Lediga jobb som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd i Ludvika

Se lediga jobb som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Feriejobb parkarbetare

Ludvika kommun AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet. Du som har rätt att få feriejobb ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2004, 2005 eller 2006. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen. Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka f... Visa mer
Ludvika kommun AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet.

Du som har rätt att få feriejobb ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2004, 2005 eller 2006. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen.

Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka flera av jobben.

Om ansökan

En ansökan per jobb.
Sista ansökningsdag 2022-03-27. 

Du måste skicka in en ansökan per jobb som du söker. Det underlättar om du har färdiga dokument förberedda, men det går också att skriva in text i fritextfält i formuläret. Titta gärna igenom jobbet i god tid innan du ska skicka din ansökan, så att du inte hamnar i tidsnöd sista ansökningsdagen.

Varje arbetsplats väljer ut ungdomar, kallar och genomför intervjuer. Du kan därför bli kallad till flera intervjuer.

Lön

Lönen är enligt kollektivavtal.  2021 års lön  2022 ej klart
79 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2005 eller 2006.
96 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2004.

 

Arbetsuppgifter

Parkarbete
Parkskötsel, städning, tömning av papperskorgar, ogräsrensning, underhåll av lekplatser mm.

Period

1: vecka 24, 25 och 26

2: vecka 27, 28 och 29

 

Kontaktperson

Per Andersson 0240-56 55 25 ,  [email protected] Visa mindre

Utemiljöstrateg

Ludvika Kommunfastigheter AB och LudvikaHem AB har en gemensam organisation. Tillsammans är vi 140 medarbetare som förvaltar totalt 455 000 kvm kommunala verksamhetslokaler, kontor, affärslokaler samt bostäder. Vi erbjuder en arbetsplats med trivsel och arbetsglädje. För att läsa mer om våra företag, besök vår hemsida www.ludvikakf.se eller www.ludvikahem.se Är du trädgårdsutbildad, drivs av att ta ansvar och vill skapa en funktionell och säker utomhusm... Visa mer
Ludvika Kommunfastigheter AB och LudvikaHem AB har en gemensam organisation. Tillsammans är vi 140 medarbetare som förvaltar totalt 455 000 kvm kommunala verksamhetslokaler, kontor, affärslokaler samt bostäder. Vi erbjuder en arbetsplats med trivsel och arbetsglädje. För att läsa mer om våra företag, besök vår hemsida www.ludvikakf.se eller www.ludvikahem.se

Är du trädgårdsutbildad, drivs av att ta ansvar och vill skapa en funktionell och säker utomhusmiljö? Ja, då kan du vara vår nya utemiljöstrateg. ????

Vi söker nu en medarbetare som driver och säkerställer en funktionell och säker utomhusmiljö i våra områden. Du kommer att skapa och ansvara för vår utomhusmiljöplan, det innebär att du har möjlighet att påverka vår utomhusmiljö till att både bli lättskött och attraktiv. I rollen ingår det även en viss projektledning kopplat till både våra markinstallationer på fastigheterna samt åtgärder för utemiljön. Du blir en viktig kugge i vårt arbetslag och får arbeta på en arbetsplats som har som mål att vara en av de attraktivaste arbetsgivarna i kommunen.

Arbetsuppgifter

• Ansvara för utveckling av utemiljön på bolagets fastigheter.
• Upprätta en strategi och underhållsplan för utemiljön inom fastighetskoncernen.
• Övergripande ansvar för fastighetskoncernens utemiljö – grönyta, hårdgjord yta inkl. lekplatser, parkeringar och utomhusbelysning.
• Kvalitetssäkra och kontrollera levererad tjänst.
• Följa upp, analysera, utreda och effektivisera verksamheten och entreprenörstjänster.
• Planera, projektleda och driva projekt inom området – lekplatser, skolor, p-platser, bostäder och utomhusbelysning.
• Planera och upprätthålla en säker och trygg miljö i bolagens områden.
• Vara fastighetskoncernens kontaktperson i frågor gällande all yttre miljö och säkerhet.
• Åtgärder på lekplatser. Prioritera och medverka till beslut om åtgärder.
• Projektleda mark och dräneringsarbeten.
• Uppdatera bolagen angående gällande lagar inom ansvarsområdet och följa dessa.


Vem är du?
Kommunikation är grunden för att lyckas, det är därmed viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du är självgående och tar ansvar för ditt uppdrag, du strukturerar ditt arbetssätt och driver dina processer vidare. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer, fokuserar på kostnader och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Du arbetar dagligen tillsammans med både kollegor och entreprenörer vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning från högskola/universitet, KY eller alternativ utbildning som vi bedömer likvärdig. B-körkort är ett krav då du både kommer att arbeta ute på våra områden såväl som inne på vårt kontor. Det är meriterande om du har utbildning inom markanläggning för fastigheter.Vårt erbjudande till dig


Trygghet

Effektivitet

Affärsmässighet

Vi har som mål att vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna i kommunen. För att vi ska lyckas med det är arbetsglädje, trivsel, utveckling, utbildning och inflytande viktigt för oss - vilket märks på många sätt i verksamheten.

Stora utvecklingsmöjligheter

Hos oss finns stora möjligheter att växa likväl personligt som professionellt. Vi har många medarbetare som avancerat till en annan roll och fått bra utveckling.

En skön gemenskap

För oss är det viktigt med en hög trivsel, att ha roligt och hitta på saker. Bowling, julfester och gemensamma aktiviteter är exempel på sådant vi hittar på tillsammans!

Bra förmåner

Självklart har vi ordnat riktigt bra förmåner till alla våra medarbetare! Några exempel på förmåner du får hos oss är tillgång till vårt egna gym/relax/bastu, rikskort, flextid, timbank, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Om oss

Ludvika Kommunfastigheter AB och LudvikaHem AB ingår i en gemensam fastighetskoncern och tillsammans siktar vi på att vara den ledande fastighetsorganisationen i regionen. Tillsammans är vi över 140 medarbetare som förvaltar totalt c:a 455 000 m2 kommunala verksamhetslokaler som skolor, daghem, kontor, affärslokaler samt bostäder.

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vi samarbetar med Petra Back HR AB. Registrera din ansökan via www.petraback.se senast 2022-08-21. Mer information om tjänsten lämnas av Rekryteringskonsult Petra Back, 070-656 98 30. Visa mindre

säsongsarbetare

Arbetsuppgifter I arbetet som parkarbetare förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, skötsel av planteringar och hårdgjorda ytor, trädvård, beskärning av buskar och häckar, underhåll och reparationer av lekplatser, papperskorgstömning, städning och renhållningsarbete mm. I arbetsuppgifterna ingår även att köra större åkgräsklippare.   Kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna under fle... Visa mer
Arbetsuppgifter
I arbetet som parkarbetare förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, skötsel av planteringar och hårdgjorda ytor, trädvård, beskärning av buskar och häckar, underhåll och reparationer av lekplatser, papperskorgstömning, städning och renhållningsarbete mm. I arbetsuppgifterna ingår även att köra större åkgräsklippare.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna under flera år samt har vana att hantera maskiner. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Du ska även ha erfarenhet av arbete med gräsklippning med större åkgräsklippare då detta kommer att ingå i tjänsten.
Körkort B är ett krav. I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.
Meriterande är anläggningskunskaper samt god kunskap inom växtkännedom.
Meriterande är också om du har körkort BE-samt maskinförarutbildning likaså röjsågsutbildning, giltigt certifikat i heta arbeten samt arbete på väg.
 
Anställningsvillkor
Säsongsanställning. Heltid. 6 mån. Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktperson
Leif Stjerna tel 0240-565573 Email [email protected]
Facklig kontakt
Facklig kontaktperson Jim gustavsson tel. 070 2246790
Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med Cv och personligt brev senast den 2020-02-28. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Trädgårdsarbetare / Parkarbetare sökes i Falun

Kundföretaget Vår kund är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Vi söker park och trädgårdsarbetare till vår kund i Falun till sommarsäsongen. Du skall vara flexibel, initiativtagande och ha ett naturligt... Visa mer
Kundföretaget
Vår kund är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vi söker park och trädgårdsarbetare till vår kund i Falun till sommarsäsongen.

Du skall vara flexibel, initiativtagande och ha ett naturligt driv för ditt arbete.
Arbetsuppgifterna kan vara varierande och du ska kunna klippa gräs, trimma och göra övriga sysslor.


Din profil
Krav: Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter krävs för att du ska vara aktuell för tjänsten.
Körkort är ett krav och du bör bo i närområdet Falun och ha god geografisk kännedom.

Meriterande om du har genomfört utbildningen "Arbete på väg" sedan tidigare.
Visstidsanställning över sommarmånaderna.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mattias Höglund

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare säsong

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning. Ludvika kommun söker säsongsarbetare till Parkdriften   Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad o... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra verksamheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, kultur, fritid, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.Ludvika kommun söker säsongsarbetare till Parkdriften

 

Ludvika kommun, enheten gatapark söker medarbetare som är serviceinriktad och som har höga krav på effektivitet och kvalitet i det du gör. Du ska ha förmågan att passa in i våra grupper av spännande, entusiasmerande och proffsiga medarbetare men du ska även kunna jobbas självständigt i vissa arbetsuppgifter. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
I arbetet som parkarbetare förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, skötsel av planteringar och hårdgjorda ytor, trädvård, beskärning av buskar och häckar, underhåll och reparationer av lekplatser, papperskorgstömning, städning och renhållningsarbete mm. I arbetsuppgifterna ingår även att köra större åkgräsklippare.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna under flera år samt har vana att hantera maskiner. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Du ska även ha erfarenhet av arbete med gräsklippning med större åkgräsklippare då detta kommer att ingå i tjänsten.

Körkort B är ett krav. I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.

Meriterande är anläggningskunskaper samt god kunskap inom växtkännedom.

Meriterande är också om du har körkort BE-samt maskinförarutbildning likaså röjsågsutbildning, giltigt certifikat i heta arbeten samt arbete på väg.

 

Anställningsvillkor
Säsongsanställning. Heltid. 6 mån. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Dick Smedberg, Enhetschef GataPark, tel. 0240-565539, [email protected]

Facklig kontakt
Facklig kontaktperson Linus Flink, tel. 070-5195020.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med Cv och personligt brev senast den 2019-04-21. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre