Lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Ludvika

Se lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Ludvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ludvika som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar ... Visa mer
Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar i det tråkiga valet att antingen tacka ja till ett erbjudande de inte känner sig fullt nöjda med, eller att börja om samma krävande process igen.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Tillsvidaretjänst undersköterska Lagunen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Arbetsuppgifter:

Arbetet innefattar att utföra de arbetsuppgifter som förekommer på växelvårdsplatser. Arbetet innefattar bland annat omvårdnadsarbete, delegerade sjukvårdsuppgifter från HSL, beredning av måltider samt administration och dokumentation. 

Kvalifikationskrav:

Undersköterskeutbildning och körkort är ett krav. Då det förekommer administrativa arbetsuppgifter förutsätts det att du har god datorvana. Då arbetet är på Lagunens växelvårdplatser ställs det krav på dig att du i din yrkesroll måste vara mycket flexibel och serviceinriktad i ditt arbetssätt då du möter människor med varierande omvårdnadsbehov och stöd. Du kommer även att möta många anhöriga vilket ställer stora krav gällande bemötande och förhållningssätt. Det är viktigt att du kan se varje individ utifrån dennes behov och möta dem där de befinner sig. Då Lagunen ständigt växlar med både antal vårdtagare och omvårdnadsbehov är det av stor vikt att du kan hantera flera saker samtidigt samt kunna ta de beslut som situationen kräver. Då det förekommer delegerade arbetsuppgifter från HSL förutsätts det att du i ditt tidigare arbete har haft delegering, erfarenhet från arbete med HSL är meriterande. Mer än 3 års arbetslivserfarenhet som undersköterska är meriterande.

Lagunens växelvårdsplatser är placerad på Biskopsgården och du kan komma att samplaneras med avdelelningarna Snäckan/Korallen på Biskopsgården. Vård-och omsorgsförvaltingen tillämpar resurspass, vilket innebär att du även kommer att arbeta på andra arbetsplatser inom förvaltnigen. Arbetet innefattar dag, kvällar och helger. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Robin Fristedt 0240-5658 71

[email protected]

Enhetschef Mikael Blomgren 0240-5658 24

[email protected]

Facklig kontaktperson
Kommunal, 0240-860 00

[email protected]

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast  24/9 2023. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska till Äldreboendet Biskopsgården

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Arbetsupgifter

Brinner du för att hjälpa andra och vill vara en del av oss?

Vi söker nu två undersköterskor med starkt engagemang för människor, positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom nytänkande. Har du som person positiv energi, framåtanda och nära till skratt, är drivande och tycker om att arbeta med aktiviteter tillsammans med de som bor hos oss. Då är kanske du den vi söker. 

Biskopsgården är ett särskilt boende med helinackordering och består av två traditionella avdelningar med totalt 28 boendeplatser där arbete sker på båda avdelningarna. Målet med verksamheten är att de boende ska uppleva trygghet, ha en meningsfull vardag och självbestämmande. Arbetet bygger på att den enskilde individen är i fokus.

Du som person innehar egenskaper såsom att vara lyhörd, öppen för förändringar besitta förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel samt lyhörd inför andras behov. Du behöver även ha god samarbetsförmåga då arbetet innebär nära samarbete med dina kollegor, anhöriga och övriga professioner vilka är involverade runt den boende.

Arbetet innefattar utförande av hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering och du som person ska kunna vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema där dag, kväll och helgtjänstgöring ingår.

Vi värdesätter nytänkande då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten och hos oss månar vi om en god arbetsmiljö och teamkänsla.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med de boende, anhöriga samt dina arbetskamrater. Ett krav är även att du kan dokumentera det som krävs i verksamheten. Det är även viktigt att du är bekväm och har vana av att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.

Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka tjänsten hos oss!

Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.

Sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå. Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning därför är delegation obligatoriskt arbetsuppgift i tjänsten.

Arbete utifrån ombudsroll.

Kvalifikationer

• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling. 
• Behärska svenska språket i tal (kommunikation med brukare, arbetskamrater och anhöriga) och skrift (skriftlig dokumentation).
• Körkort krävs.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

Kontaktperson
Enhetschef Sabina Levin, 0240-86 000

Facklig kontaktperson
Kommunal, nås via kommunens växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 230924. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Demensboendet Skogen söker Undersköterskor

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Arbetsplatsen 

Vi söker nya lagkamrater till vårat härliga gäng på Demensboendet Skogen. Glädje och laganda är i fokus för att ge brukarna den bästa omvårdnaden och en meningsfull dag. För att verksamheten ska fungera på bästa sätt arbetar vi med rutiner och struktur. Vi har en utvecklingsgrupp med en medarbetare från varje avd som är delaktig i verksamhetens utveckling. 

På demensboendet Skogen bor det 48 brukare . Alla lägenheter är i markplan fördelat på 6 avd. Vi har en stor gemensam trädgård med härliga promenadvägar som används under alla årstider.

Arbetsuppgifter 

• Arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Arbeta personcentrerat utifrån brukarnas genomförandeplaner.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt m.m
• Delegering läkemedel- och insulin. 
• Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare. Vi arbetar med kontaktmannaskap.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen och BPSD registret

Kvalifikationer


•  Utbildad undersköterska, erfarenhet och lämplighet för att arbeta med personer som har en demenssjukdom.
•  Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt,vara lugn, ha tålamod, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
•  Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
•  Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• Meriterande om du har erfarenheter av att arbeta med BPSD registret/ skattningar samt om Du har specialist undersköterske utbildning inriktning demens.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Arbetstid: dag- kväll och helg

Tillträde: Efter överenskommelse

Antal platser: 7

Övrig information

Arbete på andra arbetsplatser inom vård-och omsorgsförvaltningen kan förekomma.

Upplysningar

Enhetschef Susanne Östberg tel 0240- 56 57 10

Enhetschef Bea Löfqvist tel 0240- 56 57 00

Facklig kontaktperson

Kommunal, Evelina Eriksson tel 0240- 56 57 01

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-09-24. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Löpande urval, intervjuer kommer att ske under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterskor Hemtjänst Ludvika Kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Nu söker vi nya eldsjälar som är utbildade och engagerad i sitt arbete som undersköterska! Är du intresserad av att jobba inom någon av följande verksamheter är du välkommen in med en ansökan:

Hemtjänsten Ludvika Norra, Hemtjänst Centrala Marnäs, Hemtjänst Grängesberg, Hemtjänst Fredriksberg, eller Hemtjänst Ludvika Södra.

Arbetsuppgifter:

Att arbeta inom hemtjänsten är ett ansvarsfullt arbete där du måste kunna allt från serviceinsatser som matlagning, städ, tvätt, inköp, social samvaro till det viktigaste med personlig omvårdnad, egentligen allt som våra kunder behöver för att ha goda levnadsförhållanden i det egna hemmet.

Våra kunder har också ett stort behov av sjukvårdande insatser, som medicin och rehab. Även stomi och sondmatning kan förekomma. Det ställer därför krav på dig att ha förståelse för vikten av kunskap inom detta område.

I rollen som undersköterska ingår det att vara omsorgskontakt hos brukare. Detta innebär att du har en central roll hos brukarna för att bidra till den bäst möjliga individanpassade vård och omsorgen. Rollen innebär bland annat att du kommer att vara ett stöd till brukaren i kontakter med andra myndigheter, anhöriga och inom egna verksamheten. 

Viktigt är också att du förstår och kan arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt då det är grunden för hemtjänstens arbete!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en utbildning som undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Då dessa hemtjänstområden är utspridda över ett stort geogragiskt område kräver det att du har körkort B. Utöver det vill vill vi även att du har:

En god samarbetsförmåga där du arbetar bra tillsammans med andra människor, både kollegor, brukare och anhöriga. Vi förväntar oss att du ska vara lyhörd, lyssnar och kommunicerar på ett sätt som är till fördel för de personer du möter i din arbetsvardag. Du ska vara lugn, stabil och ha ett realistiskt perspektiv på det som sker, samt förmåga att fokusera på relevanta förutsättningar.

I ditt bemötande av våra brukare förväntar vi oss är du är serviceinriktad och tillmötesgående. Du ska ha ett inneboende intresse, en vilja och förmåga att hjälpa dina medmänniskor att hitta lösningar på de situationer som uppstår. Är du dessutom stresstålig är det en stor tillgång i det här arbetet.

Vi förväntar oss också att du är strukturerad, har en förmåga att planerna, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt inom det tidsramar som finns uppsatta i den dagliga planeringen.

Då vi arbetar med och möter människor i behov av stöd är det också av största vikt att du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift, då vi anser att det är av stor vikt både vad det gäller kommunikation och förståelse mellan parterna. Detta är också viktigt då vi arbetar med skriftlig dokumentation i våra digitala system.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med äldre personer och olika förutsättningar i en varierande vardag, får du även möjlighet att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna mer om detta på Ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vår uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvilkor:

Tillsvidareanställning, heltid, schemalagd arbetstid - dag/kväll/helg. Arbete på andra arbetsplatser förekommer i form av samplanering och resurspass. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön:

Lön enligt överenskommelse utifrån gällande avtal. Ange löneanspråk i ansökan.

Referenser:

Bifoga gärna referenser i ansökan. 

Kontaktpersoner:

Anna Lindqvist, Enhetschef, tfn: 0240-864 48

Erika Perols, Enhetschef, tfn:0240-565792

Facklig kontaktperson:

Kommunla, via kommunens växel tfn: 0240-860 00

Annelie Axelsson, Undersköterska hemtjänst

Katarina Alfredsson, Undersköterska hemtjänst

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 13 september 2023

Övrig information:

Kallelse till intervjuer i denna rekrytering kommer att gå ut via e-post. Håll gärna koll i din skräp-post så att du inte missar en eventuell inbjdudan.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Undersköterska som konsult med hög lön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somma... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Granlidens demensboende söker medarbetare

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Nu söker vi fyra nya lagspelare till våra demensavdelningar i Grängesberg, vill du vara en av dem?
I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Granlidens Särskilda boende är beläget i Grängesberg 1,8 mil söder om Ludvika stad och är Ludvika kommuns största Särskilda boende med både demensboende, 7 avdelningar och traditionellt boende, 1 avdelning. 
Arbetsuppgifter


• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demensdiagnos i demensboende enligt kommunens riktlinjer
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar individuell schemaplanering utifrån verksamhetens behov
• Ge brukarna en meningsfull dag, aktivering- och stimulans
• Medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning
• Vi arbetar utifrån BPSD
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen
• Flexibelt arbetssätt Kompetenskrav


• Undersköterska alternativt vårdbiträde med arbetslivserfarenhet från demensomsorg och medicin delegering 
• Erfarenhet av demens eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig
• Vana att använda mobiltelefon och dator

Övrigt meriterande


• Specialist undersköterska demens eller annan specialist undersköterske utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet utav lågaffektivt förhållningssätt
• Arbete med BPSD-registret
• Utbildningarna Demens-ABC som finns på demenscentrum
• Körkort B

Personliga egenskaper


• Förmåga att arbeta självständigt
• Ta egna beslut och initiativ
• Vara flexibel
• Ha god samarbetsförmåga
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningsvillkor 


Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. 

Veckoarbetstid 37,00 Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Enhetschef Maria Löfgren 0240-864 15

Enhetschef Cecilia Nordström 0240-56 56 74

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens Växeln 0240-860 00


Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-08-31

Löpande urval, intervjuer kan komma ske under ansökningstiden.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsföretag. Visa mindre

Undersköterska som konsult med hög lön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somma... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Hög lön som konsult inom hemtjänsten i Dalarna!

Hjärtligt välkommen att arbeta inom hemtjänst med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta inom hemtjänsten i Dalarna och arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans! Arbeta på dina egna villkor! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbj... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta inom hemtjänst med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta inom hemtjänsten i Dalarna och arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - arbeta på hemtjänsten som konsult!

Hjärtligt välkommen att arbeta inom hemtjänsten med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta inom hemtjänsten i Dalarna och arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam! Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare som du alltid hoppats på att du skulle hi... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta inom hemtjänsten med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta inom hemtjänsten i Dalarna och arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort för en inledande dialog och förhoppningsvis hittar vi en väg framåt tillsammans! Visa mindre

Undersköterska som konsult med 220 kronor i timlön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somma... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast h... Visa mer
Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa j... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa j... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska som konsult med 220 kronor i timlön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somm... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska LSS Ludvika Gård

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter

Vi söker en ny superhjälte till vårat gäng. Vill du jobba på en arbetsplats som är välkomnande, har högt i tak och där man har kul på jobbet? Då kan detta vara något för dig!

Inom LSS arbetar du med att ge stöd i vardagen till personer olika funktionsnedsättningar. Förhållningssättet vi använder innebär att arbetet inriktas på att göra vardagen meningsfull, begriplig och hanterbar för den boende. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta strategiskt och målmedvetet med det pedagogiska arbetet.

Du ska verka för god livskvalité där den enskilde ges bästa möjlighet att utveckla sina förmågor och styrkor. Det innebär att du på ett positivt sätt uppmuntrar, stimulerar och engagerar den enskilde till ökad självständighet samt skapar delaktighet, kontinuitet och trygghet. Som medarbetare inom LSS är det din uppgift att stödja de boende med den dagliga livsföringen genom individanpassat vardagsstöd. Stödet utgår från individuella genomförandeplaner vilka upprättas av kontaktman i samråd med brukare och eventuella närstående. Detta innebär varierande arbetsuppgifter, med fokus på motivationsarbete, stöd och hjälp med fysisk och psykisk ohälsa och stöd vid praktiska moment såsom hygien, städning, handling, matlagning och en del omvårdnadsarbete.

Du ska kunna sätta individen i centrum och arbeta med dennes behov och möjligheter, vilket innebär att du måste ha ett flexibelt och självständigt arbetssätt samt kunna ta eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån de boendes genomförandeplaner.

Schemalagd arbetstid; i tjänsten ingår även arbete på andra arbetsplatser i form av resurspass. 

Tjänsten gäller på servicebostad LSS Ludvika Gård

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har en adekvat utbildning såsom undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vana av arbete med samsjuklighet ses som meriterande. Vi förutsätter att du har engagemang, god samarbetsförmåga, är lyhörd och flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort är ett krav

God förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.

 Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Sätter upp och håller tidsramar.

Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Skapar kontakter och underhåller relationer. Arbetar bra med andra människor och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Tar ansvar för sin uppgift. 

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 230601 eller enligt ök. Lön enligt avtal.

Kontaktperson

Enhetschef Tarja Lahti, tfn 0240-86000

Facklig kontaktperson

Yvonne Åberg, tfn 0240-86617

Välkommen med din ansökan senast den 230507. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat! Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala mot och med samtliga av våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterskor till Hemtjänst, Ludvika Kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Nu söker vi nya eldsjälar som är utbildade och engagerade i sitt arbete som undersköterska! Är Du intresserad av att arbeta inom följande verksamheter är du välkommen in med en ansökan:

Hemtjänst Södra, Hemtjänst Grängesberg, Hemtjänst Centrala Ludvika, och Ängsgården - säbo med hemtjänst.

Arbetsuppgifter:

Att arbeta inom hemtjänsten är ett ansvarsfullt arbete där du måste kunna allt från serviceinsatser matlagning, tvätt, städ, inköp, social samvaro till personlig omvårdnad, allt som våra kunder behöver för att kunna ha goda levnadsförhållande i det egna hemmet.

Våra kunder har även många gånger behov av sjukvårdande insatser som medicin och rehab. Det ställer därför krav på dig att ha förståelse för vikten av kunskap inom detta område.

Viktigt är också att Du förstår och arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt då det är grunden för hemtjänstens arbete!

 Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en utbildning som undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Då flera av våra verksamheter har behov av undersköterskor med körkort B, ser vi det som en merit. Utöver det vill vi även att du har:

En god samarbetsförmåga där du arbetar bra tillsammans med andra människor, både kollegor, kunder och anhöriga. Vi vill att du ska vara lyhörd, lyssnar och kommunicerar på ett smidigt sätt som är till fördel för personerna du möter i din arbetsvardag. Du ska vara lugn, stabil och ha ett realistiskt perspektiv i det som sker, samt ha förmågan att fokusera på rätt saker.

I ditt bemötande av våra kunder förväntar vi oss att du är serviceinriktad och tillmötesgående. Du ska ha ett inneboende intresse, en vilja och förmåga att hjälpa dina medmänniskor och hitta lösningar på situationer som uppstår. Är du dessutom stresstålig är det en stor tillgång i det här arbetet.

Vi förväntar oss också att du är strukturerad, har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett smidigt och effektivt sätt inom de tidsramar som finns uppsatta i den dagliga planeringen.

Då vi arbetar med och möter människor är det också av största vikt att du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift, då vi anser det är av stor vikt att både kommunikation och förståelse är tydlig. Det är också viktigt då vi arbetar med skriftlig dokumentation i våra digitala system.

 Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvilkor:

Tillsvidareanställning, heltid, schemalagd arbetstid - dag/kväll/helg. Arbete på andra arbetsplatser förekommer i form av samplanering och resurspass. Tillträde enligt överenskommelse. 

Lön:

Enligt överenskommelse utifrån gällande avtal. Ange löneanspråk i ansökan.

Referenser:

Bifoga gärna referenser i ansökan. 

Kontaktpersoner:

Anna Lindqvist, Enhetschef, tfn: 0240-864 48

Erika Perols, Enhetschef, tfn: 0240-56 57 41

Alexander Jansson, Enhetschef, tfn: 0240-56 54 97

Facklig kontaktperson:

Kommunal, via kommunens växel tfn: 0240-860 00

Annelie Axelsson, Undersköterska hemtjänst

Annelie Thörn, Undersköterska hemtjänst

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2023

Övrig information:

Inbjudan till intervjuer i denna rekrytering kommer att gå ut via e-post. 

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Undersköterska ny demensavdelning i Grängesberg (8 jobb)

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Nu öppnar vi en helt ny demensavdelning i Grängesberg och söker åtta nya lagspelare.  Vill DU vara med och skapa vår nya demensavdelnings struktur och uppbyggnad från start?

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun. 

Vi står nu i startgroparna för att starta upp denna nya demensavdelning och söker därför just dig som känner att du vill vara med och utveckla verksamheten. Du kommer i arbetet att ansvara för omvårdnad och vård av personer som inte alltid kan uttrycka sina behov i ord, vilket ibland kan ta sig uttryck i ett utåtagerande beteende hos dem, arbetet kan periodvis vara psykist påfrestande. Som personal arbetar du utifrån ett professionellt och lågaffektivt bemötande. Utifrån detta kommer denna avdelning ha en högre personalbemanning mot andra demensavdelningar. 

 Arbetsuppgifter• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demensdiagnos i demensboende enligt kommunens riktlinjer
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar individuell schemaplanering utifrån verksamhetens behov
• Ge brukarna en meningsfull dag, aktivering- och stimulans
• Medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning
• Vi arbetar utifrån BPSD
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen
• Flexibelt arbetssätt utifrån beläggningen på avdelningen


Kompetenskrav


• Undersköterska
• Erfarenhet av demens eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig

Övrigt meriterande


• Specialist undersköterska demens eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Undersköterska med mångårig erfarenhet av omvårdnadsarbete inom demensvården
• Erfarenhet utav lågaffektivt förhållningssätt
• Arbete med BPSD-registret
• Utbildningarna Demens-ABC som finns på demenscentrum
• Vana att använda mobiltelefon och dator
• Körkort B

Personliga egenskaper


• Förmåga att arbeta självständigt
• Ta egna beslut och initiativ
• Vara flexibel
• Ha god samarbetsförmåga
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningsvillkor 


Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. 

Veckoarbetstid 37,00 Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Enhetschef Maria Löfgren 0240-864 15

Enhetschef Cecilia Nordström 0240-56 56 74

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens Växeln 0240-860 00


Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-04-30

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsföretag. Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa jus... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Personal till socialpsykiatrin

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Arbetsuppgifter

Vill du jobba på en arbetsplats som är välkomnande, har högt i tak och där man har kul på jobbet? Då kan detta vara något för dig!

Inom socialpsykiatrin arbetar du med att ge stöd i vardagen till personer med psykisk ohälsa, psykiska funktionsnedsättningar och/eller med ett missbruk. Förhållningssättet vi använder innebär att arbetet inriktas på att göra vardagen meningsfull, begriplig och hanterbar för den boende. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta strategiskt och målmedvetet med det pedagogiska arbetet. 

Du ska verka för god livskvalité där den enskilde ges bästa möjlighet att utveckla sina förmågor och styrkor. Det innebär att du på ett positivt sätt uppmuntrar, stimulerar och engagerar den enskilde till ökad självständighet samt skapar delaktighet, kontinuitet och trygghet. Som medarbetare inom socialpsykiatrin är det din uppgift att stödja de boende med den dagliga livsföringen genom individanpassat vardagsstöd. Detta innebär varierande arbetsuppgifter, med fokus på motivationsarbete, stöd och hjälp med fysisk och psykisk ohälsa och stöd vid praktiska moment såsom hygien, städning, matlagning, övriga hushållsbestyr, ledsagning och en del omvårdnadsarbete.

Du ska kunna sätta individen i centrum och arbeta med dennes behov och möjligheter, vilket innebär att du måste ha ett flexibelt och självständigt arbetssätt samt kunna ta eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån de boendes genomförandeplaner. Du arbetar tillsammans med dina kollegor för ett

Schemalagd arbetstid; i tjänsten ingår även arbete på andra arbetsplatser i form av resurspass. 

Tjänsten gäller trappboendet på Vindelgatan 6

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har en adekvat utbildning såsom undersköterska, skötare, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vana av missbruksvård ses som meriterande. Vi förutsätter att du har engagemang, god samarbetsförmåga, är lyhörd och flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

God förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.

Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.

Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Sätter upp och håller tidsramar.

Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Skapar kontakter och underhåller relationer. Arbetar bra med andra människor och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Tar ansvar för sin uppgift.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 230501. Lön enligt avtal.

Kontaktperson

Enhetschef Lena Göransson, tfn 0240-86000

Facklig kontaktperson

Carina Riik, tfn 0240-565670

Tommy Håkansson, tfn 0240-565670

 

Välkommen med din ansökan senast den 230321. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Undersköterskor till Granlidens Demensboende i Grängesberg

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Granlidens Särskilda boende är beläget i Grängesberg 1,8 mil söder om Ludvika stad och är Ludvika kommuns största Särskilda boende med både demensboende, 6 avdelningar och traditionellt boende, 1 avdelning. 

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun. Vill du vara en utav våra nyckelpersoner? Nu söker vi två nya lagspelare till Granliden där vi arbetar flexibelt och har bra sammanhållning. 

 Arbetsuppgifter• Vård- och omsorgsarbete hos personer i traditionellt särskilt boende och hos personer med demensdiagnos i demensboende enligt kommunens riktlinjer
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar individuell schemaplanering utifrån verksamhetens behov
• Ge brukarna en meningsfull dag, aktivering- och stimulans
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.
• Vi arbetar utifrån BPSD, bemötandeplaner på demensavdelningarna
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen


Kompetenskrav


• Undersköterska
• Vana att använda mobiltelefon och dator som arbetsredskap

Övrigt meriterande


• Undersköterska med mångårig erfarenhet av omvårdnadsarbete inom demensvården
• Erfarenhet utav lågaffektivt förhållningssätt
• Arbete med BPSD-registret
• Utbildningarna Demens-ABC som finns på demenscentrum

Personliga egenskaper


• Förmåga att arbeta självständigt
• Ta egna beslut och initiativ
• Vara flexibel
• Ha god samarbetsförmåga
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningsvillkor 


Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. 

Veckoarbetstid 37,00 Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Enhetschef Lena Bolognese 0240-866 04

Enhetschef Cecilia Nordström 0240-56 56 74

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens Växeln 0240-860 00


Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 19 mars 2023. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsföretag. Visa mindre

Undersköterskor till demensboendet Skogen, Ludvika Kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Undersköterskor till Demensboendet Skogen
Nu söker vi 4 nya lagspelare till Demensboendet Skogen. Vill du bli en i vårt lag ? Sök till oss!

Gillar du utmaningar, rutiner och struktur? Det gör vi. På Demensboendet Skogen är alla engagerade med brukaren i centrum.

Vi arbetar personcentrerat. Vi har ett härligt arbetsklimat med bra sammanhållning över hela boendet.

 Arbetsupgifter


• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demensdiagnos i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar individuell schemaplanering utifrån verksamhetens behov.
• Ge brukarna en meningsfull dag, aktivering- och stimulans.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.
• Vi arbetar utifrån BPSD, bemötandeplaner.


Kvalifikationer


• Undersköterska med mångårig erfarenhet av omvårdnadsarbete inom demensvården. Kunna arbeta utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Det är meriterande att ha jobbat med BPSD-registret, samt gjort utbildningarna Demens-ABC som finns på nätet.

Anställningsvillkor 


Heltid 37.00/37,00 Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar i grunden ett heltidsavtal i din anställning, men erbjuder även möjligheten att ansöka om att arbeta deltid.

Kontaktperson
Enhetschef Susanne Östberg 0240-565710

Enhetschef Bea Löfqvist 0240-56 57 00

Facklig kontaktperson
Kommunal Katarina Dewall 0240-56 57 03


Välkommen med din ansökan senast 230219 Visa mindre

Undersköterska

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Arbetsuppgifter

• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.

• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.

• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.

• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.

• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.

• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

• Adekvat utbildning och personlig lämplighet för att arbeta med äldre. Erfarenhet är meriterande.

• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.

• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.

• Körkort fordras.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer

Kontaktperson
Carina Kull 0240-86864

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 230212. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Tillsvidaretjänst undersköterska Lagunen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Arbetsuppgifter:

Arbetet innefattar att utföra de arbetsuppgifter som förekommer på växelvårdsplatser. Arbetet innefattar bland annat omvårdnadsarbete,delegerade sjukvårdsuppgifter från HSL, beredning av måltider samt administration och dokumentation. 

Kvalifikationskrav:

Undersköterskeutbildning och körkort är ett krav. Då det förekommer administrativa arbetsuppgifter förutsätts det att du har god datorvana. Då arbetet är på Lagunens växelvårdplatser ställs det krav på dig att du i din yrkesroll måste vara mycket flexibel och serviceinriktad i ditt arbetssätt då du möter människor med varierande omvårdnadsbehov och stöd. Du kommer även att möta många anhöriga vilket ställer stora krav gällande bemötande - och förhållningssätt. Det är viktigt att du kan se varje individ utifrån dennes behov och möta dem där de befinner sig. Då Lagunen ständigt växlar med både antal vårdtagare och omvårdnadsbehov är det av stor vikt att du kan hantera flera saker samtidigt samt kunna ta de beslut som situationen kräver. Då det förekommer delegerade arbetsuppgifter från HSL förutsätts det att du har delegering och erfarenhet från arbete med HSL är meriterande. Mer än 3 års arbetslivserfarenhet som undersköterska är meriterande.

Lagunens växelvårdsplatser är placerad på Biskopsgården och du kan komma att samplaneras med avdelelningarna Snäckan/Korallen på Biskopsgården. Vård-och omsorgsförvaltingen tillämpar resurspass,vilket innebär att du även kommer att arbeta på andra arbetsplatser inom förvaltnigen. Arbetet innefattar dag - kvällar och helger. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Robin Fristedt 0240-5658 71

[email protected]

Enhetschef Mikael Blomgren 0240-5658 24

[email protected]

Facklig kontaktperson
Kommunal, 0240-860 00

[email protected]

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast  19/2  2023. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterskor (3 st) till Äldreboendet Biskopsgården

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter

Brinner du för att hjälpa andra och vill vara en del av oss?

Vi söker nu tre undersköterskor med starkt engagemang för människor, positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom nytänkande. Har du som person positiv energi, framåtanda och nära till skratt, är drivande och tycker om att arbeta med aktiviteter tillsammans med de som bor hos oss. Då är kanske du den vi söker. 

Biskopsgården är ett särskilt boende med helinackordering och består av två traditionella avdelningar med totalt 28 boendeplatser där arbete sker på båda avdelningarna. Målet med verksamheten är att de boende ska uppleva trygghet, ha en meningsfull vardag och självbestämmande. Arbetet bygger på att den enskilde individen är i fokus.

Du som person innehar egenskaper såsom att vara lyhörd, öppen för förändringar besitta förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel samt lyhörd inför andras behov. Du behöver även ha god samarbetsförmåga då arbetet innebär nära samarbete med dina kollegor, anhöriga och övriga professioner vilka är involverade runt den boende.

Arbetet innefattar utförande av hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering och du som person ska kunna vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema där dag, kväll och helgtjänstgöring ingår.

Vi värdesätter nytänkande då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten och hos oss månar vi om en god arbetsmiljö och teamkänsla.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med de boende, anhöriga samt dina arbetskamrater. Ett krav är även att du kan dokumentera det som krävs i verksamheten. Det är även viktigt att du är bekväm och har vana av att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.

Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.

Sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå. Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning därför är delegation obligatoriskt arbetsuppgift i tjänsten.

Arbete utifrån ombudsroll.

Kvalifikationer


• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling. 
• Behärska svenska språket i tal (kommunikation med brukare, arbetskamrater och anhöriga) och skrift (skriftlig dokumentation).
• Körkort krävs.
• Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka tjänsten hos oss!

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 3 st, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

Kontaktperson
Enhetschef Sabina Levin, 0240-86 000

Facklig kontaktperson
Kommunal, nås via kommunens växeln 0240-86 000

 Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 230101. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterskor till Hemtjänst, Ludvika Kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Nu söker vi nya eldsjälar som är utbildade och engagerade i sitt arbete som undersköterska! Är Du intresserad av att arbeta inom följande verksamheter är du välkommen in med en ansökan:

Hemtjänst Lingongården, Hemtjänst Norra, Hemtjänst Högberget, Hemtjänst Grängesberg, Ängsgården - säbo med hemtjänst och Demensteamet.

 Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en utbildning som undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Har du även utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med personer med demens ser vi det som meriterande. Då flera av våra verksamheter har behov av undersköterskor med körkort B, ser vi även det som en merit. Utöver det vill vi även att du har:

En god samarbetsförmåga där du arbetar bra tillsammans med andra människor, både kollegor, brukare och anhöriga. Vi vill att du ska vara lyhörd, lyssnar och kommunicerar på ett smidigt sätt som är till fördel för personerna du möter i din arbetsvardag. Du ska vara lugn, stabil och ha ett realistiskt perspektiv i det som sker, samt ha förmågan att fokusera på rätt saker.

I ditt bemötande av våra brukare förväntar vi oss att du är serviceinriktad och tillmötesgående. Du ska ha ett inneboende intresse, en vilja och förmåga att hjälpa dina medmänniskor och hitta lösningar på situationer som uppstår. Är du dessutom stresstålig är det en stor tillgång i det här arbetet.

Vi förväntar oss också att du är strukturerad, har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett smidigt och effektivt sätt inom de tidsramar som finns uppsatta i den dagliga planeringen.

Då vi arbetar med och möter människor är det också av största vikt att du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift, då vi anser det är av stor vikt att både kommunikation och förståelse är tydlig. Det är också viktigt då vi arbetar med skriftlig dokumentation i våra digitala system.

Viktigt är också att Du förstår och arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt då det är grunden för hemtjänstens arbete!

Anställningsvilkor:

Tillsvidareanställning, heltid, schemalagd arbetstid - dag/kväll/helg, tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar i grunden ett heltidsavtal i din anställning, men erbjuder även möjligheten att ansöka om och arbeta deltid.

Lön:

Enligt överenskommelse utifrån gällande avtal. Ange löneanspråk i ansökan.

Referenser:

Bifoga gärna referenser i ansökan. 

Kontaktpersoner:

Anna Lindqvist, Enhetschef, tfn: 0240-864 48

Erika Perols, Enhetschef, tfn: 0240-56 57 41

Facklig kontaktperson:

Kommunal, via kommunens växel tfn: 0240-860 00

Annelie Axelsson, Undersköterska hemtjänst

Katarina Adolfsson, Undersköterska hemtjänst

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 17 januari 2023!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Undersköterskor till särskilt boende, Solgärde, Ludvika Kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter

Brinner du för att hjälpa andra och vill vara en del av vår arbetsgrupp?

Vi söker nu 4 undersköterskor med stort engagemang för människor, med en positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom nytänkande. Har du som person positiv energi, framåtanda och nära till skratt, är drivande och tycker om att arbeta med aktiviteter tillsammans med de som bor hos oss, då är kanske just du den vi söker. 

Solgärde är ett särskilt boende med helinackordering och består av en traditionell avdelning och två demensavdelningar, det är totalt 47 boendeplatser där arbete kan ske på samtliga avdelningar. Målet med verksamheten är att de boende ska uppleva trygghet, självbestämmande samt ha en meningsfull vardag. Arbetet bygger på att den enskilde individen är i fokus.


• Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå. Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom såromläggningar, sondmatning samt läkemedel- och insulingivning.
• Arbete utifrån ombudsroller.

Kvalifikationer


• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling.
• Du som person ska kunna vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger schema där dag-, kväll- och helgtjänstgöring ingår.
• Du behöver behärska det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med de boende, anhöriga samt dina arbetskamrater. Ett krav är även att du kan dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Det är även viktigt att du är bekväm och har vana med att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.
• Körkort krävs.
• Arbete inom demensomvårdnad är meriterande.
• Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

Vi värdesätter nytänkande då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten och hos oss månar vi om en god arbetsmiljö och teamkänsla. 

Vi hjälps åt och stöttar varandra utifrån Ludvika kommuns värdegrund Lagandan. Det innebär att vi samverkar och samarbetar med en vi-känsla och en känsla att vilja fortsätta utvecklas. Värdegrunden består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. 

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka tjänsten hos oss

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorgsförvaltningen.

Kontaktperson
Enhetschef Therese Moe, 0240-565827

Enhetschef Tora Knifström, 0240-565828

Facklig kontaktperson
Kommunal via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekrytering av kandidater sker löpande. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 2022-12-18. Visa mindre

Demensboendet Skogen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Undersköterskor till Demensboendet Skogen
Vi söker 3 nya lagspelare till Demensboendet Skogen. Vill du bli en utav dem ? Sök till oss!


Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.


Arbetsupgifter• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demenssjukdom i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.


Kvalifikationer


• Undersköterska med mångårig erfarenhet av omvårdnadsarbete inom demensvården. Kunna arbeta utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Det är meriterande att ha jobbat med BPSD-registret, samt gjort utbildningarna Demens-ABC som finns på nätet.

Anställningsvillkor 


Heltid 37.00/37,00 Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Enhetschef Susanne Östberg 0240-565710

Enhetschef Bea Löfqvist 0240-56 57 00

Facklig kontaktperson
Kommunal Katarina Dewall 0240-56 57 03


Välkommen med din ansökan senast 221023. Visa mindre

Undersköterskor Hemtjänst Ludvika kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Nu söker vi nya eldsjälar som är utbildade och engagerade för sitt arbeta som undersköterska. Är du intresserad av att arbeta inom följande verksamheter är du välkommen in med en ansökan!

Lingongårdens Hemtjänst, Sunnansjö Hemtjänst. Högberget Hemtjänst, Ängsgården, säbo med hemtjänst.

 Kvalifikationer

Förutom grundkravet om utbildning som undersköterska och innehar körkort B, så vill vi även att Du har:

En bra samarbetsförmåga där du arbetar bra tillsammans med andra människor, både kollegor och brukare. I det vill vi att du är lyhörd, lyssnar och kommunicerar på ett smidigt sätt som är tilll gagn för personerna du möter i din arbetsvardag. Du ska vara lugn och stabil, har ett realistiskt perspektiv på det som sker och fokuserar på rätt saker.

I ditt bemötande av våra kunder förväntar vi oss att du är serviceinriktad och tillmötesgående. Du ska ha ett inneboende intresse, vilja och förmåga att hjälpa dina medmänniskor och hitta lösningar på situationer som uppstår. Är du dessutom stresstålig är det en stor tillgång i det här arbetet.

Vi förväntar oss också att du är strukturerad, har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt  arbete på ett smidigt och effektivt sätt inom de tidsramar som finns uppsatta i den dagliga planeringen.

Då vi arbetar med människor är det också av största vikt att du är duktig i det svenska språket i både tal och skrift. Dels i mötet med våra kunder, då det av stor vikt att kommunikationen och förståelsen är tydlig, men också då vi arbetar med skriftlig dokumentation i våra digitala system.

Viktigt är också att du förstår och arbetar utifrån ett salutogent förhållningsätt då det är grunden för hemtjänstens arbete!

Anställningsvilkor:

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson:

Anna Lindqvist, Enhetschef, via kommunens växel tfn: 0240-860 00

Erika Persols, Enhetschef

Victor Bergström, Enhetschef

Facklig kontaktperson:

Kommunal, via kommunens växel tfn: 0240-860 00

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 18 september 2022. Bifoga gärna referenser och löneanspråk i ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Personal till socialpsykiatrin

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter

Vill du jobba på en arbetsplats som är välkomnande, har högt i tak och där man har kul på jobbet? Då kan detta vara något för dig!

Inom socialpsykiatrin arbetar du med att ge stöd i vardagen till personer med psykisk ohälsa, psykiska funktionsnedsättningar och/eller med ett missbruk. Förhållningssättet vi använder innebär att arbetet inriktas på att göra vardagen meningsfull, begriplig och hanterbar för den boende. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta strategiskt och målmedvetet med det pedagogiska arbetet. 

Du ska verka för god livskvalité där den enskilde ges bästa möjlighet att utveckla sina förmågor och styrkor. Det innebär att du på ett positivt sätt uppmuntrar, stimulerar och engagerar den enskilde till ökad självständighet samt skapar delaktighet, kontinuitet och trygghet. Som medarbetare inom socialpsykiatrin är det din uppgift att stödja de boende med den dagliga livsföringen genom individanpassat vardagsstöd. Detta innebär varierande arbetsuppgifter, med fokus på motivationsarbete, stöd och hjälp med fysisk och psykisk ohälsa och stöd vid praktiska moment såsom hygien, städning, matlagning, övriga hushållsbestyr, ledsagning och en del omvårdnadsarbete.

Du ska kunna sätta individen i centrum och arbeta med dennes behov och möjligheter, vilket innebär att du måste ha ett flexibelt och självständigt arbetssätt samt kunna ta eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån de boendes genomförandeplaner. Du arbetar tillsammans med dina kollegor för ett respektfullt och individuellt anpassat bemötande i alla situationer.

Schemalagd arbetstid; i tjänsten ingår även arbete på andra arbetsplatser i form av resurspass. 

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har en adekvat utbildning såsom undersköterska, skötare, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vana av missbruksvård ses som meriterande. Vi förutsätter att du har engagemang, god samarbetsförmåga, är lyhörd och flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

God förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.

Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.

Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Sätter upp och håller tidsramar.

Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Skapar kontakter och underhåller relationer. Arbetar bra med andra människor och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Tar ansvar för sin uppgift.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 221010. Lön enligt avtal.

Kontaktperson

Enhetschef Lena Göransson, tfn 0240-86000

Facklig kontaktperson

Kenneth Dafgård, tfn 0240-86718

 

Välkommen med din ansökan senast den 220814. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Tim- och semestervikarier till vård- och omsorgsförvaltningen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Är du den vi söker? En person som tycker om att arbeta med människor och som ser uppdraget som något viktigt. Sök då till oss inom vård- och omsorgsförvaltningen!
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, personliga assistenter, boendestödjare och handledare.


Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där personen är i fokus.
• Du ska arbeta med personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, klädsel, stöd/hjälp vid matsituationen samt aktivering/stimulering.
• Du ska också hjälpa till med städning, inköp och tvätt.
• Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är brukarens egna hem där man måste visa respekt och ta hänsyn till brukarens integritet och välbefinnande.
• Det förekommer att hälso-och sjukvårdsuppgifter delegeras. Detta avgörs av sjuksköterska/distriktssköterska.
• Arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg.


Kvalifikationer


• Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du ska kunna arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare.
• Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo, ha god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha stort tålamod, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet och personlig lämplighet.
• Du bör vara flexibel gällande arbetstider då arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg. Du bör även vara flexibel då byte av arbetsplats kan bli aktuellt vissa dagar.
• God dator- och mobilvana.
• Krav på körkort i hemtjänsten och vissa andra verksamheter eftersom arbete förekommer i hela kommunen.
• Krav på bank-id inom personlig assistans.


Övrigt


• Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket i 300 dagar.
• För att få arbeta med barn och ungdomar måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister §9. Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell.


Anställningsvillkor
Tim- och semestervikariat. Intermittent anställning. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Ange löneanspråk.

Vi har möjlighet att garantera 75% tjänstgöring och eventuellt mer under sommarperioden.

 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekrytering av kandidater sker löpande. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 2022-07-31.

Vi läser alla ansökningar och en första kontakt sker via mail.

Intervju kan komma att ske via Teams.

Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Bemanningsenheten på tel. 0240-869 80

Facklig kontakt
Kommunal, tel. 0240-860 00 Visa mindre

Tim- och semestervikarier till vård- och omsorgsförvaltningen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Är du den vi söker? En person som tycker om att arbeta med människor och som ser uppdraget som något viktigt. Sök då till oss inom vård- och omsorgsförvaltningen!
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, personliga assistenter, boendestödjare och handledare.


Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där personen är i fokus.
• Du ska arbeta med personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, klädsel, stöd/hjälp vid matsituationen samt aktivering/stimulering.
• Du ska också hjälpa till med städning, inköp och tvätt.
• Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är brukarens egna hem där man måste visa respekt och ta hänsyn till brukarens integritet och välbefinnande.
• Det förekommer att hälso-och sjukvårdsuppgifter delegeras. Detta avgörs av sjuksköterska/distriktssköterska.
• Arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg.


Kvalifikationer


• Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du ska kunna arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare.
• Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo, ha god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha stort tålamod, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet och personlig lämplighet.
• Du bör vara flexibel gällande arbetstider då arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg. Du bör även vara flexibel då byte av arbetsplats kan bli aktuellt vissa dagar.
• God dator- och mobilvana.
• Krav på körkort i hemtjänsten och vissa andra verksamheter eftersom arbete förekommer i hela kommunen.
• Krav på bank-id inom personlig assistans.


Övrigt


• Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket i 300 dagar.
• För att få arbeta med barn och ungdomar måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister §9. Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell.


Anställningsvillkor
Tim- och semestervikariat. Intermittent anställning. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Ange löneanspråk.

Vi har möjlighet att garantera 75% tjänstgöring och eventuellt mer under sommarperioden.

 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekrytering av kandidater sker löpande. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 2022-06-30.

Vi läser alla ansökningar och en första kontakt sker via mail.

Intervju kan komma att ske via Teams.

Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Bemanningsenheten på tel. 0240-869 80

Facklig kontakt
Kommunal, tel. 0240-860 00 Visa mindre

Undersköterskor hemtjänst norra

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vill du arbeta i en miljö som är präglas av teamwork? Är du flexibel och har sinne för humor? Då ska du söka till oss då vi är ett gäng lösningsorienterade undersköterskor med bra stämning på jobbet. Vi har också en chef som är så trevlig att man kan tro att han är född i Dalarna. 

Hemtjänst norra har ett stort geografiskt område som sträcker sig från Ludvika till Borlänge gränsen. Bilen är ett naturligt arbetsredskap men vi har även gåturer och under den snöfria tiden på året används elcyklarna flitigt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning så ser vi gärna kvinnliga sökande. Hemtjänstarbete är ett kommunikativt arbete och det är viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift. 

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering vilket bland annat innebär medicin -och insulingivning. 
• Du kommer ha kontakt med bland annat anhöriga, vårdcentraler, hemsjukvården och kommunrehab.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av bland annat dokumentation enligt socialtjänstlagen. 

Kvalifikationer
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av hemtjänstarbete är meriterande.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• B körkort fordras.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer

Kontaktperson
Alexander Jansson, enhetschef 0240-565497

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast [2022-04-24]. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänsten Södra, Ludvika Kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukarens behov alltid är i fokus. I dina arbetsuppgifter ingår det att arbeta med personlig omvårdnad vilket innebär hjälp med klädsel, personlig hygien och dusch. Du kommer även att vid behov stötta brukaren vid olika matsituationer. Utöver det kommer du också att hjälpa till med praktiska insatser som inköp, städ och tvätt. Då vi arbetar med kontaktmannaskap kommer du att ha kontakt med brukarens anhöriga samt andra vårdgivare och funktioner. Du förväntas också utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegation.

Det förekommer även administrativa uppgifter i form av daglig planering av det egna och gruppens arbete, samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen kan komma att ske vid behov.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet och personlig lämplighet att arbeta med äldre.

Vi vill att du som kollega har en förmåga att arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Det ställer också krav på dig att du är flexibel i ditt sätt att vara då förutsättningarna för ditt arbete snabbt kan ändras under arbetsdagens gång. Då vårt fokus ligger på våra brukare är det också viktigt att du är öppen och lyhörd inför deras och andras behov. För att du ska fungera bra i arbetsgrupppen är det av vikt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till en bra arbetsmiljö samt verksamhetens utveckling.

Då olika tekniska funktioner har införts för att underlätta arbetet är det viktigt att du har vana av att använda dig av både mobiltelefon samt dator som arbetsredskap.

Då vi har ett stort geografiskt område är det ett krav att du har körkort.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.

 

Kontaktperson
Enhetschef Anna Lindqvist, via kommunens växel 0240-86 000

 

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86 000

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-02-13. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tim- och semestervikarier till Fredriksbergs hemtjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Är du den vi söker? En person som tycker om att arbeta med människor och som ser uppdraget som något viktigt. Sök då till oss inom vård- och omsorgsförvaltningen!
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och barnskötare


Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där personen är i fokus.
• Du ska arbeta med personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, klädsel, stöd/hjälp vid matsituationen samt aktivering/stimulering.
• Du ska också hjälpa till med städning, inköp och tvätt.
• Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är brukarens egna hem där man måste visa respekt och ta hänsyn till brukarens integritet och välbefinnande.
• Det förekommer att hälso-och sjukvårdsuppgifter delegeras. Detta avgörs av sjuksköterska/distriktssköterska.
• Arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg.


Kvalifikationer


• Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du ska kunna arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare.
• Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo, ha god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha stort tålamod, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet och personlig lämplighet.
• Du bör vara flexibel gällande arbetstider då arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg. Du bör även vara flexibel då byte av arbetsplats kan bli aktuellt vissa dagar.
• God dator- och mobilvana.
• Krav på körkort i hemtjänsten
• Krav på bank-id inom personlig assistans.
• Krav på tillgång till egen bil om du inte är bosatt i Fredriksberg 


Övrigt


• Reseersättning utgår enligt gällande rutin
• Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket i 300 dagar.


Anställningsvillkor
Tim- och semestervikariat. Intermittent anställning. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Ange löneanspråk.

Vi har möjlighet att garantera 75% tjänstgöring och eventuellt mer under sommarperioden.

 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekrytering av kandidater sker löpande. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 2022-02-06.

Vi läser alla ansökningar och en första kontakt sker via mail.

Intervju kan komma att ske via Teams.

Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Bemanningsenheten på tel. 0240-869 80

Facklig kontakt
Kommunal, tel. 0240-860 00 Visa mindre

Undersköterskor (2 st) till Äldreboendet Biskopsgården

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

 

Arbetsupgifter
Brinner du för att hjälpa andra och vill vara en del av oss?

Vi söker nu två undersköterskor med starkt engagemang för människor, positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom nytänkande. Har du som person positiv energi, framåtanda och nära till skratt, är drivande och tycker om att arbeta med aktiviteter tillsammans med de som bor hos oss. Då är kanske du den vi söker. 

Biskopsgården är ett särskilt boende med helinackordering och består av två traditionella avdelningar med totalt 28 boendeplatser där arbete sker på båda avdelningarna. Målet med verksamheten är att de boende ska uppleva trygghet, ha en meningsfull vardag och självbestämmande. Arbetet bygger på att den enskilde individen är i fokus.

Du som person innehar egenskaper såsom att vara lyhörd, öppen för förändringar besitta förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel samt lyhörd inför andras behov. Du behöver även ha god samarbetsförmåga då arbetet innebär nära samarbete med dina kollegor, anhöriga och övriga professioner vilka är involverade runt den boende.

Arbetet innefattar utförande av hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering och du som person ska kunna vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema där dag, kväll och helgtjänstgöring ingår.

Vi värdesätter nytänkande då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten och hos oss månar vi om en god arbetsmiljö och teamkänsla.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med de boende, anhöriga samt dina arbetskamrater. Ett krav är även att du kan dokumentera det som krävs i verksamheten. Det är även viktigt att du är bekväm och har vana av att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.

Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka tjänsten hos oss!

Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.

Sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå. Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning därför är delegation obligatoriskt arbetsuppgift i tjänsten.

Arbete utifrån ombudsroll.

 

 Kvalifikationer

• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling. 
• Behärska svenska språket i tal (kommunikation med brukare, arbetskamrater och anhöriga) och skrift (skriftlig dokumentation).
• Körkort krävs.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, 2 st, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

 

Kontaktperson
Enhetschef Sabina Levin, 0240-86 000

 

Facklig kontaktperson
Kommunal, nås via kommunens växeln 0240-86 000

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 220222. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterska till hemtjänsten, Sunnansjö

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Du är en person som har tidigare erfarenhet av att arbeta som undersköterska och som gillar när arbetsuppgifterna varierar, både i omfattning och form. Du är inte rädd att ta i om det behövs då du har den fysik som krävs för att arbeta inom vården.

Som undersköterska jobbar du med allt kring våra äldre i deras vardag. Att samverka och hjälpa varandra i och mellan olika hemtjänstgrupper är ett självklart krav hos oss. Att följa gällande rutiner och riktlinjer i verksamheten.
Rapportera och dokumentera kontakter, iakttagelser och händelser av vikt samt andra lagstyrda uppgifter likaså.

Hos oss får du ett flexibelt arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. Vi är en arbetsgrupp på 24 medarbetare som genom att tillåta varandras olikheter, ta tillvara på varandras kunskaper och ge varandra tid, skapat en trygg och harmonisk arbetsplats med mycket humor.


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

 

Kvalifikationer

• Undersköterskeutbildning, personlig lämplighet är av stor betydelse. Utbildning, erfarenhet och lämplighet för att arbeta med äldre.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• Körkort är ett krav.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer.

 

Kontaktperson
Anki Möllberg enhetschef 0240-56 57 17

 

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000
Marie Karlsson 0240-56 58 26

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-01-31 Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterska till Grängesbergs hemtjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter

• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

• Undersköterskeutbildning. Erfarenhet av och lämplighet för att arbeta med äldre.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
• Körkort fordras.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer.

Kontaktperson
Enhetschef, Liselott Karlsson, 0240-565792

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 12 december. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska Marnäsgatan 34 LSS

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

 

Arbetsplatsen

Söker du ett roligt och stimulerande jobb? Letar du efter ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i personers vardag? Vi söker dig som vill arbeta på gruppboenden Marnäsgatan 34 LSS som är ett boende med fem brukare. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med brukare som har funktionsvariationer.

Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus. Du ska på ett pedagogiskt och lösningsfokuserat sätt ge stöd utifrån den enskildes individuella behov (genomförandeplan). Ett värdigt bemötande och ett stöd anpassat utifrån varje enskild individ är förutsättningen för att den enskilde ska tillförsäkras goda levnadsvillkor.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden så som hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituationen.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska jobba för ett gott och professionellt samarbete med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt Socialtjänstlagen/LSS.
• Aktivt medverka till verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer


• Omvårdnadsprogrammet, omsorgspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
• Personlig lämplighet och erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättningar, helst gruppbostad är meriterande.
• Kunskaper om funktionsnedsättningar samt dess konsekvenser, förhållningssätt och bemötande, alternativ kommunikation, hjälpmedel samt aktuell lagstiftning.
• Vi arbetar utefter ett KB(T) tänk och förhållningssätt. Kunskaper och eventuell utbildning/kurser/erfarenhet kring detta är meriterande.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.

Anställningen

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100%

Arbetstid: Schemalagd arbetstid

Tillträde: 2021-12-06

Tjänstgöring förekommer även på andra enheter

Kontaktperson

Enhetschef Jaana Välilä tel växel: 0240-86 000

Facklig kontaktperson

Kommunal via växeln: 0240-86 000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-21. Vi Tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du hittar på www.ludvika.se/ledigajobb.

Inför rekryteringsarbetet har Ludvika kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterskor till Kvarngatan, hemtjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom Kvarngatans hemtjänst. Arbetet är flexibelt och givande, att arbeta som undersköterska inom hemtjänsten innebär att du utför vård- och omsorgsarbete i den enskilda personens hem.

Dessa arbetsuppgifter kan bestå av allt från personlig omvårdnad som hjälp med klädsel, hygien, förflyttningar till sociala aktiviteter i form av bland annat promenader. Det förekommer också praktisk omvårdnad som kan innefatta städ och tvätt eller inköp av olika former. Då vi arbetar med kontaktmannaskap som en viktig del i vår verksamhet kan det även förekomma arbetsuppgifter som kontakter med anhöriga, vårdgivare och andra delar av förvaltningens verksamheter.

Utöver det kommer du också att arbeta med vissa administrativa uppgifter i form av planering av ditt eget arbete och dokumentation.

För att du ska kunna göra ett bra arbete ställer det krav på dig att du ska beakta och respektera varje persons enskilda önskemål, självbestämmande, integritet och behov så att personens självkänsla och trygghet bibehålls och på så vis skapa möjlighet för denne att bo kvar i sitt eget hem.

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Arbetet kan innebära fysiska och psykiskt påfrestande arbetsmoment.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

Kvalifikationer
• Personlig lämplighet, undersköterska med vana av arbete med äldre och kunnighet i dokumentation och rapportering.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• Körkort fordras.
• Viktigt med flexibilitet i schemaläggning.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid tillträde enligt överenskommelse. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Fast lön.

Kontaktperson

Enhetschef , Gabriella Lindqvist växel 0240- 86000

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-11-01. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska till Ängsgårdens särskilda boende med hemtjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vill du vara med och ge våra äldre en meningsfull tillvaro där man sätter det äldres behov i främsta rummet?

Arbetsuppgifter


• Att arbeta på Ängsgården innebär att man har ett brukarfokus där man sätter de äldres behov i centrum samt bemöter varje enskild individ med respekt och ödmjukhet.
• Omvårdnadsarbete där man är en hjälpande hand när våra äldre inte längre kan eller har förmåga att klara av sin egen vardag som tidigare.
• Exempel på arbetsuppgifter som ingår i omvårdnadsarbetet är dusch, påklädning, medicinhantering, värma mat, promenader, städ.
• I arbetsuppgifterna ingår även ett stort och viktigt arbete med dokumentation, planering av verksamheten, kontaktmannaskap, ombudsroller, verksamhetsanpassade schema m.m.

Kvalifikationer


• Undersköterskeutbildning.
• I din yrkesroll ska du ha förmågan att arbeta självständigt och i team, vara lyhörd och flexibel utanför det egna arbetsområdet.
• Ha god samarbets- och samverkansförmåga då du i rollen som undersköterska har mycket kontakter med olika professioner, både inom kommunen och Regionen.
• Du ska i din yrkesroll vara aktiv och medverka i verksamhetens utveckling samt ha ett positivt förhållningssätt och bidra till en god arbetsmiljö.
• Personlig lämplighet är av stor betydelse.
• Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Elin Romppainen, 0240-56 56 51

Facklig kontaktperson
Kommunal 0240-860 00

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är 2021-10-10. Visa mindre

Undersköterska till Milan, säbo med hemtjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

Kvalifikationer
• Personlig lämplighet. Utbildning, erfarenhet av och lämplighet för att arbeta med äldre.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• Körkort fordras.

Anställningsvillkor
Vikariat/Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer

Kontaktperson
Alexander Jansson, 0240-565497

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 1 november . Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska till nattpatrullen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

När lamporna släcks och de flesta av Ludvikas kommuninvånare går till vila börjar arbetspasset för nattpersonalen. Natt efter natt ser de till att våra brukare får den vård och omsorg de behöver.
Vår nattpatrull utgår från 3 enheter i kommunen och har nästintill hela kommunen som sitt arbetsfält. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor, varje dag och natt.
Välkommen du också!

Nu söker vi en ny medarbetare till nattpatrullen. Du är en person som har tidigare erfarenhet av att arbeta som undersköterska och som gillar när arbetsuppgifterna varierar, både i omfattning och form. Du är inte rädd att ta i om det behövs då du har den fysik som krävs för att arbeta inom vården.

Som undersköterska jobbar du med allt kring våra äldre i deras vardag. Att samverka och hjälpa varandra i och mellan olika hemtjänstgrupper är ett självklart krav hos oss. Att följa gällande rutiner och riktlinjer i verksamheten.
Rapportera och dokumentera kontakter, iakttagelser och händelser av vikt samt andra lagstyrda uppgifter likaså

Hos oss får du ett flexibelt arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete.

      Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• I arbetsuppgiften ingår även ett stort och viktigt arbete med dokumentation, planering av verksamheten, verksamhetsanpassat schema m.m.
• Att arbeta i hemtjänsten innebär att du är ett stöd i vardagen som möjliggör för brukaren att bo kvar i eget boende.


Kvalifikationer
• Undersköterskeutbildning
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling och till god arbetsmiljö
• Körkort fordras.
• Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid natt. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer

Kontaktperson
Erika Perols, enhetschef 0240-565741

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 5 september. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska Lagunen Tillsvidaretjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter: Arbetet innefattar att utföra de arbetsuppgifter som förekommer på växelvårdsplatser. Arbetet innefattar bland annat omvårdnadsarbete,delegerade sjukvårdsuppgifter från HSL, beredning av måltider samt administration och dokumentation. 

Kvalifikationskrav:

Undersköterskeutbildning och körkort är ett krav. Då det förekommer administrativa arbetsuppgifter förutsätts det att du har god datorvana. Då arbetet är på Lagunens växelvårdplatser ställs det krav på dig att du i din yrkesroll måste vara mycket flexibel och serviceinriktad i ditt arbetssätt då du möter människor med varierande omvårdnadsbehov och stöd. Du kommer även att möta många anhöriga vilket ställer stora krav gällande bemötande - och förhållningssätt. Det är viktigt att du kan se varje individ utifrån dennes behov och möta dem där de befinner sig. Då Lagunen ständigt växlar med både antal vårdtagare och omvårdnadsbehov är det av stor vikt att du kan hantera flera saker samtidigt samt kunna ta de beslut som situationen kräver. Då det förekommer delegerade arbetsuppgifter från HSL förutsätts det att du har delegering och erfarenhet från arbete med HSL är meriterande. Lagunens växelvårdsplatser är placerad på Biskopsgården och du kan komma att samplaneras med avdelelningarna Snäckan/Korallen på Biskopsgården. Vård-och omsorgsförvaltingen tillämpar resurspass,vilket innebär att du även kommer att arbeta på andra arbetsplatser inom förvaltnigen. Arbetet innefattar dag - kvällar och helger. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Mikael Blomgren 0240-860 00

[email protected]

Enhetschef Anna Broman 0240-860 00

[email protected]

Facklig kontaktperson
Kommunal, 0240-860 00

[email protected]

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast  26/9  2021. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska Heltid Fredriksberg

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vi söker nu två nya medarbetare med placering i hemtjänsten Fredriksberg och Säfsgården.

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

Kvalifikationer
• Undersköterskeutbildning, erfarenhet och lämplighet för att arbeta med äldre, vi lägger stor värdering vid personlig lämplighet.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• Körkort fordras.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer

Kontaktperson
Karin Hägglund, Enhetschef 0240-565920

Facklig kontaktperson
Vårdförbundet, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 210919. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Solsidan tillsvidare tjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter

 

Brinner du för att hjälpa andra och vill vara en del av oss?

Har du som person positiv energi, framåtanda och har nära till skratt, är en drivande person och tycker om att arbeta med aktiviteter tillsammans med de som bor hos oss. Är du kanske den vi söker.

 Solsidans äldreboende är ett särskilt boende med helinackordering och består av två traditionella avdelningar med totalt 28 boendeplatser där arbete sker på båda avdelningarna.

Vi söker nu en undersköterska med ett starkt engagemang för människor, en positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom nytänkande.

 Målet med verksamheten är att de boende ska uppleva trygghet, ha en meningsfull vardag och självbestämmande. Arbetet bygger på att den enskilde individen är i fokus.

 Du som person innehar egenskaper såsom att vara lyhörd, öppen för förändringar besitta förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel och lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.

Tjänsten kräver att du har förmåga att arbeta självständigt såväl som att ha ett nära samarbete med dina kollegor, anhöriga och övriga professioner vilka är involverade runt den boende.

Du ska även utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering och ska kunna vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema där dag, kväll och helgtjänstgöring ingår.

Vi värdesätter nytänkande då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten.Hos oss månar vi om en god arbetsmiljö och teamkänsla.

 Det är viktigt att du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med de boende, anhöriga samt dina arbetskamrater. Ett krav är även att du kan dokumentera det som krävs i verksamheten. Det är även viktigt att du är bekväm och har vana med att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.

 Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

 Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka tjänsten hos oss

 

Arbetsuppgifter

Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende.

Vissa sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå.

Arbete utifrån ombudsroll

 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet.

Förmåga att arbeta flexibelt med stor lyhördhet inför den person som behöver ditt stöd.

Du ska ha god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt.

Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.

Du ska även kunna bidra till verksamhetens utveckling.

Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning, därför är delegation ett krav.

Behärska svenska språket i tal (kommunikation med brukare, arbetskamrater och anhöriga) och skrift (skriftlig dokumentation).

B Körkort krävs.

 

Kontaktpersoner

Carina Kull, enhetschef, 0240-86864

Kommunal, via kommunens växer 0240-86000.

 

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 17 juli.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterska sökes till vaccinationsuppdrag

Är du undersköterska och söker efter ett nytt uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta hur det fungerar? Ludvika behöver din hjälp! Period: Omgående och framåt Schema: Måndag, tisdag och fredag 07:00-15:00 Låt oss hjälpa dig så att du kan hjälpa andra! Hör av dig så berättar vi mer. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska sp... Visa mer
Är du undersköterska och söker efter ett nytt uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta hur det fungerar?
Ludvika behöver din hjälp!
Period: Omgående och framåt
Schema: Måndag, tisdag och fredag 07:00-15:00
Låt oss hjälpa dig så att du kan hjälpa andra!
Hör av dig så berättar vi mer.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan via mail: [email protected] Visa mindre

Undersköterska sökes till vaccinationsuppdrag

Är du undersköterska och söker efter ett nytt uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta hur det fungerar? Ludvika behöver din hjälp! Period: Omgående - t.o.m. midsommar med stor möjlighet till förlängning Låt oss hjälpa dig så att du kan hjälpa andra! Hör av dig så berättar vi mer. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språ... Visa mer
Är du undersköterska och söker efter ett nytt uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta hur det fungerar?
Ludvika behöver din hjälp!
Period: Omgående - t.o.m. midsommar med stor möjlighet till förlängning
Låt oss hjälpa dig så att du kan hjälpa andra!
Hör av dig så berättar vi mer.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan via mail: [email protected] Visa mindre

Tim- och semestervikarier till vård- och omsorgsförvaltningen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Är du den vi söker? En person som tycker om att arbeta med människor och som ser uppdraget som något viktigt. Sök då till oss inom vård- och omsorgsförvaltningen!
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, personliga assistenter, boendestödjare och handledare.


Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där personen är i fokus.
• Du ska arbeta med personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, klädsel, stöd/hjälp vid matsituationen samt aktivering/stimulering.
• Du ska också hjälpa till med städning, inköp och tvätt.
• Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är brukarens egna hem där man måste visa respekt och ta hänsyn till brukarens integritet och välbefinnande.
• Det förekommer att hälso-och sjukvårdsuppgifter delegeras. Detta avgörs av sjuksköterska/distriktssköterska.
• Arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg.


Kvalifikationer


• Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du ska kunna arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare.
• Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo, ha god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha stort tålamod, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet och personlig lämplighet.
• Du bör vara flexibel gällande arbetstider då arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg. Du bör även vara flexibel då byte av arbetsplats kan bli aktuellt vissa dagar.
• God dator- och mobilvana.
• Krav på körkort i hemtjänsten och vissa andra verksamheter eftersom arbete förekommer i hela kommunen.
• Krav på bank-id inom personlig assistans.


Övrigt


• Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket i 300 dagar.
• För att få arbeta med barn och ungdomar måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister §9. Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell.


Anställningsvillkor
Tim- och semestervikariat. Intermittent anställning. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Ange löneanspråk.

Vi har möjlighet att garantera 75% tjänstgöring och eventuellt mer under sommarperioden.

 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekrytering av kandidater sker löpande. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-06-30.

Vi läser alla ansökningar och en första kontakt sker via mail.

Intervju kan komma att ske via Teams.

Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Bemanningsenheten på tel. 0240-869 80

Facklig kontakt
Kommunal, tel. 0240-860 00 Visa mindre

Undersköterska, tillsvidareanställningar Demensboendet Skogen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter


• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demenssjukdom i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring


Kvalifikationer


• Undersköterska med mångårig erfarenhet av omvårdnadsarbete inom demensvården.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning
• Det är meriterande att ha jobbat med  BPSD-registret, samt gjort utbildningarna Demens-ABC som finns på nätet

Anställningsvillkor 

Tillträde 210531. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

Kontaktperson

Enhetschef Susanne Östberg 0240-565710

Biträdande enhetschef Bea Löfqvist 0240-56 57 00

Facklig kontaktperson

Kommunal Tobias Karlsson eller Katarina Dewall, nås via växeln 0240-86 000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 210411. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska Solgärde äldreboende, tills vidare

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter

Brinner du för att hjälpa andra och vill vara en del av vår arbetsgrupp?

Vi söker nu 2 undersköterskor med stort engagemang för människor med en positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom nytänkande. Har du som person positiv energi, framåtanda och nära till skratt, är drivande och tycker om att arbeta med aktiviteter tillsammans med de som bor hos oss. Då är kanske just du är den vi söker. 

Solgärde är ett särskilt boende med helinackordering och består av två traditionella avdelningar och en demensavdelning, det är totalt 47 boendeplatser där arbete kan ske på samtliga avdelningar. Målet med verksamheten är att de boende ska uppleva trygghet, självbestämmande samt ha en meningsfull vardag. Arbetet bygger på att den enskilde individen är i fokus.


• Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå. Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom såromläggningar, sondmat samt läkemedel- och insulingivning därför är delegering en obligatorisk arbetsuppgift i tjänsten.
• Arbete utifrån ombudsroller

 

Kvalifikationer


• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.


• Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling. 
• Du som person ska kunna vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema där dag-, kväll- och helgtjänstgöring ingår.
• Du behöver behärska det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med de boende, anhöriga samt dina arbetskamrater. Ett krav är även att du kan dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Det är även viktigt att du är bekväm och har vana med att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.
• Körkort krävs

Vi värdesätter nytänkande då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten och hos oss månar vi om en god arbetsmiljö och teamkänsla

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka tjänsten hos oss

Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård och omsorg.

Kontaktperson
Enhetschef Therese Moe, 0240-86 000

Facklig kontaktperson
Kommunal via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 210516. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska HemLtjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

 Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor? Då passar du hos oss!


Då tre av våra medarbetare nu går i välförtjänt pension söker vi nu nya eldsjälar till vår verksamhet på Hemtjänsten Södra!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov samt skapa en meningsfull vardag för brukarna. Du kommer också att upprätta genomförandeplaner för de brukare som du blir kontaktperson till. Vi arbetar efter ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi ser det friska hos varje individ.

Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helg i hemtjänst.

Din kompetens

Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska och gärna med några års erfarenhet. Det är meriterande om du även har utbildning inom demens och/eller psykiatri.

Tjänsten kräver att du har grundläggande IT-kunskap för att kunna arbeta med de system vi använder för journalföring samt planeringssystem. 

Du måste också ha grundläggande kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Det är viktigt att du har en stor empatisk förmåga och kan lyssna på och förstå brukarens olika behov samt att du har en vilja att tillgodose dessa behov på bästa möjliga sätt.

Tjänsten kräver att du är ansvarstagande och har ett flexibelt arbetssätt. Du behöver även vara lyhörd och ha god förmåga att samarbeta med brukare, anhöriga och arbetskamrater. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa.

För den här tjänsten krävs att du har minst B-körkort och vana att köra med manuell och/eller automat-växlad bil.

Anställningsintervjuerna kommer främst att ske via Skype på grund av rådande pandemi.

 


Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månadslön enligt översenskommelse


Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidare-anställning på 100%. Tillträde 2021-07-01.
 

Upplysningar

Enhetschef Anna Lindqvist, 0240-86448

Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2021-04-11. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tilsvidareanställning Äldreboende Biskopsgården, 1 undersköterska

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter

Brinner du för att hjälpa andra och vill vara en del av oss?

Vi söker nu en undersköterska med starkt engagemang för människor, positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom nytänkande. Har du som person positiv energi, framåtanda och nära till skratt, är drivande och tycker om att arbeta med aktiviteter tillsammans med de som bor hos oss. Då är kanske du den vi söker. 

Biskopsgården är ett särskilt boende med helinackordering och består av två traditionella avdelningar med totalt 28 boendeplatser där arbete sker på båda avdelningarna. Målet med verksamheten är att de boende ska uppleva trygghet, ha en meningsfull vardag och självbestämmande. Arbetet bygger på att den enskilde individen är i fokus.

Du som person innehar egenskaper såsom att vara lyhörd, öppen för förändringar besitta förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel samt lyhörd inför andras behov. Du behöver även ha god samarbetsförmåga då arbetet innebär nära samarbete med dina kollegor, anhöriga och övriga professioner vilka är involverade runt den boende.

Arbetet innefattar utförande av hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering och du som person ska kunna vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema där dag, kväll och helgtjänstgöring ingår.

Vi värdesätter nytänkande då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten och hos oss månar vi om en god arbetsmiljö och teamkänsla.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med de boende, anhöriga samt dina arbetskamrater. Ett krav är även att du kan dokumentera det som krävs i verksamheten. Det är även viktigt att du är bekväm och har vana med att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.

Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka tjänsten hos oss

Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.

Sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå. Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning därför är delegation obligatoriskt arbetsuppgift i tjänsten.

Arbete utifrån ombudsroll

 Kvalifikationer • Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling. 
• Behärska svenska språket i tal (kommunikation med brukare, arbetskamrater och anhöriga) och skrift (skriftlig dokumentation).
• Körkort krävs.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet

Anställningsvillkor
Tilsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

Kontaktperson
Enhetschef Helena Holmström, 0240-86 000

Facklig kontaktperson
Kommunal via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 210404. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Tillsvidaretjänst undersköterska Lagunen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter:

Omvårdnadsarbete på Korttidsboendet Lagunen. Arbetet innefattar att utföra de arbetsuppgifter som förekommer på en korttidsavdelning. Arbetet innefattar bland annat omvårdnadsarbete,delegerade sjukvårdsuppgifter från HSL, beredning av måltider samt administration och dokumentation. 

Kvalifikationskrav:

Undersköterskeutbildning och körkort är ett krav. Då det förekommer administrativa arbetsuppgifter förutsätts det att du har god datorvana. Då arbetet är på en korttidsavdelning ställs det krav på dig att du i din yrkesroll måste vara mycket flexibel och serviceinriktad i ditt arbetssätt då du möter människor med varierande omvårdnadsbehov och stöd. Du kommer även att möta många anhöriga vilket ställer stora krav gällande bemötande - och förhållningssätt. Det är viktigt att du kan se varje individ utifrån dennes behov och möta dem där de befinner sig. Då Lagunen ständigt växlar med både antal vårdtagare och omvårdnadsbehov är det av stor vikt att du kan hantera flera saker samtidigt samt kunna ta de beslut som situationen kräver. Då det förekommer delegerade arbetsuppgifter från HSL förutsätts det att du har delegering och erfarenhet från arbete med HSL är meriterande. Lagunens avdelning är placerad på Biskopsgården och det kommer att förväntas av dig att du även är behjälplig och samplaneras med avdelningarna på Biskopsgården. Vård-och omsorgsförvaltingen tillämpar resurspass,vilket innebär att du även kommer att arbeta på andra arbetsplatser inom förvaltnigen. Arbetet innefattar dag - kvällar och helger. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Mikael Blomgren 0240-860 00

Enhetschef Anna Broman 0240-860 00

Facklig kontaktperson
Kommunal, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast  4 April 2021. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Personlig assistent i LSS pool

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vill du ha variation och tycker du om att arbeta med människor?

Som personlig assistent i pool kommer du att ha hela kommunen som din arbetsplats. I första hand som personlig assistent men arbete på bostäder med särskild service och daglig verksamhet enligt LSS förekommer också. Arbetsgruppen består idag av 7 trygga och kompetenta arbetskamrater och professionell handledning finns som stöd i ditt arbete. Det här är ett arbete för dig som vill utvecklas och ta ansvar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Hjälpa personerna att ta tillvara sin förmåga och stärka personernas möjligheter att leva ett självständigt liv. Arbetet innebär att stödja och hjälpa brukaren i vardagens alla situationer, som hygien, måltider, av-och påklädning, förflyttning, aktiviteter, träning och det sociala kontaktnätet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är klar med omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet som personlig assistent kräver ett professionellt förhållningssätt och bemötande, ett stort tålamod samt att du är lyhörd.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med andra människor/övriga professioner. Eftersom arbetet förekommer i hela kommunen är körkort och tillgång till egen bil ett krav. Datorvana är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid yrkeserfarenhet och personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidare Heltid. Tillträde efter överenskommelse.  
Arbetstiderna är fördelade över hela dygnet, vardag som helgdag med var tredje helg.  
Flexibel arbetstid genom timbank ger brukaren hjälpen på rätt tid och dig möjlighet att påverka din arbetstid. Lön enligt avtal med fast lönetillägg.                   

Utdrag ur polisens belastningsregister ska kunna uppvisas innan anställning. Beställ redan idag! Vid en intervju ska du också kunna visa upp en giltig id handling.

Kontaktperson

Biträdande enhetschef Maria Löfgren, växel 0240-86000

Facklig kontaktperson

Kommunal via kommunens växel 0240-86000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 210228. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

vik Underskötserska hemtjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

 

Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor? Då passar du hos oss!

Vi söker nu en undersköterska till vår hemtjänstgrupp.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov samt skapa en meningsfull vardag för brukarna. Du kommer också att upprätta genomförandeplaner för de brukare som du blir kontaktperson till. Vi arbetar efter ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi ser det friska hos varje individ.

Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helg i hemtjänst.

Din kompetens

Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska och gärna med några års erfarenhet. Det är meriterande om du även har utbildning inom demens och/eller psykiatri.

Tjänsten kräver att du har grundläggande IT-kunskap för att kunna arbeta med de system vi använder för journalföring samt planeringssystem. 

Du måste också ha grundläggande kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Det är viktigt att du har en stor empatisk förmåga och kan lyssna på och förstå brukarens olika behov samt att du har en vilja att tillgodose dessa behov på bästa möjliga sätt.

Tjänsten kräver att du är ansvarstagande och har ett flexibelt arbetssätt. Du behöver även vara lyhörd och ha god förmåga att samarbeta med brukare, anhöriga och arbetskamrater. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa.

För den här tjänsten så måste du ha B-körkort och vana att köra med manuell och automat-växlad bil.

Anställningsintervjuerna kommer främst att ske via Skype på grund av rådande pandemi.

 


Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månadslön enligt översenskommelse


Anställningsvillkor
Tjänsten är ett vikariat på 100%. Tillträde är 210208 eller enligt överenskommelse, och sträcker sig till 220701.
 

Upplysningar

Enhetschef Anna Lindqvist, 0240-86448

Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 3 februari. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vikariat Demensboendet Skogen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demenssjukdom i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring.


Kvalifikationer


• Undersköterska med mångårig erfarenhet av omvårdnadsarbete inom demensvården.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.
• Det är meriterande att ha jobbat med  Bpsd-registret, samt gjort utbildningarna Demens-ABC som finns på nätet.

Anställningsvillkor
Vikariat deltid.Ca 1 år. Tillträde 210419. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

Kontaktperson
Enhetschef Susanne Östberg, 0240-56 57 10

Facklig kontaktperson
Kommunal Tobias Karlsson,via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 210307. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Tilsvidareanställning Demensboendet Skogen, 2 undersköterskor

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demenssjukdom i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring.


Kvalifikationer


• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.
• Demenserfarenhet är ett krav.
• Det är meriterande att ha jobbat med kvalitetsregistren senior Alert och Bpsd-registret, samt gjort utbildningen Demens-ABC som finns på nätet.
• Stor vikt läggs på personlig lämplighet

Anställningsvillkor
Tilsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

Kontaktperson
Enhetschef Susanne Östberg, 0240-56 57 10

Facklig kontaktperson
Kommunal Tobias Karlsson,via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 201129. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska till hemtjänsten Grängesberg

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter


• Att arbeta i hemtjänsten innebär att du är ett stöd i vardagen som möjliggör för brukaren att bo kvar i eget boende.
• Exempel på arbetsuppgifter som ingår i omvårdnadsarbetet är dusch, påklädning, medicinhantering, värma mat, promenader, städ och inköp.
• I arbetsuppgiften ingår även ett stort och viktigt arbete med dokumentation, planering av verksamheten, kontaktmannaskap, ombudsroller, verksamhetsanpassat schema m.m.
• I arbetsuppgifterna ingår även att vara kontaktperson där kontakter med anhöriga och andra verksamheter är en av uppgifterna.

Kvalifikationer


• Undersköterskeutbildning
• Stor vikt läggs vid personliga egenskaper för att på bra sätt matcha den övriga arbetsgruppen.
• Att arbeta efter vård- och omsorgsnämndens målsättning där brukaren är i fokus.
• Empatisk förmåga och ett gott bemötande är en förutsättning för att kunna stödja personen i vardagen.
• I din yrkesroll ska du ha förmågan att arbeta självständigt och i team, vara lyhörd och flexibel utanför det egna arbetsområdet. Du bidrar till verksamhetsutveckling och god arbetsmiljö.
• Ha god sammarbet -och samverksansförmåga då du i rollen som undersköterska har kontakt med olika professioner inom kommun och landsting.
• Van vid att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Alexander Jansson, 0240-56 57 92.

Facklig kontaktperson
Kommunal Karen Andersson, 0240- 86000.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 26 januari 2021. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Undersköterskor till Centrala stan och Högberget

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom Högberget/Centrala stans hemtjänst, 4 tjänster. Arbetet är flexibelt och givande, att arbeta som undersköterska inom hemtjänst innebär att du utför vård- och omsorgsarbete i den enskilda personens hem.

Dessa arbetsuppgifter kan bestå av allt från personlig omvårdnad som hjälp med klädsel, hygien, förflyttningar till sociala aktiviteter i form bland annat promenader. Det förekommer också praktisk omvårdnad som kan innefatta städ och tvätt eller inköp av olika former. Då vi arbetar med kontaktmannaskap som en viktig del i vår verksamhet kan det även förekomma arbetsuppgifter som kontakter med anhöriga, vårdgivare och andra delar av förvaltningens verksamheter.

Utöver det kommer du också att arbeta med vissa administrativa uppgifter i form av planering av ditt eget arbete och dokumentation.

För att du ska kunna göra ett bra arbete ställer det krav på dig att du ska beakta och respektera varje persons enskilda önskemål, självbestämmande, integritet och behov så att personens självkänsla och trygghet bibehålls och på så vis skapa möjlighet för denne att bo kvar i sitt eget hem.

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Arbetet kan innebära fysiska och psykiskt påfrestande arbetsmoment.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

Kvalifikationer
• Undersköterska med vana av arbete med äldre och kunnighet i dokumentation och rapportering.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• Körkort fordras.
• Viktigt med flexibilitet i schemaläggning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid tillträde enligt överenskommelse. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Fast lön.

Kontaktperson

Enhetschef , Paula Rabenius växel 0240- 86000

Biträdande, Enhetschef Tora Knifström 0240-86000

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-11-22. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska Solgärde

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Solgärde är ett särskilt boende med helinackordering och består av två traditionella avdelninger samt tre demensavdelningar. Arbete på samtliga avdelningar  förekommer. Vårt mål med verksamheten är trygga brukare med en meningsfull vardag. Här på Solgärde månar vi om en god arbetsmiljö och välkomnar dig som har positiv energi, framåtanda och nära till skratt. Vi värdesätter nytänkande och rak kommunikation då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten.

Eftersom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att få en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

Arbetsuppgifter


• Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende.
• Vana att arbeta med demensvård då det finns avdelningar för demens på boendet.
• Vissa sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå.

Kvalifikationer


• Omvårdnadsprogrammet.
• Förmåga att arbeta flexibelt med stor lyhördhet inför den person som behöver ditt stöd.
• Du ska ha god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt.
• Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.
• Du ska även kunna bidra till verksamhetens utveckling.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning, därför är delegation ett krav.
• Behärska svenska språket i tal (kommunikation med brukare, arbetskamrater och anhöriga) och skrift (skriftlig dokumentation).
• Körkort krävs.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Bitr enhetschef Maria Björk Svensson tfn. 0240-565828
Enhetschef Mia Rosendahl-Nord tfn. 0240-565827

Facklig kontaktperson
Kommunal, tfn 0240-86000 (växeln)

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast 4 oktober 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Undersköterska Granliden, 2 tjänster

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vill du vara med och bygga en hållbar vård och omsorg för framtiden? Vi söker nu två positiva och engagerade undersköterskor som delar vår värdegrund till vårt Särskilda boende Granliden i Grängesberg. Vi söker dig med ett starkt engagemang för människor, en positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom att tänka nytt. Särskilda boendet Granliden är både ett demensboende och traditionellt boende med 55 platser uppdelat på fem demensavdelningar och två traditionella avdelningar. 

Arbetsuppgifter
Arbetet kräver att du arbetar utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus. Du ska tillsammans med övrig personal tillgodose enskilda människors behov av personlig omvårdnad samt social aktivering. Du ska även utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering. Arbetet kräver att du har förmågan att arbeta självständigt såväl som att ha ett nära samarbete med dina kollegor och övriga proffessioner som är involverade runt brukaren samt de anhöriga. Du bör vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema där dag, kväll och helgtjänstgöring ingår.   

Kvalifikationer
Du har körkort, är utbildad undersköterska och gärna med spetskompetens inom demens och/eller psykiatri. Du ska ha erfarenhet utav omsorgsarbete. Har du erfarenhet från arbete inom demensomsorg och BPSD är detta meriterande. I uppdraget som undersköterska är det viktigt att du har god kännedom om socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Du innehar personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater och att du skriftligt kan dokumentera det som krävs i verksamheten. Det är även viktigt att du är bekväm och van med att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.

Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidare anställning enligt överenskommelse, heltid 100 %. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer

Kontaktperson
Enhetschef Cecilia Nordström, via kommunens växel 0240-565674

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-10-11. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska till Kvarngatan

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom Kvarngatans hemtjänst. Arbetet är flexibelt och givande, att arbeta som undersköterska inom hemtjänst innebär att du utför vård- och omsorgsarbete i den enskilda personens hem.

Dessa arbetsuppgifter kan bestå av allt från personlig omvårdnad som hjälp med klädsel, hygien, förflyttningar till sociala aktiviteter i form bland annat promenader. Det förekommer också praktisk omvårdnad som kan innefatta städ och tvätt eller inköp av olika former. Då vi arbetar med kontaktmannaskap som en viktig del i vår verksamhet kan det även förekomma arbetsuppgifter som kontakter med anhöriga, vårdgivare och andra delar av förvaltningens verksamheter.

Utöver det kommer du också att arbeta med vissa administrativa uppgifter i form av planering av ditt eget arbete och dokumentation.

För att du ska kunna göra ett bra arbete ställer det krav på dig att du ska beakta och respektera varje persons enskilda önskemål, självbestämmande, integritet och behov så att personens självkänsla och trygghet bibehålls och på så vis skapa möjlighet för denne att bo kvar i sitt eget hem.

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Arbetet kan innebära fysiska och psykiskt påfrestande arbetsmoment.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

Kvalifikationer
• Personlig lämplighet, undersköterska med vana av arbete med äldre och kunnighet i dokumentation och rapportering.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• Körkort fordras.
• Viktigt med flexibilitet i schemaläggning.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid tillträde enligt överenskommelse. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Fast lön.

Kontaktperson

Enhetschef , Gabriella Lindqvist växel 0240- 86000

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-10-11. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska till Milans serviceboende

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vill du vara med och ge våra äldre en meningsfull tillvaro där man sätter det äldres behov i främsta rummet?

Arbetsuppgifter


• Att arbeta på Milan innebär att man har ett brukarfokus där man sätter de äldres behov i centrum samt bemöter varje enskild individ med respekt och ödmjukhet.
• Omvårdnadsarbete där man är en hjälpande hand när våra äldre inte längre kan eller har förmåga att klara av sin egen vardag som tidigare.
• Exempel på arbetsuppgifter som ingår i omvårdnadsarbetet är dusch, påklädning, medicinhantering, värma mat, promenader, städ.
• I arbetsuppgifterna ingår även ett stort och viktigt arbete med dokumentation, planering av verksamheten, kontaktmannaskap, ombudsroller, verksamhetsanpassade schema m.m.

Kvalifikationer


• Undersköterskeutbildning.
• I din yrkesroll ska du ha förmågan att arbeta självständigt och i team, vara lyhörd och flexibel utanför det egna arbetsområdet.
• Ha god samarbets- och samverkansförmåga då du i rollen som undersköterska har mycket kontakter med olika professioner, både inom kommunen och Regionen.
• Du ska i din yrkesroll vara aktiv och medverka i verksamhetens utveckling samt ha ett positivt förhållningssätt och bidra till en god arbetsmiljö.
• En merit är om du kan tala finska då Ludvika kommun har blivit ett finsktalande förvaltningsområde.
• Personlig lämplighet är av stor betydelse.
• Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Lotta Karlsson, 0240-860 34

Facklig kontaktperson
Kommunal 0240-860 00

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Vikariat undersköterska hemtjänsten Norra

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vill du vara med och ge våra äldre en meningsfull tillvaro där man sätter det äldres behov i främsta rummet?

Arbetsuppgifter


• Du kommer att arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du kommer att vara brukarens hjälpande hand i den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel, dusch samt stöd/hjälp vid matsituation. Allt utifrån varje individs specifika behov.
• I arbetsuppgifterna ingår även insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

Kvalifikationer


• Undersköterskeutbildning.
• I din yrkesroll ska du ha förmågan att arbeta självständigt och i team, vara lyhörd och flexibel utanför det egna arbetsområdet.
• Ha god samarbets- och samverkansförmåga då du i rollen som undersköterska har mycket kontakter med olika professioner, både inom kommunen och Regionen.
• Du ska i din yrkesroll vara aktiv och medverka i verksamhetens utveckling samt ha ett positivt förhållningssätt och bidra till en god arbetsmiljö.
• En merit är om du kan tala finska då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde.
• Personlig lämplighet är av stor betydelse.
• Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor 
Vikariat under tiden 200914-210406. Heltid.
Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer.
Tillträde 200914 eller enligt överenskommelse. Månadslön.

Kontaktperson
Enhetschef Therese Moe, 0240-565497

Facklig kontaktperson
Kommunal 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 200906. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Tilsvidareanställning Demensboendet Skogen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demenssjukdom i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring.


Kvalifikationer


• Undersköterska med mångårig erfarenhet av omvårdnadsarbete inom demensvården.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.
• Det är meriterande att ha jobbat med  Bpsd-registret, samt gjort utbildningarna Demens-ABC som finns på nätet.

Anställningsvillkor
Tilsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

Kontaktperson
Enhetschef Susanne Östberg, 0240-56 57 10

Facklig kontaktperson
Kommunal Anna Sporre,via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 29/2 . Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska Hemtjänst

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukarens behov alltid är i fokus. I dina arbetsuppgifter ingår det att arbeta med personlig omvårdnad som innebär hjälp med klädsel, personlig hygien och dusch. Du kommer även att vid behov stötta brukaren vid olika matsituationer. Utöver det kommer du också att hjälpa till med praktiska insatser som inköp, städ och tvätt. Då vi arbetar med kontaktmannaskap kommer du att ha kontakt med brukarens anhöriga samt andra vårdgivare och funktioner.Du förväntas också utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegation.

Det förekommer även administrativa uppgifter i form av daglig planering av det egna och gruppens arbete, samt dokumentation enligt socialtjänstlagen.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet och personlig lämplighet att arbeta med äldre.

Vi vill att du som kollega har en förmåga att arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Det ställer också krav på dig att du är flexibel i ditt sätt att vara då förutsättningarna för ditt arbete snabbt kan ändras under arbetsdagens gång. Då vårt fokus ligger på våra brukare är det också viktigt att du är öppen och lyhörd inför deras och andras behov. För att du ska fungera bra i arbetsgrupppen är det också av vikt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till en bra arbetsmiljö samt verksamhetens utveckling.

Då olika tekniska funktioner har införts för att underlätta arbetet är det viktigt att du har vana av att använda dig av både mobiltelefon samt dator som arbetsredskap.

Då vi har ett stort geografiskt område är det ett krav att du har körkort.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträdesdatum enligt överenskommelse. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen kan komma att ske vid behov.

Kontaktperson
Enhetschef Anna Lindqvist, via kommunens växel 0240-86 000

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-01-05. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Tim- och semestervikarier till vård- och omsorgsförvaltningen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Är du den vi söker? En person som tycker om att arbeta med människor och som ser uppdraget som något viktigt. Sök då till oss inom vård- och omsorgsförvaltningen!
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, personliga assistenter, boendestödjare och handledare.

Film om undersköterskor

Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där personen är i fokus.
• Du ska arbeta med personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, klädsel, stöd/hjälp vid matsituationen samt aktivering/stimulering.
• Du ska också hjälpa till med städning, inköp och tvätt.
• Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är brukarens egna hem där man måste visa respekt och ta hänsyn till brukarens integritet och välbefinnande.
• Det förekommer att hälso-och sjukvårdsuppgifter delegeras. Detta avgörs av sjuksköterska/distriktssköterska.
• Arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg.


Kvalifikationer


• Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du ska kunna arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare.
• Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo, ha god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha stort tålamod, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet och personlig lämplighet.
• Du bör vara flexibel gällande arbetstider då arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg. Du bör även vara flexibel då byte av arbetsplats kan bli aktuellt vissa dagar.
• God dator- och mobilvana.
• Krav på körkort i hemtjänsten och vissa andra verksamheter eftersom arbete förekommer i hela kommunen.
• Krav på bank-id inom personlig assistans.


Övrigt


• Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket i 300 dagar.
• För att få arbeta med barn och ungdomar måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister §9. Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell.


Anställningsvillkor
Tim- och semestervikariat. Intermittent anställning. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Ange löneanspråk.

Vi har möjlighet att garantera 75% tjänstgöring och eventuellt mer under sommarperioden.

 Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekrytering av kandidater sker löpande. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 2020-04-30.

 

Vi läser alla ansökningar och en första kontakt sker via mail.

Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Bemanningsenheten på tel. 0240-869 80

Facklig kontakt
Kommunal, tel. 0240-860 00 Visa mindre

Tillsvidaretjänst undersköterska Lagunen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstaga... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter:

Omvårdnadsarbete på Korttidsboendet Lagunen. Arbetet innefattar att utföra de arbetsuppgifter som förekommer på en korttidsavdelning. Arbetet innefattar bland annat omvårdnadsarbete, städning, delegerade sjukvårdsuppgifter från HSL, beredning av måltider samt administration och dokumentation. 

Kvalifikationskrav:

Undersköterskeutbildning och körkort är ett krav. Då det förekommer administrativa arbetsuppgifter förutsätts det att du har god datorvana. Då arbetet är på en korttidsavdelning ställs det krav på dig att du i din yrkesroll måste måste vara mycket flexibel och serviceinriktad i ditt arbetssätt då du möter människor med varierande omvårdnadsbehov och stöd. Du kommer även att möta många anhöriga vilket ställer stora krav gällande bemötande - och förhållningssätt. Det är viktigt att du kan se varje individ utifrån dennes behov och möta dem där de befinner sig. Då Lagunen ständigt växlar med både antal vårdtagare och omvårdnadsbehov är det av stor vikt att du kan hantera flera saker samtidigt samt kunna ta de beslut som situationen kräver. Då det förekommer delegerade arbetsuppgifter från HSL förutsätts det att du har delegering och erfarenhet från arbete med HSL är meriterande. Lagunens avdelning är placerad på Biskopsgården och det kommer att förväntas av dig att du även är behjälplig och samplaneras med avdelningarna på Biskopsgården. Vård-och omsorgsförvaltingen tillämpar resurspass,vilket innebär att du även kommer att arbeta på andra arbetsplatser inom förvaltnigen. Arbetet innefattar dag - kvällar och helger. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Sandra Sjögren, 0240-565824

Facklig kontaktperson
Kommunal, 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast  16 februari 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Undersköterska sökes till boende inom socialpsykiatri Ludvika

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inom den kommunala psykiatrin. Arbetsuppgifterna är i huvudsak att bistå de psykiskt funktionsnedsatta med social och personlig omvårdnad samt praktiska göromål såsom handling, städning, dusch, hjälp med olika ärenden, matlagning, allt i dennes vardag. Du bör kunna sätta individen i centrum och arbeta med dennes behov och möjligheter, vilket innebär att du måste ha ett flexibelt och självständigt arbetssätt samt kunna ta eget ansvar. Vi förutsätter att du har engagemang, god samarbetsförmåga och är lyhörd. Schemalagd arbetstid, i tjänsten ingår även arbete på andra arbetsplatser i form av resurspass.

 

Kvalifikationskrav

Omvårdnadsprogrammet/Skötarkompetens eller annan utbildning som arbetsgivaren anser relevant för anställningen. Vana av missbruksvård samt erfarenhet från vårdarbete och arbete med personer med psykiskt funktionshinder är meriterande.  Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning/Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård - och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt avtal.

 

Kontaktperson
Enhetschef: Benita Sjökvist, växel 0240-86000

 

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens, växel 0240-86000

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 19-12-15 Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Timvikarier till vård- och omsorgsförvaltningen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Är du den vi söker? En person som tycker om att arbeta med människor och som ser uppdraget som något viktigt. Sök då till oss inom vård- och omsorgsförvaltningen!
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, personliga assistenter och boendestödjare.

Film om undersköterskor

Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där personen är i fokus.
• Du ska arbeta med personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, klädsel, stöd/hjälp vid matsituationen samt aktivering/stimulering.
• Du ska också hjälpa till med städning, inköp och tvätt.
• Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är brukarens egna hem där man måste visa respekt och ta hänsyn till brukarens integritet och välbefinnande.
• Det förekommer att hälso-och sjukvårdsuppgifter delegeras. Detta avgörs av sjuksköterska/distriktssköterska.
• Arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg.


Kvalifikationer


• Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du ska kunna arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare.
• Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo, ha god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha stort tålamod, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet och personlig lämplighet.
• Du bör vara flexibel gällande arbetstider då arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg. Du bör även vara flexibel då byte av arbetsplats kan bli aktuellt vissa dagar.
• God dator- och mobilvana.
• Krav på körkort i hemtjänsten och vissa andra verksamheter eftersom arbete förekommer i hela kommunen.
• Krav på bank-id inom personlig assistans.


Övrigt


• Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket i 300 dagar.
• För att få arbeta med barn och ungdomar måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister §9. Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell.


Anställningsvillkor
Timvikariat. Intermittent anställning. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Ange löneanspråk.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekrytering av kandidater sker löpande. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-12-31.

Vi läser alla ansökningar och en första kontakt sker via mail.

Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Bemanningsenheten på tel. 0240-869 80

Facklig kontakt
Kommunal, tel. 0240-860 00 Visa mindre

Tilsvidareanställning Demensboendet Skogen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demenssjukdom i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring.


Kvalifikationer


• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.
• Demenserfarenhet är ett krav.
• Det är meriterande att ha jobbat med kvalitetsregistren senior Alert och Bpsd-registret, samt gjort utbildningen Demens-ABC som finns på nätet.

Anställningsvillkor
Tilsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Arbete kan förekomma på andra arbetsplatser inom vård-och omsorg.

Kontaktperson
Enhetschef Susanne Östberg, 0240-56 57 10

Facklig kontaktperson
Kommunal Anna Sporre,via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 191110. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Gruppboende LSS Kolbottenvägen 6 tillsvidare

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus. Du ska på ett pedagogiskt och lösningsfokuserat sätt ge stöd utifrån den enskildes individuella behov (genomförandeplan). Ett värdigt bemötande och ett stöd  anpassat utifrån varje enskild individ, är förutsättningen för att den enskilde ska tillförsäkras goda levnadsvillkor.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska jobba för ett gott och professionellt samarbete med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen/ LSS.

Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer
• Omvårdnadsprogrammet, omsorgspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt
• Personlig lämplighet och erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättningar, helst gruppbostad, är meriterande.
• Kunskaper om funktionsnedsättningar samt dess konsekvenser, förhållningssätt och bemötande, alternativ kommunikation, hjälpmedel samt aktuell lagstiftning är meriterande.
• Vi arbetar utefter ett KB(T) tänk och förhållningssätt så kunskaper och ev. utbilning/kurser/erfarenhet kring detta är meriterande.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.

Tjänstgöring förekommer även på andra enheter.Välkommen med din ansökan senast 2019-08-18. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du hittar på www.ludvika.se/ledigajobb.

Inför rekryteringsarbetet har Ludvika kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Kontaktperson
Enhetschef Jonny Isacsson 0240-866 60

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel 0240-86000
Camilla Lönnqvist Visa mindre

Gruppboende LSS Grågåsvägen 12 , ett antal tjänster

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus. Du ska på ett pedagogiskt och lösningsfokuserat sätt ge stöd utifrån den enskildes individuella behov (genomförandeplan). Ett värdigt bemötande och ett stöd  anpassat utifrån varje enskild individ, är förutsättningen för att den enskilde ska tillförsäkras goda levnadsvillkor.
• Du ska arbeta med den personliga omvårdnaden såsom hjälp med hygien, klädsel och dusch samt stöd/hjälp vid matsituation.
• Praktiska insatser i form av städning, inköp och tvätt.
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska jobba för ett gott och professionellt samarbete med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen/ LSS.

Aktivt medverka till verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer
• Omvårdnadsprogrammet, omsorgspedagog, eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt.
• Personlig lämplighet och erfarenhet av att arbeta  med med personer med funktionsnedsättningar, helst gruppbostad, är meriterande.
• Kunskaper om funktionsnedsättningar samt dess konsekvenser, förhållningssätt och bemötande, alternativ kommunikation, hjälpmedel samt aktuell lagstiftning.
• Vi arbetar utefter ett KB(T) tänk och förhållningssätt så kunskaper och ev. utbildning/kurser/erfarenhet kring detta är meriterande.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.

Tjänstgöring förekommer även på andra enheter.Välkommen med din ansökan senast 2019-08-18. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du hittar på www.ludvika.se/ledigajobb.

Inför rekryteringsarbetet har Ludvika kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktperson
Enhetschef Jonny Isacsson 0240-866 60

Facklig kontaktperson
Kommunal via kommunens växel 0240-86000
Camilla Lönnqvist Visa mindre

Undersköterska Skogen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter


• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demenssjukdom i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer


• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.
• Demenserfarenhet är ett krav.
• Det är meriterande att ha jobbat med kvalitetsregistren senior Alert och Bpsd-registret, samt gjort utbildningen Demens-ABC som finns på nätet.

Anställningsvillkor
Vikariat. Deltid. Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktperson
Biträdande enhetschef Beatrice Löfqvist, 0240-56 57 00

Facklig kontaktperson
Kommunal Anna Sporre,via växeln 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-09-08. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Tim - och semestervikarier till vård - och omsorgsförvaltningen 2019

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Jobba hos oss i sommar!
Är du den vi söker? En person som tycker om att arbeta med människor och som ser uppdraget som något viktigt. Sök då sommarvikariat hos oss inom vård- och omsorgsförvaltningen redan nu.

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, personliga assistenter och boendestödjare.

Film om undersköterskor

Kvalifikationskrav


• Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du ska kunna arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel och lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Du bör ha god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa. 
• Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo och vara flexibel om byte av arbetsplats skulle bli aktuellt vissa dagar.
• God dator- och mobilvana.
• Krav på körkort i hemtjänsten och vissa andra verksamheter.
• Krav på bank-id inom personlig assistans.

Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där personen är i fokus.
• Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är brukarens egna hem där man måste visa respekt och ta hänsyn till brukarens intergitet och välbefinnande.
• Du ska arbeta med personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, klädsel, stöd/hjälp vid matsituationen samt aktivering/stimulering.
• Du ska också hjälpa till med städning, inköp och tvätt.
• Det förekommer att hälso-och sjukvårdsuppgifter delegeras. Detta avgörs av sjuksköterska/distriktssköterska.
• Du bör vara flexibel angående arbetstider då arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg.

Övrigt


• Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket i 300 dagar.
• För att få arbeta med barn och ungdomar måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister §9. Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell.
• Vi har möjlighet att garantera 75% tjänstgöring och eventuellt mer under sommarperioden.

Anställningsvillkor
Tim- och semestervikariat. Intermittent anställning. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Ange löneanspråk.

Upplysningar
Bemanningsenheten, 0240-869 80

Facklig kontakt
Kommunal, 0240-860 00

Senast ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2019-07-07. Vi tar endast ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Tim - och semestervikarier till vård - och omsorgsförvaltningen 2019

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Jobba hos oss i sommar!
Är du den vi söker? En person som tycker om att arbeta med människor och som ser uppdraget som något viktigt. Sök då sommarvikariat hos oss inom vård- och omsorgsförvaltningen redan nu.

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, personliga assistenter och boendestödjare.

Film om undersköterskor

Kvalifikationskrav


• Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du ska kunna arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel och lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Du bör ha god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa. 
• Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo och vara flexibel om byte av arbetsplats skulle bli aktuellt vissa dagar.
• God dator- och mobilvana.
• Krav på körkort i hemtjänsten och vissa andra verksamheter.
• Krav på bank-id inom personlig assistans.

Arbetsuppgifter


• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där personen är i fokus.
• Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är brukarens egna hem där man måste visa respekt och ta hänsyn till brukarens intergitet och välbefinnande.
• Du ska arbeta med personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, klädsel, stöd/hjälp vid matsituationen samt aktivering/stimulering.
• Du ska också hjälpa till med städning, inköp och tvätt.
• Det förekommer att hälso-och sjukvårdsuppgifter delegeras. Detta avgörs av sjuksköterska/distriktssköterska.
• Du bör vara flexibel angående arbetstider då arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt och helg.

Övrigt


• Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket i 300 dagar.
• För att få arbeta med barn och ungdomar måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister §9. Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell.
• Vi har möjlighet att garantera 75% tjänstgöring och eventuellt mer under sommarperioden.

Anställningsvillkor
Tim- och semestervikariat. Intermittent anställning. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön. Ange löneanspråk.

Upplysningar
Bemanningsenheten, 0240-869 80

Facklig kontakt
Kommunal, 0240-860 00

Senast ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2019-05-31. Vi tar endast ansökningar via vårt rekryteringssytem. Visa mindre

Undersköterska Granliden

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter
• Du ska arbeta utifrån vård- och omsorgsförvaltningens mål där brukaren är i fokus.
• Du ska tillsammans med övrig personal tillgodose enskilda människors behov av personlig omvårdnad samt social aktivering.  
• Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering.
• Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
• Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt dokumentation enligt socialtjänstlagen. I arbetet ingår även kontaktmannaskap.  
• Du bör vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema med dag, kväll och helgtjänstgöring

Kvalifikationer
• Personlig lämplighet. Utbildning, erfarenhet och lämplighet för att arbeta med äldre.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel, vara lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och dina arbetskamrater.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap.
• Aktivt medverka i verksamhetens utveckling.
• Erfarenhet av arbete inom geriatrik och demenssjukdomar meriteras.
• Körkort fordras.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Fast lön. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer

Kontaktperson
Enhetschef Cecilia Nordström, via kommunens växel 0240-86000

Facklig kontaktperson
Kommunal, via kommunens växel 0240-86000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 190418. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre