Company, experience the great feeling to work with large projects close to the end customer, and at the same time, give yourself unlimited career opportunities by applying for following role!
Living?Hitachi?Energy Leadership Pillars as a leader to engage, develop, grow our people to enable connection to purpose, people, potential and performance.
For this position you have the opportunity to work in Västerås or Ludvika.
Your responsibilities
As a Manager for SCM Supplier Quality, you will drive and create a strong quality culture within SCM to ensure optimal result for HVDC.
You will have approximately +10 direct reporting Supplier Quality Engineers globally. for which you shall ensure to develop the required technical competences and soft skills.
You will be part of the global SCM management team reporting directly to the Head of HVDC SCM organization.
The Supplier Quality Manager will secure that the supplier qualification process is deployed and followed.
Ensure that the Supplier Quality team execute effectively and timely the assigned Root Cause Analysis for supplier top quality issue. Also support in the supplier claim management process in collaboration with category manager and project team.
You will ensure that the Supplier Quality function review periodically supplier quality performance (i.e., NC, COTD, COPQ) to identify improvement areas.
Collaborate with other functional leaders to ensure proper development and deployment of supplier quality related process.
Lead the implementation of a risk-based audit process for critical suppliers and ensure the on-time execution of planned audit and the closure of audit findings.

Your background
10+ years of experience in advanced Quality management and Supply Chain with a proven leadership experience and like to work with and develop people.
Genuine interested in technical components and systems and likes to interact with people.
Familiar to work in a large project environment close to the customer and in a multicultural and challenging global business environment.
Excellent written and spoken English, with proven skills in communication and PowerPoint.
Lean6Sigma Green or Black Belt or similar is needed to be successful.
Have an academic degree in Business or Engineering.
Good at building extensive networks internally as well as externally.
Described as structured, quality driven and self-confident person who can handle both ups and downs and manage problem that may occur.

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?before 31st of July! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
Recruiting Manager Andreas Hansson, [email protected] will be happy to answer your questions regarding this position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46?107-38 29 86; Unionen:?Stefan Barkman, +46?107-38?33?04; Ledarna:?Christer Fridlund, +46?107-38?29?12.?All other questions should be directed to Talent Partner Petra Berggren, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Essverk söker Kvalitetsansvarig

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Essverk är ett familjeföretag som grundades 1957. Essverk är ett verkstadsföretag med nära koppling till bergslagens historia inom gruvnäringen och kraftindustrin. Essverk har två försäljningsområden - Berg och industri.

Inom berg utvecklar de egna maskintyper för gruvindustrin samt tunnelentreprenad. Detta görs i ett nära samarbete med deras kunder. Inom industrin levererar de främst utrustning efter deras kunders egna underlag men även här utvecklas egna artiklar som ex processugnar, vakuumkärl och lyftutrustning.

För att säkerställa en hög tillgänglighet och kvalitet till de båda försäljningsområdena har Essverk en helhetslösning vad det gäller tillverkningskapacitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Kvalitetsansvarig har du ett övergripande ansvar för produktionsavdelningens kvalitet vilket innefattar all kundkontakt gällande kvalitetsärenden, registrering och uppföljning.
Du ansvarar för att Essverk har de tillstånd verksamheten kräver, att kollegorna har kunskap om dessa samt att vi efterlever ledningssystemet som baseras på kraven i ISO9001, ISO14001 och ISO3834.

Du kommer även att hantera alla kvalitetskrav från slutkunder, dokumentation, utfallsprovhantering, efterlevnad av krav med mera.

Du rapporterar till VD och kommer att jobba tätt ihop med produktionschef, du sitter även med i ledningsgruppen där du kommer att följa upp kvalitet och miljömål som är beslutat i ledningsgruppen. Detta för att säkerställa att rutiner, lagar och tillstånd följs, samt att kvalitet uppnås i verksamheten.

Placeringsort är Grängesberg.

Din profil
Till rollen som Kvalitetsansvarig söker vi framförallt dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av kvalitetssäkring inom produktion. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete.

Har du även jobbat med generellt kvalitetsarbete såsom ISO-certifiering och/eller har IWS utbildning så ses det som meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du är van att identifiera- och dokumentera processer och flöden, och du trivs med ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Ansökan
Anställningsform: Konsult via Clockwork med god möjlighet att bli direkt anställd hos Essverk alternativt en direktrekrytering till Essverk.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Veronica Rönngren på telefonnummer: 0733512767 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt via clockworkpersonal.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Konstruktionschef till IMH Machinery AB i Kopparberg

Ansök    Maj 4    Performiq AB    Kvalitetschef
Tjänstebeskrivning & erbjudande IMH Machinery är en av de ledande tillverkarna i världen av hydrauliska spikmaskiner för palltillverkning. Vi är i en expansiv fas där vi utökar våra marknadsandelar i världen. En viktig del i detta arbete är att vi kontinuerligt utvecklar våra produkter för att säkerställa vår ledande position. Vi söker därför en driven konstruktionschef till vår verksamhet som är under snabb internationell tillväxt. Som medlem i lednings... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
IMH Machinery är en av de ledande tillverkarna i världen av hydrauliska spikmaskiner för palltillverkning. Vi är i en expansiv fas där vi utökar våra marknadsandelar i världen. En viktig del i detta arbete är att vi kontinuerligt utvecklar våra produkter för att säkerställa vår ledande position. Vi söker därför en driven konstruktionschef till vår verksamhet som är under snabb internationell tillväxt.

Som medlem i ledningsgruppen ska du som konstruktionschef driva våra eftertraktade maskiners utvecklig och se till att de ligger i framkant vad gäller teknologi, konstruktion och säkerhet, så att vi fortsätter hålla kvar positionen som en av de marknadsledande inom vårt område. Du kommer även driva arbetet med att utveckla nya maskiner som vi behöver komplettera med för att kunna erbjuda helhetslösningar till kunderna. Vi har ett långtgående modultänk inom bolaget, något som du tillsammans med sälj fortsätter att driva och förfina, vilket även leder till att stötta organisationen att avväga vad som i expansionen produceras lokalt och vad som bör sourcas. Du rapporterar till VD och samarbetar tätt med produktionschefen.

Som Konstruktionschef på IMH Machinery kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära att:
- Leda och ansvara för konstruktionsavdelningen där du har en underställd CAD-ingenjör. Du är även med och arbetar i CAD.
- Leda löpande konstruktions- och ritningsarbete för inkomna order
- Leda arbetet av standardmaskiner vilket innebär utveckling och effektivisering
- Leda utvecklingsarbetet av nya maskiner vilket innebär att hitta bästa lösningarna och genomföra dessa


Personprofil
Vi söker dig som är en kommunikativ och teknikintresserad maskiningenjör med goda CAD kunskaper, som trivs med att utveckla, effektivisera, standardisera och modulera konstruktionsarbete. Som person trivs du med att arbeta med god struktur, ett analytiskt tankesätt och ett coachande ledarskap. Vi ser vidare att du är självgående och van att ta ansvar. Verksamheten präglas av korta beslutsvägar vilket innebär att du som är idérik kommer få möjligheten att vara kreativ.

IMH Machinery är en liten professionell organisation med hög kompetens och trevlig laganda. Hos oss får du arbeta med intressanta och utmanande uppgifter både på fabriken i Kopparberg och ute hos våra kunder i Europa och övriga världen.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Kopparberg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jakob Erlingsson på 073-353 75 38 eller [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Project Quality Manager

Ansök    Apr 28    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC (High Voltage Direc... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC (High Voltage Direct Current) is a product group in Hitachi Energy, which develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. It is also used to connect power systems.
Hitachi Energy is seeking an EPC Project Quality Manager for our HVDC project business. This role is responsible for planning, organizing, leading, and monitoring all quality work related to the project. Analyze and consider the quality demands of the contract and align them to HVDC’s (High Voltage Direct Current) quality management system. Support and guide the project core team in all quality related issues in the project to support project objective achievement in terms of quality, supplier & subcontractor quality, and customer satisfaction. Coordinate all quality related discussion with the Customer. Flag for and stop execution of project if the quality risks are too high.
We are interested to learn more about you and what you can contribute with so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements. A team with great cooperation and with diverse backgrounds is waiting for you to join!
Your responsibilities
Tender:
Prepare project quality plan, master test plan and other quality documents based on quality system and analysis of specific contractual quality requirements
Register quality risks in the risk register based on analysis and ensure mitigations are identified and follow up
Prepare quality budget proposal on resources and costs for approval
Apply lessons learnt from previous projects and document them for future use

Project Execution:
Develop, implement and follow up the quality management system (QMS) for the project in the form of the project quality plan (PQP)
Plan, organize, lead and monitor all quality assurance and control activities in the project based on the PQP
Responsibility for creating, communicating & following up the master ITP register based on input from various functions
Ensure that quality processes are known and followed in the project
Drive Quality culture, Quality Assurance, Quality Control and compliance with local codes & standards, law & regulations on the Project
Ensure that "Lessons Learned" & ToE processes are followed and are fed back to the organization using the business process and tools
Work with quality risks and monitor status and mitigation
Educate organization in quality processes and ensure compliance

Your background
Bachelor’s degree in technical or engineering or quality management and 2 years relevant experience and a minimum 2 years of professional experience related to EPC project-based environment
Good if you have power or energy industry experience
Knowledge in track record and proven capability in Change Management, managing internal project/program in large and complex organization
Experience in process management ideally in project business, preferably in the energy or automation industry, or other quality and process-oriented industries
Capacity to communicate, result oriented, speed in execution, openness and listen to others
English fluency (written and spoken)
Willingness to travel, as needed 10% and more to project construction site and supplier’s location
Good if you have test coordination experience
ISO9001 knowledge a plus, certified auditor a plus

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?before 29th of May! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
Recruiting Manager Robert Grant, [email protected] will be happy to answer your questions regarding this position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46?107-38 29 86;?Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions should be directed to Talent Partner Petra Berggren, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Supplier Quality & Development Engineer

Ansök    Apr 27    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation A new department at HVD... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
A new department at HVDC is looking for a Supplier Quality & Development Engineer to work together with us in an international environment with plenty of opportunities. In this role you will be part of the Supplier Quality team that is dedicated to implement a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, to increase customer satisfaction and improve profitability in a sustainable way.
Your responsibilities
Drive Quality for assigned suppliers, improving quality performance via Quality plan implementation
Drive supplier selection through a robust qualification process
Own supplier results as measured by key metrics and drive improvements utilizing Supplier scorecards
Manage supplier Nonconformities (containment action, corrective actions and Root Cause Analysis)
Planning, Execution and Follow up of Surveillance Audits (Quality Assurance and Continuous Improvement)
Lead Supplier Quality Reviews to drive Continuous Improvement
Support Supplier claim management process
The role requires travelling to suppliers for solving quality issues, quality process developments and expediting of components and products

Your background
Bachelor’s degree in Mechanical, Electrical or Production Engineering
3+ years’ experience in similar role
Green Belt certification is desirable
Fluency in English – capability to lead technical conference calls, read drawings and procedures in English
Ability to work in cross functional and global team environments
Strong analytical and problem-solving skills
Demonstrated technical aptitude and a passion for quality
Solid written and verbal communication skills

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply before May 29! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
For specific questions about the position, please contact Recruiting Manager, Renato Jacinavicius, [email protected]. Union representatives - Sveriges Ingenjörer:?Mikael Hjort, +46?107-38 29 86; Unionen:?Stefan Barkman, +46?107-38?33?04; Ledarna:?Christer Fridlund, +46?107-38?29?12. All other questions can be directed to Lead Recruiter Terese Björklund, +46 107-38 56 75, [email protected].
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Project Documentation Manager

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation We are looking for three... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
We are looking for three Project Documentation Managers to join our global project documentation team at HVDC, where this position is based in Ludvika. Team consists of other Project documentation managers, each working in HVDC EP/EPC tenders and projects.
In this role you will be responsible for Project Documentation Management in HVDC projects. You will be part of a project core team and as Project Documentation Manager you will be considered as a project manager for the project’s documentation delivery. You are expected to ensure compliance to requirements and processes, while also monitoring and controlling the progress of documentation deliverables in the project. You will also be responsible to coordinate other Project Document Control resources working in the project, located in various locations globally.
Your responsibilities
Establishing processes for documentation management based on the HVDC base processes and adapted to fit contract requirements.
Ensuring that project team members are provided with adequate trainings and support to enable them to successfully follow the processes and work in the DMS in use by the project.
Reading customer contracts and specifications, managing the requirements, calculating risks, making cost calculations and doing cost follow-up.
Preparing reports, lists and presentations related to project documentation, and monitoring documentation progress e.g. review and approvals, planned deliverables in accordance with agreed time-schedule, etc.
Coordinating other project document control resources in the project.
Communicating with project team, suppliers/3rd parties to agree on standards, systems, efficient flow of documentation, etc.
Ensuring the use of standardized forms and templates in incoming and outgoing documentation, including processing of incoming and outgoing documentation when needed.
Being actively involved in process improvements of our global project documentation processes.

Your background
A bachelor’s degree in a relevant field or equivalent experience in the function.
Work experience as Lead Document Control, Project Manager, or similar, is available from your previous positions.
Project Manager skills and ability to see the big picture and prioritize based on strategic reasoning, are required.
Proficient computer skills and experience from any document management system are advantageous.
You are responsive and customer-oriented and have the ability to see opportunities in your work. As you are an engaged person who can speak up for your issues, you manage the work in a forward direction.
You are structured, accurate and have a driving personality.
You have clear leadership qualities and like working in a team as well as independently.
Fluency in English and Swedish is required, written and spoken alike, as you will be working as part of a global business. Additional language skills are advantageous.

More about us
We offer you a role where you can grow in various ways - in terms of visibility, in your leadership and in the mindset. Don’t hesitate to apply even if you feel that you don’t fulfill all requirements!
Welcome to apply as soon as possible, but no later than May 25. Selection process will be handled continuously.
Recruiting Manager Ulrika Vidigsson, +46 725-79 60 90, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer:?Mikael Hjort, +46?107-38 29 86; Unionen:?Stefan Barkman, +46?107-38?33?04; Ledarna:?Christer Fridlund, +46?107-38?29?12. All other questions can be directed to Recruitment Consultant Renée Lundgren, +46 107-38 54 75.
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Lean & Lean Six Sigma Leader

Ansök    Mar 22    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation We are looking for an i... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
We are looking for an inspirational and engaging leader to drive our Lean & Lean Six Sigma (L6S) strategy and journey in the organization!
As our Lean & L6S Leader, you will have the responsibility to define and lead the competence area of Lean & L&S and as well establish and improve the Lean & L6S culture in HVDC.
In this role you will belong to the Quality & Continuous Improvement (CI) organization within HVDC and report directly to the Global Head of Quality & CI. The Q&CI; team are a diverse, global team that supports each other. You will work closely with a team of Q&CI; Leaders and CI specialists and one important part of the role is to guide, motivate and train them in Lean & L6S methodologies. You will also be part of the business unit’s global Black Belt team and work with several stakeholders in the organization.
Your responsibilities
Develop and implement Lean & L6S strategy and processes
Guide, motivate and train the organization in Lean & L6S methodologies.
Coach and govern our Lean & L6S portfolio, initiatives, and projects
Define training needs, develop, and give trainings in Lean & L6S of our more complex L6S and 8D projects
Follow-up, analyze and report performance targets and KPIs
Work pro-actively in defining areas of improvement and necessary actions

Your background
To be successful in this role we see that you are Black Belt certified and have proven experience of successfully driving L6S projects and Lean initiatives
You are genuinely interested in improvements, and as an energetic and motivational person you will, guide and engage others to drive the area forward
We are a diverse team at HVDC; therefore, you need to have strong communication skills, enjoy collaborating with others and good project management skills
We seek you who hold a bachelor’s or master’s in engineering, quality management or similar
Fluency in English is required, both written and spoken. Swedish language skills are a plus
You have the ability to manage different initiatives at the same time and can adapt & adjust your working style depending on the situation

More about us
Are you ready for an exciting new challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?before April 12.
Recruiting manager Gunilla Cedergren, [email protected] will be happy to answer your questions regarding this position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46 107-38 29 86; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions should be directed to Lead Recruiter, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Quality Manager at Power Transformers

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation In this exciting role a... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
In this exciting role as Quality Manager for Power Transformers, you will play an important part in shaping the quality performance in our unit and for our products. We are continuously improving our processes where one part is digitalization, and we are looking for you who can contribute to this area. You will manage a skilled team of professionals all working together to implement a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization.
You will be part of the management team for Power Transformers and report directly to the unit manager, making your everyday work both challenging and stimulating!
Your responsibilities
Manage, support, and motivate your team
Evaluate established ways of working, identify areas with improvement potential, and work with continuous improvement, one area is digitalization
Participate in development of the long-term quality strategy for the line organization
Act as the bridge between the global quality management team and the local team
Overall responsibility for ISO 9000 and other certificates that's important for the factory
Manage and improve the quality control plan for the products and processes
Ensure that our final assembly test room standards are suitable for word class production
Be an active member of the local management team

Your background
You are a leader who has the ability to inspire & coach others. If you have manager experience it is a plus.
To thrive in this position, we believe you are enthusiastic, analytical, structured and have good communication skills.
Ideally, you hold degree a in engineering or similar and have work experience in manufacturing environment
Fluency in English and Swedish is required
Knowledge of Quality Management, Continuous Improvement, Lean SixSigma or similar is considered a plus

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?by February 21!
Our selection process is continuous, and the position may be closed before the advertisement expires. So, if you are interested – don’t delay, apply today!
Recruiting Manager, Georg Lindberg-Bosche, +46107389132, will answer your questions about the position. ?Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Karolina Czechowski, +46?730-73 41 15, Unionen:?Yvonne Norgren, +46 107-38?36?94, Ledarna:?Christer Fridlund?+46?107-38 29 12. All other questions can be directed to Lead Recruiter Sofia Lindblom, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible, and secure whilst balancing social, environmental, and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Supplier Quality & Development Engineer

Ansök    Jan 31    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation A new department at HV... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
A new department at HVDC is looking for a Supplier Quality & Development Engineer to work together with us in an international environment with plenty of opportunities. In this role you will be part of the Supplier Quality team that is dedicated to implement a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, to increase customer satisfaction and improve profitability in a sustainable way.
Your responsibilities
Drive Quality for assigned suppliers, improving quality performance via Quality plan implementation
Drive supplier selection through a robust qualification process
Own supplier results as measured by key metrics and drive improvements utilizing Supplier scorecards
Manage supplier Nonconformities (containment action, corrective actions and Root Cause Analysis)
Planning, Execution and Follow up of Surveillance Audits (Quality Assurance and Continuous Improvement)
Lead Supplier Quality Reviews to drive Continuous Improvement
Support Supplier claim management process
The role requires travelling to suppliers for solving quality issues, quality process developments and expediting of components and products

Your background
Bachelor’s degree in Mechanical, Electrical or Production Engineering
3+ years’ experience in similar role
Green Belt certification is desirable
Fluency in English – capability to lead technical conference calls, read drawings and procedures in English
Ability to work in cross functional and global team environments
Strong analytical and problem-solving skills
Demonstrated technical aptitude and a passion for quality
Solid written and verbal communication skills

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply before February 16! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
For specific questions about the position, please contact Recruiting Manager, Renato Jacinavicius, [email protected]. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Lead Recruiter Terese Björklund, +46 107-38 56 75, [email protected].
Hitachi Energy is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi Energy balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachienergy.com Visa mindre

Säkerhetschef/Säkerhetsskyddschef

Ansök    Feb 14    Ludvika kommun    Säkerhetschef
Välkommen till Ludvika kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med samverkan och samarbete skapar vi en laganda. Med utgångspunkt från vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och att vara en attraktiv arbetsgivare i kommunen. Säkerhetschefen är tillika kommunens säkerhetsskyddschef i enlighet med säkerhetsskyddslagen och tjänsten är direkt underställd kommundirektören.   Arbets... Visa mer
Välkommen till Ludvika kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med samverkan och samarbete skapar vi en laganda. Med utgångspunkt från vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och att vara en attraktiv arbetsgivare i kommunen.

Säkerhetschefen är tillika kommunens säkerhetsskyddschef i enlighet med säkerhetsskyddslagen och tjänsten är direkt underställd kommundirektören.

 

Arbetsplatsen 

Säkerhetsenheten är en av flera enheter inom kommunstyrelsens förvaltning. Säkerhetsenheten står inför en utveckling och där kommer du som säkerhetschef att ha en viktig roll i det utvecklingsarbetet.

 

Arbetsuppgifter 

Som säkerhetschef hos oss har du ett övergripande lednings- och styrningsansvar för kommunens interna säkerhetsarbete, informationssäkerhet och beredskapsfrågor.

Säkerhetsenheten jobbar koncernövergripande och har i uppdrag att vägleda och stötta våra verksamheter och bolag i säkerhetsarbetet, vara sakkunniga vid risk- och konsekvensanalyser, driva och utveckla arbetet med försäkringar och tjänsteman i beredskap. Du tillsammans med din enhet jobbar förebyggande genom att arbeta fram rutiner, mallar, hålla utbildningar samt övrigt stabsarbete.

Rollen som säkerhetschef innefattar samverkan med olika organisationer, instanser och myndigheter. Du kommer att ha många kontaktytor och ett stort eget ansvar. Säkerhetschefen har idag personalansvar för två personer.

 

Kvalifikationer som krävs för rollen


• Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer likvärdiga
• Erfarenhet som chef med ansvar för budget, personal och verksamhetsansvar på en operativ nivå
• Erfarenhet av säkerhetsarbete, krisberedskap och informationssäkerhet
• Körkort B
• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Det är meriterande om du har 


• Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, gärna en kommun
• Samarbetat med andra myndigheter kring säkerhetsfrågor
• Erfarenhet av att ha genomfört risk- och sårbarhetsanalyser

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen har du god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är stabil som person och är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer med både interna och externa samarbetspartners. Du har en helhetssyn och en förmåga att organisera och driva på ditt arbete mot uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Det här får du av oss! 

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling, växling av semesterdagstillägg, 80-90-100. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I januari 2022 lanserades Ludvika kommuns värdegrund vilket vi är glada och stolta över. En värdegrund som bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är där vår värdegrund har sin utgångspunkt, tillsammans skapar vi en laganda. Värdegrunden består av fyra principer: Relationer – Glädje – Lärande - Driv.

 

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Övrig information

Denna tjänst är placerad i säkerhetsklass, vilket medför säkerhetsprövning. Krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning är en förutsättning för anställning.

Intervjuer kommer att hållas under vecka 11.

 

Upplysningar

Kommundirektör Maria Skoglund, tel 0240-861 55, [email protected]

Ledarna, Alexander Jansson, tel 0240-565497, [email protected]

Vision, Ulf Johansson, tel 0240-862 81, [email protected]

Akademikeralliansen, Per Svensson, tel 0240-861 16, [email protected].

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 7 mars 2022. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Quality & Continuous Improvement Manager

Ansök    Jan 20    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation Entering into this role ... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
Entering into this role as Quality & Continuous Improvement Manager, you will belong to the Quality team at HVDC and report to the Quality Manager. The quality team is dedicated to implement a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, to increase customer satisfaction and improve profitability in a sustainable way.
In this dynamic and exciting role, you have the overall responsibility to manage the Quality Continuous Improvement way of working at HVDC Service, which also includes a tight connection to the Local service centers around the world which are part of the same business.
Your projects will differ in character and complexity, giving you a diversified role with a wide range of contacts both internally and externally. You will be part of the management team at HVDC Service, making your everyday work both challenging and stimulating!
Your responsibilities
Drive, develop and implement Quality & Continuous Improvements processes in close collaboration with all managers
Continuously monitor, analyze, follow-up and act on quality targets and KPI’s
Drive the development of our quality culture
Apply quality methods, processes, and tools to support the handling of quality issues
Establish, maintain, and improve Quality Assurance within HVDC Service together with the process owners
Drive, support, and coach improvement projects and Root Cause Analysis
Perform & support in audits

Your background
You are a team player with a positive and pro-active mindset. To thrive in this position, we also believe that you are a good communicator as well as a self-engaging, structured, and analytical
You are a leader who has the ability to inspire & coach. If you have manager experience it is a plus
You hold a bachelor or master’s in Quality Management or Engineering
Knowledge of Quality Management, ISO 9001, Process Management, Lean, SixSigma and Continuous Improvement is considered a plus

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply?by February 2!
Our selection process is continuous, and the position may be closed before the advertisement expires. So, if you are interested – don’t delay, apply today!
Recruiting Manager, Joakim Lempiäinen, +46-7246436622, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund +46 240-78 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 240 78 29 12; Unionen: Stefan Barkman +46 240-78 33 04. All other questions can be directed to Lead Recruiter Sofia Lindblom, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Quality & Continuous Improvement Specialist

Ansök    Jan 20    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation HVDC is looking for a Q... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
HVDC is looking for a Quality & Continuous Improvement Specialist to work together with us in an international environment with plenty of opportunities. In this role you will be part of the quality team that are dedicated to implement a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, to increase customer satisfaction and improve profitability in a sustainable way.
As Quality & Continuous Improvement Specialist your main responsibility will be to develop, improve and implement quality support processes in the organization, as well as to maintain and continuously improve the Quality Management System (QMS). In this role you will collaborate with different stakeholders across the organization to improve the customer satisfaction and quality culture.
You are welcomed into a global team of ten people where you have a great opportunity to develop your own role in the company. Everyone has different skills and competencies, and we are interested to learn more about you and what you can contribute with. So, if you are interested don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements.
Your responsibilities
Maintain and continuously improve our Quality Management System (QMS)
Support the organization in Process Management and Process Governance
Apply quality methods, processes, and tools to support handling of quality issues
Perform quality audits and assessments
Analyze performance data and drive actions
Take part in leading Kaizen events and improvement projects
Support handling of non-conformities

Your background
We highly value your personality and see that you have a positive, structured, flexible, driven, and pro-active mindset
You have solid communication and influencing skills to address and build trust with people on different organizational levels
You are a team player who promotes team effectiveness by facilitating and building on the ideas of others and shares information and expertise, to achieve desired results
You have a university degree, preferably within engineering
As you will be part of an international environment English is a must, both written and spoken
Knowledge of Quality Management Systems, ISO-standards, Process Management, Lean, SixSigma and Continuous Improvements is required

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply before February 9! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
For specific questions about the position, please contact Recruiting Manager, Narges Asadi, [email protected]. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Lead Recruiter Sofia Lindblom, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi Energy balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachienergy.com Visa mindre

Kvalitetsspecialist inom FMEA

Ansök    Jan 11    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation I rollen som kvalite... Visa mer
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation
I rollen som kvalitetsspecialist inom FMEA (Failure Mode Effect Analysis) blir du en del av kvalitetsavdelningen på HVDC. I rollen är du ansvarig för att driva kvalitetsarbetet internt tillsammans med dina kollegor. Det innefattar både operativt och strategiskt arbete, där målet är att ha noll defekter.
I denna roll blir du en del av en framgångsrik organisation med stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk, arbeta internationellt samt skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du kommer att rapportera till kvalitetschefen och bli en del av ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans för att nå de uppsatta kvalitetsmålen.
Dina ansvarsområden
Aktivt arbeta med kvalitetsfrågor inom FMEA för både kontor och produktion
Identifiera kvalitetsrelaterade risker och åtgärda dem med hjälp av Lean Six Sigma-metodik
Arbeta med att stärka kvalitetskulturen internt genom workshops och utbildningar
Bidra till att utveckla och förbättra metoder och arbetssätt för att nå de uppsatta kvalitetskraven

Din bakgrund
Som person är du strukturerad, kommunikativ och initiativtagande
Du har några års relevant arbetslivserfarenhet, där du arbetat med kvalitetsfrågor
Du har erfarenhet av FMEA samt grundläggande Lean Six Sigma-kunskaper
Vi ser gärna att du har en utbildning inom mekanik, elkraft, kvalitet eller liknande. Saknar du formell utbildning men har arbetslivserfarenhet inom relevant område och rätt personliga egenskaper anses detta likvärdigt
Du har goda kunskaper i både svenska och engelska

Mer om oss
Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan. Sista dagen att söka är 28/1-2022.
Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta rekryterande chef Joakim Lempiäinen, +46-72-464 36 22.
Fackliga kontaktpersoner – Sveriges Ingenjörer:; Torbjörn?Wilund, +46 107-38 25 73, eller Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38?33 04. Övriga frågor kan ställas till ansvarig rekryterare, Sofia Lindblom, [email protected]
Hitachi Energy är en global teknikledare som jobbar för en hållbar energiframtid för alla. Vi betjänar kunder inom energi, industri och infrastruktur med innovativa lösningar och tjänster över hela värdekedjan. Tillsammans med kunder och partners revolutionerar vi tekniken och möjliggör den digitala transformationen som krävs för att accelerera energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. Vi utvecklar världens energisystem till att bli mer hållbart, flexibelt och säkert samtidigt som vi balanserar socialt, miljömässigt och ekonomiskt värde. Hitachi Energy har en väldokumenterad meritlista och en oöverträffad installerad bas i fler än 140 länder. Verksamheten har huvudkontor i Schweiz och cirka 38 000 medarbetare i 90 länder som genererar affärer på ungefär 10 miljarder USD. Visa mindre

Supplier Quality & Improvement

Ansök    Nov 15    Hitachi Energy Sweden AB    Kvalitetschef
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation Are you a driven team p... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
Are you a driven team player with the ambition to further develop through new challenges? If so, this can be the right opportunity for you. In the Supplier Quality and Improvement role you will be part of a strong team of professionals at HV Service in Ludvika.
You will drive cultural transformation within the scope of responsibility, with a hands-on ('Gemba') approach. You need to understand and promote behavioral change to continuously improve function performance through programs and initiatives.
Your responsibilities
Operationally lead and fast execute upcoming supply or customer complaints like quality issues, non-conforming products, or project services
Drive the supplier qualification/re-qualification process and ensure the supply base is fully qualified and compliant
Monitor and report supplier performance (KPIs), quality issues, and development actions.
Perform required product surveillance at supplier manufacturing site
Establish development plans for identified areas based on the assessments/supplier data and carry out the development plan with necessary resources from supplier and Business Unit.
Develop and support targeted suppliers to achieve ongoing conformity with Customer and Business Unit requirements and continuous improvement in quality, e.g., reduction of variation and cost or increase of sustainability, service/delivery performance.
Support process development and other activities related to the management system
The role requires close cooperation with responsible buyers, Quality & Operations, Engineering, Sales and Sustainability/HSE.

Your background
We see that you are highly self-motivated with a strong sense of ownership.
5+ years of relevant quality assurance, manufacturing, supplier development or other operational experience in the field of HV products are preferred.
Proficiency in the use of ERP LN, 8D, 6 Sigma tools include statistical analysis is desirable.
On a personal level you are analytical, service minded and supportive with good communication skills.
You have strong drive and ability to take lead in a situation.
English is a must, both?written and spoken.?Swedish is considered as a?plus.
Familiarity with ISO-9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 standards and external auditor certification is a plus.
Good skills and understanding of an ERP system (ERP LN)

More about us
We are interested to learn more about you and what you can contribute with so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements. A team with great cooperation and with diverse backgrounds is waiting for you to join!
Welcome to apply before November 28! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
More information: Recruiting Manager Charlotta Kähäri, +46 107 38 07 70, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Felix Bandalo, +46 107-38 36 86; Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Recruitment Consultant Elias Ströberg, +46 107-38 34 45.
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Supplier Quality & Improvement

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation Are you a driven team p... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
Are you a driven team player with the ambition to further develop through new challenges? If so, this can be the right opportunity for you. In the Supplier Quality and Improvement role you will be part of a strong team of professionals at HV Service in Ludvika.
You will drive cultural transformation within the scope of responsibility, with a hands-on ('Gemba') approach. You need to understand and promote behavioral change to continuously improve function performance through programs and initiatives.
Your responsibilities
Operationally lead and fast execute upcoming supply or customer complaints like quality issues, non-conforming products, or project services
Drive the supplier qualification/re-qualification process and ensure the supply base is fully qualified and compliant
Monitor and report supplier performance (KPIs), quality issues, and development actions.
Perform required product surveillance at supplier manufacturing site
Establish development plans for identified areas based on the assessments/supplier data and carry out the development plan with necessary resources from supplier and Business Unit.
Develop and support targeted suppliers to achieve ongoing conformity with Customer and Business Unit requirements and continuous improvement in quality, e.g., reduction of variation and cost or increase of sustainability, service/delivery performance.
Support process development and other activities related to the management system
The role requires close cooperation with responsible buyers, Quality & Operations, Engineering, Sales and Sustainability/HSE.

Your background
We see that you are highly self-motivated with a strong sense of ownership.
5+ years of relevant quality assurance, manufacturing, supplier development or other operational experience in the field of HV products are preferred.
Proficiency in the use of ERP LN, 8D, 6 Sigma tools include statistical analysis is desirable.
On a personal level you are analytical, service minded and supportive with good communication skills.
You have strong drive and ability to take lead in a situation.
English is a must, both?written and spoken.?Swedish is considered as a?plus.
Familiarity with ISO-9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 standards and external auditor certification is a plus.
Good skills and understanding of an ERP system (ERP LN)

More about us
We are interested to learn more about you and what you can contribute with so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements. A team with great cooperation and with diverse backgrounds is waiting for you to join!
Welcome to apply before December 17! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
More information: Recruiting Manager Charlotta Kähäri, +46 107 38 07 70, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Felix Bandalo, +46 107-38 36 86; Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Recruitment Consultant Elias Ströberg, +46 107-38 34 45.
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Documentation Manager to HVDC

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation We are looking for our... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
We are looking for our next manager that want to lead our great Documentation team – a central and important part of our exciting projects within HVDC!
You will have the joy of leading 13 people direct reporting to you. Together with the full Documentation function you will have a team of more than 60 competent and driven employees, all working together to ensure accurate creation, distribution and storage of contract and project documentation.
We offer you an exciting and dynamic role with close collaboration with other departments and teams at Hitachi Energy both locally and globally.
Your responsibilities
Leading the Documentation function by ensuring on-time delivery and conduct quality of deliverables in documentations
Guides, motivates, coaches and develops the team of Documentation and Drafting Specialist
Defines documentation and drafting operating guidelines, and ensures proper allocation of tasks within the team
Reports issues to management along with recommendations for improvement
Develops and drives continuous improvement activities to improve processes, policies and effectiveness within your area of responsibility
Communicate and collaborate with both internal and external stakeholders for documentation management
Ensures that your area of responsibility is properly organized, staffed, skilled and directed
Living?Hitachi Energy’s Leadership Pillars as a leader which means live our vision, work together, deliver promises, and develop people

Your background
You hold a degree in relevant field and/or equivalent business experience
You have work experience and interest in project management and documentation, preferable within HVDC or similar area
As a leader you “leading by example” by being a good listener, are accountable and inspirational
You have good communication skills and the wish to work in a dynamic and multicultural environment
You are a curious and structured person with the drive to challenge yourself and the organization for continuous development in both short and long term
As you will be part of a company that operates on a global arena, fluent in English is required

More about us
Are you ready to join Hitachi Energy for a career with no limits and a place where you can be yourself? We are ready for you.
Last day to send in your application is December 29.
Recruiting manager Martijn Van De Akker, +46 107-38 22 46, [email protected], will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04.. Any other questions can be directed to Talent Acquisition Partner Alexandra Lind, [email protected]
The HVDC (high-voltage direct current) technology is a key enabler for a carbon-neutral energy system. It is highly efficient for transmitting large amounts of electricity over long distances, integration of renewables and interconnecting grids, opening up for new sustainable transmission solutions.Please find out more about our world leading technology at https://www.hitachienergy.com/offering/product-and-system/hvdc
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Chef för bemanningsenheten

Ansök    Sep 24    Ludvika kommun    Administrativ chef
Förändringsresan har påbörjats, nu behövs du! Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet och har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar.  För bästa omvårdnad och service behövs en flexibel bemanning med kompetent personal, dygnet runt, året runt. År 2010 skapades en bemanningsenhe... Visa mer
Förändringsresan har påbörjats, nu behövs du!
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet och har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. 

För bästa omvårdnad och service behövs en flexibel bemanning med kompetent personal, dygnet runt, året runt. År 2010 skapades en bemanningsenhet med uppdrag att säkerställa förvaltningens behov av kompetenta medarbetare för tillfälliga uppdrag och att kvalitetssäkra den ordinarie bemanningen utifrån heltidsavtalet. Bemanningsenheten präglas av en hög servicenivå i korttidsrekrytering, bemanningsfrågor, schemaläggning - och samplanering.

Nu vill vi ta ytterligare steg och utveckla vår bemanningsenhet, vi vill bli ännu mer moderna och effektiva, vi vill skapa ännu mer värde för verksamheterna, vi vill satsa på digitalisering och ta höjd för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare för att säkra förvaltningens framtida personal- och kompetensförsörjning.


Vad innebär jobbet för dig?

Som enhetschef på bemanningsenheten är ditt huvudansvar att leverera rätt kompetens till rätt plats i rätt tid så att både dina medarbetare och verksamheterna blir nöjda. Det är en utåtriktad roll där du har mycket kontakt med de olika verksamheter som du arbetar mot. Du har chefs- och ledaransvar för positiva problemlösande bemanningsadministratörer, medarbetare i personalpool och timvikarier.Du har ansvar för arbetsmiljö och budget.

Förvaltningen är inne i en digitaliseringsresa och detta omfattar även hur vi utvecklar processer och arbetssätt för vår personal- och kompetensförsörjning. Vi vill därför att du är trygg med den tekniska utvecklingen och att du håller dig kontinuerligt uppdaterad på utvecklingen inom kompetensförsörjning för att leda medarbetarna in i framtiden. Enheten har systemansvar för individuell arbetstidsplanering i Heroma och Time Care Pool. Rekrytering sker i Reach Mee och kompetensutveckling registreras i WinLas.

Du leder arbetet enligt kommunens mål och riktlinjer och ser till att gällande lagar och avtal följs. Du ska vägleda och finnas nära din personal. Du arbetar även med stragiska uppdrag för hela förvaltningen. Dina närmaste kollegor arbetar som chefer för kansli-, bistånds- och kostenhet. Du rapporterar närmast till verksamhetschef.

Vad ska du ha med dig i ryggsäcken?

Du har en högskoleutbildning inom området personal, organisation och/eller ledarskap eller annan utbildning för tjänsten som arbetsgivaren bedömer lämplig. Ett krav är att du har ledarefarenhet antingen som chef och/eller att leda medarbetare och organisationer i utvecklings- och förändringsarbeten.

Kunskaper i och vana att använda IT-stöd och ha förmåga att använda verktyg och system för bland annat uppföljning och statistik. Kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift på svenska.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår framgång och vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Chefsrollen är en förtroendeställning. Det innebär att du som chef ska vara en god företrädare för Ludvika kommun, såväl inom som utom organisationen, och en förebild för medarbetarna.

Du känner engagemang för och kan arbeta med ett brett perspektiv i en verksamhet som ständigt befinner sig i förändring. Du ser hela verksamhetens bästa i agerande och beslut i din roll som förändringsledare och du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Vi ställer höga krav på ditt goda och modiga ledarskap som inspirerar, stöttar och engagerar dina medarbetare till att utföra ett bra arbete.

 

Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Kontaktperson

Verksamhetschef Cecilia Vestergaard 0240-868 30

Arbetstagarorganisation

Ledarna 0240-86000 (kommunens växel)

Vision 0240-86000 (kommunens växel)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast  7 oktober 2021.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Administration Manager for HVDC

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you continuously learn from others and grow in your role. Bring your passion, bring your energy, and plug yourself into a team that appreciates a simple truth: Diversity + C... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you continuously learn from others and grow in your role. Bring your passion, bring your energy, and plug yourself into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation.
Our leaders are the engine for bringing the inclusion and diversity of thought to life and we need you who want to be a part of our journey!
As our Administration Manager for HVDC (High Voltage Direct Current) in Sweden, you will belong to the function that facilitates and enable smooth administrative support to the organization. You will have the joy of leading a team built on commitment and collaboration and work with both strategical and operational areas. We offer you an exciting and dynamic role with close collaboration with different departments and teams at Hitachi ABB Power Grids both locally and globally.
We are interested to learn more about you and what you can contribute with so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements.
Your responsibilities
Lead and support four different administration teams (Project-, Travel-, Facility and Line management) with 20 people direct reporting to you.
Plan and coordinate resources and the day-to-day work together with existing team leader.
Coach the team members in their career development as well as motivate and support them in daily challenges.
Be a partner and have close collaboration with the managers and project leaders in Operational Development work to create conditions to work as efficient as possible.
Work locally and globally with strategic initiatives to create even better employee- and customer experience.
Live?Hitachi?ABB Power Grids Leadership Pillars as a leader which means live our vision, work together, deliver promises and develop people.

Your background
As a leader you are inspirational, authentic, customer-focused and empowering.
You have experience in the administration field and enjoys that kind of tasks.
You have an interest in team management and development and it’s a merit if you have experience in leadership/management roles.
You have good communication skills and the wish to work in a dynamic and multicultural environment.
You are a curious person with the drive to challenge yourself and the organization for continuous development in both short and long term.
As you will be part of a company that operates on a global arena, fluent in English is required. Swedish is preferable for collaboration with local stakeholders.

More about us
Are you ready to join Hitachi ABB Power Grids for a career with no limits and a place where you can be yourself? We are ready for you.
Last day to send in your application is 3rd of October. We work with ongoing selection so the sooner you show your interest the better.
Location for employment is in Ludvika or Västerås, Sweden.
Recruiting manager Niclas Grans, +46107389418, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer:?Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. Any other questions can be directed to Talent Acquisition Partner Alexandra Lind, [email protected].
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Continuous Improvement Specialist with FMEA knowledge to HVDC

At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation As a continuous improv... Visa mer
At Hitachi Energy our purpose is advancing a sustainable? energy future for all. We bring power to our homes, schools, hospitals, and factories. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact to our communities and society. Bring your passion, bring your energy, and be part of a global team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
As a continuous improvement specialist with a special knowledge in FMEA (Failure Mode Effect Analysis) you will nurture a continuous improvement (CI) culture in Hitachi Energy, focusing on the customer by driving & coaching critical FMEA initiatives to improve our offer & quality.
You will be a part of a team that has a passion for continuous improvements and quality assurance. We have fun at work and what we do is important with a direct impact on our customers, co-workers and HVDCs success!
Your responsibilities
Drive, support & coach FMEA within manufacturing & engineering
Drive, support & coach failure investigations & root cause analysis with the use of L6S-methodology
Be a true ambassador for quality in establishing a stronger quality culture
Being a valued & contributing member of the quality team & in close contact with the line organization

Your background
We highly value your personality and see that you are analytical and structured with good communications skills and pedagogical ability
Ability to influence & drive initiatives in complex environments
You hold a university degree in Engineering or Quality and have work experience from quality management
Green or Black Belt certification in Lean Six Sigma is preferred
Documented experience from Failure Mode Effect Analysis (FMEA)
Proficiency in English and Swedish is required since you will be part of an international & local setting

More about us
We hope you are interested to join our quality team at HVDC! If you are interested and want to be part of the recruitment process, please send in your application no later than November 19.
More information: Recruiting Manager, Joakim Lempiäinen, [email protected], will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner, Sofia Lindblom, [email protected]
Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD. www.hitachienergy.com Visa mindre

Essverk söker Kvalitetsansvarig

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Essverk är ett familjeföretag som grundades 1957. Essverk är ett verkstadsföretag med nära koppling till bergslagens historia inom gruvnäringen och kraftindustrin. Essverk har två försäljningsområden - Berg och industri.

Inom berg utvecklar de egna maskintyper för gruvindustrin samt tunnelentreprenad. Detta görs i ett nära samarbete med deras kunder. Inom industrin levererar de främst utrustning efter deras kunders egna underlag men även här utvecklas egna artiklar som ex processugnar, vakuumkärl och lyftutrustning.

För att säkerställa en hög tillgänglighet och kvalitet till de båda försäljningsområdena har Essverk en helhetslösning vad det gäller tillverkningskapacitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Kvalitetsansvarig har du ett övergripande ansvar för produktionsavdelningens kvalitet vilket innefattar all kundkontakt gällande kvalitetsärenden, registrering och uppföljning.
Du ansvarar för att Essverk har de tillstånd verksamheten kräver, att kollegorna har kunskap om dessa samt att vi efterlever ledningssystemet som baseras på kraven i ISO9001, ISO14001 och ISO3834.

Du kommer även att hantera alla kvalitetskrav från slutkunder, dokumentation, utfallsprovhantering, efterlevnad av krav med mera.
Du rapporterar till VD och kommer att jobba tätt ihop med produktionschef, du sitter även med i ledningsgruppen där du kommer att följa upp kvalitet och miljömål som är beslutat i ledningsgruppen. Detta för att säkerställa att rutiner, lagar och tillstånd följs, samt att kvalitet uppnås i verksamheten.Din profil
Till rollen som Kvalitetsansvarig söker vi framförallt dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av kvalitetssäkring inom produktion. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete.

Har du även jobbat med generellt kvalitetsarbete såsom ISO-certifiering och/eller har IWS utbildning så ses det som meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du är van att identifiera- och dokumentera processer och flöden, och du trivs med ett kontinuerligt förbättringsarbete.


Ansökan
Anställningsform: Konsult via Clockwork med god möjlighet att bli direkt anställd hos Essverk alternativt en direktrekrytering till Essverk.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Veronica Rönngren på telefonnummer: 0733512767 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt via clockworkpersonal.se
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Essverk söker Kvalitetsansvarig

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Essverk är ett familjeföretag som grundades 1957. Essverk är ett verkstadsföretag med nära koppling till bergslagens historia inom gruvnäringen och kraftindustrin. Essverk har två försäljningsområden - Berg och industri.

Inom berg utvecklar de egna maskintyper för gruvindustrin samt tunnelentreprenad. Detta görs i ett nära samarbete med deras kunder. Inom industrin levererar de främst utrustning efter deras kunders egna underlag men även här utvecklas egna artiklar som ex processugnar, vakuumkärl och lyftutrustning.

För att säkerställa en hög tillgänglighet och kvalitet till de båda försäljningsområdena har Essverk en helhetslösning vad det gäller tillverkningskapacitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Kvalitetsansvarig har du ett övergripande ansvar för produktionsavdelningens kvalitet vilket innefattar all kundkontakt gällande kvalitetsärenden, registrering och uppföljning.
Du ansvarar för att Essverk har de tillstånd verksamheten kräver, att kollegorna har kunskap om dessa samt att vi efterlever ledningssystemet som baseras på kraven i ISO9001, ISO14001 och ISO3834.

Du kommer även att hantera alla kvalitetskrav från slutkunder, dokumentation, utfallsprovhantering, efterlevnad av krav med mera.
Du rapporterar till VD och kommer att jobba tätt ihop med produktionschef, du sitter även med i ledningsgruppen där du kommer att följa upp kvalitet och miljömål som är beslutat i ledningsgruppen. Detta för att säkerställa att rutiner, lagar och tillstånd följs, samt att kvalitet uppnås i verksamheten.
Placeringsort är Grängesberg.

Din profil
Till rollen som Kvalitetsansvarig söker vi framförallt dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av kvalitetssäkring inom produktion. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete.

Har du även jobbat med generellt kvalitetsarbete såsom ISO-certifiering och/eller har IWS utbildning så ses det som meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du är van att identifiera- och dokumentera processer och flöden, och du trivs med ett kontinuerligt förbättringsarbete.


Ansökan
Anställningsform: Konsult via Clockwork med god möjlighet att bli direkt anställd hos Essverk alternativt en direktrekrytering till Essverk.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Veronica Rönngren på telefonnummer: 0733512767 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt via clockworkpersonal.se
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Quality and Continuous Improvement Coordinators

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help to power your home, keep the factories running, and our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation In t... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help to power your home, keep the factories running, and our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Great Innovation
In this role you will be part of HVDC, a business line Hitachi ABB Power Grids. The Quality team is dedicated to implementing a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, increasing customer satisfaction, and improving profitability in a sustainable way.
We are looking for a variety of people to join our team so don’t hesitate to apply even though you don’t meet all requirements. A team with great cooperation and with diverse backgrounds is waiting for you to join!
Your responsibilities
Drive, develop and implement a Quality & Continuous Improvement Culture and processes together with the line organization and in close collaboration with managers
Continuously monitor, analyze, follow-up and act on quality targets and KPIs
Apply quality methods, processes, and tools to support the handling of quality issues (drive and support organization)
Support in establishment of a Quality Assurance and Quality Control system within own area of responsibility
Lead, support, and coach data analysis, Six Sigma projects and Root Cause Analysis
Perform audits and ensure that quality control systems are in place

Your background
We highly value your personality and see that you have a positive and pro-active mindset and are a team player but equally comfortable working alone with different tasks
The role requires you to be a good communicator as well as structured and analytical
You enjoy working with developing, motivating, and coaching others. If you have leadership experience it is a plus
You hold a bachelor or master’s in Quality Management or Engineering
Knowledge of Quality Management, Process Management, Lean, SixSigma and Continuous Improvement is a plus
Knowledge of ISO standard 9001, knowledge in 14001, 45001 is considered to be an advantage
English is a must, Swedish and other language skills are a plus

More about us
Welcome to apply by June 28. Applications will be reviewed continuously so don’t wait until the last day to apply.
Recruiting Manager, Gunilla Cedergren, +46 107-38 85 51, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner Sofia Lindblom, +46 727 04 06 11.
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centres. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Quality Manager

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation. As a Quality Man... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation.
As a Quality Manager at High Voltage Components you will be part of High Voltage Products?that is business unit within Hitachi ABB Power Grids. The business unit is developing, manufacturing, and marketing high voltage products for HVAC and HVDC systems, such as Surge Arresters, Breakers, Instrument Transformers, Capacitors and Cooling Systems.
Your responsibilities
You will establish a Quality culture and be the Voice of the Customer
Governance of the Quality Management System
You will plan and perform audits, and create analysis from quality data
Implement strategic quality improvements and support the organization
Key operational responsibilities will be to drive a strong HSE culture, to deliver products on quality targets as well as on time delivery to our customers.
This position requires a lot of hands on work with quality assurance and quality improvements
Living Hitachi ABB Power Grids core values of safety and integrity, which means taking responsibility for your own actions while caring for your colleagues and the business.

Your background
You hold a Master's degree in engineering.
Background within Lean Six Sigma, preferably Green or Black belt certification
To be successful in this position, you need to be experienced within Quality and/or Operations, and have good knowledge of High Voltage
Interpersonal skills with high degree of personal integrity; strong listening, creative thinking, and communication skills is a necessity
Your analytical skills enable you to define and prioritize the most important tasks for the factory and department
A strong leadership for us should be characterized with people development, openness to change, and the willingness to build a successful team
As you will work in an international environment, excellent knowledge in English is required
You have managed teams

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply before 24th of March 2021! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
More information: Recruiting Manager Maria Beijbom, +46 107-38 16 64, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Felix Bandalo, +46 107-38 36 86; Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Partner Elias Ströberg, +46 107-38 34 45.
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Quality and Continuous Improvement Leaders

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation In this role you w... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable, and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
In this role you will be part of HVDC, a business line Hitachi ABB Power Grids. The Quality team is dedicated to implementing a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, increasing customer satisfaction, and improving profitability in a sustainable way.
Your responsibilities
Drive, develop and implement a Quality & Continuous Improvement Culture and processes together with the line organization and in close collaboration with managers
Continuously monitor, analyze, follow-up and act on quality targets and KPIs
Apply quality methods, processes, and tools to support the handling of quality issues (drive and support organization)
Support in establishment of a Quality Assurance and Quality Control system within own area of responsibility
Lead, support, and coach data analysis, Six Sigma projects and Root Cause Analysis
Perform Audits and ensure that quality control systems are in place

Your background
We highly value your personality and see that you have a positive and pro-active mindset and are a team player but equally comfortable working alone with different tasks.
The role requires you to be a good communicator as well as structured and analytical
You enjoy working with developing, motivating, and coaching others. If you have leadership experience it is a plus
You hold a bachelor or master’s in Quality Management or Engineering
Knowledge of Quality Management, Process Management, Lean, SixSigma and Continuous Improvement is a plus
Knowledge of ISO standard 9001, knowledge in 14001, 45001 is considered to be an advantage
English is a must, Swedish and other language skills are a plus

More about us
Welcome to apply by April 1.
Recruiting Manager, Gunilla Cedergren, +46 107-38 85 51, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner Sofia Lindblom, +46 727 04 06 11.
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centres. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Service Operating Unit Manager

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation Hitachi ABB Power G... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
Hitachi ABB Power Grids, High Voltage Products, is renowned worldwide as a specialist for power transmission and distribution. The Service Hub Business Line Europe includes eleven High Voltage Service Units promoting services on the installed base in the local markets, four of them additionally acting as Product Service Centers for their respective products with the global responsibility for the service portfolio, training and certification as well as technical and sales support of the local Hitachi ABB Service Centers.
Join us and be part of a team that loves innovation, cooperation and development!
“As Service Operating Unit Manager for High Voltage in Sweden you will report directly to me, Claire Carmona, as the Hub Service Manager for Europe. I strongly believe in entrepreneurship in Service where everyone in the team can take initiatives, make decisions and creates his/her own impact. I give my trust and freedom to act, with my support and coaching on the way to the target. Collaboration and teamwork with the management team in Sweden or within the Service community in Europe and in the world is paramount to me. I’m looking forward to Your application!" – Claire Carmona
Your responsibilities
Responsibility for the High Voltage Service Profit Center in Sweden with 20MUSD annual revenues
Accountability for all financial KPIs of the unit, such as Orders Received, Revenues, Operational Profit, Workforce, Cash Flow and Productivity
Definition and implementation of your unit service strategy to achieve growth in the domestic market in Sweden as well as in export with an attractive AIS service concept. Development and promotion of retrofits for the ASEA GIS installed base.
Leadership, motivation and development of a team of 50 employees in Sweden
Definition of the global standards in terms of service concepts, certification, spare parts pricing and field service localization for AIS under the guidance of the Global Product Group PGHV Service and the Hub Service Manager.
Building relationships with internal and external customers and ensuring effective ongoing client growth and satisfaction. Further development of the service portfolio based on voice of customer and ensuring that serviceability is considered in new product development
HSE & Integrity: Leading by example in all matters of HSE, integrity and compliance

Your background
A Bachelor or Master’s degree in Mechanical/Electrical Engineering combined with Business Administration.
Extensive experience in the service of capital goods
Great market and sales orientation
Strategic expertise (definition and implementation)
Excellent leadership skills – at least 5 years experience in leading teams
Fluency in English, whereas other languages are a plus
Foresight, visions and innovative ideas for business development in the field of service

More about us
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? Welcome to apply by 6th of January 2021! Applications will be reviewed on an ongoing basis, so don’t delay – apply today!
Recruiting Manager Claire Carmona, +41 79-698 54 42, will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Felix Bandalo, +46 107-38 36 86, Unionen: Yvonne Norgren, +46 107-38 36 94, Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions can be directed to Talent Acquisition Specialist Elias Stroberg, +46 107-38 34 45.
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centres. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Production Quality Manager

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation We are passionate a... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
We are passionate about taking quality to the next level by continuously developing and finding more efficient ways of working. Our goal is to implement a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, to increase customer satisfaction and improve profitability in a sustainable way.
We are now hiring a Production Quality Manager to HVDC in Sweden. Together with your colleagues you will get the opportunity to contribute to further develop our quality culture. Seize this opportunity and be part of our exciting journey.
Your responsibilities
Contribute to defining HVDC’s quality and execution strategy for the workshop
Responsibility to develop and motivate a team of quality engineers directly reporting to you
Accountability for the product and process quality in our workshop and establish Quality Assurance and Control steps for all manufacturing operations including incoming material inspection
Support the usage and implementation of relevant quality assurance and control systems
Continuously review and contribute to improving all quality activities such as test results, non-conformities, audits and investigations
Report, monitor and follow-up all quality metrics
Collaborate with main stakeholders in R&D, Design, Engineering and Supply to make sure you are working in alignment

Your requirements
As the ideal candidate, you will have a positive attitude, dependable judgement and a structured-and pro-active mind-set
Bachelor of Engineering or a degree from another relevant field
Previous management experience
Experience of working as a quality manager in production
Experience of production quality and proficient technical expertise in relevant areas
Proficient knowledge of lean manufacturing and Lean six-sigma as well as ISO standards
As a leader you like working with developing, motivating and coaching your team
You collaborate well with others in a high-paced environment
Excellent communicator (fluently) in both Swedish and English

More about us
Are you interested to join our team? Welcome to apply by November 11 .
Recruiting Manager, Gunilla Cedergren, +46 107-38 85 51, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner Sofia Lindblom, +46 727 04 06 11.
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid.
www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

SCM Supplier Quality Manager – Global SCM HVDC

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation HVDC is a product ... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
HVDC is a product group within Hitachi ABB Power Grids. HVDC unit (High Voltage Direct Current), with headquarters in Ludvika – develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. This ABB developed HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. HVDC is also used to connect power systems. The Global SCM organization is responsible for an annual purchase of over 800 MUSD, delivers value and service to HVDC’s large infrastructure projects around the world.
If you like business challenges, have a curious mind, like negotiations and have a problem solving attitude, take the opportunity to join a World Technology Leader Company, experience the great feeling to work with large projects close to the end customer, and at the same time, give yourself unlimited career opportunities by applying for following role!
Your responsibilities
As a Manager for SCM Supplier Quality, you will lead and create a strong quality culture within SCM to ensure optimal result for HVDC.
You will have approximately 10 direct reporting Supplier Quality Engineers globally.
You will be part of the global SCM management team reporting directly to the Head of HVDC SCM organization.
The Supplier Quality Manager will secure that the supplier qualification process is deployed and followed.
Ensure that the Supplier Quality team execute effectively and timely the assigned Root Cause Analysis for supplier top quality issue. Also support in the supplier claim management process in collaboration with category manager and project team.
Ensure that the Supplier Quality function review periodically supplier quality performance (i.e. NC, COTD, COPQ) to identify improvement areas.

Your Background
Great experience in advanced Quality management and Supply Chain with a proven leadership experience and you like to work with and develop people.
Genuine interest in technical components and systems and like to interact with people.
Familiar to work in a large project environment close to the customer and in a multicultural and challenging global business environment.
Excellent written and spoken English is required, with proven skills in communication and PowerPoint.
Lean6Sigma Green or Black Belt or similar is needed to be successful.
Have an academic degree in Business or Engineering.
Good at building extensive networks internally as well as externally.
Described as structured, quality driven and self-confident person who can handle both ups and downs and manage problems that may occur.

More about us
Ready for a new exciting challenge? Welcome with your application by 3rd of December.
Recruiting manager Andreas Hansson, +46 107-38 30 05, will be happy to answer your questions regarding this position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. All other questions should be directed to Talent Partner Petra Berggren, +46 107-38 00 27.
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Quality & Continuous Improvement Manager

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation In this role you wi... Visa mer
Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all. We help keep your lights on, the factories running, our hospitals and schools open. Come as you are and prepare to get better as you learn from others. Bring your passion, bring your energy, and plug into a team that appreciates a simple truth: Diversity + Collaboration = Innovation
In this role you will be part of HVDC, a business line Hitachi ABB Power Grids. The Quality team is dedicated to implementing a culture and practice of excellence throughout the entire value chain of the organization, to increase customer satisfaction and improve profitability in a sustainable way.
Your responsibilities
Drive, develop and implement Quality & Continuous Improvements processes together with the line organization and in close collaboration with all managers
Continuously monitor, analyze, follow-up and act on quality targets and KPI’s
Team Lead for Quality and Continuous Improvement specialists within area of responsibility
Together with your team you drive the development of our quality culture
Apply quality methods, processes and tools to support the handling of quality issues (drive and support organization)
Establish Quality Assurance and Quality Control system for own area of responsibility
Lead, support and coach data analysis, SixSigma projects and Root Cause Analysis
Perform Audits and ensure quality control systems are in place

Your background
We highly value your personality and see that you have a positive and pro-active mindset and like to work in teams
The role requires you to be a good communicator as well as structured and analytical
You are leader who likes working with developing, motivating and coaching your team. If you have manager experience it is a plus
You hold a bachelor or master’s in Quality Management or Engineering
Knowledge of Quality Management, Process Management, Lean, SixSigma and Continuous Improvement is considered a plus
Solid knowledge of ISO standard 9001, knowledge in 14001, 45001 is a plus
Experience of implementing and driving process management and IMS systems

More about us
Welcome to apply by October 5.
Recruiting Manager, Gunilla Cedergren, +46 107-38 85 51, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer; Torbjörn Wilund, +46 107-38 25 73, or Mikael Hjort, +46 107-38 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12; Unionen: Stefan Barkman, +46 107-38 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner Sofia Lindblom, +46 727 04 06 11.
Hitachi ABB Power Grids is a global technology leader with a combined heritage of almost 250 years, employing around 36,000 people in 90 countries. Headquartered in Switzerland, the business serves utility, industry and infrastructure customers across the value chain, and emerging areas like sustainable mobility, smart cities, energy storage and data centers. With a proven track record, global footprint and unparalleled installed base, Hitachi ABB Power Grids balances social, environmental and economic values, and is committed to powering good for a sustainable energy future, with pioneering and digital technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. www.hitachiabb-powergrids.com Visa mindre

Produktionschef Fredriksberg

Ansök    Feb 11    Region Dalarna    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten genom två direkt underställda chefer så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med hög leveranssäkerhet, kvalitét och kundnöjdhet. Du ansvarar och leder tvätteriverksamheten med tillhörande fastighetsdrift.

Som Produktionschef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Du rapporterar till Verksamhetschef och ingår i dennes ledningsgrupp. I uppdraget som Produktionschef för tvätteriet ingår personal/arbetsmiljö-, ekonomi-, verksamhets- samt processägaransvar.

Övriga upplysningar:
Inom Regionservice så tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidare anställning med lämplig grundprofession. Placeringsort är Fredriksberg med viss möjlighet att även arbeta från Falun.

KVALIFIKATIONER

Krav utbildning och erfarenhet:
Eftergymnasial utbildning eller andra erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
Körkort B
Chefserfarenhet > 3år
Erfarenhet från ekonomisk uppföljning/analys etc.
>3 års erfarenhet från flödes/processorienterad produktion/industriell verksamhet
Allmän datakunskap, t.ex. Officepaketet
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande utbildning och erfarenhet:
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, och arbetsmiljö
Grundläggande kunskaper om riskhantering
Ledarskapsutbildning
Erfarenhet från tvätteriverksamhet
Erfarenhet från upphandling

Personliga egenskaper:
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras.
Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang
Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.
Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat.
Vi lägger extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Fackliga kontaktuppgifter:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Produktionschef Fredriksberg

Ansök    Nov 26    Region Dalarna    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården, Tandvården och övrig kärnverksamhet, där beslutsvägarna internt inom Regionservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ.

Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten genom direkt underställda chefer så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med hög kvalitét och kundnöjdhet. Du ansvarar och leder tvätteriverksamheten med tillhörande fastighetsdrift och panncentral med ångpannor eldade med
fastbränsle (pellets) och olja.

Som Produktionschef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Du rapporterar till Verksamhetschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. I uppdraget som Produktionschef för tvätteriet ingår personal-, ekonomi-, verksamhets- samt processägaransvar.

Placeringsort Fredriksberg.

I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Övriga upplysningar:
Inom Regionservice så tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidare anställning med lämplig grundprofession. Intervjuer kommer ske löpande.

Fackliga kontaktpersoner
Vision, 023-490850 [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Kommunal, 070-6614343 [email protected]

KVALIFIKATIONER

Krav utbildning och erfarenhet:
- Eftergymnasial utbildning eller andra erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
- Körkort B
- Chefserfarenhet > 3år
- Erfarenhet utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys etc.
- >3 års erfarenhet från flödesorienterad produktion/industriell verksamhet
- Allmän datakunskap, t.ex. Officepaketet
- Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande utbildning och erfarenhet:
- Kännedom om processorienterad organisation
- Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, och arbetsmiljö
- Grundläggande kunskaper om riskhantering
- Ledarskapsutbildning
- Erfarenhet att leda genom andra chefer
- Erfarenhet att leda i förändring
- Erfarenhet från tvätteriverksamhet
- Erfarenhet från fastighetsdrift
- Erfarenhet av kompetensförsörjning
- Erfarenhet från upphandling
- Erfarenhet av politikerstyrd organisation

Personliga egenskaper:
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer. Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut. Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt och tar samtidigt hänsyn och är lyhörd till hur andra fungerar. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, fatta beslut även i komplicerade frågor och agerar förtroendegivande samt förutser konsekvenserna av ditt handlande i en given situation. Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Vi lägger extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Project Documentation Manager

Ansök    Nov 21    ABB HVDC    Administrativ chef
Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. You will be part of HVDC within the Power Grids division in Ludvika. The HVDC technology has been on the market for the past 60 years and is used to transmit power over long distances with minimal losses, using overhead lines, underground and submarine cable systems. HVDC System Technology Valves delivers electric... Visa mer
Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy.
You will be part of HVDC within the Power Grids division in Ludvika. The HVDC technology has been on the market for the past 60 years and is used to transmit power over long distances with minimal losses, using overhead lines, underground and submarine cable systems. HVDC System Technology Valves delivers electric power converters and optical measuring devices for HVDC and FACTS applications. ABB Power Grids offers power and automation products, systems and service solutions across the generation, transmission and distribution value chain - enabling a stronger, smarter and greener power grid. Please find out more about our world-leading technology at www.abb.com/hvdc.
In this position, you will be responsible for Project Documentation Management in HVDC projects. You will be part of a project core team and as Project Documentation Manager you will be considered as a project manager for the project’s documentation delivery. You are expected to ensure compliance to requirements and processes, while also monitoring and controlling the progress of documentation deliverables in the project. You will also be responsible to coordinate other Project Document Control resources working in the project, located in various locations globally. The position is based in Ludvika.


Your responsibilities
Establishing processes for documentation management based on the HVDC base processes and adapted to fit contract requirements.
Ensuring that project team members are provided with adequate trainings and support to enable them to successfully follow the processes and work in the DMS in use by the project.
Reading customer contracts and specifications, managing the requirements, calculating risks, making cost calculations and doing cost follow-up.
Preparing and maintaining the Customer document List in cooperation with the project team
Preparing reports, lists and presentations related to project documentation, and monitoring documentation progress e.g. review and approvals, planned deliverables in accordance with agreed time-schedule, etc.
Coordinating other project document control resources in the project.
Communicating with project team, suppliers/3rd parties to agree on standards, systems, efficient flow of documentation, etc.
Ensuring the use of standardized forms and templates in incoming and outgoing documentation.
Being actively involved in process improvements of our global project documentation processes.
Process incoming and outgoing documentation
Living ABB’s core values of safety and integrity, which means taking responsibility for your own actions while caring for your colleagues and the business.Your background
A bachelor’s degree in a relevant field or equivalent experience in the function.
Work experience as Lead Document Control, Project Manager, or similar, is available from your previous positions.
Project Manager skills and ability to see the big picture and prioritize based on strategic reasoning, are required.
Proficient computer skills and experience from any document management system are advantageous.
You are responsive and customer-oriented and have the ability to see opportunities in your work. As you are an engaged person who can speak up for your issues, you manage the work in a forward direction.
You are structured, accurate and have a driving personality.
You have clear leadership qualities and like working in a team as well as independently.
Fluency in English and Swedish is required, written and spoken alike, as you will be working as part of a global business.More about is
Bring your very own sense of pride and purpose as you help us drive forward the Fourth Industrial Revolution – creating a sustainable future for our planet, and your career. Join ABB and harness the power of our diverse global network, as you collaborate with and learn from our world-class teams. Above all, challenge yourself every day. Let’s write the future, together.
It is an exciting time to join ABB Power Grids. ABB and Hitachi have signed an agreement to create a joint venture (JV). By combining ABB Power Grids’ with Hitachi’s complementary strengths, we plan to form a new and stronger global leader in the power sector. ABB Power Grids and Hitachi will have more than 230 years of combined heritage and experience. Together, we will be well-positioned to shape the future of energy, with pioneering technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. The transaction is expected to be completed by the first half of 2020, subject to regulatory approvals. Join us on this exciting journey.
Recruiting Manager Mattias Engvall, +46 240 78 45 67 will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund, +46 240 78 25 73, Unionen: Stefan Barkman, +46 240 78 33 04, Ledarna: Christer Fridlund, +46 240 78 29 12. All other questions can be directed to Recruiter Petra Berggren, [email protected]
Last day to apply is 7th of January 2020. Selection process will be handled continuously. We look forward to receiving your application! Visa mindre

Quality Governance Manager

Ansök    Okt 18    ABB HVDC    Kvalitetschef
Join ABB and work in a global team that is dedicated to creating value in our projects and organization by ensuring quality and continuous improvements. You will be part of HVDC (High Voltage Direct Current), a business unit within ABB Power Grids located in Ludvika.?The unit develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. This ABB developed HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power tra... Visa mer
Join ABB and work in a global team that is dedicated to creating value in our projects and organization by ensuring quality and continuous improvements.

You will be part of HVDC (High Voltage Direct Current), a business unit within ABB Power Grids located in Ludvika.?The unit develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. This ABB developed HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables. HVDC is also used to connect power systems.

ABB Power Grids offers power and automation products, systems and service solutions across the generation, transmission and distribution value chain - enabling a stronger, smarter and greener power grid.Your responsibilities

Global responsibility for the Quality Development and Governance for HVDC
Acting as Process Owner for the Quality Processes and tools (IMS, ISO, Audits, Non-Conformance management, Customer Feedback management, Process governance and maturity etc.)
Being manager for the team of quality processes contributors/developers
Being part of the Quality Management Team
Leading, supporting and coaching data analysis and SixSigma projects
Driving implementation and compliance to quality processes within the organization together with the quality specialists, all managers and organization
Driving process management within organization
Working with Continuous Improvements together with the team
Living ABB’s core values of safety and integrity, which means taking responsibility for your own actions while caring for your colleagues and the business
Your background

Technical/Engineering/Quality education, preferably Masters-level degree
More than 5 years’ experience in management positions
Solid knowledge of Quality management, Process management, Lean, SixSigma and Continuous Improvements
Solid knowledge of ISO standards 9001, 14001, 45001
Experience of implementing and driving process management and IMS systems
Audit experience in the above standards and assessments vs plans
Green/Black Belt in Six Sigma/Lean Six Sigma
Proven managerial and leadership skills
Change management skills
Positive and proactive mindset
Driven, structured and analytical personality
Team player and good communicator

More about us

Bring your very own sense of pride and purpose as you help us drive forward the Fourth Industrial Revolution – creating a sustainable future for our planet, and your career. Join ABB and harness the power of our diverse global network, as you collaborate with and learn from our world-class teams. Above all, challenge yourself every day. Let’s write the future, together.

It is an exciting time to join ABB Power Grids. ABB and Hitachi have signed an agreement to create a joint venture (JV). By combining ABB Power Grids’ with Hitachi’s complementary strengths, we plan to form a new and stronger global leader in the power sector. ABB Power Grids and Hitachi will have more than 230 years of combined heritage and experience. Together, we will be well-positioned to shape the future of energy, with pioneering technologies, as the partner of choice for enabling a stronger, smarter and greener grid. The transaction is expected to be completed by the first half of 2020, subject to regulatory approvals. Join us on this exciting journey.


Recruiting Manager, Gunilla Cedergren, +4621-32 85 51, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Wilund +46 240-78 25 73; Ledarna: Christer Fridlund, +46 240 78 29 12; Unionen: Stefan Barkman +46 240-78 33 04. All other questions can be directed to Talent Partner Sofia Lindblom, +46 727 04 06 11. Visa mindre

Operativ kvalitetschef sökes!

Ansök    Okt 9    Poolia Örebro AB    Kvalitetschef
Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas i en global miljö att axla rollen som Operativ kvalitetschef hos vår välkända kund! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019. Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV skrivet på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Om tjänsten I rollen som Operativ kvalite... Visa mer
Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas i en global miljö att axla rollen som Operativ kvalitetschef hos vår välkända kund! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019.

Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV skrivet på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten

I rollen som Operativ kvalitetschef kommer du att leda ditt team med fokus på operativ planering och processutveckling. Du kommer att ansvara och planera för budget- och policys på medellång sikt. Utöver detta kommer du även att ha ett stort ansvar över kvalitétsprocesser och säkerställa att den effektiva implementeringen och förbättringen av processer följs längs hela värdekedjan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

• Förbättra och övervaka kvalitetsprocesser
• Hantera kundklagomål
• Ansvara över att sätta upp en revisionsplan baserad på risker och strategisk inriktning
• Säkerställa implementering av globala processer
• Stöd vid leverantörsutvärdering
• Koordinera coachning av medarbetare


Vem är du?

För att lyckas i rollen har du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, framförallt med fokus på ledarskap, kvalitét och processhantering. Du har kännedom om strategier som exempelvis Quality and Operational Excellence (Q & OpEx). Utöver detta talar och skriver på engelska.

Som person är du noggrann och effektiv i ditt arbetssätt, du har förmågan att planera långsiktigt och se risker och konsekvenser. Du kan ta stort ansvar över ditt eget och andras arbete där du motiverar och driver ditt team framåt.


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

1:a linjens chef produktion Tvätteri Fredriksberg

Ansök    Nov 8    Region Dalarna    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården, Tandvården och övrig kärnverksamhet, där beslutsvägarna internt inom Regionservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ.

Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamhetens dagliga produktion så att verksamhetens produktionsmål uppnås på ett kostnadseffektivt sätt, med hög kvalitét och kundnöjdhet. Du ansvarar och leder tvätteriets medarbetare i produktionen. I samverkan med chef Teknik/drift fördelar ni resurserna för att tillsammans nå en hög produktivitet i processflödet genom en hög tillgänglighet i maskinparken.

Som Chef för Tvätteriets produktion kommer du dels att ha stöd från Tvätterichefen och dels att samverka med chef Teknik/drift för samordning av resurser för att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla tvätteriets verksamhet och servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan. Du rapporterar till Tvätterichefen och ingår i dennes ledningsgrupp.

I uppdraget som Chef för produktionen ingår personal och verksamhetsansvar samt följsamhet till givna ekonomiska budgetramar. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Övriga upplysningar:
Inom Regionservice så tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidare anställning med lämplig grundprofession. Intervjuer kommer ske löpande. Resor i tjänsten förekommer.

Fackliga kontaktpersoner
Vision, 023-490850 [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Kommunal, 070-6614343 [email protected]

KVALIFIKATIONER

Krav utbildning och erfarenhet:
- Gymnasieutbildning eller utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- Körkort B
- Ledarerfarenhet
-Erfarenhet att leda verksamhet utifrån givna budgetramar samt, ekonomisk uppföljning/analys etc.
- Erfarenhet från flödesorienterad produktion/industriverksamhet.
Allmän datakunskap, t.ex. Officepaketet

Meriterande utbildning och erfarenhet:
- Kännedom om processorienterad organisation.
- Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljö och riskhantering
- Ledarskapsutbildning
- Erfarenhet från industriell tvätteriverksamhet.
- Erfarenhet att leda i förändring
- Erfarenhet av politikerstyrd organisation
- Erfarenhet från upphandling

Personliga egenskaper:
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer. Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.

Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat. Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, fatta beslut även i komplicerade frågor och agerar förtroendegivande samt förutser konsekvenserna av ditt handlande i en given situation.

Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Vi lägger extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre