Lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Ludvika

Se lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Taxi/Servicetrafikförare till Ludvika

För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt? Det här erbjuder vi Chans att göra skillnad – Att arbeta i servicetrafiken är meningsfullt. Som förare möter du personer med stora behov av hjälp och stöd i sam... Visa mer
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?
Det här erbjuder vi
Chans att göra skillnad – Att arbeta i servicetrafiken är meningsfullt. Som förare möter du personer med stora behov av hjälp och stöd i samband med resan. Ditt bemötande och service gör stor skillnad i deras liv och vardag.
Utrymme att växa – våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller eller byter arbetsplats inom verksamheten.
Är det här du?
Du är en serviceinriktad person som trivs med att möta och samarbeta med nya människor. Du sätter en stor heder i punktlighet och är stolt över att vara en duktig förare. Säkerheten för dina passagerare och dina medtrafikanter är självklart i första rummet när du planerar och genomför dina körningar. Både dina kollegor och de du möter i yrket skulle beskriva dig som en utåtriktad och lösningsorienterad person som inte tvekar att hjälpa till. Du håller med – för du trivs i din yrkesroll och tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.
Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Din uppgift är att se till att alla som reser med oss får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Bland körningarna ingår skolskjuts och servicetrafik. Du får ibland hjälpa till att bära och lasta bagage eller hjälpmedel, till exempel rullstol.
I servicetrafiken kör vi ofta människor med speciella behov eller funktionsvariationer. Du har ansvar att ge extra stöd och service till resenärer som åker färdtjänst, gör en sjukresa eller andra samhällsupphandlade resor. Du bör därför ha kunskap om gällande regelverk för denna typ av resor.
Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i fordonet bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Du rapporterar till din närmsta chef. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att fordonet är helt och rent samt rapportera fordonsfel och skador.
Kvalifikationer
Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse – en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer.

Ett stort plus är om du har erfarenhet från sjuk- eller äldrevård, men ej ett krav.
Grundkrav
B körkort & Taxiförarlegitimation

Din kommande arbetsplats
Behovsanställning
Som f?örare kör du resenärer i Leksand i Dalarna – en levande och naturrik region med stora möjligheter till utbildning och karriär även inom industri och service- och besöksnäringarna.
Din arbetstid kan vara förlagd under dygnets alla timmar. Du kommer dock ha viss möjlighet att påverka ditt körschema och får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation. Intern utbildning förekommer då vi har körning med bår och trappklättring.
Din ansökan
Vi tar emot fortlöpande intresseanmälningar
Kontakt
Har du frågor om tjänsten så kontakta Visa mindre