Lediga jobb som Projekteringsingenjör, maskin i Ludvika

Se lediga jobb som Projekteringsingenjör, maskin i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Projektingenjör till Quant

Om oss ?Att hitta rätt medarbetare till rätt tjänst är en utmaning för många industriföretag. Dala Industrisupport är ett ungt företag med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Vi är det lokala valet där närhet och personlig service till företag och medarbetare är av största vikt. Om Quant Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från ... Visa mer
Om oss
?Att hitta rätt medarbetare till rätt tjänst är en utmaning för många industriföretag. Dala Industrisupport är ett ungt företag med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Vi är det lokala valet där närhet och personlig service till företag och medarbetare är av största vikt.
Om Quant
Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2400 anställda.
Dina Arbetsuppgifter
Som Projektingenjör på Quant kommer du att vara kontaktytan mellan Quant och Hitachi Energy när det kommer till projekt. Det är en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att leda och följa upp olika projekt innefattande allt från dokumentation, uppföljning av ekonomi och tidplan, kvalitets- och miljöarbete etcetera.
Kvalifikationer
Vi söker dig som får energi av ett högt arbetstempo där du hanterar flera kontakter och processer parallellt. Du kommer att vara delaktig i offertförfrågningar och skapande av nya underhållsuppdrag, implementera smarta verktyg och hålla i presentationer avseende underhållsutfallet tillsammans med Underhållschef till kund. Utöver detta också på sikt bistå med områdeskunskap och input i utveckling av underhållet tillsammans med övriga team på site.
Vi behöver dig med god datorvana och kunskaper i Office-paketet samt har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.
Vi ser gärna att du besitter kunskap och är bekväm några av områdena nedan:
· Erfarenhet inom underhållsutveckling
· Erfarenhet inom processframtagning och -utveckling
· Erfarenhet av projekthantering och projektuppföljning
· Erfarenhet av projektering och offerthantering
· Systemvana i underhållssystem (Maximo) och Excel
Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning och teknik samt från industri eller anläggningsbranschen, men detta är inget krav.
Vem trivs här?
För att trivas i rollen bör du vara en ansvarsfull och driven person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter. Du är noggrann och brinner för underhåll, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska och engelska, i tal och skrift, är viktig.
Ansökan
?Vi kommer att intervjua löpande och platsen kommer att tillsättas när vi hittat rätt kandidater.?
Sista ansökningsdag är 15 juli.
Kontaktperson
Emil Thelin
0709670743
[email protected]
Anställningsomfattning?
Visstid med möjlighet till en tillsvidare anställning. Visa mindre